Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.202.490 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 29. května 2008 ve 22:54 ® EDYS reakce na …
EDYS

Ciffik,–-Jaké tůně myslíš?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:16 ® Ciffik
Ciffik

dneska opet na tunkach na stejnym fleku opet bez krmeni ale tontokrate uz s feedrem…na kuku jsem lapl 4 plotky 1 karas kolem 30cm a 2× kapr 30 cm a 40cm…foto zase neni bracha priveze fotak az odpoledne a klasickej je uz v labaku…vyvolava se ta minula 60ka

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 21:17 ® EDYS
EDYS

Je to nějaké divné to přidávání.. nějak se tam nechce zobrazit pro koho to je…-D ale to je jedno no..chci se zeptat chodíte někdo na revíry OPAVA 2 OPAVA 2A a B??můžeme dát řeč..:-D

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 21:15 ® EDYS
EDYS

jo chodím tam ale jen do školy..:-D je to Havlíčkovo nábřeží..myslím si že na ryby nic mo

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 21:13 ® EDYS
EDYS

jo chodím tam ale jen do školy..:-D je to Havlíčkovo nábřeží..myslím si že na ryby nic moc..

reagovat
Středa 28. května 2008 v 1:39 ® Tutan
Tutan

Ciffik: V novém čísle Českého rybáře je test několika feedrů!

reagovat
Úterý 27. května 2008 ve 22:39 ® Ciffik
Ciffik

jeste jsem zapomel dodat ze mi udelal obrovskou radost takze jsem o nejakem ponechani ani neuvazoval…za ten boj si zaslouzil svobodu…po vyfoceni a zmereni putoval zpet do sveho zivlu..

reagovat
Úterý 27. května 2008 ve 22:25 ® Ciffik
Ciffik

panove dneska byl den!!!

rano jsem byl po vsech rybarstvim vybrat feeder nic mi nepadlo do oka tak snad zitra kdy maji na snp dorazit dalsi dva kousky jinak u kotlare koupen navijak shimano nexave 2500 s predni brzdou hozen na matchku + na doporuceni koupen novy vlasec na match v prumeru 0,16

odpoledne jsem to byl testnout na tunkach…prvni misto ani ryba ..presun na novy flek bez krmeni na kuku 2 plotky pote kaprik 35…(jsem si rikal tak dneska uz nic…stesti vycerpano ale kdeze)…dlasi 3 plotky…pote zaber spona zasek a pohled na parabolickou akci prutu…po 10 min byl na brehu kaprik rovnych 60 cm byl zdolan po cca 7 minutach bohuzel dalsi 3 minuty jsem ho presvedcoval ze se vleze do meho titerneho podberaku…vyfocen bohuzel klasickym fotakem na kinofilm (digital vzal bracha na praxi) takze fota za tyden…jinak sestava proverena matchka po 4 letech pouzivani drzi novy navijak parada(asi budem kamaradi)brzda nema chybu a novy vlasec taky vydrzel i brzdu na krev kdyz si to namiril do vetvi…mam obrovskou radost…zitra jdu zase tak doufam ze uz s feedrem :-(( :-)

reagovat
Úterý 27. května 2008 ve 22:15 ® Ciffik
Ciffik

michal: mam prazdniny tak se asi zdrzim jestli vam to nebude vadit…jinak hlavne opatrne s tim boilim…teda s tim krmenim s boilim!!!!

reagovat
Úterý 27. května 2008 v 17:32 ® michalczz reakce na …

nazdar panove takze na pozadani zcutera pisu ze sraz bude na vrbici na stejnem miste jako loni ja uz tam jedu z kamosem v nedeli mame asi 7 kg boilisu takte jak prijedete bude zakrmeno ja tam budu celej vikend z kamosem takze kdyby se chtel nekdo pridat pisnete

reagovat
Úterý 27. května 2008 ve 12:54 ® Ciffik
Ciffik

zdravim…ohledne srazu zcuter oznamuje ze se meni misto konani a to na nam vsem dobre zname lonske …cili vrbice

viz info na zcuter mob:604999223

reagovat
Pondělí 26. května 2008 ve 13:45 ® sniper26 reakce na …

hora-no to mi se tam este nestalo ze bych tam zadnou rybu nevytahl.Vždy mi tam nějakej ten kapřik přišel.třeba ted v sobotu sem tam vytah kapra 51cm a amura 49cm a nejake ty cejny kolem 35cm.

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 8:45 ® okoun 1
okoun 1

Tak opět po dlouhé době Petrův Zdar Pánové . Pomalu se blíži (pro některé ) šťastné datum 16.6 . Snad i Jenda zajde nahodit rybku na Candáta či Štiku :-) .Chtěl bych se zeptat kam jet na zahájení ? Chtěl bych od data 16..strávit týden u vody a měnit lokality . Znáte přibližně dobrej flek třeby na Dyji , Orlíku , Hartě …atd. Vzdálenost nerozhoduje (klidně i Čechy )rozhoduje pohoda , klid a ryby ve vodě .

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 9:32 ® Zcuter
Zcuter

to Hora:to by mě potom zajímalo proč nám to nebralo minulý týden!!!když teď ti to bere pěkně.
S Rapadkem se chystám na novou lokalitu odpoledne.Včera tam byl taky navečer a říkal že to bere celkem pěkně.tak vám tu potom hodím fota jak to dopadlo.

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 23:16 ® Hora
Hora

Odpoledne opět po zakrmení šly nejdřív plotky,potom línek a nakonec 2 kapříci.Vše na rohlík a kuku.Počasí vyšlo,co více si přát.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3895.jpg
Pátek 23. května 2008 ve 23:10 ® Hora
Hora

Ciffik>blahopřeji a teď na ně.Já byl dnes ráno i odpoledne na VT a celkem to šlo.Po zakrmení jsem čekal cca 1.5 hod než větší rybky najely,ale stálo to zato.Ráno přišel cejn cca 35cm,potom 2 línci kolem 20cm a nakonec 2 kapříci cca 40cm.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3894.jpg
Pátek 23. května 2008 v 1:21 ® wogar
wogar

tady ještě jednou

reagovat
foto/forum/2008/th-img3890.jpg
Pátek 23. května 2008 v 1:07 ® wogar
wogar

Salmo tak koukni na www.mokrad.cz v klubu 15 nebo v diskusi na rybolov na rybníku mokřád.Nemám zapotřebi dělat něco takového

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 v 19:45 ® Ciffik
Ciffik

tak panove matura za mnou…nakonec to nebylo tak spatny odmaturoval jsem za 8…radosti skacu 3 m do vysky…pujdu to s klukama zapit…

zitra se pujdu mrknout na feeder po vsech rybarstvich…snad mi neco padne do oka…

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 v 19:06 ® Salmo reakce na …
Salmo

Nechci nějak zpochybňovat tvoje úlovky ale ty fotky mi přijdou jako fotomontáž

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 v 10:29 ® wogar
wogar

A ještě pár

reagovat
foto/forum/2008/th-img3884.jpg
Čtvrtek 22. května 2008 v 10:27 ® wogar
wogar

Byli jsme 4 dny na mokřadu a bralo to.Kapr 18kg a 96cm.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3883.jpg
Středa 21. května 2008 v 16:00 ® Hora
Hora

No mě se tam daří taky většinou,ale jak jsem psal zrovna se jim nechtělo,možná nějaké divné vlny,či co.A nebo je to v rukách?Abych odešel od té vody bez vytáhnuté ryby,se mi stalo jenom asi 3× za čas,co tam chodím.

reagovat
Středa 21. května 2008 ve 12:48 ® sniper26 reakce na …

Hora-tak to je divný ja na beckarnu chodim dost casto a kapri tam berou docela dost. ja sem tam pokazde vytahl kapry okolo 45cm. Někdy tam zabere i pěkny cejn a taky nejaky ten amur se mi tam podaril.

reagovat
Úterý 20. května 2008 v 11:28 ® Hora
Hora

Dnes na 3 hodiny na bečkárně,pouze 1 potah,vyzkoušel jsem co jsem měl a uměl a prd.Ryba se ukazovala,ale nebrala.Ráno bylo chladno,jenom 7°C.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3875.jpg
Sobota 17. května 2008 ve 22:50 ® Zcuter
Zcuter

dneska na VT já s Horou.nevím jestli to bylo místem ale stal se zázrak.Přechytal jsem Horu!!!!(jupí)!!!chy­ceno okolo 20 perlínků a plotic a jeden plotico-cejn.Příště už mi to Jendo doufám zase nandáš..?!..

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 19:01 ® Zcuter
Zcuter

to Hora: brácha uvažuje o koupě feederu tak to potom vážně uvidíš ty fota..to budou ryby!!klidně i jeden nebo dva..........­..decimetry :-D né teď vážně.máme dobrou směsku a máme jí hodně takže snad se už něco většího povede.

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 21:17 ® Hora
Hora

Ciffik>držím palce,ať Ti to dopadne dobře.Jsem zvědav na foto úlovků.

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 21:13 ® Hora
Hora

Zcuter>ne ten sraz nepřijedu,vracím se z lázní až v neděli.Jinak si zajeďte na ty antošky,myslím,že je to dobrá volba,určitě bych tam jel taky.Ten baník by byl nejlepší.

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 20:32 ® michalczz

to DJ Katyl: cau hele mapu primo podle ni ti to nereknu ale je to pod mostem jak je na te dalnici je tam staveniste dokoncuji most krasne zajedes autem až ke špici a pokkud chces nekam smerem k ostruvkum tak to musim pesko ale mas to i z vybavou asi 5 minut bud pres pole coz je lepsi protoze nemusi chodit nahoru dolu nebo mezi lesem a byly sme ze strany od vesnice kdyztak pisni sms ti to vice popisu

reagovat