Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.199.692 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 26. srpna 2007 ve 20:33 ® Hora
Hora

Něco se ulovilo a bylo dobře,počasí vyšlo taky,něco vínka se taky vypilo,co více si přát?

reagovat
foto/forum/2007/th-img2354.jpg
Neděle 26. srpna 2007 ve 20:28 ® Hora
Hora

Owner,nic moc,v květnu tam bylo o 100% líp,na Dyji jsem úplně pohořel,na D5ce bez vyvážky nechytíš mírovou rybu.Tak jsem se bavil kapříkama a karáskama na slepých ramenech.Tam jsem si zachytal celkem dobře.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2353.jpg
Neděle 26. srpna 2007 v 8:23 ® Owner

Hora:Jak si dopad na jihu? Dařilo se?

reagovat
Sobota 25. srpna 2007 ve 22:03 ® Hora
Hora

A sakryš,tady to teda žije.Co nového rybářské vydry?

reagovat
Sobota 25. srpna 2007 v 16:29 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

zítra mám v plánu jít na pískové doly asi pod splav ale ještě uvidím podle počasí mám totiž doma ratolesti tak musím i s nima tak jsi du pohrát s jemnou výbavičkou, beru sebou jen federy,to je co ?ja jenom s dvěma prutama!

reagovat
Sobota 25. srpna 2007 ve 12:49 ® Zcuter
Zcuter

Včerejší výprava na Vrbici ve složení Zcuter,Ciffik a Rapadek. Byli chyceny akorát dvě oběšené plotičky na rohlík na položenou.jinak nějaké nepatrné záběry…vůbec nic..na srazu to bralo lépe..

reagovat
Sobota 25. srpna 2007 v 11:58 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

tak jak to šlo včera lapli jste něco?ja dal do kupy nový feder tak ho snad zítra vyzkouším (když se mi to povede a najdu čas)

reagovat
Sobota 25. srpna 2007 v 0:09 ® Pytel
Pytel

Harpunar: Plně s tebou souhlasím :-((

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 16:02 ® hajan reakce na …

harpunar: Tak to jo, chápu. :-) Taky si užij ryby. Tschůůůss!

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 15:41 ® harpunar

hajan-tak to se omlouvám,ale měli jsme na firmě i nějaký problém s počítači,při síťování nám to pochcípalo. Mi kleknul úplně,přišel jsem o 400 fotek.No nic,tak jdu čučet cos napsal,pokud bylo opakování.Jinak se snažím odpovídat všem,ale někdy nestíhám! Tak hezký weekend!!!

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 ve 13:30 ® hajan reakce na …

harpunar: Psal jsem ti osobku, asi tak měsíc tomu nazád. Četl's jí??? Žes mi ani neodpověděl. :-((

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 ve 12:57 ® harpunar

Tak se mi opět potvrdilo že ač ostravak ostravski,tak si o svých spoluobčanech(nejen rybářích) nemusím dělat iluze nadále.Jsou to holt prasátka.A za tím si stojím.Hezký weekend čuníci spanilí!!!

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 ve 12:35 ® Prutos
Prutos

…už se bijou! :-D

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 10:26 ® frenki
frenki

Hoši hoši sice jsem na srazu nebyl ale hádáte se jak malé děcka a k fishmenovi nevím jestli má větší ulovky ve všech rybolovných technikách než ty zcutere ale vím že mi slibuje fotky pěkných štik co chytil a pořád nic tak teda nevím!!!!!!!!!­!!!!!!!!!! ????????????????

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 9:52 ® Ciffik
Ciffik

si pripadam jak ve skolce…sakra nechte toho…bavi vas to?!…kazdy dela v rybarine neco jinyho…taha jiny ryby…uznava jiny ryby…tak to bylo i bude…

jinak k tomu bordelu…opravdu jsem ho tam zapomel nybrz byl v igelitce pripraveny k odvozu…zapomeli jsme na nej…

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 9:29 ® Zcuter
Zcuter

a ke všemu pěkně kecáš..já jsme neřekl že to nevadí…ty jsi teda ale pěkný lhář!!!!!!!!! to jsem neřek..řekl jsem ,,Ten bordel je taksamo můj, jako tvůj…takže smůla.." tohle jsem řek..a jestli to chceš popírat tak jsi jěště větší de.il než jsem čekal…

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 9:23 ® Zcuter
Zcuter

nebo na Feeder?…no vlastně ty jsi na feeder vůbec nikdy nechytal takže nemůžeš mít větší rybu…

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 9:22 ® Zcuter
Zcuter

to all: ten bordel co říká že je můj a Ciffikův tak byl taksamo i Fishmanův…

a kvůli tobě provolávat kredit nebudu…je to škoda..(toho kreditu.)…tak řekni ty pane chytrej..jakou největší rybu jsi chytl na 0.14 vlasec a 16tku háček v táhlé řece???

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 9:07 ® Fish man
Fish man

Zcuter: A jestli si to chceš vyříkat tak mi zavolej na mobil!!!

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 9:06 ® Fish man
Fish man

To z tebe mluví závist skoro v každé rybolovné technice mám větší ryby a zkušenosti něž ty, vím proč to je protože ty děláš u vody bordel a neumíš se chovat a vysvětlení všem proč mi zcuter vyčitá ryby: Jak byl sraz tak odjeli první a po mojim upozornění že tam nechali bordel tak mi řekli že to nevadí tak jsem mu napsal v sms že je bordeláš a prasátko!! Tak proto tohle všechno!!

reagovat
Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 23:43 ® Zcuter
Zcuter

fishman…vytáhl jsi jednoho 10kg…a krom toho??víš..ono plavaná a feeder pop. vláčení je daleko daleko těžší na naučení a ovládnutí techniky než položená, kdy jenom čekáš než ti oznámí pipák že máš záběr…říkej si co chceš…nejsi o moc lepší než jsem já s bráchou…jenom si na to hraješ…

reagovat
Čtvrtek 23. srpna 2007 ve 23:31 ® Ciffik
Ciffik

velikost neni vse :-)

reagovat
Čtvrtek 23. srpna 2007 v 19:10 ® Fish man
Fish man

Jo to jsou ty tvoje BIG ryby!!

reagovat
Středa 22. srpna 2007 ve 23:19 ® Zcuter
Zcuter

já + Ciffik s netopýrem…

Rapadek..máš osobní zprávu…

reagovat
foto/forum/2007/th-img2344.jpg
Středa 22. srpna 2007 ve 23:18 ® Zcuter
Zcuter

já s línem

reagovat
foto/forum/2007/th-img2343.jpg
Středa 22. srpna 2007 ve 23:17 ® Zcuter
Zcuter

včerejší podvečerní a večerní výprava ve složení Zcuter,Ciffik, a Luk88…na počet ryb by asi vyhrál luk88…já jsem vsadil na větší rybky a povedl se tento nádherný lín…ti dva zase vykouzlili pěkného netopýra…nevím sice jestli měl míru ale šel zpět do vzduchu.....

reagovat
foto/forum/2007/th-img2342.jpg
Středa 22. srpna 2007 ve 23:12 ® rapadek
rapadek

to Zcuter… v pátek by to taky šlo. Kde zajdem? Navrhni čas a místo, já se přizpůsobím.

reagovat
Středa 22. srpna 2007 ve 22:57 ® Zcuter
Zcuter

to Rapadek…promiň pozdě jsem si přečetl tvůj příspěvek…zítra teda už né…bylo by to na rychlo…a co by jsi říkal na pátek??pokud by jsi měl volno,čas…

reagovat
Středa 22. srpna 2007 ve 20:16 ® Matt.tes
Matt.tes

Nazdar chlapi tak to musela být docela dobrá chytačka zrovna taky sedím na Vrbici a docela to drbe pár jemných záběru už jsem měl ale žádná velká jízda no ještě nekončím tak snad něco vytáhnu a někdy bych si s váma zajel zachytat

reagovat
Středa 22. srpna 2007 v 17:35 ® rapadek
rapadek

Zcuter, Ciffik – jde se zítra?

reagovat