Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.202.490 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. května 2008 ve 22:54 ® EDYS reakce na …
-
Ciffik,–-Jaké tůně myslíš?
reagovat - Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:16 ® Ciffik
-
dneska opet na tunkach na stejnym fleku opet bez krmeni ale tontokrate uz s feedrem…na kuku jsem lapl 4 plotky 1 karas kolem 30cm a 2× kapr 30 cm a 40cm…foto zase neni bracha priveze fotak az odpoledne a klasickej je uz v labaku…vyvolava se ta minula 60ka
reagovat - Středa 28. května 2008 ve 21:17 ® EDYS
-
Je to nějaké divné to přidávání.. nějak se tam nechce zobrazit pro koho to je…-D ale to je jedno no..chci se zeptat chodíte někdo na revíry OPAVA 2 OPAVA 2A a B??můžeme dát řeč..
reagovat - Středa 28. května 2008 ve 21:15 ® EDYS
-
jo chodím tam ale jen do školy..
reagovatje to Havlíčkovo nábřeží..myslím si že na ryby nic mo
- Středa 28. května 2008 ve 21:13 ® EDYS
-
jo chodím tam ale jen do školy..
reagovatje to Havlíčkovo nábřeží..myslím si že na ryby nic moc..
- Středa 28. května 2008 v 1:39 ® Tutan
-
Ciffik: V novém čísle Českého rybáře je test několika feedrů!
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 22:39 ® Ciffik
-
jeste jsem zapomel dodat ze mi udelal obrovskou radost takze jsem o nejakem ponechani ani neuvazoval…za ten boj si zaslouzil svobodu…po vyfoceni a zmereni putoval zpet do sveho zivlu..
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 22:25 ® Ciffik
-
panove dneska byl den!!!
rano jsem byl po vsech rybarstvim vybrat feeder nic mi nepadlo do oka tak snad zitra kdy maji na snp dorazit dalsi dva kousky jinak u kotlare koupen navijak shimano nexave 2500 s predni brzdou hozen na matchku + na doporuceni koupen novy vlasec na match v prumeru 0,16
odpoledne jsem to byl testnout na tunkach…prvni misto ani ryba ..presun na novy flek bez krmeni na kuku 2 plotky pote kaprik 35…(jsem si rikal tak dneska uz nic…stesti vycerpano ale kdeze)…dlasi 3 plotky…pote zaber spona zasek a pohled na parabolickou akci prutu…po 10 min byl na brehu kaprik rovnych 60 cm byl zdolan po cca 7 minutach bohuzel dalsi 3 minuty jsem ho presvedcoval ze se vleze do meho titerneho podberaku…vyfocen bohuzel klasickym fotakem na kinofilm (digital vzal bracha na praxi) takze fota za tyden…jinak sestava proverena matchka po 4 letech pouzivani drzi novy navijak parada(asi budem kamaradi)brzda nema chybu a novy vlasec taky vydrzel i brzdu na krev kdyz si to namiril do vetvi…mam obrovskou radost…zitra jdu zase tak doufam ze uz s feedrem
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 22:15 ® Ciffik
-
michal: mam prazdniny tak se asi zdrzim jestli vam to nebude vadit…jinak hlavne opatrne s tim boilim…teda s tim krmenim s boilim!!!!
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 17:32 ® michalczz reakce na …
-
nazdar panove takze na pozadani zcutera pisu ze sraz bude na vrbici na stejnem miste jako loni ja uz tam jedu z kamosem v nedeli mame asi 7 kg boilisu takte jak prijedete bude zakrmeno ja tam budu celej vikend z kamosem takze kdyby se chtel nekdo pridat pisnete
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 12:54 ® Ciffik
-
zdravim…ohledne srazu zcuter oznamuje ze se meni misto konani a to na nam vsem dobre zname lonske …cili vrbice
viz info na zcuter mob:604999223
reagovat - Pondělí 26. května 2008 ve 13:45 ® sniper26 reakce na …
-
hora-no to mi se tam este nestalo ze bych tam zadnou rybu nevytahl.Vždy mi tam nějakej ten kapřik přišel.třeba ted v sobotu sem tam vytah kapra 51cm a amura 49cm a nejake ty cejny kolem 35cm.
reagovat - Neděle 25. května 2008 v 8:45 ® okoun 1
-
Tak opět po dlouhé době Petrův Zdar Pánové . Pomalu se blíži (pro některé ) šťastné datum 16.6 . Snad i Jenda zajde nahodit rybku na Candáta či Štiku
reagovat.Chtěl bych se zeptat kam jet na zahájení ? Chtěl bych od data 16..strávit týden u vody a měnit lokality . Znáte přibližně dobrej flek třeby na Dyji , Orlíku , Hartě …atd. Vzdálenost nerozhoduje (klidně i Čechy )rozhoduje pohoda , klid a ryby ve vodě .
- Sobota 24. května 2008 v 9:32 ® Zcuter
-
to Hora:to by mě potom zajímalo proč nám to nebralo minulý týden!!!když teď ti to bere pěkně.
reagovat
S Rapadkem se chystám na novou lokalitu odpoledne.Včera tam byl taky navečer a říkal že to bere celkem pěkně.tak vám tu potom hodím fota jak to dopadlo. - Pátek 23. května 2008 ve 23:16 ® Hora
-
Odpoledne opět po zakrmení šly nejdřív plotky,potom línek a nakonec 2 kapříci.Vše na rohlík a kuku.Počasí vyšlo,co více si přát.
reagovat - Pátek 23. května 2008 ve 23:10 ® Hora
-
Ciffik>blahopřeji a teď na ně.Já byl dnes ráno i odpoledne na VT a celkem to šlo.Po zakrmení jsem čekal cca 1.5 hod než větší rybky najely,ale stálo to zato.Ráno přišel cejn cca 35cm,potom 2 línci kolem 20cm a nakonec 2 kapříci cca 40cm.
reagovat - Pátek 23. května 2008 v 1:21 ® wogar
-
tady ještě jednou
reagovat - Pátek 23. května 2008 v 1:07 ® wogar
-
Salmo tak koukni na www.mokrad.cz v klubu 15 nebo v diskusi na rybolov na rybníku mokřád.Nemám zapotřebi dělat něco takového
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 v 19:45 ® Ciffik
-
tak panove matura za mnou…nakonec to nebylo tak spatny odmaturoval jsem za 8…radosti skacu 3 m do vysky…pujdu to s klukama zapit…
zitra se pujdu mrknout na feeder po vsech rybarstvich…snad mi neco padne do oka…
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 v 19:06 ® Salmo reakce na …
-
Nechci nějak zpochybňovat tvoje úlovky ale ty fotky mi přijdou jako fotomontáž
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 v 10:29 ® wogar
-
A ještě pár
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 v 10:27 ® wogar
-
Byli jsme 4 dny na mokřadu a bralo to.Kapr 18kg a 96cm.
reagovat - Středa 21. května 2008 v 16:00 ® Hora
-
No mě se tam daří taky většinou,ale jak jsem psal zrovna se jim nechtělo,možná nějaké divné vlny,či co.A nebo je to v rukách?Abych odešel od té vody bez vytáhnuté ryby,se mi stalo jenom asi 3× za čas,co tam chodím.
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 12:48 ® sniper26 reakce na …
-
Hora-tak to je divný ja na beckarnu chodim dost casto a kapri tam berou docela dost. ja sem tam pokazde vytahl kapry okolo 45cm. Někdy tam zabere i pěkny cejn a taky nejaky ten amur se mi tam podaril.
reagovat - Úterý 20. května 2008 v 11:28 ® Hora
-
Dnes na 3 hodiny na bečkárně,pouze 1 potah,vyzkoušel jsem co jsem měl a uměl a prd.Ryba se ukazovala,ale nebrala.Ráno bylo chladno,jenom 7°C.
reagovat - Sobota 17. května 2008 ve 22:50 ® Zcuter
-
dneska na VT já s Horou.nevím jestli to bylo místem ale stal se zázrak.Přechytal jsem Horu!!!!(jupí)!!!chyceno okolo 20 perlínků a plotic a jeden plotico-cejn.Příště už mi to Jendo doufám zase nandáš..?!..
reagovat - Čtvrtek 15. května 2008 v 19:01 ® Zcuter
-
to Hora: brácha uvažuje o koupě feederu tak to potom vážně uvidíš ty fota..to budou ryby!!klidně i jeden nebo dva............decimetry
reagovatné teď vážně.máme dobrou směsku a máme jí hodně takže snad se už něco většího povede.
- Středa 14. května 2008 ve 21:17 ® Hora
-
Ciffik>držím palce,ať Ti to dopadne dobře.Jsem zvědav na foto úlovků.
reagovat - Středa 14. května 2008 ve 21:13 ® Hora
-
Zcuter>ne ten sraz nepřijedu,vracím se z lázní až v neděli.Jinak si zajeďte na ty antošky,myslím,že je to dobrá volba,určitě bych tam jel taky.Ten baník by byl nejlepší.
reagovat - Středa 14. května 2008 ve 20:32 ® michalczz
-
to DJ Katyl: cau hele mapu primo podle ni ti to nereknu ale je to pod mostem jak je na te dalnici je tam staveniste dokoncuji most krasne zajedes autem až ke špici a pokkud chces nekam smerem k ostruvkum tak to musim pesko ale mas to i z vybavou asi 5 minut bud pres pole coz je lepsi protoze nemusi chodit nahoru dolu nebo mezi lesem a byly sme ze strany od vesnice kdyztak pisni sms ti to vice popisu
reagovat