Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.200.382 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. prosince 2007 v 17:25 ® Bobson
-
Hora- Rudla,Staker,amazon,já-bobson,Jirka-haviřov a asi i Radim s fm- dorazí.Take bych to viděl na večer kolem 19h.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 v 0:39 ® Hora
-
No jsem tady až teď,(rodinné problémy)ale co by ne.Dávám návrh na setkání rybářů z Ostravy a okolí.Termín-ještě letos-21.prosince odpoledne u Racka.Kdo bude mít čas,tak se ozvěte.Kdo neví kde to je,tak tady-www.mapy.cz spojení na tramvaj č.2–7,dále kousek je zastávka autobusu č 31–60–41.Posedíme,pokecáme o rybách(o čem jinak)a zároveň se trochu více poznáme.Co vy na to?
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 ve 12:55 ® Stroft reakce na …
-
Nedělní vláčka na Lubině ve znamení tloušťu a štiček.Největší jaloň 55cm.
reagovat - Neděle 9. prosince 2007 ve 23:59 ® Bobson
-
Hora- ahoj – jak se vede ? Už dlouho jsme nepokecali ani na icq.Jendo co tak udělat nějaký malý srázek někde v hospě v Ov ? Aspon by jsme s pár lidma pokecali -Pepa,Rudla atd, Co ty na to ? Mezi svátkama by se i něco našlo, nějaký volný den přece né ?Aspon by jsme se domluvili s klukama na tu akci, až bude sních a led . Na dírky chceme zajet,nevím jestli ti to kluci psali. Bobson- pisni mi na icq.díkes
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 23:54 ® Hora
-
Valdo neboj,na další budeš zván,bude asi začátkem příštího roku.Dám Ti i ostatním vědět.Mají tam místní specialitu-tvarůžky s chlebem,k tomu pivu-nemělo to chybu.Většinou tam byli bobkaři,nás ostatních tam bylo málo.
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 23:48 ® Valda reakce na …
-
tak to jeníku až zase něco bude dej vědět ,ale záleží to i na moji jak dělá ty blbé směny aby hlídala malého
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 23:46 ® Valda reakce na …
-
Dík dlouho jsem přemýšlel ale jak jsem vyděl ten destrukční test tak jsem neváhal ,Mám ještě mikada ultraviolety 3 dílné + sportery ale snima jsem měl problém 130 nahodit uvidíme co na to velcí kapři příští rok jak se ten prut bude chovat atd..,S mikádama nebyl žádný problém
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 23:45 ® Hora
-
Jsem rád Valdo,že se Ti to podařilo.Doufám,že mě někdy vemeš na kapříky a předvedeš novou výbavu.Jinak jsme včera měli u Racka malej sraz,ze známých tváří to byl Lubo,oskus a staker,bylo fajn u pivka.Chyběl jsi tam.
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 23:36 ® longr reakce na …
-
valda->dobra cena.......
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 23:34 ® Valda reakce na …
-
samozdřejmě za kus
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 23:33 ® Valda reakce na …
-
CHub Outkast 3lb výrábějí se ve 2 dílech délka 3,6 m,cena 3190 náviáky 2699 +kvalitní obal JRC 1890
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 23:27 ® longr reakce na …
-
valda->kolik si daval za ty delicky a co to je za typ????(delka-gramaž)
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 23:18 ® Valda reakce na …
-
v sobotu na Benešově rybářů jak na závodech ,byl jsem tam testovat nové děličky CHUB s náviákama Tyca Abyss, ryby nebraly ale dobře se házelo ,kombinace prutu s abyssem super na 80g olovo 130 m není žádný problém ,tak když si budete kupovat na ježucha výbavu jako já můžu jedině doporučit,Pro Jeníka Horu
reagovatÍKY ZA TYP PRUTY JSOU S TĚCH STRÁNEK CO JSI MI UKAZOVAL AS FICH DÍKY MOC!!!!!!
- Neděle 2. prosince 2007 ve 20:53 ® longr
-
sly byste negdo zitra odpoledne na parmy na feeder????na odru nebo opavici???
reagovat - Sobota 1. prosince 2007 ve 14:48 ® Zubac65 reakce na …
-
Taková omezeni opravdu prosazuji lide kteři rybařině vubec nerozumi a ryby nechytaji jinak by jim to muselo taky vadit.Uvedu přiklad podporuje se chyť a pusť revír Dolni Benešov.Velka většina kapru v noci ukradena pány sportovci.Po projižďce s echolotem žasne člověk v jak žalostnem stavu Benešov a Hlučin je.
reagovat - Sobota 1. prosince 2007 ve 13:52 ® bobajz reakce na …
-
Zubac65:Ne ve všem s tebou souhlasím.Jedna věc je vyvážení-dnes jsou opravdu způsoby lovu některých ryb,které si tuto možnost vyžadují.Já ji sice nepotřebuji,ale některým úzce specializovaným rybářům,to život určitě komplikuje.Co mne víc štve,je ono nové alibistické zavedení omezení počtu kusů ponechaných kaprů.Když uvážím,že se dá chytat i nějakých 8 měsíců,tak mi vyjde šílené číslo 80 kaprů.To je přece směšné,takovým tempem bude většina menších revírů po každé sezóně totálně vybrakovaná.Důkazem toho je letošní rok s nijakou zimou a zrušením původního omezení 40 kaprů ročně.Daleko víc mne štvou jiná omezení-doba lovu,ona pověstná severomoravská 15-minutovka-to je skutečná buzerace,která se pokouší znepříjemnit pobyt u vody poctivým rybářům.
reagovat - Sobota 1. prosince 2007 ve 13:28 ® Zubac65
-
Chceme stejné podmínky jaké mají rybáři v Čechách Zdravím všechny rybáře z Ostravy a okolí.Rybaření se věnuji 30let za tu dobu jsem rybaření věnoval nemalé množství peněz a mnoho času- ročně průměrně 180 docházek k vodě.Na jaře chytám kapry, po zahájení dravce.Chodím vláčet, chytám z loďky- v Čechách.Letošní sezonu jsem konečně i na severní Moravě mohl vyvážet trhací boje na sumce a myslel jsem že pánové- také rybáři na rybařském svazu v Ostravě konečně dostali rozum.Dnes 1.12.1007 jsem však četl rybařský řád platný od 1.1.2008 na severní Moravě , který obsahuje mimo jiné- omezení kapra na 10kusů měsíčně, zákaz vyvážení a to i na sumce kromě revíru Slezská Harta.I já si myslím ž rybáři kteří ročně chytí a odnesou si domů 50kaprů a více to opravdu přehánějí, ale bohužel i taková jsou mezi námi, ale jsou všude i v Čechách a tam žádná omezení nejsou.Naopak jsou mezi námi i takový, kteří mají ročně 5docházek k vodě, o lovu ryb četli jen v časopise a těm ostatním jejich úlovky závidí.Opravdu je radostné, když si koupíte loď, pruty, navijáky, šňůry, boje atd. na lov sumců a další rok vám pánové z rybářského svazu , i takový kteří u nás k vodě Skoro nechodí zakážou vyvážet, místo toho aby třeba sumce povolili chytat v létě non-stop.Osobně si myslím že tito pánové kteří sedí na svazu za slušné peníze- které pocházejí od nás rybářů, by se měli snažit rybařinu více zatraktivnit a né rybáře buzerovat a vymýšlet omezení. Chceme stejné podmínky jaké mají rybáři v Čechách! Omezení vymýšlejí pouze omezenci!
reagovat
Petrův zdar - Pátek 30. listopadu 2007 ve 20:38 ® staker reakce na …
-
Zdarec, tak podle Hory je už docela dost zamrznuté, tak je potřeba kouknout se někam na dírky (v ledu!!). Dá se tu někde v okolí praktikovat takový lov??
reagovat - Pátek 30. listopadu 2007 v 19:12 ® Hora
-
Tak to jsem byl už doma.Byl jsem tam dopoledne.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 23:35 ® longr reakce na …
-
Hora-nn, mne odvezl jeden rybar na svinov oktavkou skautem, stala az na hrazi u reky,jeli sme kolem 17:15
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 23:07 ® Hora
-
longr>tos měl odvoz v tom favoritu?Jednoho chlápka jsem viděl odjíždět červeným fáčkem s černým LP blatníkem.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 22:31 ® longr reakce na …
-
Hora-sem byl dneska na rezavce horni tak na svinovskych, a jen na tunich par potahu a nic, se pak zdvihl uragan a valil sem dom, spis sem mnel odvoz
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:39 ® Hora
-
Nevím sice jak vypadají velké vody(Těrlická,Žermanická Vrbice)ale pro ty co chodí ku vodě pěšourem,zbývá jenom Odra.A co vy vydry ostravské,chodíte ještě ku vodě?Nebo jste zalezli za kamna?
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:34 ® Hora
-
A VT jsou kromě výtoku z 3ky pod boudou,též celé zamrzlé,tam byli 2 rybáři a taky nic.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:31 ® Hora
-
Mašinhaus je též skoro celý pod ledem.Tam jsem potkal dnes 1 rybáře.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:28 ® Hora
-
Svinovské tůně jsou též většinou zamrzlé,led všude kde jsem byl,dosahuje síly 15mm.Rozmrzlé je to u přítoku.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:25 ® Hora
-
Tak jsem po 2,5 hodinách strávených u vody to zabalil a šel jsem prozkoumat další revíry.Odru u splavu v Zábřehu dále kanalizují z povodí Odry,možná to do konce roku zvládnou.Jinak Odra je stále zdvihlá o 50cm,ale je čistá.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:20 ® Hora
-
Dnes jsem se byl podívat na spodní rezavce,je z 95% zamrzlá,zkusil jsem jestli nepřijde něco šupinatého a nic,ani potah.Společnost mi aspoň dělaly 2 veverky na protějším břehu.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 12:53 ® stika-123
-
v sobotu sem byl na žermankach a za celou dobu ani tuk.Ani rybaři kolem neměli ani zaběr
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 12:41 ® Hora
-
Rybkám zachutnala kombinace rohlíku s masákem,hnojky a kukuřička jim nešmakovaly.Bylo fajn,i když dost chladno.
reagovat