Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.203.100 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 11. července 2008 ve 13:12 ® inspo reakce na …
-
EDYS> no ptám, se jelikož jiné roky jsem si toho tak nevšim…a ted to bije úplně do očí
reagovat - Pátek 11. července 2008 ve 13:07 ® EDYS reakce na …
-
inspo..no tak jak jeste nebyli dravci tak se tam dalo na tezko i na splavecek..a tedka jak jsem tam sel na dravce tak to bylo uplne zelene asi jak zacali teplejsi dny tak to zacalo rust..ale tak v kvetnu to tam tez bylo ale ne tak rozrostle..jo myslim ze to tam byva kazdy rok..
reagovat - Pátek 11. července 2008 v 11:21 ® inspo reakce na …
-
Ciffik> fotky jsou v pořádku, není třeba nic mazat.
reagovat - Pátek 11. července 2008 v 11:17 ® Ciffik
- reagovat
- Pátek 11. července 2008 v 11:17 ® Ciffik
-
hm…tak nic no…ja myslel ze je misto fotky bilej flek pres pul stranky…
vcera jsem byl s brachou odpoledne na rece a celkem se darilo…vytahli jsme rybky ve slozeni tloust, cejn, plotka, ouklej, karas, parma, ostroretka…bracha vytahnul krasnou kolem 40cm(foto)…me se pri chystani fotaku vypla ostra kolem 45–50 cm ve vode…nechtel jsem ji zbytecne nechat osychat na brehu…jinak zabery ciste nahodne…spis slo o cekani nez ryba projede lovnym mistem…priste vezmem nejake krmeni treba se to zlepsi
reagovat - Pátek 11. července 2008 v 11:09 ® Ciffik reakce na …
-
ale ne…pardon…pozadam admina o smazani…
reagovat - Pátek 11. července 2008 v 11:07 ® Ciffik
-
ve stredu po praci jsem posbiral posledni zbytky sil a sel se podivat za brachou na tune…na jeho feeder behem hodinky kaprik a plotka…bracha par plotic…jinak nikdo nic…po pul mesici na rybach parada
reagovat - Pátek 11. července 2008 v 10:49 ® inspo reakce na …
-
EDYS> a kdy to tam vlastně tak zarostlo? Jezdim vlakem do Ovy relativně často a z jara tam ještě ten maras na hladině nebyl. A byvá to tam každý rok?
reagovat - Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:39 ® Hora
-
Jinak voda klesá stále a za dobu lovu,to bylo znát.Na léto je kupodivu hodně vody a dost čistá.Plotic je tam opravdu hodně,ale opravdu velké kusy jsem nevytáh.
reagovat - Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:33 ® Hora
-
Dnes na Hartě jsem s kolegou strávil od rána do odpoledne pod Roudnem,rybičky po nakrmení šly jenom na plavanou a nej nástraha byle kuku.Chyceno cca 50ks plotiček od 15 do 30 cm,10 ks podvyživenejch cejnů a 1 duhák kolem 28 cm.Dravec na rybičku nepřišel žádnej,škoda,snad příště.Počasí bylo solidní,vítr se točil jak na obrtlíku,ale rybky s přestávkama braly furt.
reagovat - Čtvrtek 10. července 2008 v 19:28 ® EDYS reakce na …
-
jj..ale nemam feeder tak byhc to zksuil se splavkem..to tez pujde ne?feeder bych chtel zkusit asi az pristi rok..
reagovat - Čtvrtek 10. července 2008 v 19:27 ® EDYS reakce na …
-
no ja tez ne ale mistni dravci asi neznaj mco gumy nebo takove ty umele nastrahy..ptz par hodu hned se tam neco povesilo..:-d
reagovat - Čtvrtek 10. července 2008 ve 12:52 ® daja
-
EDYS> chytal jsem asi 3h. Problem je, ze kdyz vytahnes jelce tak si poplasis misto kde chytas, takze pak nejaky cas cekas, az se to uklidni. Nebo se muzes sebrat a posunout se na jine misto. Jinak zaber se vetsinou dostavi chvili po nahozu, pokud nemam zaber do 5minut tak prizvednu trochu spicku, popripade znova prehodim, casto se jelcum podari tresen sezrat aniz bych to byl schopen seknout.
reagovat - Čtvrtek 10. července 2008 ve 12:38 ® inspo reakce na …
-
EDYS> ikdyž si nejsem jistý, zda je tam nějak moc ryb, co by stály za zmínku
reagovat - Čtvrtek 10. července 2008 ve 12:37 ® inspo reakce na …
-
EDYS> no možná to ani ty dva dny nevydrží, ale nějaké vydře stačí půl dne aby to tam vychytal…
reagovat - Čtvrtek 10. července 2008 v 11:28 ® EDYS reakce na …
-
jak dlouho jsi tam byL?taky ti tzresne asi pujdu zkusit..
reagovatptz kazdy o tom mluvi tak to musim letos zkusit..
- Čtvrtek 10. července 2008 v 10:48 ® daja
-
Vcera jsem doma nasel zbytek nahnilych tresni, tak jsem je sbalil a vyrazil k rece. Celkem chyceni 4 jelci kolem 30cm na feeder, zabery od jelcu celkem razantni. Vsechny rybky vraceny do vody.
reagovat - Čtvrtek 10. července 2008 v 9:31 ® EDYS reakce na …
-
no jo ale ciste to tam moc dlouho nevydrzi..
reagovatto se zase zavre treba po dvou dnech..
- Středa 9. července 2008 ve 23:05 ® fishoumen
-
Zdar nechtěl by někdo do party na sumce na Těrlicko od 11 do 18.7.Kdyby ste někdo chtěl jít tak pište sms na 774831903
reagovat - Středa 9. července 2008 ve 23:03 ® inspo reakce na …
-
EDYS> ale iniciativě se meze nekladou
reagovat… ale pocitej s tím, že to třeba vyčistíš a jak tam příště budeš chtít zase chytat, tak tam bude chytat někdo jiný, který bude těžit z toho, žes to trochu pročistil.
- Středa 9. července 2008 ve 22:43 ® EDYS reakce na …
-
no naprosty ale uvazoval jsem ze to trosku vyberu podberakem..ale nvm no za tyden by to bylo to same..
reagovat - Středa 9. července 2008 ve 22:01 ® inspo reakce na …
-
Jo to jde vidět i z vlaku že Opava 2B je pěkně zarostlá tím zeleným hnusem…je to škoda no, ale zas na druhou stranu aspon tam mají ryby klid
reagovat - Středa 9. července 2008 ve 21:36 ® EDYS
-
Jo a OPAVA 2B uplne zarostla, ale nasel jsem si tam flek kde to nedko cistil podberakem hodil jsem do toho mista asi 4 hody, 5 se nepovedl a sel na strom nastraha spadla do vody a vono se tam neco povesilo..
reagovatasi po 5 minutach boje se stromem a rybou se to cele urvalo(nebo prekouslo..rekl bych ze stika)..potom jsme tam jeste parkrat hazel ale na dne strasny bordel takze par gum urvanych..
- Úterý 8. července 2008 ve 22:43 ® EDYS
-
No..to by slo..ja jsem byl pod splavem a par jelcu, okounu a na wobblera podseknuteho kapra 53 cm..
reagovattakze zadny poradny dravec jenom kapr..
- Úterý 8. července 2008 ve 22:41 ® EDYS
-
Kapri moc nejdou..pry co jsem se s okolnima rybarema bavil..a privlac…
reagovatasi 5* jsem hodil a zacalo prset tak vbc nevim..
- Úterý 8. července 2008 ve 20:35 ® inspo reakce na …
-
Stroft> no to já taky, ale chtěl bych zkusit uvláčet i nějakého sumce, ale co vím, tak na revíry kam chodím asi nejsou
reagovat - Úterý 8. července 2008 v 17:53 ® Stroft reakce na …
-
inspo-Taky vláčím ale jen okoun candát,sumce pouze na trhačku nebo podvodní splávek.
reagovat - Úterý 8. července 2008 ve 14:17 ® inspo reakce na …
-
Stroft> no já bych se klidně přidal, ale já jen vláčím…
reagovat - Úterý 8. července 2008 ve 13:31 ® Stroft
-
Kdo se přidá k lovu sumců na Odře 2,3,4,5?Nejlépe časově nezavislý.
reagovat - Úterý 8. července 2008 ve 12:42 ® Zcuter
-
neví náhodou někdo jak to teď v poslední době jde na lubině na přívlač?
reagovat