Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.200.299 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 9. října 2007 ve 22:24 ® michalczz reakce na …
-
ok sme 3 kdo dale :§
reagovat - Úterý 9. října 2007 ve 21:05 ® rapadek reakce na …
-
Já bych jel
reagovat - Úterý 9. října 2007 ve 21:04 ® Fish man
-
Já na vrbici pojedu na 100%, ale už 2týdny se tam nic nechytlo a pochybuju že to bude lepší!
reagovat - Úterý 9. října 2007 ve 20:56 ® michalczz reakce na …
-
no tak ja bych pokud mozno navrhoval tu vrbku takze se chci zeptat jen tak predbeze kdo by jel
reagovat - Úterý 9. října 2007 ve 20:28 ® Fish man
-
michalczz: to není tak jednoduché zcuter třeba o tom nebude vědět bude si to musen naplánovat, rapadek to nevím jestli bude moct a další zkus něco navrhnout a pak se zeptej kolik lidí by jelo!! měj se
reagovat - Úterý 9. října 2007 v 19:31 ® hanz.333
-
nevite o nejakem reviru v okoli ostravy na dravce a mate informaci o reviru lubina 1 nebo ondřejnice
reagovat - Úterý 9. října 2007 v 18:46 ® michalczz reakce na …
-
jj podte zorganizovat neco jak rika rappadek treba na tento vikend na vrbici nebo tak neco bych se pridal tentokrat
reagovat - Úterý 9. října 2007 v 17:56 ® rapadek reakce na …
-
Ciffik- nezorganizujete s bráchou zase něco? Je nejvyšší čas.
reagovat - Úterý 9. října 2007 ve 14:50 ® Ciffik
-
o tech duhacich nevim ale tusim ze se tam vysazovali na nejake zavody…
reagovat - Úterý 9. října 2007 v 9:48 ® daja reakce na …
-
Tak to slysim poprve, ze na hlucine jsou duhaci… Nemam tu vodu rad, je to vecne oblezene rybari a spousta z nich jsou masari. Ti duhaci se tam vysazuji nebo tam prezivaji prirozene?
reagovat - Úterý 9. října 2007 v 7:59 ® Ciffik
-
vcera vlacka s kamarady na hlucinske strerkovne …bida a utrpeni…brehy komplet zarostle ruzkatci a vodnim morem kanadskym…nemluve o vsudepritomnych sinicich…ble…ani jsem do ty vody nechtel nahodit..presto ve trojko za 10 min. dva duhaci kolem 30cm…
pak presun na dolni benesov…vysledek ani rybka…jak to tak vypada zustanu na tunich a odre…
reagovat - Pondělí 8. října 2007 ve 23:52 ® Hora
-
No konečně to tady trochu žije,vydry jedny.Stačí,abych tady chvíli nebyl …
reagovat - Pondělí 8. října 2007 ve 14:27 ® Stroft reakce na …
- reagovat
- Pondělí 8. října 2007 ve 14:25 ® Stroft
-
Nedělní vláčka na Těrkách,cílená ryba okoun.Přesto,že lovili o život,moc jsem jich nenachytal.Největší apetit měly štiky,ale opět bez lanka,takže.......Candáty pouze dva.V pátek to snad bude lepší,hlásí mrazíky,tak hrr na ně
reagovat - Pondělí 8. října 2007 v 11:22 ® daja reakce na …
-
Zdravim vsechny, chci se zeptat, zda by se mnou nekdo pres vikend zasel na Odru na stiky. Ja jsem na ne jiz nekolikrat zkousel zajit, chytat na zivou rybku, vlacku ale nic. Krome spousty okounu, tloustu a par malych bolenu, ani mala sticka. Bud neco delal blbe nebo nevim jak na ne. Vcera jsem se nasral a sel na odru na feeder. Podaril se jeden pekny kaprik 46cm. Potom jsem jeste jel na lubinu zkusit parmy. Na bic 6m a silon 0.12 jsem jich nekolik chytil a skvele si zachytal. Vsechny parmy vraceny zpet do vody. Tuto krasnou rybu bych nikdy nevzal. Co jsem cetl nema dobre maso a ja mam radost kdyz ji muzu dat svobodu a znovu ji treba priste chytit.
reagovat - Neděle 7. října 2007 ve 23:55 ® Hora
-
Prutos>neboj,co bych si počal bez milované JM,příští týden se tam kouknu zase,tak se Ti ohlásím,jestli budeš mít čas.Snad to bude letos naposled,ale záleží na počasí…Zcuter>to je dobrý,však se ještě uvidíme,ještě neumírám.Co by si fišle bez mého krmení počaly?To by zimu asi nepřežily.staker>zdravím Tě vydro jedna,jak bude trochu volno,tak se na rybky kouknem,kde jdou.Čus vydry.
reagovat - Neděle 7. října 2007 ve 21:50 ® rapadek
-
Zdravím. Včera na Odře čtyři krásní kapři kolem 45 cm. Dnes stejné místo, stejný čas, stejná nástraha a nic.
reagovat - Neděle 7. října 2007 ve 20:30 ® staker
-
tak vás zdravím kolegové. Teď jsem v těžkém pracovním procesu, tak k vodě jen tak občas. Minulý týden na Odře dobrá chytačka. Po čae jsem zase vytáhnul pár ostrých (takové nudle kolem 30i) a nějaký cejn a karas. Jelikož jsem srdíčkovej feedrař (chytání pro líné), tak zkouším dravce na feeder a ono to docela jde. Jo je to paráda když se člověk k vodě dostane a ještě koušou rybky. Tak ať se vám u vody daří, a nesežerte všechno, ryba patří do vody.
reagovat - Neděle 7. října 2007 v 17:27 ® Zcuter
-
to Hora..už jsem taky uvažoval že se ti ozvu když ty nic…jinak já ku vodě moc teď už nechodím protože nemám tolik času když začala škola-moc učení a těžkého…ale každý výkend si zajdu alespoň zavláčet..takže si to alespoň takhle nahrazuju…z jara bude více času tak zase budu moct chodit…ať koušou…
reagovat - Neděle 7. října 2007 v 16:35 ® michalczz reakce na …
-
dnes sem byl na reviru čislo 471203-zamecky rybnik chytani se vydařilo nejdrive prislo kolegovi linek 26 a okoun 25 a mne amur 51 a par plotiček takze pekne chytani footo dodam postupem času
reagovat - Neděle 7. října 2007 ve 13:43 ® Prutos reakce na …
-
Hora: Nazdár
reagovatJá už myslel že jsi se někam emigroval
- Neděle 7. října 2007 ve 13:28 ® Hora
-
Ciffik>jo,už je to jakž takž v pohodě,už budu zase chodit ku vodě.Kde to jde?Co brácha?
reagovat - Neděle 7. října 2007 ve 12:22 ® Ciffik
-
hora: vitej zpet…uz jsem se ti chystal zavolat…ses neozval snad od leta…me se ted pekne dari…posledni dobou nemam moc casu a tak chodim spis vlacet na 2–3 hodky a dari se…konecne…
pak se muzem domluvit a zajit nekam…
reagovat - Sobota 6. října 2007 ve 23:54 ® Prutos reakce na …
-
Pytel: Ty klídek… RADE4EK: Vyskytuje se tu dost lidí, kteří v rybě nevidí jen kus žvance,ale umí ji taky pustit. Tím, že sem dáš nepěknou fotku urybičkovanýho, zažranýho štíčete si tu uznání nezískáš, spíš naopak.
reagovat - Sobota 6. října 2007 ve 22:58 ® Pytel
-
RADE4EK: Masařina to je dřina co ????? Se ani nedivím když to lanko má v prdeli.Takové ko*oty jako ty bych valil čaganem po hřbetě.
reagovat - Sobota 6. října 2007 ve 22:39 ® michalczz reakce na …
-
dnes sem byl v 5 lidech na zermankach sice nic nebylo chyceno ale i tak byl straven peknej den kdo ma zajem zitra v 7 na svinove udi vlačet proti proudu hlavne k soutoku a tam i na zivou rybku takze kdo bude chtit tak v 7 tam
reagovat - Sobota 6. října 2007 ve 22:25 ® RADE4EK reakce na …
-
Ta ryba byla již mrtvá.
reagovat - Sobota 6. října 2007 ve 21:57 ® Hora reakce na …
-
® RADE4EK>1)buď tak hodný a vyplň si aspoň trochu kartu,ať víme s kým máme tu čest.Nemusíš tam dávat číslo bot,nebo trenýrek,ale základní údaje by se šikly.2)tato fotka cos tady dal zrovna nesvědčí,mírně řečeno o Tvém slušném chování k rybám.Jinak,jsem slyšel od jednoho známého před 20 lety,že byl jeden mník vytažen na Odře v Proskovicích,toť vše.
reagovat - Sobota 6. října 2007 ve 21:18 ® RADE4EK
-
Ahoj,právě jsem se registroval,nevíte někdo kde v okruhu do 50km od 0stravy se dají nachytat nějací mníci.
reagovat - Sobota 6. října 2007 ve 20:56 ® Hora
-
Tak partijo,hlaste jak to kde vypadá?Kde to jde vydry?
reagovat