Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.203.044 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. července 2008 ve 22:12 ® Hora
-
wogar>krásná ryba.blahopřeji,ať se Vám daří na závodech.Ten poslední revír,jsem dával,stejně jako ostatní za příklady.Je spousta revírů,kde se dá dobře zachytat,záleží jenom,co si každý od rybolovu slibuje.Pokud si někdo chce naplnit mražák,tak ať si hledá místa jak chce.Já mám rybařinu jako relax od práce a celodenního shonu a jsem prostě rád u vody.Mám rád zeleň kolem sebe,ptáky jak řvou jak na lesy a hlavně ten klid.Nezáleží mi jestli chytím malou plotku,nebo kapříka,línka,cejna a proto říkám,že pokaždé jak jdu ku vodě,tak nachytám.Nehoním se za monstr rybama,to nemám zapotřebí,ale chápu lidi,co se za nima pachtí a obětují jim vše,co se dá.Sporty souhlasím s lubo OV,nevěřím,že si neuděláš čas na vyhledání místa k lovu,je to jenom Tvá pohodlnost.Pokud potřebuješ poradit,ptej se pokud budu vědět,poradím,ale už neopakuj takové dotazy.Na ně nemíním odpovídat nikomu,jinak ať se Ti daří na dovolené.inspo> byl jsem s kolegou pod splavem cca 1 hodinu,bez záběru,akorát jsem sundal jednu rotačku ze stromu.Přemístili jsme se nad splav-tam měl kolega hned po nahození jeden záběr,ryba mu řádně zalomcovala s prutem a to bylo taky vše.V 8.15 jsme to zabalili a jeli domů.Navečer jsem si spravil chuť na VT,kde jsem si chytil několik plotiček a perlínů.
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 v 17:47 ® Sporty reakce na …
-
Hezký okoun…jedu na dovolenou, tak přeju všem hodně úspěchů u vody..ať se daří..
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 v 11:44 ® michalczz reakce na …
-
a jeste ten okoun
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 v 11:43 ® michalczz reakce na …
-
nazdar panove tak sem byl dnes skusot na opave nejrpve dravce tritka pak i lov na sumce:) nejaka ta ouklejka a nic tak sem dal splavecek zizu a okoun 25+ a kapr 37 a co v jak se vam dari
reagovat - Středa 2. července 2008 ve 20:39 ® Sporty reakce na …
-
Však já to nemyslel zle ten názor..jinak díky
reagovat - Středa 2. července 2008 ve 12:12 ® lubo OV
-
Sporty:
reagovat
S Horou souhlasím, své místa prostě neprozradím. Ale pokud si s něčím nebudeš vědět rady (montáže atd.), jistě ti tady poradí spoustu dobrých lidí, včetně mne a jistě i Hory. Před pár dny jsem tady pár postřehu dával. Jenom ale musíš hrát na rovinu . Tím myslím třeba tvůj argument, že nemáš čas hloubat nad rybolovem, protože se musíš učit. Sorry ale to neberu. Když budeš chtít dělat svou zálibu pořádně, čas si uděláš. I my jsme chodili do školy (a nejen na základní), i my jsme se museli učit a jistě měli i jiné povinnost a čas jsme si našli. A dnes chodíme do práce, která nám (alespoň mi určitě) zabírá víc času než tobě škola. K tomu máme rodinu, děti a přesto si čas na ryby najdeme. Teď máš prázdniny, tak máš čas hloubat. A při tom se klidně ptej co a jak, ale ne anonymně. Ber to jako přátelskou radu)
- Středa 2. července 2008 ve 12:03 ® wogar reakce na …
-
Dík ať se daří i tobě
reagovat - Středa 2. července 2008 v 11:00 ® inspo reakce na …
-
Wogar: no tak revir 471094 je přesně takový…žádné velký ryby, ale da se slušně zachytat, pokud tam nesedí zrovna nějaký to pako, které si myslí, že mu to tam patří…bohužel jich je dost. Jinak moc pěkný kapr na fotce. Vypada v super kondici a bez jediné chyby. Tak hlavně at se daří na závodech a něco chytnete.
reagovat - Středa 2. července 2008 v 10:47 ® wogar reakce na …
-
Horo:Naprosto s tebou souhlasím,jen nevím ten poslední revír?Jsem odsud a jestli chceš chytat větší ryby,tak na těchto revírech určitě ne.Pokud jde jenom o to si zachytat,tak snad ale to musíš mít štěstí a silné nervy na ty některé paka.Jen vytáhneš rybu a všechny háčky letí k tobě.Se synem teď jedem na eliminační závody o postup do polska na tamní mistrovství.Je to na Mokřadu tak jsme byli potrénovat.jednoho tu dám.Míry 96cm a 18kg.Chytáme za firmu ADDERCARP a snad se někdy u vody potkáme,ale spíš na těch větších revírech.Jinak hodně štěstí na rybách.Wogar
reagovat - Středa 2. července 2008 v 1:21 ® Sporty reakce na …
-
No někteří z nás nemají čas, protože musejí se trošku učit, aby z nich něco bylo..já jsem se ptal jenom jednoho, kde byl..ne tebe(vas)..jinak nemám nic, proti tomu názoru, taky by mě to naštvalo..
reagovat - Úterý 1. července 2008 ve 22:31 ® inspo
-
Hora: a mimochodem nechodíte na revír Odra 3? Chtěl jsem tam jít někdy zkusit vláčet, tak by mě zajímalo jestli to má smysl. A co se tak chytá na vašem oblíbeném revíru Odra 3A.
reagovat - Úterý 1. července 2008 ve 22:21 ® inspo reakce na …
-
Hora: dík, ted jsem si to přečetl…no ve zmiňovaném úseku jsou určitě pěkná místa na jalce a možná se u vody i potkáme, ale ještě nevím jestli půjdu ráno či večer…ale spíše pujdu výše proti proudu než asi Vy s kolegou…tak hodně zdaru
reagovat - Úterý 1. července 2008 ve 22:15 ® Hora
-
inspo>máš osobku.
reagovat - Úterý 1. července 2008 ve 21:50 ® inspo reakce na …
-
souhlasím s níže napsaným názorem…a rád bych se tě zeptal jak často chytáš na zmiňovaném revíru 471 094? Je to moje „domovská“ voda a nejsem si jist, že si tam vždy perfektně zachytám…ale je pravda, že pod tímto číslem se schovává více menších rybníčků…
reagovat - Úterý 1. července 2008 ve 21:32 ® Hora
-
Pánové inkognito – co jste zač?To si neumíte vyplnit kartu?Ať o Vás něco víme?Co jsou to za revíry,kde chytáme,se s Váma nebudem dělit.To by tam za pár dnů nezbylo nic.Myslím si,že každý z Vás má stejné šance si najít ten svůj revír,kde se mu bude dařit,chce to jenom trochu cestování a zkoušení,nic více v tom není.Vemte si třeba revíry 471 066,nebo 471 068,471 089,471 094,471 101 jsou to revíry kde si určitě perfektně zachytáte,jen je třeba si najít ta správná místa a nástrahy,prošlapat si vodu apod.Nebýt líný a nečekat,že někdo přijde a zavede Vás za ručičku ku vodě "TADY JSOU VELKÉ RYBY HOŠI,CHYTEJTE JE ".Mimo Vás,tu čte tyto stránky několik desítek masařů,co se nemůžou dočkat,až jim někdo označí super místo,které potom vyrabují.Nemám zájem označovat své místa,kde si skoro vždy dobře zachytám.Psal jsem to tady už několikrát jak dosáhnout úspěchu,snažte se pánové rybáři.Ať Vám koušou.
reagovat - Úterý 1. července 2008 v 17:04 ® Sporty reakce na …
-
A kde jsi byl?
reagovat - Úterý 1. července 2008 v 15:34 ® lubo OV
-
Sporty: ani se neptej. Bylo to totální fiasko. V sobotu to ještě šlo, protože jsem měl na prutu celkem 8 kaprů. Jednu „ponorku“ jsem po záběru ani neotočil a urval ji o potopený strom, čtyři se „vypnuli“ a jen tři se mi podařilo udolat až ke břehu. Ale v neděli totální fiasko. Ryby prostě nežraly. Vytáhnul jsem dva kapry a oba byli seklí mimo hubu, asi jak se váleli po dně a náhodou zavadili o háček. Ale normální záběr žádný, pokud nepočítám jednoho karáska a dva cejny.
reagovat - Pondělí 30. června 2008 ve 21:55 ® manas reakce na …
-
jestli je to možne mužeš napsat co je to za revir diky
reagovat - Pondělí 30. června 2008 ve 21:09 ® Hora
-
Tak já byl na malém rybníčku u OV a kousali jenom kapříci.Nic jiného nešlo,jo a ukazovali se tam amuři,asi se na ně kouknu,v nejbližší době.
reagovat - Neděle 29. června 2008 ve 21:16 ® Sporty reakce na …
-
Tak co, jak se Vám dařilo přes víkend?
reagovat - Sobota 28. června 2008 ve 14:49 ® inspo
-
zdravim, nechodíte někdo vláčet na revír Opava 2 nebo někde v okolí Háje ve Slezsku…hledám někoho se stejným zaujetím pro přívlač…ve dvou se to lépe táhne
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 13:41 ® EDYS reakce na …
-
ale Kotlare jsem objevil az tedka..ale budu chodit knemu..
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 13:40 ® EDYS reakce na …
-
jj..tez chodim ty dve prodejny..tedka jedu na Vranovskou prehradu tak uvidime..
reagovat - Pátek 27. června 2008 ve 13:30 ® Hora
-
EDYS>většinou ke Kotlářovi,popřípadě do věžáku do Hrabůvky,jednoznačně ten první je 1ka.Byl jsem se podívat na jihu,měl jsem tam nějaké resty,poznal jsem nový revír a starý nezklamal.Nachodil jsem se pár desítek km,ale stálo to za to.
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 21:48 ® EDYS
-
Kam chodite v Ov nakupovat ryb. veci?
reagovat - Středa 25. června 2008 v 18:11 ® EDYS reakce na …
-
Jo okouny..ale jdou tam aj candati..a sumcu je tam hodne..takze celkem v poho.
reagovat - Středa 25. června 2008 v 16:46 ® Maiki
-
Panove na Odre jsou mista neskutecna na dravce…mluvim s vlastni zkusenosti…minuly rok kamos z 15 vyprav na Odru na sumce nevytahl sumce jen dvakrat…na urcitych mistech je to krasa…od sumcu pres stiky az po boleny…
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 14:52 ® luk888 reakce na …
-
na normalni odre mam bolena 67cm a strejda 64cm…jinak tam moc nechodim takova spis mrtva reka:P…
reagovat - Středa 25. června 2008 ve 13:04 ® Sporty reakce na …
-
Zdravím, chytnul jste někdo nějaké dravce na Odře?
reagovat - Středa 25. června 2008 v 9:20 ® EDYS
-
No Odre to na dravce moc nejde..
reagovat