Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.200.386 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:15 ® Hora
Hora

Na sraz nepůjdu,mám odpolední.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:14 ® Hora
Hora

Petice se opravdu týkala Odry 2 a zřízení úseku chyť a pusť.Psal o tom u sousedů Orion,já bych však byl pro,aby se vyhlásil úsek od polaneckého mostu až po konec Odry 2 na 5 roků bez lovu ryb.V té vodě v podstatě přežívá většinou kapr a to díky masivnímu zarybnění,jinak tam moc ryb není.Ještě před 10 lety tam šlo chytit hafo plotic,ostrore­tek,jelců a sem tam parma.Teď po povodních je to vše spláchnuto,díky odborným terénním úpravám Povodí Odry dále,řek bych,že se v Polsku chytají ryby od nás.V tom kanále,co tam udělali se nic pořádně neudrží.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 17:51 ® Ciffik
Ciffik

o petici taky nic nevim…

zitra jedu kolem 14:00 na ondrejnici 1 …prida se nekdo?? (cervy mam)vidim to tak do pul pate nez bude tma

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 11:41 ® rapadek
rapadek

Petice se týkala Odry 2. Snad zřízení úseku chyť a pusť. Z textu který tam byl uvedený se moc dozvědět nedalo. Žádné bližší vysvětlení. Možná by se k tomu mohl vyjádřit ten, kdo to organizuje a doplnit o co jde. Jinak do Racka jdu. Zvolte datum a čas. Mi to je jedno.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 9:56 ® Zcuter
Zcuter

mě nikdo nic nedal podepisovat…

No jinak bych navrhoval takový malí srazík v Rackovi-tam jak vždycky.. bylo by to ke konci příštího týdne v pátek nebo v sobotu asi odpoledne… kdo by se přišel?

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 8:00 ® candos reakce na …

jaka petice

reagovat
Středa 9. ledna 2008 ve 23:01 ® rapadek
rapadek

Byli jste už pro povolenky? Dali vám tam k podepsání podpisový arch s peticí?

reagovat
Pondělí 24. prosince 2007 ve 13:45 ® festr

ahoj vydry.tak všem přeju bohatého ježíška,bacha na kostišky.a v tom příštím roce stejné neli lepší uspěchy jak na rybách tak i v osobním životě.

reagovat
Pondělí 24. prosince 2007 ve 12:40 ® luk888
luk888

Veselé vánoce, šťasntý nový rok, mnoho rybářských úspěchů, zdraví a štestí…Vám přeje Luky :-)

reagovat
Neděle 23. prosince 2007 v 15:01 ® Hora
Hora

crazykapr>budeš muset chvíli počkat,ku vodě se teď moc nedostanem.Já začnu až tak kolem března-dubna.Do té doby si budu pucovat vercajk a těšit se na nový rybářský rok.hanz.333 mašák je mašinhaus-slepé rameno Odry v Zábřehu-Pískové doly,je to pod mostem na Rudné cca 300m vpravo.Jinak za Shoping parkem.

reagovat
Neděle 23. prosince 2007 ve 13:38 ® hanz.333

jaky revir je mašak posim napište

reagovat
Neděle 23. prosince 2007 v 9:48 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

Nema tu nekdo z ostravy zajem chodit na ryby ve dvou ? :-)

reagovat
Sobota 22. prosince 2007 ve 21:42 ® Hora
Hora

Čus vydry ostravske,chodí ještě někdo ku vodě?Nebo je to už vše zamrzlé?Nebyl jsem teď u vody cca 14 dnů,tak poreferujte,jak to jde.Těrlice-jsou zamrzlé celé?Tůně v Ostravě taky?

reagovat
Pondělí 17. prosince 2007 v 1:53 ® Bobson
Bobson

Venca Zelenka- Můj názor je na toto takový.Pokud je chytáš na revíru,kde jich je přemnoženená váskyt,tak
klidně.Spíše tomu pomáháš a to je dobře.Regulace populace sumců je nutná.Pokud je chytáš a bereš ,kde jejich výskyt je malý,tak je to blbost. Taky sumce když si vemu ,tak maximalně do 120 a to už je pro mě moc velké.Nejlépe kolem 1m na jídlo.Pokud bereš sumce nad 150 a více ,tak sumčař duší nejsi,ale jako rybář na to právo bohužel máš. Co se týče převozu rybiček my s převážením nemáme problém.Převoz i do Španělska přežili ryby.

reagovat
Pondělí 17. prosince 2007 v 1:00 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

Pánové dovolím se vám troch zdráhat, jezdím na sumce a pokud jedu někam dál převoz rybek je docela problém už kvůli jejich velikosti a v létě teplotě. Většínou si musím nachytat ryby na místě a kapr je pro mě nástražní rybka, ne všude je dostatek jelců, karasů,línů, cejnů a podobně, tudíž je musím zapsat. Letos jich mám zapsaných necelou dvacku a nemyslím si, že jsu masař, pro sebe na jídlo jsem si nechal 1 štiku a 1 bolena i když jsem nachytal mnohem víc. Ty kapry jsem taky všechny nepustil, když byli moc pomlácení taky skončili na pánvi.

reagovat
Neděle 16. prosince 2007 v 16:34 ® Pytel
Pytel

® Bobson:Hodně štestí ti přejí :-))

reagovat
Neděle 16. prosince 2007 v 15:00 ® Bobson
Bobson

® staker- ano přesně tak 2m by se nám líbilo je vytáhnout a tolik ks za rok v čechách,ale pokud se nezmění R-Ř. Tak si o tom tady můžeme nechat zdát.Musím se k tobě stavit do konce roku.

reagovat
Neděle 16. prosince 2007 ve 14:53 ® Bobson
Bobson

® Pytel , však počkej až tě potkáme na Žermankach ! Vyvážení ,když se to nesmělo atd. Však my si na tebe tam počkáme !!!! Takové jako ty tam máme rádi ! Dám si to jako závazek pro rok 2008-přání tě potkat na rybách .

reagovat
Sobota 15. prosince 2007 v 19:55 ® fishoumen reakce na …

jsme s bobsonem říkali že přijedem a pokecáme jirka havířov

reagovat
Sobota 15. prosince 2007 v 19:53 ® fishoumen

jj souhlasím s Bobsonem,to masaření už překračuje všechny meze.10kusů uškechtilých ryb musí stačit každému a komu ne to je masař,zdražit povolenky by tomu asi prospělo,alespoň by bylo kolem vody méně jidí,však to je koníček každého z nás né honba za masem nebo povinnost dýt u vody jako na šichtě v práci a za pokaždé jen čekat až se napustí ryba a pak ji hned splundrovat,není to povinnost chodit na ryby a ten kdo jsi jde k vodě odpočinout a nejde mu o maso tak si za tu povolenku rád připlatí.

reagovat
Sobota 15. prosince 2007 ve 14:48 ® Hora
Hora

Takže pro nezájem rybářů ruším tu akci příští týden,nedá se nic dělat.Čus vydry.

reagovat
Sobota 15. prosince 2007 v 8:31 ® Pytel reakce na …
Pytel

To říká ten právy :-)) )

reagovat
Pátek 14. prosince 2007 ve 22:09 ® staker reakce na …
staker

10 ušlechtilých??? To myslíš sumce přez 200 cm????? :-))

reagovat
Pátek 14. prosince 2007 ve 20:11 ® Bobson
Bobson

Ahoj 80 kaprů za rok je taky masařina jako prase !!!! Já jdu k vodě si zachytat a né nacpat mražák ! Dal bych max 50 mix ušlechtilých ryb za rok a chodili by jen ti co mají zájem o rybařinu a né ti co si cpou MRAŽÁKY !Sem tam si taky rybu vemu,ale max 10 ušlechtilých ryb za rok více né. Taky víme,že masařů je strašné množství lidí,každý mluví jaký není svatoušek ,ale jak ukáže sumář,tak je všechno jasné. Rybářů co si jdou opravdu zarybařit ,je minimum a to je špatné.

reagovat
Čtvrtek 13. prosince 2007 v 10:58 ® bobajz reakce na …
bobajz

No já bych nad tím limitem tak nejásal.Když uvážíš,že se kapr dá chytat cca 8 měsíců,tak mi vychází 80 kaprů.Takže jaké omezení.Ta jeblá 15cti minutovka je zaplaťpánbůh fakt pryč.Takže jediná novinka se týká odevzdávání papírů po sezóně.Budou se muset proškrtat prázdné kolonky v docházkách i v sumáři.Prý někteří funkcionáři dopisovali do odevzdaných povolek ryby.

reagovat
Středa 12. prosince 2007 ve 21:58 ® LaMa reakce na …
LaMa

to myslis vazne nebo to je fakt s tim omezenim kapra??? kdyby to bylo tak je to super konecne aspon nejake omezeni na masare…ted je otazka jestli to plati jak na stojacich tak na rekach? Jo 15-ti minutovky uz nejsou…u nas vsechno plati jen rok…viz. lonske chytani na P do 31.12. taky platilo jen rok…

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 18:25 ® rapadek reakce na …
rapadek

To vláčení je na Kuboni. Jinak jsem si všimnul, že chybí 15-ti minutovky před a po době lovu, což byl strašný nesmysl. Nebo jsem je snad přehlédl? Další myslím podstatná věc je omezení kapra na 10 ks měsíčně. Našli jste ještě nějaké změny?

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 17:40 ® LaMa reakce na …
LaMa

necetl a ani ho zatim cist nebudu…bo stejne nic prevratneho v nim neni takze to bude opet stat za ho*no a vody se budou rabovat dale…Ale pry pribyl novy revir a na jednom reviru je ciste jen vlacka ale o ktere reviry se jedna to nevim…psal to Jaron na webu

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 0:50 ® Hora
Hora

Bobson>až kolem 17 hod?No jak chcete.Tak kolik Vás tedy přijde?Hlaste se vydry.

reagovat
Úterý 11. prosince 2007 ve 23:11 ® rapadek
rapadek

Nový RŘ vč. bližších podmínek pro Sev. Moravu. crs-ova.fishnet.cz Koukali jste už na změny?

reagovat