Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.660 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 23:14 ® luk888 reakce na …
-
Kluci nemate nekdo stan navic nebo nemate jeste nekdo misto ve stanu bo ja nemam stan.PLS diky
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 22:16 ® luk888 reakce na …
-
Hej cus byl sem nedavno na studence a jako jakz takz brzo rano sem chytl 2 kapry 36,37 a nejake cudly na zizalu a na tezko voda je dobra i docela cista a hodne mista pro par lidi.Hodne stesti i ze stran holek
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 21:51 ® Vybliz
-
Zdar.Chci se chlapi zeptat, jestli nevite, jak to vypada s Odrou ve Studence. Chci se tam o vikend podivat s kamoskama(takova ta vyprava pro potechu bab, kdyz clovek vytahne par cudel na plavacku), ale netusim jak to vypada s vodou a jestli to ma smysl. Diky za info
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 21:16 ® Zcuter
-
kluci hlavě berte pršípláště…a byl by dobrý i jeden altán nějaký větší ať nejsme v případě deště všichni zalezlý ve svých stanech…ať jsem po kupě a můžem kecat..
reagovatmichalczz:ano je to samoobsluha ta zastávka a vyjde tě to na asi patnast korun…zkus napsat Skorcovi3…máš lepší autem než busem…ty věcí moc nemáš takže se ti to ku němu vleze… jinak máme tam zakrmeno asi na 3 bojkách…takže každý si tam najde tu vhadnou pro sebe..pro vláčkaře a dravčaře: jdou tam pěkně okouni na malé třpytky…takže kdo chce tak může vláčet..
- Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 20:25 ® skorec3@seznam.cz
-
chtěl jsem taky jet už zítra ráno ale musím ještě do poledne do práce škoda, jedu až v sobotu brzo ráno ,takže můžu svést ještě dva lovce kdo má zájem at hodí osobku a domluvíme se
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 20:17 ® Ciffik
-
vsem: neposlouchejte ripku je to blb co nam to chce zkazit
michalczz: jede ti autobus z uanu v 9:00 č.14 nebo v 9:50 č.30 vystoupis jednu zastavku za vrbice cerpaci stanice…mam pocit ze se jmenuje samoobsluha ale jeistej si nejsem…a jizdenka ti nepomuze je to soukromak takzem platis u ridice ale kolik nevim
kdyz tak si zisti vic internet mas www.idos.cz
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 v 18:40 ® michalczz reakce na …
-
to ciffik ja potřebuju rano kopupit boilie a pak mužu jen tak tak po 9??
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 v 18:17 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
jenom mě sere že ted se kluci domlouvají jak kdo kde a ským má jet a ten dement se do toho sere můžou se tady objevit i někdo kdo ho nezná a naletí mu na ty jeho dementní křeče malomyslnosti
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 v 18:12 ® Zcuter
-
Skorec3: kašli na něj..on má zřejmě radost z toho, že mu nadáváme…když si ho NIKDO nebude všímat tak ho to za chvíli omrzí!
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 v 18:01 ® skorec3@seznam.cz
-
lidé dobří nedá se nějak zařídit at ten nebo ta ripka tady už nebude lézt na nervy?přisám bůh ho mám plné zuby k…a co se tady do toho montuješ ty vypatlanče jeden já tě někdy potkat tak věř že už nemáš čím na klávesnici ani šáhnout já bych tě roztáhnul jak žábu ty demente jeden modli se at na tebe nejak nepřijdu nebo nenarazím ty .......k…a už nemám slov prosím správce servru nedá se toto individum pochybné existence nějak eliminovat?pouze při pohledu na stránku kde je napsáno ripka mám sto chutí komp vypnout proč tady vůbec je když je proti všemu co vedlo k založení těchto stránek a je očividně proti rybařině jako takové?
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 v 17:45 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
já tě vemu sebou ale musíš přijet k lídlu nebo kde přesně bydlíš?
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 v 16:08 ® Zcuter
-
rapadek: jasně přidej se!! sraz je pro ty co zítra mohou už ráno na vrbici..my vyrážíme v 8:00…
reagovat
a odkud jsi ze zábřehu???(jsem taky ze zábřehu..) - Čtvrtek 16. srpna 2007 v 15:48 ® luk888 reakce na …
-
Hej kydyby me Skorec nemoh vzit tak bych jel s tebou jo ?
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 v 15:20 ® rapadek reakce na …
-
Zdravím všechny. Rád bych se taky přidal. Bude ještě jedno volné místečko?
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 14:41 ® Pytel
-
Nechci vás panové strašit ale dneska jsem byl na Vrbici vláčet a projíždí to tam Měštaci na kole tak si dejte bacha na to ať nemáte podlahy u bivaku…
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 14:37 ® Ciffik
-
michalczz: a v kolik tak priblizne?
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 v 11:02 ® DJ KATYL reakce na …
-
Tak pánové, omlouvám se, ale přijedu až v sobotu. Musím v pátek na stodolní, takže v sobotu dopoledne dorazím. A déšť mi nevadí, pokud nebude chcát jak c.p, ale i to mě neodradí!
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 23:56 ® tiposak.x
-
Hele a kde budete sedět,když tak bych moh možná na chvilku zaskočit…navečír jen tak se seznámit a trošku pokecat
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 23:49 ® tiposak.x
-
Mám nemocenskou takže nemohu ale někdy jindy bych i šel
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 22:16 ® Fish man
-
Počkejte pokud se nás tam sejde 5 a půl tak jste u mně všichni skončily já tam budu na 100000000% a pokud někomu vadí špatné počasí tak je béčko já jsem kvůli tomu strávil 2na vrbici dělal jsem ze sebe blbečka kvůli místa a ono se to konat nebude!!
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 21:47 ® Zcuter
-
Skorec3: tak to rád slyším..
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 21:23 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
počasí nepočasí jedu i když budou havrani pospátku lítat
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 21:18 ® Zcuter
-
kluci jen tak orientačně…pojedou všichni i za špatného počasí??na výkend hlásí totiž škaredé počasí-bouřky,déšť, atd..tak ať se tam nesejde jenom 5 lidí…když tak ať se to může přesunout na příští výkend třeba…napište, zda jedete i za tohoto špatného počasí!!!!!
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 17:49 ® Fish man
-
Všem co jedou: Tak naše místo jsem dneska rezervoval, zase jsem ho více prohlédnul echáčem!! Já už jsem si dnes nakrmil a nachystal bojky vám už jsem taky (kaprařům našel místa) ale může te si je změnit!! já už zítra kolem 9–10 jsem u vody tak kdyby někdo chtěl dojet dřív tak at dojede!!!
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 17:08 ® Ciffik
-
to DJ Katyl: klid clovece…nic se nedeje…ne kazdy musi chytat kapry na polozenou…ja pro zmenu miluju plavacku presto vsak beru kaprak…klidne ber jen to co mas…urcite vas (vlackaru) bude vic napr. Zcuter
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 16:17 ® DJ KATYL reakce na …
-
nazdar pánové. DLouho sem tu zas nebyl. Hele, pokud pojedu (což je 1% že nepojedu) co mám vzít já? Problém je, že jsem spíš na ty dravce a ve výbavě je pár třpytek a woblerů. Jinak od chytání na těžko a plavanou mám trochu všeho. Tož a teď mi řeknětě, co mám vzít já.
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 15:44 ® Zcuter
-
kluci…kdyby náhoudou někdo nevěděl kam dojít nebo něco cokoliv, přijít pomoct s věcma k autu nebo něco tak mi zavolejte na tel: 604999223 nebo Ciffikovi 604992269 … jeden z nás bude na příjmu…(PS. U vody budem v pátek okolo 8–9:00…)
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 17:01 ® skorec3@seznam.cz
-
ripko máš to marný nás už nezměníš a tuto sobotu a neděli na tvou počest vlastní rukou ukončím život dvěma kaprům a vzdám hold tvé snaze nás změnit!
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 ve 14:32 ® Zcuter
-
to Fishman: vem tu tvoji loďku,echolot a digitál..a myslím že to bude stačit..:)
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 ve 13:24 ® Fish man
-
Všichci co jedou každý psal že něco zajištuje a mně už nic nenapadá tak co mám vzít já at se na tom podílíme všichni???
reagovat