Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.202.701 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. června 2008 ve 12:26 ® toms
-
ahoj chcise zeptat jestli někdo sváz nejezdí na sukromák bartošovice a jestli jo jak se vam tam daří
reagovat - Úterý 24. června 2008 v 8:54 ® EDYS reakce na …
-
Možná se potkáme..
reagovatkam jdeš?
- Pondělí 23. června 2008 ve 23:34 ® Ciffik
-
zitra zkusim odru na dravce tak uvidime co se povede…
reagovat - Pondělí 23. června 2008 ve 23:33 ® Ciffik
-
docela fajn rybacka…jen kdybych se naucil fotit…ach jo…
reagovat - Pondělí 23. června 2008 ve 23:32 ® Ciffik
-
vcera jsem se po tydnu vratil zpet z cech…dnes jsem byl na tri hodky u vody…na breh se podival nejaky ten karas,plotice,ouklej,tloust a jako bonus 3× parma 15,35,50cm…
reagovat - Pondělí 23. června 2008 ve 22:20 ® EDYS reakce na …
-
Dneska na Odře jsem chytnul jen maleho okounka..
reagovatjinac nic vic.na přívlač..
- Pondělí 23. června 2008 ve 13:46 ® Stroft
-
Zahajení na Liptovské Maře.Chytal se pouze candát,okoun byl bez aktivity.
reagovat - Pondělí 23. června 2008 ve 12:11 ® Tutan
-
Ostatní prominou!
reagovat - Pondělí 23. června 2008 ve 12:06 ® Tutan
-
Tony: poslal bych to na mail, ale z mobilu mi to tam jaksi nejde.
reagovat - Pondělí 23. června 2008 v 10:52 ® JaD reakce na …
-
chodím na opavu pod nádraží ale v sobotu kdy sem se chtěl pochlubit svými nej fleky prostě měly ryby dovolenou a tak skoro nebylo co fotit
reagovat - Pondělí 23. června 2008 v 0:52 ® Valda reakce na …
-
S přespáním na slezské hartě dost velký problém,pokud máš bivi s odnímatelnou podlážkou dá se to ale osobně jsem ji neoddělával horší je to s parkováním ,auto bych nenechal dále jak 30 m za stanem i když jsou všude zákazy vjezdu hrozí akorát pokuta a nějaké bodíky ale měli jsme štěstí chce to detailněji studovat mapu na internetu a víš že tě policajti nenačapou stačí přemíšlet akorát nesmí zapršet protože potom vyjet kopec louky je to všude vyjeté tak na po třetí ale dalo se to a hlavně nedělat bordel byl jsem na soukromém pozemku po doporučení kolegy prostě žádný bordel ale majitel tam nebyl naštěstí prý je to nějaký slušný děda ale neš sem tam jel obvolal jsem všechny instituce ,počínaje městským úřadem v rázové ,vodohospodářskou správou tam byli nejhorší ti mi dokonce řekli že když miauto vykradou tak by mi ho mohli vykrást i před barákem,lesní správou a všude bezůspěšně tak že povolení vjezdu nikdo nevydává , a po lonských statististikách krádeží na slezské hartě prostě hnus,podívat se pořádně do mapy a hledat dobré místo na maskování auta tak aby ho neviděla ani vodní policie jinak přeji úspěšný lov
reagovat - Pondělí 23. června 2008 v 0:44 ® michalczz reakce na …
-
v sobotu jsem byl z JaDem na opavici na prvnim fleku nam jen dlubali tak sme se asi po hodine presunuli na jinej flek taky dlubaly tak sem prevazal feedra va vlačku a hodil twistera jad si stimm taky hral a skocil mu po tom okoun ale nechytl tak sem pak dale vlacel a chytil okouna pres 20 čisel foto dodam az dam do kompu no a naveecer na zameckem 38 cm kapr takze celku ten den usel:)
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 21:34 ® EDYS reakce na …
-
JaD>Kdes byl přesně??někde u splavu jak končí Opava 1 nebo někde jinde??ja byl na Opavě 1 a jeden vytáhnul kapra kolem 60 cm a ja jen vláčel..nějaké ryby jsem vypnul ale dvě jsem chytnul..nic moc ale co.:D
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 12:45 ® Zcuter
-
Jendo včera jsem byl s rapadkem nedaleko od ostravy..u vody bylo asi 120 rybářů-nekacám fakt jich tam bylo asi tolik..a nikdo nechytl nic…akorát ti co si zaváželi a krmili tak chytli jednu 58 a soused cosik chytil..jinak nic..potom večer jsme jednomu co nedával pozor vymotali celou špulku silonu protože měl asi výjezd na candáta a zaplantalo se to do Davidové sestavy.tak jsme tahali tahli..a nakonec jsme přišli že to je sousedovo..vytáhli jsme mu asi tak 200m silonu a on si za tu dobu nevšiml že mu ,,bere,,…tak měl smůlu… jinak pěkná vycházka spustu srandy,zážitků..až na ty záběry..
reagovat - Sobota 21. června 2008 ve 14:06 ® Hora
-
Dnes na 3 hodiny u malé vody,chyceno 5 kapříků,od 40 do 45cm,2 jsem vypnul.Zcuter>to musíš chodit na ryby ku vodě a né na louky.
reagovat - Sobota 21. června 2008 ve 12:03 ® wogar reakce na …
-
Čus.A jak je to s přespanim?Museli jste od vody,nebo se dá nocovat na místě?Chystáme se tam už dlouho ale máme spoustu věcí a nerad bych je každý večer tahal pryč.
reagovat - Sobota 21. června 2008 v 10:26 ® Zcuter
-
to Valda..to si ze mě děláš srandu.já jsem letoš jěště o kapra nad 40 ani nezavadil a vy mámte každých 10 minut záběr.....JÁ VÁS ZABIJU!!!!
reagovat(doufám že to nikdo nebude brát osobně ať tady nemám novou přezdívku Merder-(zabiják)
- Sobota 21. června 2008 v 0:28 ® Valda reakce na …
-
Od 14.6.-19.6. Slezská Harta super chytačka po zakrmení 40kg kukuřice + 10 kg řepky a 8 kg boilesu vytaženo cca 60 kaprů ve 3 lidech a tak jak tam sem si ještě nikdy nezachytal co nahoz to do 10 min.kapr jinak dravci nešli to ale přikládám průběžném upouštění vody změně tlaku atd..
reagovat - Pátek 20. června 2008 ve 22:52 ® JaD reakce na …
-
pánové včera na opava 2 super chytání feeder se zapotil
reagovatsice jen malí tloušti okolo 30 ale paráda v sobotu jdu zas snad bude i nějaký ten pantáta aby bylo co fotit
- Pátek 20. června 2008 v 19:35 ® Zcuter
-
pánové poslední dobou tu chodí čím dál tím víc lidí (což je dobře) ale nebylo by lepší pokecat někdu u vody …myslím ale všichni???udělat nějaký srázek???posledně se sešlo 8 lidí.. teď co tu jste (relativně) nový by nás mohlo být okolo 15 lidí..což už je docela dost!!! co myslíte? podniknem v červenci něco???někdy někde?
reagovat - Pátek 20. června 2008 v 18:38 ® staker
-
lubo OV – tak co pane, domluvíme se nějak na zítra. Občas si potřebuji zkecnout na rybkách.
reagovat - Pátek 20. června 2008 v 7:48 ® EDYS reakce na …
-
Ja bych mohl nekdy kolem pondelka?
reagovat - Čtvrtek 19. června 2008 v 18:43 ® Maiki
-
chlapi nesli by jste nekdo zitra zavlacet na odru 3…nekde tam kolem honculy…coo??
reagovat - Středa 18. června 2008 ve 12:10 ® EDYS
-
Jdete někdo na ryby přes víkend??Jestli jo tak kam??Mohli by jsem zajit třeba vláčet OPAVA 2 nebo 2A?Nebo přes týden na Odru 3?
reagovat - Úterý 17. června 2008 ve 23:00 ® michalczz reakce na …
-
zdar zcuter ja se o vikendu chystam asi na jistebnik na soukroumak nebo na polanecke tune z lukim tak uvidime
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 16:33 ® EDYS reakce na …
-
jo ja na opava 2 a 2A..a ty??
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 16:33 ® EDYS reakce na …
-
jo ja na opava 2 a 2A
reagovat - Úterý 17. června 2008 ve 12:17 ® Zcuter
-
zdrvím pánové..chystá se někdo o výkendu někam ku vodě??
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 10:14 ® lubo OV
-
Hora: tak pod to se klidně podepíšu. Prakticky jsem se na tom revíru učil zpočátku tak, ža jsem čerpal právě od těch starých místních bardů. Poprvé jsem tam přišel a sednul na náhodný flek. Za 10 minut se přišoural starý pán a jen vzdychl. Já pozdravil a ptám se, co se stalo. A on že tady bydlí a chodí na ten flek ještě s jedním kolegou každý den. Já na to, že se teda přemístím, že to není problém. Nato přišel ten jeho kolega, domluvili se spolu, trochu se zmáčkli a vešli jsme se všichni tři. Za to jedno dopoledne jsme si tak padli do oka, že jsme se tam scházeli celé léto. Oni mi pomohli s poznáním tohoto revíru a já jim zase ukázal některé modernější vychytávky montáží atd. Moc milí pánové, i když na první pohled jejich jednání může někomu připadat nepřátelské. Dodnes se u vody potkáváme, i když třeba lovíme každý na jiném fleku.
reagovat - Pondělí 16. června 2008 ve 23:53 ® staker
-
Hora – ahoj pane, hodně jsem čerpal ze společných pobytů u vody. Docela se mi to povedlo zúročit. Díky tobě mám letos chycený kapříky v rozměrech 56, 59, 59, 62 cm. Všechno na feeder a z velmi rybářsky zatíženého revíru. Už se těším až zase něco okouknu. Dík.
reagovat