Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.200.436 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 13. března 2008 ve 13:10 ® Orif
-
pěknej macek takového ještě svět neviděl
reagovat - Středa 12. března 2008 v 18:57 ® kamos007
-
no ti hekři jsou teda chytři.
reagovat - Středa 12. března 2008 ve 13:13 ® jelen reakce na …
-
v sobotu jsou závody Ludgeřovicích na Vrablovci
reagovat - Úterý 11. března 2008 v 10:41 ® Orif reakce na …
-
nevíte náhodou někdo o nějakých závodech v sobotu?
reagovat - Úterý 11. března 2008 v 10:31 ® Orif reakce na …
-
jaký revír?o něco jsem přišel?
reagovat - Úterý 11. března 2008 v 9:22 ® Hora
-
Revír není špatnej,jen vybrat místo pro 10 lidí,co by se tam vešli.Přes víkend máš čas,tak sedni na tramvaj a bus a skoukni to.
reagovat - Pondělí 10. března 2008 ve 20:47 ® Zcuter
-
fajn vidím že tento termín vyhovuje zatím všem lidem co se sem přihlásily.A co ten revír?? vyhovuje vám nebo máte jiný nápad??(pokud jo tak sem s ním!!!!!)
reagovat - Pondělí 10. března 2008 v 1:18 ® Koudy
-
zcuter: díky za infno…
31.5. je i pro mě fajn a rád poznám kolegy ze severní moravy a i,pro mě,nový revír…na ten datum nemám nic takže pokud nebudou komplikace se školou rád přijdu…
reagovat - Neděle 9. března 2008 v 19:42 ® Stroft
-
Dnešní plavaná na Odře byla díky silnému průtoku velmi těžká.Krmeno Traperem Gold+super se zbytkem červů a žlutou bulkou,zatíženo hlínou.Celkem 4 plotice,2 jelci,38 karasů,3 kapři a jedna přetahovaná v proudu s podseknutou rybou,kterou jsem otypoval na Bolena cca 65cm.
reagovat - Neděle 9. března 2008 v 18:54 ® Hora
-
No toho 31 května bych se měl vrátit z lázní domů,tak bych mohl přijít na chvilku se kouknout.Však se ještě uvidí.
reagovat - Neděle 9. března 2008 v 15:41 ® michalczz reakce na …
-
mne ten termim na ten sraz vyhovuje aspin bych skusil feeder
reagovatno tak cim vice lidi tim lepe ne
- Neděle 9. března 2008 v 15:26 ® Bobson
-
Ahojte-Připojím se k jakékoli akci ,stačí to naplánovat a dojedu na srázek. Krom tedka 14.3–24.3 a 2.5–14.5 jsem na Ebru. Takže to jsem pase. Lovu zdar. Bobson
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 13:38 ® Zcuter
-
copak se stalo..zimní zazimovaný rybí král se probral ze zimního spánku a hned jim to natřel.. já jsem tam byl s bráchou ale na 2ce asi před týdnem a vůbec nic..ani ťuk…možná že na 1čce je teplejší voda..
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 13:34 ® Hora
-
Dnes ráno jsem se byl kouknout na VT na 1ničce,vytáhnuto cca 10 plotiček a 3 okounci.Větší rybky ještě spaly.Příště …
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 13:16 ® Zcuter
-
to Hora: jo to jo… ale taky jsme měli od koho
jinak jste teda pěkné vydry když to chcete všechno nechat na mě a na Ciffikovi.Nu ale tak dobrá.Když jinak nedáte..něco vymyslím.
Zatím se mi zamlová 31.květen sobota.Zřejmě by to bylo na celý den. A napadlo mě vyzkoušet Antošovice.Když už bychom nechytli nic velkého tak bychom se mohli bavit aspoň s cejnama…Když tak dejte někdo jiný jiné návrhy..
reagovat - Neděle 9. března 2008 v 0:20 ® Hora
-
Ciffik > pěkné rybky,gratuluji,je vidět,že jste se něco naučili.
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 20:58 ® shimano reakce na …
-
byl jsem včera na veletrhu v praze abyl jsem totalně zklamany ,chtěl jsem si tam koupit 6m bolonesku ale nebyli tam žadne plavačkove pruty tak jsem zajel do prodejny trabucco v praze 9 a udělal jsem si radost koupil jsem za super cenu bolonku tenkou v blanku a hlavně lehkou
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 20:54 ® shimano reakce na …
-
nadherni tloušti kde jste byli na odře. potřeboval bych poradit nevite někdo o nějakem mistě na odře na parmy a ostre.tlouště .slyšel jsem že na odře v hrušově ale nevim jak se tam mam dostat autem
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 19:51 ® Ciffik
-
dneska uzasna chytacka na rece s bajecnym kolektivem tvorenym mym brachou(Zcuter)nej kamosem Petrem a jeste kamosem michalem…Michal chytal na musak uzasny pohled na tuto kralovskou disciplinu…chytil takto dva krasne tlouste cca 35–40 a nadhernyho okouna cca 35..bracha par tlousti mensi velikosti plus par vypnutych ryb…Petr povodil par tloustu a plotek…a nakonec i ja jsem si povodil par tlousti z toho nej na fotce cca 45 plus minus 2 cm…pustěn zpět
nadherný den…
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 19:42 ® Ciffik
- reagovat
- Sobota 8. března 2008 v 19:42 ® Ciffik
- reagovat
- Sobota 8. března 2008 v 19:28 ® Ciffik
- reagovat
- Pondělí 3. března 2008 ve 23:52 ® LaMa reakce na …
-
nebyli jste těd nekdo v Bravanticích??? Nevíte jak to tam vypada a jestli něco jde?
reagovat - Pondělí 3. března 2008 ve 21:45 ® Hora
-
brunik>souhlas,v létě je tam opravdu fajn,bobři řádí ostošest,komáři jakbysmet(smajlík) a těch ptáků,co je tam,to se tak moc nevidí.Vedle jsou chovné rybníky a tam jich hnízdí opravdu dost.Moc se mi tam líbí ještě moc nezprzněná příroda od povodí Odry.Časné rána tam stojí za to.
reagovat - Pondělí 3. března 2008 ve 13:45 ® britexi reakce na …
-
Ahoj. Kam chodíte v okolí Ostravy na sumce? Já se chystám na Odru, ale nevím ještě kam přesně. Jinak mám zmáknutou Těrlickou.
reagovat - Pondělí 3. března 2008 v 11:00 ® brunik reakce na …
-
V lete je to uplne nadhera je to muj nejoblibenejsi revir.je tam i hodne sumcu i boleni,ale ti sou tak chytri ze sem je jeste nelapnul ale rano delaji pjekne RODEO .
reagovat - Pondělí 3. března 2008 v 10:25 @ ???
-
Chlapi, děkuju za odpovědi. Docela koukám, tak velký kapry bych tam nečekal, ale můžete být bez obav – za prvé je nijak cíleně nechytám a za druhé bych si stejně žádnou rybu neodnesl – a pak kdo ví, kdy se k vám ještě vůbec dostanu. Je ale fakt, že v létě u tý Odry musí být nádherně.
reagovat - Pondělí 3. března 2008 v 0:08 ® brunik reakce na …
-
presne tak jak rikas jeste tam nesmi psy a jizda na kole je tez zakakzana a zakaz rozdelavani ohne a jinak to mas vsechno napsane na te tabuli hned u mostu .v lete tem jezdi svestky na konich celkem casto maji to blizko.jinak ryby sou tam ruzne karas cejn i ostroretky uz sem chytl a kapri tam sou trofejni kousci ja sem vytahl 75cm 9 kg a pustil sem ho zpatky mozna tam jeste nekde plave
reagovatkolega vytahl 83 taky vracen vode
- Neděle 2. března 2008 ve 23:31 ® LaMa reakce na …
-
mig61: do polanecké nivy se nejezdí autem, netáboří, nedělá bordel, nešlape po kytičkách
reagovatjinak vstup tam je bez problému, zatím jsem nenarazil na to že by byl někde zákaz vstupu, ale nemám to prolezlé celé, jen malou část…Jinak ryby tam můžeš nachytat ruzné…
- Neděle 2. března 2008 ve 21:49 @ ???
-
Zdravím ostravaky, minulý týden jsem byl poprvé v životě v Ostravě a protože jsem měl 2 hodiny čas, tak jsem zajel k Odře u Polanky a byl jsem nadšen jak krásná je to řeka. Normálně vozím v autě vercajk, ale že je zima, tak jsem ho tam ještě nedal a moc jsem litoval. Jaké ryby tam jsou zastoupeny nejvíc? Je nějaké omezení pohybu nebo chytání v úseku nivy? V Revírech je jen poznámka o tom, že je to chráněná oblast, ale nic víc. Nechtěl bych mít nějaké problémy, kdybych tam náhodou znova zavítal.Děkuji.
reagovat