Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.200.335 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 14. října 2007 ve 21:32 ® vlkous

Tak jsem vyrazil po obede zamuškařit na Žermanice, je to tam pěkné, podařila se jen jedna štičká kolem 55, ale i tak jsem rád. Určitě se tam ještě do konce roku podívám.

reagovat
Neděle 14. října 2007 ve 13:27 ® hanz.333 reakce na …

naa lučině too vubec nebere

reagovat
Sobota 13. října 2007 ve 21:20 ® staker
staker

zdarec chlapi, jen jsem se chtěl zeptat, jestli někdo zkouší štěstí i na Ostravici a na Lučině. Docela by mě to zajímalo, a i bych to prubnul

reagovat
Sobota 13. října 2007 v 10:27 ® Zcuter
Zcuter

jo pravda já bych se přidal taky…a možná že by se tam objevil někdo i neočekávaně jak to tak většinou chodí…

reagovat
Sobota 13. října 2007 v 9:18 ® Ciffik
Ciffik

chces to zrusit?…rapadek, ja i zcuter bychom prisli…

reagovat
Pátek 12. října 2007 ve 21:23 ® Hora
Hora

Jak tak sleduji,tak o sezení u Racka nemá nikdo zájem,co se dá dělat.hanz333>to si myslíš,že Ti někdo řekne místo?Mebuď naivní.korpss>učíš se synku.Jen tak dál.

reagovat
Pátek 12. října 2007 v 17:08 ® vlkous

Chci se v neděli podivat poprve na Žermanice, může mi někdo poradit, kde se dá dobře zavláčet? Nějaká část? Případně jestli se tam dá někda zamuškařit se strýmrem. Zarostlé břehy a tak. Dík za každé info. Nechci psát, že nejsem masařka, a balblabla, ale opravdu nejsem…

reagovat
Pátek 12. října 2007 v 16:53 ® hanz.333 reakce na …

kde na žermankach

reagovat
Pátek 12. října 2007 v 15:49 ® korpss reakce na …

dnes od 08.00 do 12.30 na žermankach chytačka na boilis krmil jsem 3 dny a dnes jsem to šel prubnout šupinač 62 a lysec 57 krásný den u vody až na ten vítr jednoho jsem si nechal

reagovat
Pátek 12. října 2007 ve 13:58 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

hajeni kapru je jen na stojatych vodach, na rece to neplati takze chytat muzes jen na rece nebo lovit jen dravce na rybicku a nebo na trpytku na stojatych vodach. A na slezke harte hajeni kapru taky neplati.

reagovat
Pátek 12. října 2007 ve 12:29 ® daja reakce na …

zdarec, chci se zeptat. Vite jak je to s hajenim ted na podzim? v radu jsem nic nenasel a mam povolenku letos po nekolika letech co jsem nechytal. To hajeni se vztahuje jen na stojate vody? chodim spis na reky, takze kdyby se to hajeni vztahovalo jen na stojate vody, tak mi to nevadi.

reagovat
Čtvrtek 11. října 2007 v 18:28 ® michalczz reakce na …

ahoj chci se zeptat jesltli bys mi neposlal odkaz na mape jak se dostanu na tu lubinu je to pekna reka chci take nekdy skusit stesti bo nema skym choditz na ryby tak se tam nekdy s nekym podivam

reagovat
Čtvrtek 11. října 2007 v 15:23 ® Pitrys reakce na …

Ciffik: Jestli chceš parmu na prutě, zajeď si na soutok Ostravice a Odry. V pondělí 8 kusů, v úterý 5 do 55cm. Podmírové jsem nepočítal. Podle karty máš matchku a zrovna na tu jsem chytal, ale jako na feeder. S osmnáctkou vlascem v tom proudu úžasná zábava. Podrobnosti na mejla.

reagovat
Čtvrtek 11. října 2007 v 8:03 ® Ciffik
Ciffik

shadowhunter…myslim ze s tim ze nemas Mp to nebude az tak horky…nejak to udelame…jinak bych ti byl moc a moc vdecnej kdyby si me tam vzal…uz zacina byt kosa takze bych to videl nekdy spis kolem poledne na par hodin…

reagovat
Čtvrtek 11. října 2007 v 8:01 ® Ciffik
Ciffik

no sice jsem v sobotu neco mel ale kvuli tyto akci to prehodim…jedu…

reagovat
Čtvrtek 11. října 2007 v 0:42 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

tak ohledne te lubiny to jedine kdybych jel s vama tak jedine ze bych koukal ale to by zas tak nevadilo ;-) jinak ostrych tam je opravdu hodne pokud vis kde na ne s parmama uz to je tezsi, kdysi jich tam byvalo mraky ale pak se najednou zacali objevovat ostre a jako by je vytlacili…letos MP bohuzel nemam ale co kamos rikal co tam bydli primo u vody a ma tam i hospudku tak vi kde co presne je a ze i nejaci inteligenti vysadili do useku cca 200m 50 stik…no jestli jich tam zbylo 5 tak to je mozna hodne :-(( jinak neni problem se domluvit

reagovat
Středa 10. října 2007 ve 20:14 ® rapadek reakce na …
rapadek

Mě to vyhovuje. Ráno zajdu na ryby a odpoledne u Racka.

reagovat
Středa 10. října 2007 v 19:53 ® Hora
Hora

Je to tady www.mapy.cz kdyby někdo nevěděl.

reagovat
Středa 10. října 2007 v 19:32 ® Hora
Hora

Co tak ve Výškovicích u Racka-sport restaurace klimatizovaná,vedle je zastávka tramvaje a kousek výš i autobusu.Sobota 13.10 odpoledne 16 hod.To budu po ranní,po obědě a můžem pokecat co hrdlo ráčí.Pokud někdo má něco jiného,sem s tím.

reagovat
Středa 10. října 2007 v 17:54 ® Ciffik
Ciffik

napad nekde v teple posedet se mi nejevi az tak spatny…posedi­me,pokecame,po­pijeme neco zpapame…kam se jde?

reagovat
Středa 10. října 2007 v 16:09 ® hanz.333 reakce na …

noo chtěl bych vědět o nakem dobrem mistě nebo jake tam jsou ryby rad bych se tam vypravil

reagovat
Středa 10. října 2007 ve 14:08 ® Hora
Hora

Probrat se to může,necháme taky ostatní,ať se vyjádří.Chytat se mohou v té době stejně jenom dravci,takže to vidím,jenom na vláčku a max rybičku.Vono je to hájení k něčemu dobrý,masaři nám toho moc nevychytaj,více toho zbyde na jaro.

reagovat
Středa 10. října 2007 ve 13:57 ® rapadek reakce na …
rapadek

Já jsem pro. Odložme termín na konec měsíce. Bude nás víc a bude více času se připravit. Mezitím bych navrhoval sejít se někde večer v teple a pořádně to probrat u stolu. Nejrači bych Zábřeh, Výškovice, Hrabůvka a okolí.

reagovat
Středa 10. října 2007 ve 13:51 ® Hora
Hora

Vycházi mi to až koncem měsíce,dříve ne.Jinak nápad to není špatný.

reagovat
Středa 10. října 2007 v 10:09 ® daja reakce na …

Zdar chlapi, rad bych zasel s vami na vrbici. Jeste jsem tam nechytal a rad bych poznal osobne lidi z chytej.cz Bohuzel jsem pres vikend v Brne, takze nic. Jeste se chci zeptat na chytani candatu na twistery. Mate s tim nekdo zkusenosti. Jak velke, jaka barva? ja k tomu nemam nejak duveru, asi to bude tim, ze jsem na to jeste nechytal. diky za rady

reagovat
Středa 10. října 2007 v 8:20 ® Ciffik
Ciffik

shadowhunter: bezva lubina me taky laka…mohli bychom se nekdy domluvit a zajit na ryby? lakaji me havne ostre a parmy…tyhle dve ryby dovedou na prute opravdu cirkus… jen bych si je vfotil a supky zpatky…

reagovat
Středa 10. října 2007 v 8:18 ® Ciffik
Ciffik
reagovat
Středa 10. října 2007 v 1:28 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

hanz33 co potrebujes vedet o lubine??? znam ji docela dobre bydlel jsem v petrvalde a chytal na ni 10 let ;-)

reagovat
Středa 10. října 2007 v 0:19 ® tiposak.x

No pokud by se dělo něco tento pátek , nebo sobotu , tak by jsem se i dostavil.Jindy mi to už asi nevyjde.Klidně bych rád poznal nové tváře.

reagovat
Úterý 9. října 2007 ve 22:34 ® Ciffik
Ciffik

hosi moc rad bych jel napravit zkazenou reputaci a vylepsit par kamaradskych vztahu…bohuzel tento vikend se k vode urcite nedostanu…sorry…ale hodne stesti…

reagovat