Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.204.746 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 21. července 2008 ve 23:14 ® EDYS reakce na …
EDYS

nebyl..nechal jsme si pruty na chate ptz hlasili skaede na celej tejden a tedkom neni moc casu..ale prisit tyden beru pruty zpet..mozna uz tedka ve ctvrtek a v patek uz na ryby…-D

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 21:45 ® inspo reakce na …

EDYS> tak co, byls dnes na rybách?

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 16:19 ® EDYS reakce na …
EDYS

no ale nemam tuseni jak se tam dostat..zatim shanim info jaky prut a navijak si mam koupit atd..ty bys mi to mohl pomoc doresit..:-D

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 15:02 ® daja

lidi na antosky chodi podle me celkem dost. Pokud mas tak tyden volna, tak doporucuji zajit si tam na kapry, jsou tam fakt krasne kousky i pres 80cm. Jen je musis stahnout k sobe na boilies nebo pelety. Jak tam pujdes s kukurici, tak chytnes akorat tak cejna do 20cm…

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 14:50 ® inspo reakce na …

EDYS> a jestli ta otázka ohledně toho zda chytám na feeder byla směřovaná na mě, tak odpověď je, že nechytám…rád bych si to zkusil, ale ted nemam peníze na to investovat do náčíní a hlavně ani moc čas…snad příští rok

a co se týče vláčky…tak tu chytám intenzivně druhý rok…jako mladší jsem také chytával, ale pak jsem dlouhou dobu na ryby kašlal a vrátil se k rybaření až loni…ale od té doby jsem u vody každou volnou chvíli :-)

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 14:45 ® inspo reakce na …

daja> a je to tam hodně navštěvované, nebo je tam klid…a hlavně jsou tam ryby? :-)

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 14:44 ® inspo reakce na …

daja> díky…v soupisu revíru je název stěrkopískoviště…to pak můžu hledat :-)

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 14:40 ® daja

inspo> 471 066 – Odra 2 A podrevir 8

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 14:35 ® inspo

Jaké to má číslo reviru ty Antošovice? Já tam nikdy nebyl, proto bych se tam rád zejel podívat a zachytat, ale v soupisu reviru jsem to pod tímto názvem nenašel.

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 14:17 ® daja

EDYS> ja na feeder nahodou chytam, tak muzeme nekdy spolu. Idealni jsou antosovice, tam se na malych cejncich na feeder naucis, za chvili to mas v maliku ;-)

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 13:38 ® inspo reakce na …

tady uz prší … grrrr … :-( (

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 13:38 ® EDYS reakce na …
EDYS

a feeder nahodou asi nechytaz ze??potreboval bych s nekym zajit na feeder a podivat se co a jak..:-D ..ale na tu privlac jak jsme se bavili jak dlouho chytas?ja jsem tedka zacal a tez bych s nekym zasel kde delam chyby atd..

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 13:36 ® EDYS reakce na …
EDYS

¨jn..bude prset..ja tez opava 1 a 2 a sem tam sterkac ale tedka je to tam spatne..:-d a jeste odra..

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 13:30 ® inspo reakce na …

daja> s tím sluničkém to vidím bledě :-((

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 13:30 ® inspo reakce na …
reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 13:12 ® daja

ja vcera videl v tescu posledni zbytky tresni, pul kila za 15,– tak jsem vzal 2 krabky a pujdu se dneska pobavit na jelce na opavu, snad jeste vyleze slunko, na jelce je to tak lepsi.

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 12:34 ® inspo reakce na …

EDYS> ale uvažuji, že dnes v podvečer zajedu na řeku do Děhylova…

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 12:33 ® inspo reakce na …

EDYS> Opava 2, Opava 3 a Opava 3A

reagovat
Pondělí 21. července 2008 ve 12:31 ® EDYS reakce na …
EDYS

kde chytas?

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 11:51 ® inspo reakce na …

EDYS> není to nic světoborného…jen malé rybky

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 11:50 ® inspo reakce na …

daja> souhlas

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 11:49 ® inspo reakce na …
reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 11:47 ® EDYS
EDYS

jo a chtel jsem se zeptat jak to jde vam??

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 11:46 ® EDYS reakce na …
EDYS

a kde to netece?..:-D jako ten bordel..to uz potom mozna fakt jedine v hospode..:-D tedka jsme snad tri tydny rybaril a par okounu ale zadna stika a kaprik 53 cm..potom par mensich jalecku nvm kde jsou ti velci potom nejake plotice cejni karas ,tedka,mi,nej­de,zmacknout,me­zernik,tak,jsem­,dopsal..:-D

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 11:37 ® daja

ale zase radeji mit zhuntovane jatra od alkoholu nez od rtuti a kadmia. V hospode si clovek aspon pokeca s kamosema ;-)

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 11:24 ® inspo reakce na …

daja> no někdo si ničí játra rybami a někdo zas v hospodě :-)

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 11:00 ® daja

je to tak, prej ma hodne kosti nebo co. Ale nekomu to asi nevadi, kdyz to pomele na mlynku a udela z toho karbose. Pro takove doporucuji konzumovat parmy co ziji pod soutokem Odry a Ostravice, takova urostla 60–70cm parma uz za tech 10 a vic let co tam zije nasaje toho bordelu co tece z chemicky docela dost, jsem slysel ze je to dobre na jatra ;-)

reagovat
Pondělí 21. července 2008 v 10:45 ® EDYS reakce na …
EDYS

stejne prej parma nema moc dobre maso ne??

reagovat
Neděle 20. července 2008 ve 22:39 ® daja

ty parmy jsem samozrejme pustil, kdyby to nebylo z toho predchoziho prispevku jasne ;-)

reagovat
Neděle 20. července 2008 ve 22:38 ® daja

tak dneska na rece na splavek, silon 0.14mm se mi povedly 2 parmy mezi 45–50cm, pak spousta malych jelecku, nejake plotice a oukleje nepocitane. Pohodove chytani zkazil dedek ktery zacal chytat kousek ode me a ocividne sakoval vse co chytil. Nejdriv jelce, pak cejna, karasa a nakonec parmu. Tu parmu tak od oka premeril roztahnutyma prstama kolik asi ma, pak ji pro jistotu 2× premeril metrem, jestli mela miru za to bych ruku do ohne nedal, mezitim mu jeste spadla na sutry a nakonec ji hodil do saku k ostatnim rybam, tak jsem to radsi zbalil, divat jsem se na neho dal nechtel…

reagovat
foto/forum/2008/th-img4366.jpg