Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.202.652 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. června 2008 ve 12:25 ® Ciffik
-
hora: jj asi jsem neco za zimu pochopil…ty zatim se dari nej rybarska sezona na to ze mam teprve 15 vychazek…dneska zkusim konecne po dlouhe dobe parmy tak uvidime…jinak kvalita fotek pujde nahoru bracha uz ma zakazany nosit digital sebou do hranic…
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 12:06 ® Hora
-
Ciffik>no učíš se,ale za rok jich bude více a hezčích(i ryb,že?).
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 18:19 ® EDYS reakce na …
-
Sry..ale na sraz jsem nemohl.. byl jsem totiž jinde na rybách..
reagovat - Úterý 3. června 2008 ve 12:48 ® Ciffik
-
mozna kapku lepsi foto
reagovat - Úterý 3. června 2008 ve 12:48 ® Ciffik
-
to nej na konec…jiz zminovana 60ka
reagovat - Úterý 3. června 2008 ve 12:47 ® Ciffik
- reagovat
- Úterý 3. června 2008 ve 12:47 ® Ciffik
-
tak jsem shromazdil par fotek z poslednich dvou vychazek na tunky…pulka digitalem pulka klasikou takze kvalita dost pokulhava…
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 9:36 ® Ciffik
-
hora: prave proto ze mas takove sichty to chceme udelat nekdy o prazdninach kdy maji mali prazdniny(takze to nemusi byt nutne jenom vikend)…rapadak se vzdycky urve na takovou akci…otazka jen se skorcem taky ma moc prace…
reagovat - Pondělí 2. června 2008 ve 20:44 ® Hora
-
Owner>na D6ku jsem chodil ze všech soukromáků nejvíc.Ale dosud mě nic moc neoslovila.Jak jsem byl minulý týden na JM,tak jsem se kolem prošel a bylo mi řečeno několika rybáři,že to nestojí za moc.Za 4 dny jenom jednu rybu nebo někteří nic …To zase nejsem takový blázen,abych seděl furt u vody a čekal na jednoho monstr kapra.Mě stačí,když si zachytám nějaké kapříky,karasy,plotky a nebo cejny.Pobavím se klidně i s nima.Čekání na monstr ryby,co se nacházejí ve vodě,to opravdu nemusím.Když to někoho baví,ať si u vody sedí jak chce.Zcuter>na mě se neohlížej,za směny nemohu,vychází mi to jednou za 6 týdnů,že mám fíkend volný.Když budu moci,tak se ukážu.
reagovat - Pondělí 2. června 2008 v 18:59 ® Maiki
-
Zdarec chlapi…nenašel by se tady někdo z vás kdo by chodil na sumíky na odru???
reagovat - Pondělí 2. června 2008 v 15:37 ® luk888
-
V cervenci bych urcite udelal tez dalsi
reagovatale jaksi prvni tydny asi tak 2 nebo nak tak nekam asi pojedem na dovolenou takze ze zacatku bych asi jaksi nemohl ja se poptam doma jak to bude a uvidim :P… Ale uz se tesim:) at uz skonci ta blba skola:P
- Pondělí 2. června 2008 ve 14:17 ® Zcuter
-
ahoj.další sraz bychom mohli udělat někdy v červenci..co vy na to?ale navrhoval bych teda rozhodně menší lokality ať si zataháme všichni.třeba i menší ryby.ale ať se pobavíme…co vy na to??Horo dej tu nějaké datum kdy budeš mít volno ať není že na tebe vůbec nemyslíme!!!
reagovat - Pondělí 2. června 2008 ve 12:45 ® michalczz reakce na …
-
ahoj panove tak se uz tesim na pristi sraz skoda ze mi to ted nevyslo az do nedele dnes sem byl projit rybařství abych si koupil novej navijacek na feeder tak sem si vybral shimano catanu
reagovattak to dnes zajdu vyskouset na skalku
- Pondělí 2. června 2008 ve 4:12 ® Owner
-
Hora:zdar přiště jak pojedeš na JM tak misto D 5 si zajed raději na D 6. Sice je dražší povolenka ale víc si zachytáš.Nejlepší je jet na celý týden.
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 20:48 ® Hora
-
Nezklamaly slepé ramena,ale tady se změnil poměr úlovků a více se tahali stříbrňáci karasi,ještě se dokonce třeli.Kapříci,co tam byli nedávno nasazeni,byli v hrozném stavu,celí potlučení.A bylo vidět několikrát přelet horkovzdušného balónu.Prostě jsem si užil týden jak má být.
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 20:38 ® Hora
-
Hodně jsem byl zklamaný z D 5ky,za celé odpoledne,co jsem strávil pod Pavlovem na kamenech s feedery,nebyl ani potah.Jako by v té vodě nebyla ryba.
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 20:30 ® Hora
-
Tak jsem se vrátil z týdenních lázní z JM.Bylo fajn a i když jsem nechytil žádné monstra,tak jsem si užil týden klidu a pohody.
reagovat - Neděle 1. června 2008 v 19:44 ® Maiki
-
Zdravííím všecki…o víkendu jsem byl v jeseníku nad odrou u známeho na rybnajzu…v patek v 6h vecer stika 68 a asik 10 kapriku do 45cm…v sobotu rano candat 45 a 55 a ve 14h stika 80 cm. Obe stiky chyceny na jelce cca 20–25cm a jinak cely den asi 15 kapriku. Rybačka jak má býýýt
reagovat - Neděle 1. června 2008 v 19:14 ® Ciffik
-
michal: cim bliz byla bourka tim castejsi byly zabery…vytahlo se par kapriku junioru,cejn,karas a parek uhoru…ja s brachou jsme jeli uz dneska rano ale kluci tam maji nejake kapry i k 5Oce a nejaky karase
reagovat - Neděle 1. června 2008 v 18:36 ® michalczz reakce na …
-
no luku to mi povidej jel sem o den drive nez vy a sem taky jak raska este ted mne to pali
reagovatno a jak jste dopadli chyceno neco ? ani v noci nic no ale alespon byla sranda
- Neděle 1. června 2008 v 15:35 ® luk888
-
Ani byste nevěřili jak jsem spálený
reagovatjsem jak rajská :P… Ale jinak to bylo super:), az na ty ryby moc se jim nechtělo, ale už se těším na příště
…
- Sobota 31. května 2008 v 1:56 ® Tutan
-
Zcuter: Ještě nevím, jak mi to vyjde časově. Nikdy jsem tam nebyl, mapy se mi v mobilu nezobrazí, takže, když tak zavolám.
reagovat - Sobota 31. května 2008 v 0:43 ® Tony-
-
Zdravím všechny lovce sumců a štik! Mám v zásobě nástražní karasy, líny, plotice a kapry. Kdyby někdo chtěl, určitě se domluvíme. Jsem na čísle 604715157. Ráno jdu na ryby do Jistebníka,znáte to tam někdo? Máte zkušenosti s tímto soukromým revírem?
reagovat - Pátek 30. května 2008 v 15:39 ® Zcuter
-
to EDYS a ostatní: Sraz se koná v sobotu(tuto) někteří tam budou už dnes až do neděle jiní tam přijedou zítra ráno.většina přespí do něděla-ale je to na každého rozvážení.místo je mém předchozím příspěvku-na odkazech na Mapy.cz
reagovat - Pátek 30. května 2008 v 15:24 ® EDYS reakce na …
-
No a kde je na Vrbici?a kdy??
reagovat - Pátek 30. května 2008 v 10:43 ® Ciffik
-
vcera odpoledne opet na tunkach se zcutrem…lapeno hooodne ploticek par perlinku 3× karas a 2× lin…paradni chytacka na novy feedrik…dekujeme vodo!
reagovat - Pátek 30. května 2008 v 10:27 ® Zcuter
-
Tutan: Pojedeš na sraz?zítra?
reagovat - Pátek 30. května 2008 v 10:27 ® Zcuter
-
EDYS: přidáš se ke srazu?
reagovat - Pátek 30. května 2008 v 10:17 ® Zcuter
-
jo koukněte se ale na všechny odkazy!!!!!!!!
reagovat - Pátek 30. května 2008 v 10:17 ® Zcuter
-
zde posílám odkazi které určitě každý ocení.doufám že se nás zase sejde alespoň tak jako loni.kdyby náhodou někdo něco nemohl najít tady je číslo na mě 604999223
reagovat