Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.343 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. července 2007 ve 20:39 ® toms reakce na …
-
to kdybyste nevěřili
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 20:31 ® toms reakce na …
- reagovat
- Středa 4. července 2007 ve 20:27 ® DJ KATYL reakce na …
-
Owner- Dík za typ. Teď sem se díval na mapy a našlo mi to 2.Myslíš, že je lepší na malý nebo velký? Nechceš tam jít taky?
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 20:11 ® toms reakce na …
-
no včera jsme byli na noční výpravě kousek od ostravy a dařilose hlavně kapři ve čtyřech lidech 3osumdesatky 80,81,84 a jedna70, 77cm a dalších 10 od 55 do70cm no vcelku vydařená noc
reagovat - Středa 4. července 2007 v 17:05 ® Owner reakce na …
-
DJ KATYL:zkus zajet na kališove jezera,je to někde u Bohumina,kamaradum se tam daři hlavně dravci.
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 13:46 ® DJ KATYL reakce na …
-
Chci zajít v sobotu do Bohumína na ryby. Nevíte o nějakém dobrém místě?
reagovat - Středa 4. července 2007 v 11:37 ® Zcuter
-
včera výprava na ,,kaču,, na štiku-nástražky byly nachytány rychle ale kdyby to ty štiky taky pochopily že je chceme nachytat rychle
reagovat…no…když štiky nebrali tak jsme se s bratrem rozhodly že si dáme závody mezi sebou na počet ulovených ryb…až každy chytl takových 20 plotiček tak nás to přestalo bavit počítat a chytali jsme si ty malé mršky šupinaté na ,,bavičko,, – kdyby ty štiky brali tak jak ty plotičky tak bychom byli radši.ale co se dá dělat-jak to říká Hora:,,Není všem dnům konec!!!,,a má pravdu!!
- Úterý 3. července 2007 ve 13:19 @ ???
-
Cau prosim napis mi presne kde je ten rybnik. Docela bych tam zajel a na co si je chytl ? Dik za odpověď
reagovat - Pondělí 2. července 2007 ve 21:16 ® Hora
-
staker>pojedu až s novějším autem,zatím se to vyvíjí dobře.Chtěl bych to stihnout do konce července.DJ KATYL>máš osobku.
reagovat - Pondělí 2. července 2007 ve 20:52 ® staker
-
Hora _ z toho si nic nedělej, stejně už potřeboval údržbu. Zítra jdu na Odru, tak tě snad trumfnu. Kdy jedeš na jih?
reagovat - Neděle 1. července 2007 ve 22:20 ® Hora
-
staker>já ho chytil vod Bobsona a potom se automaticky šířil dále,dokud nedostal přes čumák.Dnes na Odře,původně jsem šel zkusit jalce na třešeň,ale prděli na mě zvysoka,potom na ocásek přišel jeden malý tloušť,cca 15cm a jeden okounek stejné velikosti.
reagovat - Neděle 1. července 2007 v 17:37 ® staker reakce na …
-
Hora – jo tak mi ten odkaz od tebe tak zasral PC že ho musím odvézt do servisu.
reagovat
Takže jestli chce se mnou někdo mluvit tak jen z očí do očí a nebo mobil - Neděle 1. července 2007 v 8:25 ® DJ KATYL reakce na …
-
Eště dotaz. Je lepší jít na VT malou nebo velkou?
reagovat - Neděle 1. července 2007 v 8:22 ® DJ KATYL reakce na …
-
Hora: Tak aspoň žes to dostal pryč a můžeš o5 normálně fungovat!
reagovat - Sobota 30. června 2007 ve 20:06 ® Hora
-
Včera večer a dnes ráno na VT po delší době,jenom cca 10 a 15 ks bílé ryby(plotice a perlíni),nic více.Teď budu mít více času,tak se jim budu více věnovat.Chytil jsem do PC vira z ICQ,který se potom rozesílal po všech kteří byli v kontaktech.Dnes se ho podařilo dostat ven.Jednalo se o vir šířený přes ICQ,s názvem: Win32:Warezov.Tady je internetový odkaz na to jak se ho zbavit ...... www.antivirovecentrum.cz Je tam popis jak se projevuje.Pokud to půjde,neotvírejte nic na ICQ pokud si nejste 100% jisti,že Vám to dotyčný poslal.
reagovat - Pátek 29. června 2007 v 19:29 ® DJ KATYL reakce na …
-
Tak tam zkusím někdy zajít a uvidím jak budou dravci tam brát. Možná mám všeobecnou smůlu!
reagovatJinak poraďte někdo, kam se chodí na řeku Opavu na dravce nebo i na jiné ryby, ale mírové.
- Pátek 29. června 2007 ve 14:25 ® Shadowhunter reakce na …
-
Na soutoku Odry s Opavou jsem nebyl pouze na soutoku Odry s Lubinou…tam a kousek vys nad soutok se jezdi hodne na sumce…nejak se tam premnozili ale uz jich je dost z vody venku
Takze v dnesni dobe tam premnozeni uz nejak nejsou..ale jsou tam i candati, stiky a boleni…
Jinak loni na Kuboni na tom mensi…jsme meli rozjezd na sumce ale bohuzel se nam ho z vody nepodarilo vytahnout byla to obluda a navic tam je hooooodne vazek
reagovattakze tam uz nejezdim…letos jezdim jen na pstruhovky
- Pátek 29. června 2007 v 10:55 ® DJ KATYL reakce na …
-
O.K. Dík za odpověď. Nemáš zkušenosti s lovem na soutoku Odry a Opavy?Případně někde poblíž soutoku? Už nevím kaj jít na ty dravce. Na řece Opavě úplně mrtvo. I u elektrárny. Jen občas okounek a tloušti. Nevím už co jim tam házet. Wobler, plandavka, rotačka, rybička živá, mrtvá – nic nezabírá. Jsou tam vůbec ryby?
reagovat - Pátek 29. června 2007 v 9:57 ® Shadowhunter reakce na …
-
Kubon je u Paskova mozna ze to jeste patri k Paskovu…Proste je mezi ostravou a paskovem ale skoro u paskova…je tam i kousek motorkarska draha…a ty rybniky jsou tam dva…maly a velky kubon
Samozdrejmne ze tlouste musis napsat, musis zapsat kazdou rybu i ty co nemaji stanovenou zakonnou delku (napr. Okoun nebo plotice) myslim ale ze u tady toho jako je napr. tloust staci napsat jen na konci lovu pocet ks a vahu…ze kazdeho zvlast zapisovat nemusis…zapisuji se hned po uloveni jen uslechtile ryby. Dokonce musis i zapsat ulovene nastrazni rybicky. Ja to resil tak ze jednou za mesic jsem si napsal 0,5kg ouklejek
reagovat - Pátek 29. června 2007 v 9:36 ® DJ KATYL
-
chlape, kam to na ty dravcechodíš? Já viděl štiku naposledy minulý rok. P.S: Praďte mi. Musí se zapisovat jelec tloušť do povolenky? Beru ty nad 25 cm, ale nevím. A co když chytám plotice? Musím po skončení lovu zapsat pčet nebo aspoň gramáž těchto úlovků? Dík za odpovědi.
reagovat - Pátek 29. června 2007 v 9:33 ® DJ KATYL reakce na …
-
chci se jen zeptat co ten Kubon je a kde se to nachází?
reagovat - Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:17 ® skorec3@seznam.cz
-
kluci poradte kam na víkend kde to kouše?ted po příjezdu nemám přehled
reagovat - Středa 27. června 2007 v 10:54 ® Vybliz
-
Tak jsem byl vcera zalovit na Kubon(byl jsem liny, mam to pomerne blizko) a skvele jsem si zalapal. 5 kapriku(jeden skoncil ve vane) a nejaka drobotina. A dokonce se na me prisla podivat i RS, ale v pohode, az na urcity chlad v hlase, ktery nevim jak mam chapat.
reagovat - Středa 27. června 2007 v 9:08 ® skorec3@seznam.cz
-
co to je nestačím se divit !
reagovat - Úterý 26. června 2007 ve 21:30 ® Shadowhunter reakce na …
-
hm ne ze by nic neslo jen se tak dostat k vode…ve ctvrtek pravdepodobne nekde vyrazim na pstruhovku…v takovem pocasi to krasne bere. Mouchy uz mam uvazane tak uz je staci jen otestovat jestli jim budou chutnat
reagovat - Úterý 26. června 2007 ve 20:27 ® skorec3@seznam.cz
-
lidé dobří co se děje co žáden človíček nikde nic nechytl?to kulím žádná ryba žádný zážitek bud makáte jak draci anebo spíte u vody ja ted čeřil vody v itálii snad se povede dát nějaké foto sumců požehnane ale nejvíc mě těší parma rovných 72 cm jejich vody jim můžem jenom závidět snad se to zlepší mi tady u nás
reagovat - Pondělí 25. června 2007 v 9:45 ® sumec123
-
Dodan:na lučinu chodim na dravce?
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 20:44 ® skorec3@seznam.cz
- reagovat
- Neděle 24. června 2007 v 19:23 ® ROMERO
-
na žerkach to bere včera 6 kapru jeden 46 cm a jinak 3 lopaťaci no a drvci kolem mně nikdo nic .Stav vody o dobre 2m niže
reagovat - Sobota 23. června 2007 ve 20:44 ® Sporty
-
Cau BOBO: na tom starici jsou nejaci dravci??..ty je tam chodis chytat,berou tam?…
reagovat