Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.180.864 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 4. června 2007 v 10:41 ® sumec123 reakce na …

sniper26:tobě

reagovat
Pondělí 4. června 2007 v 10:40 ® sumec123 reakce na …

vyš kde zajdi na štiky bud na lučinu a nebo na ostravku v kunčičkach je si mužu doporučit

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 14:08 ® Zcuter
Zcuter

Dodan: zapoměl jsem připsat že když se mi jednou zadařilo na tom mém místečku tak sem měl problém s rybkama (nástražníma) chytl jsem asi 4 štiky(na jeden prut) během hodiny a půl a další asi 3 jsem po*ral…jenom to chce hodně rybiček.–když jsem dal plotičku tak záběř snad co 10 minut když okouna tak až po 15 minutách…ale jak říkám bavíčko úplně super!!!

reagovat
Neděle 3. června 2007 ve 14:05 ® Zcuter
Zcuter

Dodan: tak není problém se domluvit třeba více lidí a udělat na ně společnou vpravu.(neříkám že chytneme štiky 80cm+ ale takové štičky na ,,bavíčko,, (kolem) ty vím kde se dají chytit a samozřejmě se může splést i větší.to není vyloučené!!!

reagovat
Sobota 2. června 2007 v 19:18 ® dodan

Zcuter:-taky by me zajimalo,kam v okoli ostravy na stiky? Zkousel sem loni parkrat rybku kde se dalo,ale bez vetsich uspechu.

reagovat
Sobota 2. června 2007 ve 13:20 ® Zcuter
Zcuter

DJ KATYL:je spoustu míst kde jsou štiky.a vím o tom kde jsou a kde a kde a na co berou.můžeme se domluvit a pak tě tam vemu-pokud ti nevadí že mi je 16

reagovat
Sobota 2. června 2007 v 11:18 ® Koudy
Koudy

Shadowhunter: Sice tam dolů moc nechodím(chytám na úseku od hranice s trojkou po Paskov) ale rukama to myslím nebude,moc losovitých ryb tam opravdu není…spíš parmy a tloušti…myslím že se řeka ještě pořád vzpamatovává po posledních 3 zimách s kormoránama a samotní rybáři tomu samozřejmě taky nepomáhají.Sadí se jenom duhák kdy to všechno vysypou do jedné tůně a tak je za 14 dní pryč…prostě klasika. Ona i trojka a čtverka stojí za houby…:-(( všude samý duhák,občas lipan do 30cm a potočák do 25cm…Ale slyšel jsem letos už o pár potočácích přes 40cm…Ale to jsou náhody…když to srovnám s Ostravicí před 5ti lety…:-((

reagovat
Sobota 2. června 2007 v 10:35 ® DJ KATYL reakce na …
DJ KATYL

Nazdar. Chci se zaptat, zda nevíš kde na štiky v Ostravě.Díky

reagovat
Pátek 1. června 2007 v 18:17 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Tak dneska rano jsem vyrazil na Ostravici 2 pod spav ve Vratimove a sel jsem smerem dolu…no a muzu rict hruza a des…krom jednoho potocaka cca 27cm, pstruzi vebec nesli (asi tam uz nic neni ) brali jen tlousti a okouni…no kdyby ti okouni meli aspon 20+ ale meli do 15cm Tak nevim jestli to bylo rukama (a doufam ze ne bo jsem ani skoro zadne ryby zbirat nevidel krom 5cm rybicek a dvou malych pstruhu) a nebo to je tam fakt vymasene? Nechodite tam nekdo? Ja vyzkousel skoro vsechny mouchy co mam a nic…proste totalni zklamani bo Ostrava ma na zarybnovani jen tento P revir, ma nejvice clenu a ryby ve vode skoro zadne tak kde jsou ty penize za povolenky…mel bych na kazdy druhy nahoz vytahnout z vody rybu a ne se tam jen trapit A to jsem tam chtel jet v nedeli odpoledne do vecera…no nic pojedu na jiny revir

reagovat
Pátek 1. června 2007 v 11:39 ® sniper26

v cera sem byl na lučině. Bralo to tam docela dost ale vytah sem jen par oukleji a něco mi uteklo i s hačkem.

reagovat
Úterý 29. května 2007 v 15:19 ® bocmann

Včera na mém oblíbeném místě v podvečer 6 kaprů a k tomu 2 amuři (vše do 50cm). Vše na plavanou a vše si plave dál :-) Super chytačka!

reagovat
Úterý 29. května 2007 ve 14:27 ® Hora
Hora

Jeden z malých perlínků,kterému moc chutnalo.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2113.jpg
Úterý 29. května 2007 ve 14:25 ® Hora
Hora

Chytal jsem na 2 zrnka vařené pšenky a zároveň jsem jí i krmil.Voda doslova vařila po zakrmení bílou rybou,opět se potvrdilo,jak ji rybky mají rády.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2112.jpg
Pondělí 28. května 2007 ve 21:20 ® Hora
Hora

Dnes na VT za 2 hodinky asi 20ks plotiček a perlínků,přišel se podívat i jeden malý kapřík.

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 13:31 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Aha tak to potom jo ja myslel ze to tema tu bude 2×…akorat misto toho „gh“ jste mohli napsat neco jineho…napr. proc je to nove ;-)

reagovat
Neděle 27. května 2007 ve 13:20 ® Zcuter
Zcuter

pěkný výkend strávený u vody ve složení: Zcuter, Ciffik, Fish man…Chytali jsme na krásné vodě nedaleko našeho bydliště a taky se to vyplatilo.na začátku se podíval do vody jeden teď už vysušený mobil, ale později to pokračovalo nějakou tou bílou rybou a později kaprovitou.Když to bralo tak se chytli 4 rybičky za jednu hodinu na jeden prut. Těším se na další výkendovou výpravu kde budou brát alespoň tak jak tuto.Petrův zdar.

reagovat
Sobota 26. května 2007 ve 22:40 ® regulus reakce na …
regulus

HAD – tak to je teda mazec

reagovat
Sobota 26. května 2007 v 18:55 ® HaD
HaD

bohužel původní fórum zmizelo z databáze. Zřejmě hackerský útok :-((

reagovat
Sobota 26. května 2007 v 15:39 ® Hora
Hora

Tady 2 kapříci,jeden na plavanou a jeden na feeder.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2107.jpg
Sobota 26. května 2007 v 15:37 ® Hora
Hora

Tady se krmí mladí bobři na padlé vrbě,žádná bázeň před člověkem

reagovat
foto/forum/2007/th-img2106.jpg
Sobota 26. května 2007 v 15:35 ® Hora
Hora

To je na řece,po zásahu bobrů,zase dobré místečko …

reagovat
foto/forum/2007/th-img2105.jpg
Sobota 26. května 2007 v 15:33 ® Hora
Hora

Co to tady zase je?Týden tu člověk není a takové změny?!Celej týden na JM a pruty dostaly zase zabrat.Většinou na slepých ramenech kapříci a karasi stříbrňáci.Kapříci do 53cm,karasi do 40cm.Cejnů bylo jenom pár kusů.Na Dyji to bylo jinačí.Jeden den šli odpoledne kapříci a nevytřelí cejni,další den ráno šli cejni po vytření a pár kapříků.Bobři se zase činili,je vidět,že se jim na Dyji daří.Předposlední den u vody mě přišli 2 kapříci naráz,rybáři naproti koukali,jak se zdolávají.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2104.jpg
Sobota 26. května 2007 ve 14:41 ® regulus reakce na …
regulus

No co přetáhli jste limit, moc žvaníte. -:))))))

reagovat
Sobota 26. května 2007 ve 14:38 ® bobajz reakce na …
bobajz

Taky dost nechápu,co se tu stalo?!!!

reagovat
Sobota 26. května 2007 ve 13:57 ® Shadowhunter
Shadowhunter

co to jako ma byt????

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1