Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.634 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. srpna 2007 ve 12:11 ® michalczz reakce na …
-
to zcuter no to víš no 10 se taky hodí
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 11:35 ® Ciffik
-
to ripka: ty si nam tu chybel…nechces jet s nama? nechame te napichnout na poradnej hak nejakou ripku na sumce
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 10:26 ® ripka
-
aby vám romové pruty a kolo ukradli vy bezcitné kreatůry
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 10:18 ® Fish man
-
No a vy nevíte když chci chytit já kapra tak není problém jich za dopoledne chytit ±50!!!
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 10:09 ® Zcuter
-
to michalcz: víš..ono když na to přijde a chci si nachytat malé rybky (plotice,perlín) na štiku tak jich za hodinku chytím okolo 50–70 ks…a to neříkám kolik jich chytí Ciffik..protože já chytnu jednu a on mezitím vytáhne tak 2–3…:) tomu se říká nachytat malé potvory…né 10+
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 22:55 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
neboj budeš se moct ukázat na vrbici
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 21:29 ® michalczz reakce na …
-
pokud chcete male potovrky očka atd karasky nachtyam i 10+ klidne
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 20:08 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
na pískáčích pod splavem
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 19:46 ® oldmen
-
Dobrý den,může mi někdo poradit kde se dají v Ostravě spolehlivě nachytat nastražní rybky(nejlépe karásky).
reagovat
Dík za radu Oldmen - Pondělí 13. srpna 2007 v 19:40 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
oproti lídlu hned vedle parkoviště ten novej barák
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 19:12 ® Fish man
-
Skorec: odkud pak si z dubiny?? Já jsem od hospody u formana!!
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 18:55 ® Zcuter
-
nn…budou na břehu…ale v rukách rybářů..při boji s rybou…s ,,velrybou,, !!!!
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 18:52 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
to si piš a doufám že pruty už budou tam kde mají své místo -ve vodě
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 18:49 ® Zcuter
-
to Skorec3: startuješ brzo ráno…takže tě nás budeš na místě budit v 4:00 ????
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 18:35 ® skorec3@seznam.cz
-
kluci kdo bude teda chtít odvézt ale jedu až v sobotu brzo ráno múžu svézt ještě dva lovce startuju od lídlu z dubiny tak napište kdo má zájem at vím
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 17:59 ® Zcuter
-
kluci v klidu..ciffik umí chytit malou čudlu i tam kde není…
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 17:29 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
tak to se budeš učit o víkendu!
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 16:32 ® Fish man
-
Nebojte se nic už jedu ve středu se tam kouknout jak to tam vypadá jestli tam někdo bude, tak se domluvím co a jak a napíšu vám co se udělá jinak na vrbici ty domorodce znám tak vše je v poho!!! Už ve čtvrtek tam budu já a budu to hlídat ale rybičky nenachytám bo to neumím!!!! s pozdravem fish man KAPROBIJEC
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 14:17 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
to si piš že jim dáme zabrat akorát mě mrzí že nemůžu jet už v pátek ještě makám ale v sobotu ráno jsem tam jak na koni tak snad budu mít ještě nějaký flek bo ty dva dni mišounům šupinatým nic nedaruju jo beru sebou tak dva kbelíky vařeného šrotu takže kdo nemá žádný strach doneste jenom práškové posylovače-co nejvíc naposled šlo -mušle,olihen,jahoda, tuti fruti tak skusíme každý něco at se jim co nejdřív trefíme do chuti kdo jede už v pátek tak at zajistí a nachytá rybky na noc, ted přes týden kdo tam bude jezdit jak jsem četl tak pozor at vás nikdo nevidí zakrmovat bo máme po fleku obsadí ho hned domorodci- tak s rozumem!
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 13:59 ® michalczz reakce na …
-
už se take moc těším vemu si boilie a skusim i hnojačky
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 12:24 ® luk888 reakce na …
-
Tak jo vyridim moc diky snad to vyjde uz se tesim.A ja nasbiram ty hnojaky vemu trochu boilie a mam vzit aji nejake to krmeni do krmitka na zakrmeni jako nejake krmne smesi ( visen ,jahoda…) ? Este 1 Diiky
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 11:53 ® Zcuter
-
kluci…dnů do srazu je čím dál tím míň..už si začínám chystat výbavičku..návazce,krmení, chem. světla, atd… doufám že jim dáme co proto..když bude nahozených cca 20 prutů.....
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 11:41 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
poslal jsem ti osobku tak ji dej přečíst mamce víc už udělat nemůžu a doufám že tam budeš
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 11:29 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
mám ještě pro tebe a tvojí mamku takový návrh at tě doprovodí na dubinu k lídlu na parkoviště a já tě vemu do auta a pojedem spolu víc už ti nepomůžu
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 11:25 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
že tvojí mamce vzkazuju že dozor je jedou staré vydry mě táhne též už na čtyřicet a jde se mnou i můj syn druhý nemůže protože jede na jinou akci klidně ji to dej přečíst at nemá strach já u vody bordel nestrpím je to sraz rybářů a lidí se vztahem k přírodě né nějakých vandráků když bude problém může tě přijít mamka i omrknout at je klidná
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 11:21 ® Fish man
-
Skorec3@seznam.cz je znás asi nejstarší je mu dost roku dá na tebe pozor!! řekni mamce že je vše ok!!
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 10:59 ® luk888 reakce na …
-
Kluci ja tam chcu jet ale mamka pořád že tam nebude žádný dozor , že ty kluky neznám a nevím jací sou , a co když tam prijdou policajti tak že eště nemám občanku a take blbosti … Tak ja nevím ale já myslím že ji prekecám já tam chcu jet ikdyž vás neznám aspon se poznáme ne ? Bude to v klidu ten minisraz . Se už těším jestli pojedu tak tam MOZNA prijedu uz v patek rano.
reagovat - Neděle 12. srpna 2007 v 15:57 ® Fish man
-
Nazdárek ted jsem se vrátil z ryb tak jsem tu dlouho nebyl ale já už tam budu od středy nebo čtvrtka hlídat místo at to nikdo nevezme a taky si to tam nakrmím a pochytám macky!! Když někdo bude na tom místě tak půjdem ktěm šmoulum k te zelene boudě když nas bude víc tak nic neřeknout!! S pozdravem fish man
reagovat - Neděle 12. srpna 2007 v 11:04 ® Zcuter
-
to luk888: sraz bude pro ty, kteří můžou už v pátek ráno…v kolik není přesně definováno alá já s Ciffikem tam budeme okolo 8:00…a kde???ve starších příspěvcích je všechno do podrobna vysvětleno…stačí přečíst..a kliknout na odkaz…jinak s tou dopravou je to fakt soložité..pokud není někdo kdo by tě tam mohl odvést tak musíš sednout na autobus Connex Morava na ÚANu a ten tě vyhodí na vrbici…ale je lepší automobilový odvoz.. jinak kluci…koukejte se teďkom v noci pod nohy a nasbírejte pár rousnic…
reagovat - Neděle 12. srpna 2007 v 10:13 ® luk888
-
No a sraz bude teda kdy a kde bo já vůbec nevím jak mám na Vrbici dojet.PLS odepište
reagovat