Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.202.652 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. června 2008 ve 23:46 ® JaD reakce na …
-
HORA>jj byl sem tam v sobotu kluci co se starají o revír měli nějaké závody a tak sem se ptal právě na ten zákaz . Jen sem tam zajížděl nový feeder tak mně kapříci spíš vadili než potěšili cílová ryba byli perlíni
reagovatje jich víc a berou jemněji . Ale co do zachytání paráda litoval sem -jednoho nechal sem doma foták takové pěkné počasí a já si to nechám prosebe tak příště
- Pondělí 9. června 2008 ve 23:21 ® EDYS reakce na …
-
Jak je ten letecký snímek..Opava 2A myslím..
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 22:59 ® Hora
-
mari>už jsem to projel a nepoznal jsem co to je za vodu před koncem s velkým parkovištěm,asi ta Vrbice.EDYS>kterou vodu myslíš?VT?JaD>to je smutné,taková škoda.Doufám,že se to vyjasní a spraví se to.stika-123>tam jsem byl taky ráno za lesem vlevo,byls tam taky? Já si zachytal perfektně. petr.ondrusak>je to možné,zase takový znalec nejsem,hlavně že žije a chutná mu.
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 21:12 ® staker reakce na …
-
Tak to byl i střelený
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 15:50 ® kamos007 reakce na …
-
hora-spíše deformace hlavy než 4/0 hák.já chytl kapra který měl taky takovou tlamu a ještě měl 1 cm. prohlubeń do hlavy.
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 13:56 ® stika-123
-
zdar lidi vcera sem byl po dlouhe dobe na bravanticich ale vubec to tam nebralo kromě jednoho kapra 54cm vubec nic.Kapr zabral asi o pul pate rano a dal uz jen sem tam nejake potahnuti a ryba žadná.
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 0:02 ® JaD reakce na …
-
Horo ten důvoc je smutný , nasadili tam dravce a ti z ničeho nic začli umírat .Proto ten zákaz rybolovu dokud se to nevyřeší .Snad to dopadne dobře a dravčíkům se podaří překonat všechna úskalí jaD
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 20:54 ® EDYS reakce na …
-
Chytáš na té vodě??
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 17:17 ® mari
-
To Hora: Pokud pojedeš po nové dálnici tak můžeš sjet jedině za čističkou na Slovenské potm na Vrbici a pak až v Bohumíně.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 16:15 ® Hora
-
To zřejmě nějaký rybář silou rval kapříkovi z tlamy 4/0ku hák.Jsou to prasata.Je vidět,že si příroda pomůže,aby kapřík nezašel.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 16:01 ® Zcuter
-
(další foto)
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 16:01 ® Zcuter
-
to Hora: musím tě poopravit..nakonec se ven podívali dva kapříci ..ten můj měl dokonce velice podivně zmutovanou tlamu, která naznačuje že mezi námi jsou i řybáři, kteří snad o tom, že rybolov je jenom sport a né obživa, ani neslyšeli (o všem napovídají následující fota: )
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 14:25 ® Hora
-
Dnes dopoledne jsem se byl podívat na jednom malém revíru kousek od Ostravy,zachytal jsem si dobře,většinou kapříky do cca 45,dva malé cejnky a na kuku se nechal přemluvit i tenhle candát cca 55cm.Chytáno na plavanou a feeder.Nástraha kuku a rohlík.
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 14:21 ® Hora
-
Včera v podvečer jsme si s Ciffikem a Zcuterem zachytali na VT plotičky a podívat se přišel jeden kapří dorostenec,chytáno na kuku,rohlík a vařenou pšenku.Chytali jsme na 1ce, na 2ce jsou cedule se zákazem rybolovu.Důvod neznám.
reagovat - Sobota 7. června 2008 v 16:38 ® JaD reakce na …
-
omlouvám se provedu nápravu
reagovat - Sobota 7. června 2008 ve 14:42 ® Hora
-
bocman>máš osobku.Valdo>něco jsem poznal,ale něco neznám-konkrétně Benešov,tam jsem byl kdysi(10–12 roků) se jenom podívat.Antošky-tam jsem nebyl už roky,ale ještě jsem neprojel tu novou rychlostní silnici na Bohumín,viděl jsem jenom pár fotek,uvidíme jestli se tam dá někde sjet.Mám to v plánu projet co nejdřív.Po staré silnici přes střed Ostravy se mi moc nechtělo.
reagovat - Pátek 6. června 2008 ve 21:06 ® Hora
-
JaD>to se za sebe stydíš,že si ani nevyplníš kartu?S Tvými názory celkem souhlasím,ale co s tím naděláš?To se řeší jinde,zkus se ozvat na stránkách svazu,co Ti odpoví.
reagovat - Pátek 6. června 2008 ve 14:56 ® bocmann
-
Hora: ahoj Jendo, vidím, žes byl na moravě! Chytal jsi jen na ramenech a velké vodě, nebo jsi byl i na řece? Já jedu zase a opět ke konci června, tak kdyby jsi jel znova tak určitě napiš a někde se potkáme. Budu jako vždy dole dráždit fousky!
reagovat - Pátek 6. června 2008 v 10:07 ® JaD reakce na …
-
Ahoj ,pánové mám radu i dotaz . Rada na pěkné parmy doporučuji zajít do Třebovic k elektrárně revír OPAVA.A ted ten dotaz je problém se tam dostat nějaký soukromník si tam koupil pozemek a ohradil ho tak že dojezd k vodě po původní cestě je znemožněn ,neví někdo jestli se to řeší ?A ještě jeden dotaz kdy konečně pochopí staříci ve výboru ,že revíry si nejlépe ohlídáme my rybáři a povolí lov 24 hodin na všech revírech ?Kvůli práci se k vodě dostanu opravdu většinou jen večer a je k zlosti když musím natahovat budíka abych nepřetáhl .Myslím že poslední otázka vrtá hlavou více lidem díky vám za odpovědi jaD
reagovat - Pátek 6. června 2008 v 1:19 ® Valda reakce na …
-
jedná se o tyto pohledy kdo to nepoznal :Benešov,Hlučínské jezero ,vrbice ,antošovice
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 ve 20:01 ® Zcuter
-
to ciffik: gratuluji.ale jelikož jsem tam nebyl já tak jich nebylo vytáhnuto víc..to je jasný..Však počkej.v sobotu zajdem taky na parmy ale trochu kousek vedle..tak uvidíme…zatím zdar a ať se daří dál..
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 ve 13:42 ® Hora
-
Jinak jsem byl dnes ráno na chvíli u Odry v marné snaze zkusit tlouště,popřípadě něco jiného.Voda je však jako kafe,takže čest zachraňovali hrouzci a oukleje.Už,aby se voda v řece trochu vyčistila.
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 ve 13:36 ® Hora
-
Pěkné foto Valdo,co to je za voda?Tahle to orčitě nebude,že?
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 23:51 ® Valda reakce na …
- reagovat
- Středa 4. června 2008 ve 23:50 ® Valda reakce na …
- reagovat
- Středa 4. června 2008 ve 23:49 ® Valda reakce na …
- reagovat
- Středa 4. června 2008 ve 23:46 ® Valda reakce na …
- reagovat
- Středa 4. června 2008 ve 23:44 ® Valda reakce na …
-
měl jsem asi slabou chvilku tak jsem si udělal z výletu nějaké fotky našich vod
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:47 ® Ciffik
-
jako bonus nejakej ten karasek…ikdyz ten mel ploutvicky jako ryba z pohadky…jen nevim jestli to pujde videt
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:45 ® Ciffik
-
tak panove je to tady…po 4 letech parma
reagovat