Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.200.354 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. listopadu 2007 v 9:37 ® harpunar

okoun 1-Zdravím tě,po dlouhé době! No furt věřím že to ještě příjde,letos je to ovšem celkově slabší.Včera jsem klepal kosu na Těrlicku znova,a odměna štíhle sotva 30cm.Tak nevím,čím jsem si sv.Petra rozzlobil.Další problém mám s prsačkama,začalo mi do nich tect a mam je v opravě,tak se nedostanu na místa co bych potřeboval.No,ale co tvá absence? Ty tu maminu nějak opečováváš!!!! Doufám že se uvidíme u vody do konce roku. Tak zatím čauky.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 v 17:35 ® michalczz reakce na …

tak dnes sem byl omrknout odru ve svinove skousel sem vlačet na smačky ale jen asi hodinu ke konci mi po tom skocila krasna stika u brehu ale bohuzel nesezrela nastrahu takze nebylo sice nic chyceneho ale alespon nejaky ten zaber :-)

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 v 17:30 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Harpunar-zdar chlape:-) Kde jsou ty tvoje loňské jatka na Těrlicích s candošema.Nebo to ještš příde.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 13:05 ® Stroft
Stroft

Jak píše Harpunar v sobotu v podvečer na Větřkovicích jen kudly a neděle od 7hod.už zabroděný v Těrlické přehradě jen dva candáti do 50cm.Těšil jsem se na okyše ale ti se mi vyhybali jak jen mohli.Co jsem měl možnost vidět tak nikdo ani drb.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 v 10:03 ® harpunar

Weekend nebyl s nejpovedeněj­ších,ale bezrybka jsem nebyl.V sobotu na Větřkovicích jedna kudla 49cm a včera na Žerkách další cca 55cm.Potkal jsem tam Hatoriho s kámošem,chvíli jsme plkali,je to pohodový kluk,tak snad spolu někdy zachytáme.Má rybařinu rád,je to na něm vidět.Za ty dvě hodinky,co jsem tam mrskal vodu s asi deseti rybáři jsem nikoho neviděl zaseknout slušnější rybu.Okouni nešli vůbec a candoše tam vytasil někdo na protějším břehu na mrtvolu.Takže celkem bída!!!

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 19:26 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Pokud nebude hnusné počasí, budu tam.

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 18:34 ® Hora
Hora

lubo OV>tož vítej tady chachare,počítám,že příští týden v sobotu,bych mohl vyrazit na stejné místo jako minule,nebo kde bude volno,můžeš dorazit taky,jestli Ti to vyjde.Nezapomeň feeder sebou.

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 9:43 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Hora: tož dobrá chachare. Po tvé zdrcující kritice jsem se rozhodl zastydět, zaregistrovat a rozšířit řady ostravské a okolní :-)) Moje přezdívka je už bohužel obsazená, tak jsem musel přidat OV. Staker: člověče Pepo to musela být chytačka, takové krásné parmy. Gratuluju.

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 8:01 ® Hora
Hora

staker>tak se zadařilo co?Pěkná(é) parmy Pepo,hlavně ta nejmanší,že? lubo OV>nepovídej,kdybys radši vzal prut a připojil se k nám.

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:19 ® staker
staker

no i taková se povedla. I ta plave ve vodě, jestli ji nesezobnul nějaký okoun. Fotky vypadají tak, jako když při focení zdolávám.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2641.jpg
Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:17 ® staker
staker
reagovat
foto/forum/2007/th-img2640.jpg
staker
reagovat
foto/forum/2007/th-img2639.jpg
staker
reagovat
foto/forum/2007/th-img2638.jpg
staker
reagovat
foto/forum/2007/th-img2637.jpg
Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:16 ® staker
staker
reagovat
foto/forum/2007/th-img2636.jpg
Sobota 3. listopadu 2007 ve 21:16 ® staker
staker

Zdarec, tak jsem se dneska vypravil k vodě kouknout jak to vypadá s rybkama. Dostal jsem typ na parmy a nezbylo než to zkusit jestli tam jsou. Chytání je jako na podzim, plná řeka listí, fouká vítr, no na feeder hotová otročina. Přesto jsem z vody vytáhnul dost rybek na to, abych byl spokojený s průběhem vycházky. Pár fotek vám tu ukážu.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2635.jpg
Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:18 ® michalczz reakce na …

nesel by zitra nekdo zavlačet nebo připadne na splavek na odru rano či dopoledne?

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 v 17:46 ® lubo OV
lubo OV

Já nic Horo, já jen kybicoval, kam to hážou ostatní :-))

reagovat
Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 23:56 ® Hora
Hora

okoun 1>nezoufej,bude líp,potřeboval bys pár dnů vypnout,zajít ku vodě a odreagovat se.

reagovat
Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 14:11 ® okoun 1
okoun 1

Kua Jendo ani nemluv!!!!!! Rodiná povinost už mě s…re :-) Jinak nevím zda si nenajdu jinou práci!? Potřeboval bych den=48hodin . Rodiná firma nejsou lázně . Na rybyčky chodím(bohužel né moc často) a k tomu mi moc neberou.

reagovat
Středa 31. října 2007 ve 12:35 ® Hora
Hora

okoun 1>vítej rybáři,kde se touláš?To se tak věnuješ mamině,že nestíháš server?

reagovat
Středa 31. října 2007 v 10:48 ® okoun 1
okoun 1

Petrův Zdar chlapci:-) Jak koukám na Horu…háčky máš furt ostré a i tvoji kamarádi:-) Víte co napustili za kapry do Těrlic a Žermanek?Budeme tam chytat i mírové kapry?Loni jsem si zachytal dobře!Bohužel ani jeden slušnej.

reagovat
Úterý 30. října 2007 v 18:49 ® Fish man
Fish man

No nějaké kuličky by se našli, ale hladem ještě netrpím, ale taková kačena na víně s nádivkou by nebyla špatná!! Mňam Mňam

reagovat
Pondělí 29. října 2007 ve 22:13 ® Hora
Hora

Stejně by jste se z jedné kačeny nenajedli 2 hladoví chachaři.

reagovat
Pondělí 29. října 2007 ve 22:05 ® Hora
Hora

Mno,snad to přežiješ,hlady snad neumíráš,né?Kuliček máš ještě dost …

reagovat
Pondělí 29. října 2007 ve 21:38 ® Fish man reakce na …
Fish man

hora: prej to přežila!! tak jsem se zase nenajedl!!

reagovat
Pondělí 29. října 2007 ve 20:08 ® Hora
Hora

candos>vždyť není fšem dnům konec,ještě se něco udělá,když né letos,tak příští rok určitě.Fish man – co jsi zjistil?

reagovat
Pondělí 29. října 2007 v 17:05 ® candos

nazdar hosi tak jsem to byl omrknout u toho pol.mostu,kde jsem mel vcera dorazit a nestacil jsem se divit,hlava na hlave,za 3 hodky 2 kusy 43 a 38,takze spokojenost, priste se urcite dostavim,vcera jsem cekal u jineho mostu

reagovat
Neděle 28. října 2007 ve 22:33 ® Fish man
Fish man

Hora: to musím prodiskutovat ze skorcem třeba mně zítra pozve na kachní hody!! :-)

reagovat
Neděle 28. října 2007 v 19:15 ® Hora
Hora

Fish man> tak to opravdu nevím,když jsem s ciffikem odcházel domů,tak se ještě krmila,ale potom …

reagovat