Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.632 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 12. srpna 2007 v 10:11 ® Ciffik
-
takova mensi burza dobrej napad…jinak gril se zcuterem mame neni sice velkej ale stacit bude…
reagovat - Sobota 11. srpna 2007 v 17:12 ® skorec3@seznam.cz
-
kluci vemte k vode i nějaké drobnosti třeba co se vám už nehodí nebo nepoužíváte můžou se hodit někomu jinému taková malá burza vždy něco leží v koutě a není to v akci třeba dva roky -pruty ,navijáky,bižuterie atd.jo a má někdo větší gril třeba taky jíst ne?
reagovat - Sobota 11. srpna 2007 ve 13:39 ® Zcuter
-
kluci fajn..udělal jsem inventůru a zjistil jsem že kdyby to vyšlo všechno tak by se nás mělo sejít celkem dost…a td:Já, Skorec, Ciffik, DJ Katyl, Michalcz, Luk88, Fishman, Valda,který přijede až v neděli..pak tu je Shadowhuter a Dodan, kteří to jěště neví jistě…takže si myslím že i tak to je docela slušný.....
reagovat
a jěště možná Tiposak.x..pokud se k nám přidá…?? - Sobota 11. srpna 2007 v 10:54 ® Zcuter
-
tiposak.x: přidáš se taky k našemu minisrazu na Vrbici příští výkend???
reagovat - Sobota 11. srpna 2007 v 8:39 ® Shadowhunter reakce na …
-
caute kluci, nejezdi nekdo z vas do hlucina do rybarstvi p. Josef Chlebis??? a nebo ten kdo vi kde to tam je nejel by se mnou z ostravy se tam mrknout? auto mam takze to problem neni nekoho nalozit…potrebuji vymenit predni ocko na musaku tak kdyby jste tam nekdo chteli jet tak se ozvete a ja vas tam vezmu a muzete si tam neco koupit
reagovata ja bych si nechal vymenit to ocko
- Pátek 10. srpna 2007 ve 22:25 ® michalczz reakce na …
-
na hady už se teším
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 18:54 ® skorec3@seznam.cz
-
super místo když tam najedou kapři a to po dvou dnech krmení najedou, trošku to tam znám něco už tam lapeno mám a hlavně tento týden když trošku sprchne a zakalý vodu máme šupiny pod nosem je tam i dost hadů hlavně po pravé straně když se nahodí do toho oka takže kluci kdo tam jede v pátek nachytat malé šupinky at můžem chytat ty větší jo a ty hnojáčky kdo zajištuje?
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 18:24 ® tiposak.x
-
Revír 471171 Kališovo jezero
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 18:19 ® tiposak.x
-
5.8.2007 revír 471171.Kapr 62cm.Je tam perfektní rybačka , ale pozor i spousta vázek.
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 16:32 ® Zcuter
-
oprava… zde www.mapy.cz
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 16:31 ® Zcuter
-
no..jinak pro ty, co to tam moc neznají..dá se dostat od parkoviště, které jsem poukázal minulým příspěvkem tudyma…před mostkem se dat do leva a jít těsně vedle vrbické stružky.(vyšlapaná pěšinka)a pak už kolem břehu až na námi určené místo.. viz zde(tam je ten mostek před kterým jít do leva kolem potůčku)www.mapy.cz/?mapType=ophoto&zoom=16¢erX=142036496¢erY=135399856&portWidth=680&portHeight=526&forceMapParams=1&userMarkX=142036384&userMarkY=135398320&userMarkTitle=tudy&userMarkDescription=tudy">Najdete nás zde
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 16:27 ® Zcuter
-
pokud ale tady bude plné tak bys musel zůstat stát tady www.mapy.cz nás zde
ale je pak už kus od ruky..
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 16:21 ® Zcuter
-
mě to jde normálně..nevím proč ti to blbne… jinak zaparkovat se dá..na dalším mém příspěkvku tito zatrhnu šipkou
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 15:30 ® DJ KATYL
-
Fish man: Hele a kde se tam dá parkovat, když bych jel autem?
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 15:27 ® DJ KATYL reakce na …
-
Zcuter: Poraď, píše mi to chybně zadaný argument zoom. Co s tím?
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 ve 14:25 ® michalczz reakce na …
-
hoši už se těším na vrbku zrejmne si vemu boilies ale nevim kde seženu hnojaky ale i tak to bude dobry
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 23:05 ® Valda reakce na …
-
oprava 14–16 září
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 23:04 ® Valda reakce na …
-
jinak jedu 13–15 září na hartu s kolegou tak kdyby někdo chtěl tak se může přidat
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 23:02 ® Zcuter
-
jěště by to chtělo ale vymyslet nějaké náhradní místo!!! Fishmane máš nějaký tip??(kdyby nám náhodou někdo naše nyní vybrané místo zabral..)
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 23:00 ® Valda reakce na …
-
tak to se tam ukážu až v neděli protože v sobotu musím do zoo se synem ale jel bych si zachytat tak že v neděli tam budu na 100%
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 23:00 ® Zcuter
-
skorec:ano..na ten kulatý žlutý výběžek tam jak ukazuje špička šipky…na konci prázdnin tam moc lidí nebývá..už je totiž z rána trochu chladněji…
reagovat..ale doufám, že nám to nevadí..ale předem upozorňuji že tama vede vysoké napětí asi 50m vysoko..ať o tom víte..ale je to v klidu..chytá se tam a jěště se tam nikomu nic nestalo!!tak snad neuděláme vyjímku!
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:58 ® Zcuter
-
Valda:je to až ten přítí výkend!
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:53 ® Valda reakce na …
-
na ten kulatý výběžek se nedostanete tam to je pořád obsazené ale pod stožárem je to trochu blíž od cesty je tam taková malá zátočina tak tam to je super loni tam přišel kámoš o papíry
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:50 ® Valda reakce na …
-
nemůžu teď jsem dělalrekonstrukci prodejny jestli někdo chodíte do softcomu v ov tak mě asi znáte a o víkendu jdu malovat barák předsedovy z bučiny tak že hodně práce ale asi bych si večer jen tak přijel večer zavláčet a udělat nějaké pěkné fotky
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:49 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
takže ten kulatý výběžek jo?
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:47 ® Zcuter
-
to Valda: pojeď s náma…!!!čím víc tím líp!!
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:46 ® Zcuter
-
kluci promiňte…nešlo mi to udělat jako hypertextový odkaz (použijte Ctrl+c pro označení a pak ctrl+v pro vložení na adresu…)-jinak jak ty říkáš na tom výběžku..tak tam chodí banda domorodců pravidelně … mají tam postavenou i svoji malou chatičku kde si ponocovavají…a že jich tam chodí..vždycky okolo tak 10 lidí…a v noci jsou pěkně nalití!!!
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:43 ® Valda reakce na …
-
jestli vám můžu doporučit běžte pod kostel dá se tam perfektně chytat a vleze se vás tam hodně chytám tam několik let a když to projedete sonarem tak i dobré místečko najdete akorát pozor na bohumínské porybné hodně úspěchu
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:43 ® Zcuter
-
www.mapy.cz/?… nás zde
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:37 ® Zcuter
-
já to udělám…chvilinku..
reagovat