Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.420 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 11. července 2007 v 15:50 ® conwiq
-
Nemáte prosím vás někdo zkušenosti s chytáním na revíru OLEŠNÁ 2, co vytéká z přehrady? díky za jakékoliv info…
reagovat - Středa 11. července 2007 ve 14:19 ® Ciffik
-
tak se musim taky pochlubit…sice nemam zadny rybarsky uspech avsak jeden osobni dnesnim dnem jsem se stal ridicem…ted jen vydrzet ten mesic nez mi ho vyridi
reagovat - Středa 11. července 2007 v 11:51 ® agger reakce na …
-
no chystám se to projít od soutoku z opavicí až po jez na pískových dolech a uvažuju že si odskočím i na slepé ramena u šokingparku
reagovat - Středa 11. července 2007 v 11:45 ® DJ KATYL reakce na …
-
Agger: Napiš přesně místo bo se mi to nechce hledat v seznamu revírů a já ti řeknu jak jsem na tom.
reagovat - Úterý 10. července 2007 ve 23:04 ® agger
-
Zdravím, zítra se chystám vláčet na Odru 2. Podařilo už se vám tam vyvláčet nějakého toho dravce?
reagovat - Pondělí 9. července 2007 v 15:25 ® DJ KATYL reakce na …
-
Zcuter: Tož sme tam nakonec byli. Stan sme měli též.A rozbalený.
reagovatPitbul s náma nebyl a nikdo nám nevynadal, tak nevím zda to nebylo třeba tínm, že jsame byli na malém. Jinak plotičky chodili co 3 minuty, ale dravec žádný!!!!! Ani na přívlač, ani na třpytku ani na živou a ani na mrtvou. Zkrátka mrtvo!
Asi budu bečet. No snad příště!
- Neděle 8. července 2007 ve 14:26 ® Hora
-
Po zakrmení trvalo nějakou dobu,než najely plotky a ostatní rybky,ale potom stačilo obsluhovat jeden prut.
reagovat - Neděle 8. července 2007 ve 14:22 ® Hora
-
Včera odpoledne a dnes ráno na Odře,úlovky nic moc velké,ale zato jsem si parádně zachytal.Po zakrmení se na břeh koukli karas stříbrňák,pár malých tloušťů,plotky a perlíni.Měl jsem záběry i od kapříků,ale pozbyl jsem je,kvůli malému háčku.Nástraha kukuřička,rohlík a vařená pšenice.
reagovat - Sobota 7. července 2007 ve 23:43 ® Zcuter
-
to fishman: neříkal jsi náhodou že končíš s rybolovem???
to DJ KATYL: no na Kališově bych nedoporučoval stanovat.místní spoluobčané tam nejsou zrovna dvakrát kamarádští.leda že by jsi měl nějakého hladového pitbula sebou!!!!!
reagovat - Sobota 7. července 2007 ve 2:02 ® toms reakce na …
-
no nevím kališovo se mi zdá nic moc jak na kapry to určitě na dravce nevím
reagovat - Pátek 6. července 2007 ve 23:02 ® Fish man
-
DJ KATYL: neboj moje svadba to není!! Stanovat tam můžeš to nejlepší místo je u prostřed je tam lavice z 6M na 2M je to tam parádní moc kaprů tam není ale dravcu a sumců hoodně!! Hned jak budu mít čas tak se ti ozvu a domluvíme se na chytačce pošli mi pak icq nebo mobil!!
reagovat - Pátek 6. července 2007 ve 14:05 ® DJ KATYL reakce na …
-
Fish Man- O.K. Co už. Svatba je důležitější než rybolov. Tak se můžem pak tedy domluvit. Kdybys náhodou mohl, tak se tam stav. Jo a můžu tam stanovat? Jinak se moc neopij!
reagovat - Pátek 6. července 2007 ve 12:54 ® Fish man reakce na …
-
dj katyl: Rád bych šel ale musím na svadbu!! Ale co se domluvit po 7.7 a já bych tě vzal na kališovo malé jezero celkem dobře ho tam znám!!
reagovat - Pátek 6. července 2007 ve 12:22 ® DJ KATYL reakce na …
-
Tak co pánové? Nejdete někdo 7.7.2007 chytat na Kališok?
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 ve 14:15 ® Hora
-
Dnes na Odře pěkné ráno,vytáhl jsem 1 kapříka 30cm,5 plotiček do 20cm,okouna a pár ouklejek.Původně jsem počítal s tlouštěm,ale ty asi na Odře vymřeli na háčky.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 v 11:40 ® Fish man
-
Toms: Tak to musí být Staříč!! Jsou to moc pěkní kapři!!
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 v 10:30 ® DJ KATYL reakce na …
-
Owner: Na Hartu? To je blíž ten Kališok dle mého názoru. A navíc nemám moc rád rozsáhlé vodní plochy bo tam špatně hledám dravce. Na Hartě jsem byl pouze 1 a to u hráze na Den Vody a nějak mě to nenadchlo ty okolní břehy!
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 ve 2:19 ® Owner reakce na …
-
DJ KATYL:ja jsem tam fakt nikdy nebyl tak že o stanovaní ti neporadím,ale jestli chytaš na přivlač a jsi z OV tak proč nejezdiš na Hartu?
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 23:10 ® toms reakce na …
-
toje fotka z vypravy tak 3 týdny staré 75cm lysoněk z jiného revíru u ostravy taky supr chytajda a kapřík tam plave dodnes no snad
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 23:06 ® toms reakce na …
- reagovat
- Středa 4. července 2007 ve 22:53 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
kápni božskou kde to tak kouše
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 22:51 ® toms reakce na …
-
no spíš z okolí frýdku
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 22:42 ® DJ KATYL reakce na …
-
že by něco z okolí Bohumína?
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 22:37 ® toms reakce na …
-
jj nejsou se skaličky ale z revíru kousek od ostravy no a ani koblov to není a všichni jsou chyceni ze včerejška na dnešek no myslím žeto není špatny výkon za noc
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 22:13 ® DJ KATYL reakce na …
-
Owner: Na menší? Já mám dravce rád, ale mám jaksi jen třpytky a wobblery, takže na vázky jak dělané!
reagovatTož musím jít na ten větší. Eště jeden dotaz, dá se tam stanovat? Ať už na malém nebo velkém? Díky za odp.
- Středa 4. července 2007 ve 22:04 ® Owner reakce na …
-
DJ KATYL:Ja se tam taky chystam na dravce a na ten menši rybnik,pry tam jsou zatopene stromy atd.Prostě dobre podmínky pro vousače a štiky.
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 22:02 ® Fish man reakce na …
-
Toms: pěkní kapříci ze skaličky blahopřeji!!!
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 20:56 ® toms reakce na …
-
jo a omlouvamse nějak mi nejde ještě to vkládání fotek tak se omlouvám.no inak ještě musím napsat že všechny ryby byly puštěný šetrně spět a že všechny ryby byly ve vyborné kondici no supr chytačka
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 20:46 ® toms reakce na …
- reagovat
- Středa 4. července 2007 ve 20:42 ® toms
- reagovat