Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.593 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. listopadu 2018 ve 12:21 ® kakadu
-
pivo
reagovatHej bando.Kdy a kde letos zavirame vodu?
- Úterý 27. listopadu 2018 ve 13:12 ® kakadu reakce na …
-
Marcel> Co kecáš ty fogle. V Liskovcu jsem měl hodně nad gule. Stačil blby krok a přes pračky jsem malem měl tu 5 st. Vodu i v řiti.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2018 ve 23:17 ® hraji reakce na …
-
lubo OV> já ti rozumím, já mám bohužel v létě málo času na klidné a pohodové rybaření, a zas je to jen moje volba, takže si s radostí užívám zimního aktivního rybaření. Ale rozumím kolegům, co to v listopadu zabalí a vyjdou k vodě až v dubnu.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2018 v 19:14 ® Hora
-
Ten trotl se tu furt ukazuje ? Už jsem žádal adminy, ať ho zablokují a nic. Fakt to tu stojí za hovno. Tady si může kdejakej chuj dělat co chce. Končím tady. Čus vydry.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2018 v 11:48 ® Marcel reakce na …
-
kakadu> to ale jedeš na Hartu, ne? Nikde v potoku tolik vody není
reagovatJedině, že bys u toho seděl
- Středa 21. listopadu 2018 ve 21:24 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Ti závidím ten přepnuty mod. Ja se idu v patek nořit s agregatem nad kule do vody.
reagovat - Středa 21. listopadu 2018 ve 20:27 @ jojjoj reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> sirdo, přiznej, že jsi zašprajcoval tím svojim bachorem tu přitokovou rulu!
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2018 ve 21:14 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Tomu probuzení teď nějak nerozumím. Myslím, že ta fabulace o údajné přípravě na prodej Bečkárny vyšla od tebe, pokud se pamatuju.
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2018 v 15:17 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> Jsem rád že ses probudil nic ve zlém je třeba udělat srazík a oslavovat pád tunelářů Širda
reagovat - Neděle 18. listopadu 2018 ve 20:40 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Chytat se může, ale voda klesá. A doufám, že si to nějaký, rádoby dobře informovaný trouba (teď nemyslím nikoho konkrétního), nevyloží tak, že se o Bečkárnu nikdo nestará. Za posledních pár měsíců se tam udělalo víc práce, než kdy jindy. Bez nového vedení by Bečkárna byla úplně suchá už někdy v srpnu. A proto říkám to na rovinu a otevřeně, že jen prospělo, že Kraťas už je pryč.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2018 v 18:07 ® Hora
-
Toníku nechrápu, chodím občas ku vodě, včera jsem byl s partyjou na Odře v Proskovicích a bylo fajn, dnes ráno jsem byl na VT a moc málo vody, chycena jedna ploťka cca 20cm a tůně se začínají potahovat ledem. Petře, děláš dobře, v zimě chodí ku vodě jenom otužilci
reagovatjinak jak je to na Bečkárně ? Chytá se tam, nebo je tam pořád zákaz lovu ?
- Neděle 18. listopadu 2018 ve 12:12 ® lubo OV reakce na …
-
hraji> Za těch pětatřicet let už beru rybolov spíše jako odpočinkovou meditaci. Ryba sem, ryba tam, na tom už mi tak nesejde, ale někde mrznout, to už se mi nějak nechce.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2018 v 11:01 ® hraji reakce na …
-
lubo OV> včera jsme v šesti lidech chytili víc než 300 ryb. Asi tedy jiných, než chytáváš ty, ale určitě jim ani ranní mráz nebránil v braní.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2018 v 9:55 ® lubo OV
-
Uhodily mrazy, takže přepinám do modu údržbář. Vercajk do komory, navijáky do dílny rozebrat, vyčistit, promazat, seřídit brzdy, dodělat zásobu krmítek .......
reagovat - Sobota 17. listopadu 2018 v 6:04 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Hora nechrápej dem na ně
reagovat - Pátek 16. listopadu 2018 v 6:36 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat a do rachoty, blíží se nám konečně zima, tak hezky spočněte a dejte potom fišlím trochu klidu. Přeji všem hezký den.
reagovat - Úterý 13. listopadu 2018 v 7:21 ® Hora
-
chachaři, vstávat a do rachoty, papagáj – konečně jsi se dorval ku vodě, relaxu je občas třeba že ? :- Marcel – konečně se tady taky někdo jiný ukázal, já tady věčně nebudu
reagovatjinak pěkné fišle,vydry, přeji všem hezký den.
- Pondělí 12. listopadu 2018 ve 22:15 ® kakadu reakce na …
-
Marcel> Krásné kousky.
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2018 v 18:21 ® Marcel reakce na …
-
kakadu>Mně se taky nedaří. Jaloni strašně smrdí, okouni na mě serou (ti velcí) a štika, trubka, to šlukla tak, že musela jet se mnou…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2018 ve 21:22 ® kakadu reakce na …
-
daja> Nefotil jsem je a vypínal ve vodě pač se mi nechtělo mačat podběrak ,ale pro představu všichni šlukli 20 mm koule
reagovatudajně na velké kapry
- Neděle 11. listopadu 2018 v 18:53 ® daja reakce na …
-
kakadu> toz a foto nemas? samo ze tech jalonu, ne toho prasohnusu
reagovat - Neděle 11. listopadu 2018 v 17:14 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Právě jsem se z fiš párty vrátil a krom jednoho praso dorostence se mi na koule pověsili 4 mega jaloni.
reagovat - Neděle 11. listopadu 2018 v 7:16 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat a jedem na fišle, počasí je pořád fajn, tak nechte maminy na pokoji a jděte ku vodě. Přeji všem hezký den.
reagovat - Sobota 10. listopadu 2018 v 18:15 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé krásná sobota na výlovu BEZRUČE na výlov se přišel podívat kakadu i z rodinou pasovali jsme dva nováčky a zítra od sedmi znovu jste zváni speciality a občerstvení na hrázi Petru zdar Širda
reagovat - Pátek 9. listopadu 2018 v 11:38 ® daja reakce na …
-
kakadu> Kazdy neni profik jako ty, ja mam olsove ruce
reagovat - Pátek 9. listopadu 2018 v 8:02 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři vstávat, už je bílý den, dlouho už takové teplo nebude. Blíž se kamarádka zima a budete mít čas sedět v pelechu. Aspoň dáte fišlím trochu klidu na vzpamatování. Přeji všem hezký den.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2018 ve 14:50 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Čau info pátek–sobota–neděle výlov Bezruče v Jistebníku prodej ryb na hrázi a občerstvení zajištěno prodej rybek
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2018 v 11:53 ® kakadu
-
Nazdar trubci. Ako sa tu mate. Ja furt roboty jak cyp a času málo. Mozna je půjdu podrazdit zed o vikendu.
daja: Ty vole to je rukama. Povolenka za to nemůže
reagovat - Úterý 6. listopadu 2018 v 7:42 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a hupky dupky do rachoty, dnes bude krásně tak si užívejte krásného dne. Přeji všem hezký den.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2018 v 11:33 ® daja
-
Hora> Asi vsichni cekali na tvuj report z jihu. S tou povolenkou na JM delas dobre, tu to jde od 10 k nule, dost mozna uz je to i v minusu
reagovat