Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.199.420 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. července 2007 v 15:50 ® conwiq
conwiq

Nemáte prosím vás někdo zkušenosti s chytáním na revíru OLEŠNÁ 2, co vytéká z přehrady? díky za jakékoliv info…

reagovat
Středa 11. července 2007 ve 14:19 ® Ciffik
Ciffik

tak se musim taky pochlubit…sice nemam zadny rybarsky uspech avsak jeden osobni dnesnim dnem jsem se stal ridicem…ted jen vydrzet ten mesic nez mi ho vyridi

reagovat
Středa 11. července 2007 v 11:51 ® agger reakce na …

no chystám se to projít od soutoku z opavicí až po jez na pískových dolech a uvažuju že si odskočím i na slepé ramena u šokingparku

reagovat
Středa 11. července 2007 v 11:45 ® DJ KATYL reakce na …
DJ KATYL

Agger: Napiš přesně místo bo se mi to nechce hledat v seznamu revírů a já ti řeknu jak jsem na tom. :-)

reagovat
Úterý 10. července 2007 ve 23:04 ® agger

Zdravím, zítra se chystám vláčet na Odru 2. Podařilo už se vám tam vyvláčet nějakého toho dravce?

reagovat
Pondělí 9. července 2007 v 15:25 ® DJ KATYL reakce na …
DJ KATYL

Zcuter: Tož sme tam nakonec byli. Stan sme měli též.A rozbalený.:-) Pitbul s náma nebyl a nikdo nám nevynadal, tak nevím zda to nebylo třeba tínm, že jsame byli na malém. Jinak plotičky chodili co 3 minuty, ale dravec žádný!!!!! Ani na přívlač, ani na třpytku ani na živou a ani na mrtvou. Zkrátka mrtvo! :-(( :-(( :-(( Asi budu bečet. No snad příště!

reagovat
Neděle 8. července 2007 ve 14:26 ® Hora
Hora

Po zakrmení trvalo nějakou dobu,než najely plotky a ostatní rybky,ale potom stačilo obsluhovat jeden prut.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2242.jpg
Neděle 8. července 2007 ve 14:22 ® Hora
Hora

Včera odpoledne a dnes ráno na Odře,úlovky nic moc velké,ale zato jsem si parádně zachytal.Po zakrmení se na břeh koukli karas stříbrňák,pár malých tloušťů,plotky a perlíni.Měl jsem záběry i od kapříků,ale pozbyl jsem je,kvůli malému háčku.Nástraha kukuřička,rohlík a vařená pšenice.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2241.jpg
Sobota 7. července 2007 ve 23:43 ® Zcuter
Zcuter

to fishman: neříkal jsi náhodou že končíš s rybolovem???

to DJ KATYL: no na Kališově bych nedoporučoval stanovat.místní spoluobčané tam nejsou zrovna dvakrát kamarádští.leda že by jsi měl nějakého hladového pitbula sebou!!!!! :-)

reagovat
Sobota 7. července 2007 ve 2:02 ® toms reakce na …

no nevím kališovo se mi zdá nic moc jak na kapry to určitě na dravce nevím

reagovat
Pátek 6. července 2007 ve 23:02 ® Fish man
Fish man

DJ KATYL: neboj moje svadba to není!! Stanovat tam můžeš to nejlepší místo je u prostřed je tam lavice z 6M na 2M je to tam parádní moc kaprů tam není ale dravcu a sumců hoodně!! Hned jak budu mít čas tak se ti ozvu a domluvíme se na chytačce pošli mi pak icq nebo mobil!!

reagovat
Pátek 6. července 2007 ve 14:05 ® DJ KATYL reakce na …
DJ KATYL

Fish Man- O.K. Co už. Svatba je důležitější než rybolov. Tak se můžem pak tedy domluvit. Kdybys náhodou mohl, tak se tam stav. Jo a můžu tam stanovat? Jinak se moc neopij! :-)

reagovat
Pátek 6. července 2007 ve 12:54 ® Fish man reakce na …
Fish man

dj katyl: Rád bych šel ale musím na svadbu!! Ale co se domluvit po 7.7 a já bych tě vzal na kališovo malé jezero celkem dobře ho tam znám!!

reagovat
Pátek 6. července 2007 ve 12:22 ® DJ KATYL reakce na …
DJ KATYL

Tak co pánové? Nejdete někdo 7.7.2007 chytat na Kališok?

reagovat
Čtvrtek 5. července 2007 ve 14:15 ® Hora
Hora

Dnes na Odře pěkné ráno,vytáhl jsem 1 kapříka 30cm,5 plotiček do 20cm,okouna a pár ouklejek.Původně jsem počítal s tlouštěm,ale ty asi na Odře vymřeli na háčky.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2238.jpg
Čtvrtek 5. července 2007 v 11:40 ® Fish man
Fish man

Toms: Tak to musí být Staříč!! Jsou to moc pěkní kapři!!

reagovat
Čtvrtek 5. července 2007 v 10:30 ® DJ KATYL reakce na …
DJ KATYL

Owner: Na Hartu? To je blíž ten Kališok dle mého názoru. A navíc nemám moc rád rozsáhlé vodní plochy bo tam špatně hledám dravce. Na Hartě jsem byl pouze 1 a to u hráze na Den Vody a nějak mě to nenadchlo ty okolní břehy! :-((

reagovat
Čtvrtek 5. července 2007 ve 2:19 ® Owner reakce na …

DJ KATYL:ja jsem tam fakt nikdy nebyl tak že o stanovaní ti neporadím,ale jestli chytaš na přivlač a jsi z OV tak proč nejezdiš na Hartu?

reagovat
Středa 4. července 2007 ve 23:10 ® toms reakce na …

toje fotka z vypravy tak 3 týdny staré 75cm lysoněk z jiného revíru u ostravy taky supr chytajda a kapřík tam plave dodnes no snad

reagovat
Středa 4. července 2007 ve 23:06 ® toms reakce na …
reagovat
foto/forum/2007/th-img2236.jpg
Středa 4. července 2007 ve 22:53 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

kápni božskou kde to tak kouše

reagovat
Středa 4. července 2007 ve 22:51 ® toms reakce na …

no spíš z okolí frýdku

reagovat
Středa 4. července 2007 ve 22:42 ® DJ KATYL reakce na …
DJ KATYL

že by něco z okolí Bohumína? :-)

reagovat
Středa 4. července 2007 ve 22:37 ® toms reakce na …

jj nejsou se skaličky ale z revíru kousek od ostravy no a ani koblov to není a všichni jsou chyceni ze včerejška na dnešek no myslím žeto není špatny výkon za noc

reagovat
Středa 4. července 2007 ve 22:13 ® DJ KATYL reakce na …
DJ KATYL

Owner: Na menší? Já mám dravce rád, ale mám jaksi jen třpytky a wobblery, takže na vázky jak dělané!:-(( Tož musím jít na ten větší. Eště jeden dotaz, dá se tam stanovat? Ať už na malém nebo velkém? Díky za odp.

reagovat
Středa 4. července 2007 ve 22:04 ® Owner reakce na …

DJ KATYL:Ja se tam taky chystam na dravce a na ten menši rybnik,pry tam jsou zatopene stromy atd.Prostě dobre podmínky pro vousače a štiky.

reagovat
Středa 4. července 2007 ve 22:02 ® Fish man reakce na …
Fish man

Toms: pěkní kapříci ze skaličky blahopřeji!!!

reagovat
Středa 4. července 2007 ve 20:56 ® toms reakce na …

jo a omlouvamse nějak mi nejde ještě to vkládání fotek tak se omlouvám.no inak ještě musím napsat že všechny ryby byly puštěný šetrně spět a že všechny ryby byly ve vyborné kondici no supr chytačka

reagovat
Středa 4. července 2007 ve 20:46 ® toms reakce na …
reagovat
foto/forum/2007/th-img2234.jpg
Středa 4. července 2007 ve 20:42 ® toms
reagovat
foto/forum/2007/th-img2233.jpg