Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.200.357 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 12:36 ® Hora
Hora

Dnes dopoledne na VT přišlo asi 10 plotiček a perlínků,počasí bylo proměnlivé,chvíli svítilo sluníčko a chvíli se ukazoval sníh.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2745.jpg
Sobota 24. listopadu 2007 ve 23:55 ® Hora
Hora

Prosím adminy,ať smažou nepovedené obrázky tady na chytej Ostrava a okolí,díky.

reagovat
Sobota 24. listopadu 2007 ve 23:54 ® Hora
Hora

korpss>přeji nastávající rybářce vše nej do života.Hlavně ať ji i mamině slouží zdraví.

reagovat
Sobota 24. listopadu 2007 v 18:43 ® radegast

Ve čtvrtek jsem byl na Hlučíně a ani ťuk. Chlápek vedle vytáhl dva pstruhy, což bylo na sedm lidí a celé odpoledne vše. A co vy?

reagovat
Úterý 20. listopadu 2007 v 15:24 ® korpss

včera ve 02.15 holka natalka 51cm 3.5 kila

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 15:22 ® kaprojid
kaprojid

Hojá. Zrovna jsem se vrátil z rybačky na Bečkárně.Skoro bezvětří, takže se zima dala přežít bez omrzlin.Dvě štiky asi 35 a 47.Ta první hned po dopadu prvního náhozu.Pak jsem ještě dvě stějně a malé vyvlek. Všechny na živou rybku.Kolega vypnul cejna na těžko.Takže zoufalstvím to nesmrdělo.Petrův „Fuck“ a rybám šmak :-)

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 8:44 ® okoun 1
okoun 1

Chlapci ani v Havířově nic moc. Hlásím Šenov pár záběrů a šupina jen ve vodě .Bučina 2 kapři za den na rybník. Dukla to samé co Bučina. De to celkem na Těrlicku kapři kolem 50cm a chytají se.Žermanice bohužel nevím.

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 0:05 ® Hora
Hora

A byl někdo na VT na zahájení?Jak se dařilo?Nejsou už zamrzlé?

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 v 18:05 ® JetFish reakce na …
JetFish

,Dneska jsme procházel ještě z kamaradama kolem mašaku bylo tam pár rybářu,, zašly jsme na řeku nad splav a ja sem chytil 2kaprose,, všechy kolem 45cm a kolegove po jednom ,, vše puštěno.. le v kilu zahajení.

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 ve 14:18 @ ??? reakce na …

Jak to toneni možne a pod splavem?

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 ve 12:32 ® brunik reakce na …

DNESKA NA ZAHAJENI NA MASINHAUSU ANI TUK!!!

reagovat
Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 16:05 ® JetFish reakce na …
JetFish

docela v klidu vodam,, na zahajení jsme si z kolegou dobře zachytali,,, chylti jsme oba něco přez 8 štik z toho byly všechny okolo 50cm,, samozřejmě jsme je pouštěly, ale kolega vytáhl candátka 57,, slušmej.. to byl zase jedne z hezkých dnu na rybách.

reagovat
Středa 14. listopadu 2007 ve 20:44 ® staker
staker

Děkuji všem za odpovědi na můj dotaz. Určitě si něco vemu do budoucna. Ať vám rybky koušou :-))

reagovat
Středa 14. listopadu 2007 ve 20:02 ® Hora
Hora

Dnes jsem byl na Hartě,nebejt pár mých čudliček,tak jsem jel domů s prázdnou.Už cesta tam byla o držku,2× objížďka a silnice jak tankodrom,na přehradě bylo fajn,sluníčko svítilo,foukal slabý větřík,ale rybám to zřejmě nesedělo,neměly vůbec chuť se podívat na břeh,ani po změně místa to nebylo jinačí.Cestou zpět,jsem to vzal přes Opavu,tam se také silničáři snaží spravovat silnice,dokud je na to počasí.A u nás Rudná – 2 km jsem se sunul 20 minut.Hrůza a děs.Dokud to nespraví,na Hartu raději nejedu.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2687.jpg
Úterý 13. listopadu 2007 ve 20:06 ® Hora
Hora

Čus – chystám se zejtra na Hartu,vzal jsem si volno.A v neděli mám 1 noční,tak se kouknu na dravce,asi tady poblíž-Odra 3,nebo 3A.

reagovat
Úterý 13. listopadu 2007 v 19:23 ® Pytel
Pytel

® Hora:Jendo chystáš se někde o víkendu na fišle???

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:45 ® Hora
Hora

staker>kdysi jsem to zkoušel na Odře,kupoval jsem lunch v oválných krabičkách a trochu jsem to osmahnul na pánvi,šli na to akorát jelci,nic více,stejně jsem ho nakonec sežral,moc mi to vonělo pod nosem.Jo a chytal jsem s tím na plavanou a taky na položenou,Vlasec 0,18,nebo 0,16 a 6,nebo 8ku hák.

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:52 ® stika-123

zdar lidi tak co berou? ja sem byl vcera na bučině a na třpytku sem vytah jednu malou stiku 40cm a jinak uz nic. tohle byla letos prvni stika

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 0:58 ® mihy.san
mihy.san

Lancmit kupuj podle obsahu tuku – cim mene tuku bude obsahovat, tim lepe bude na hacku drzet. Pokud s nim budes chytat na rece, stejne ti ho ale proud bude z hacku strhavat dolu. Pokud je to mozne, pouzij hacky ze silnejsiho dratu, taky se ta kosticka na hacku da vyztuzit kouskem nejake travy. Jinak parmy a jalci se po tom muzou utlouct!

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 ve 21:44 ® staker
staker

Zdarec pánové (i dámy), vzhledem k tomu že přečtu o rybkách skoro všechno co mě jen trochu zajímá (dokonce i hmyzařinu) narazím na spoustu obecných věcí které se předávají jako zaručeně pravdivé zprávy. Některé odzkouším, jiné po úvahách zavrhnu, ale co mi teď leží v hlavě je „luncheonmeat“ (lančmít). Čtu o něm jako o dobré nástraze na některé druhy rybek, ale nikde jsem se nedočetl jaký vlastně použít. V obchodě člověk koupí kde co v různé kvalitě, a tak mě zajímá váš názor a hlavně osobní zkušenosti s touto nástrahou.

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 ve 20:23 ® Hora
Hora

luk888>doufám,žes to neodskákal a neležíš s nachlazením.

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 21:29 ® luk888 reakce na …
luk888

jo primo sem tam chtel jit vlacet ale bylo tam plno byl jsem tam okolo 8:30 nejak tak…a jeste jsem spadl 1 nohou do reky :-D

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 21:24 ® Hora
Hora

Seděl jsem uprostřed.

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 21:05 ® luk888 reakce na …
luk888

Cau dneska jsem byl rano tez tam…ale jen na privlac s kamosem :-) ale vubec nic a pekna kosa.Jste v tom kolene sedeli 3 ze…

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 14:05 ® Hora
Hora

Ráno byl malý mrazík,ale potom na mě juklo sluníčko a bylo fajn.A co vy vydry?Jak vám to kousalo?

reagovat
foto/forum/2007/th-img2664.jpg
Sobota 10. listopadu 2007 ve 14:03 ® Hora
Hora

Dnes jsem se byl podívat na Odře 3,pár potahů bylo,počasí taky,ale to nejdůležitější né,chyběly rybky.Vedle kolega rybář vytáh pár kapříků a plotiček,já skončil bezrybka.Holt není pokaždé posvícení.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2663.jpg
Středa 7. listopadu 2007 ve 21:13 ® Hora reakce na …
Hora

lubo OV>u mě je ta hranice cca –5°C,potom to nechávám otužilejším.Pokud nebudou padat trakaře(nebo větve ze stromů) a lít jak z konve,tak tam budu.

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 v 15:15 ® lubo OV
lubo OV

Hora: jak tak koukám ven a na předpověď počasí, tak s největší pravděpodobností budu sedět v sobotu doma v teple. Rybaření mám sice rád, ale i teplota má své hranice :-)

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 v 19:28 ® Hora
Hora

okoun 1.no myslím,že to s tím opečováním fakt přeháníš,pro klid v rodině,bych doporučoval ji vzít ku vodě aspoň 1× letos.

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 ve 13:26 ® okoun 1
okoun 1

Harpunar-No absence letos velká u vody.Tak snad je aspoň žena spokojenější.Jinka v setkání u vody doufám taky.Mě prsačky za tím netečo.Pokusím se tedy o jednoho pěkného na vánoce(ke kapříkovy).Bohužel opravdu nevím proč je to letos tak slabé.Zkoušel jsem i šňůrku a 20ghlavy.Házení do 75m a nic.Asi letos nejsou gumy v kurzu.Ani od Jendy splávky jsem pořádně neprohnal po vodě:-(( Snad jen 5 :-((

reagovat