Vyhledávání
Vláčka v dešti?
23.9.2004 | jiris | 10.221 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se Vás vláčecích společníků na chytej zeptat jaké máte úspěch s přívlači s lovem v děšti? Berou vám, když prší, před deštěm nebo po dešti? Jaké jsou vaše zkušenosti? thanx
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 6. listopadu 2004 v 15:08 ® Zlinsky_lovec
-
vláčení v dešti je pro člověka nepříjemné,ale my jsme za deště vytáhli kotel jelců okolo 40cm. Ale zase v letě odpoledne je vidíš těsně pod hladinou,takže víš,kam nahodit.
reagovat - Neděle 17. října 2004 ve 22:22 ® kostnak
-
Milky: to budem tvrdit zajtra. a do tyzdna ich bude aspon 50 a kazdy z nich mal cez pol metra. ved som rybar.
reagovat - Neděle 17. října 2004 ve 21:22 ® Dědek
-
Tak nevím, dneska jsem byl na rybách, než začalo pršet tak tři ťukance. Potom začalo lít a nic. Když to zkončilo, tak jsem vytáhl 62 zubatici a jedna upadla, nevím
reagovat - Neděle 17. října 2004 v 18:05 ® Milky
-
kostnak: Když jsem to četl, myslel jsem, že napíš: Zabrali několikrát i dříve, než jsem nahodil . A tys zatím napsal, žes nastačil překlopil překlapěč
reagovat - Neděle 17. října 2004 v 15:08 ® kostnak
-
v piatok v dazdi na takom malickom ramene dunaja prisla ‚happy hour‘ a za hodinku som chytil na striebornu 0-kovu rotacku vyse 30bolenikov 25–35cm. rekord bol 4ks na 5 hodov. niekedy zabral skor,ako som preklopil navijak. dovtedy som v zivote bolena nechytil. a to by som nebol vnimal,ani keby miesto dazda padali sekery. inokedy mi je v dazdi kosa na ruky a nechce mi chytat zapalovac a strasne nadavam a chytam dalej.
reagovat - Sobota 16. října 2004 ve 23:44 ® mirmen
-
kapky od Ryny ( cca 2 gramy) a hlavně polské marmyšky ( Koval ??, zjistím výrobce), které mají téměř trojúhelníkový tvar. Nejvíc bodovala červená a okrová. Červíci mne zklamali, nasadil jsem hnojáky, menší celé nadvakrát až natřikrát propíchnuté, z větších jen půlku hnojáka.
reagovat - Sobota 16. října 2004 ve 23:12 ® HaD
-
mirmen: jakou marmeládu jsi měl a čím si jí ochucoval?
reagovat - Sobota 16. října 2004 ve 22:05 ® BigMike
-
To se někdy povede den. Kdybych ráno vstal, oblekl se, šel se osprchovat či na sebe vylil 3–4 kýble vody a hned se šel sušit, ušetřil bych si denJ Orlík, Lužnice, pískovny, Lužnice, Nežárka – 2 lehce postižení chlapi na cestách za šupinatci! Do toho přidejte prima počasí, nepřeberné množství prima nezáběrů a výsledný koktejl je na světě! Nutno však dodat, že David oproti mně bodoval, 2 štičky se počítají, snad pár záběrů k tomu. To já měl úspěšnost ještě lepší – 100%!!!!! Jeden záběr – jeden okounek 18 cm zdolán!!!!! A pak už nic, dlouho nic, až se ukázalo, že už ani nic nebude. Když jsem ucítil déšť stékající mi po holé kůži zad, našel holinku zabořenou někde v travinách, vyždímal flees ponožku, vylil potěr z boty, došlo mi, že v 17.00 je již nejvyšší čas ukončit dnešní galapředstavení. Již nikdy více!!! A proto ráno opět vstávám v 4.45 a pokusím se přepsat dějiny. Zítra doufám v 2 záběry a snad prý nemá pršet.
reagovat - Sobota 16. října 2004 ve 20:32 ® mirmen
-
Dneska na marmyšku – v dešti – 9 okounků a 3 ježdíci. Celkem to šlo, i když jsou dny, že se na marmyšku chytí i několik desítek ryb.
reagovat - Sobota 16. října 2004 v 19:05 ® jiris
-
Holajz – odkud jsi?
reagovat - Sobota 16. října 2004 v 18:35 ® HaD
-
kdybych měl tuto otázku soudit podle dneška, tak za celkem 7 hodin vláčky ve dvou lidech na 4 lokalitách – 1 okoun cca 20cm a dvě štičky cca 35 a cca 50 cm – takže moc neberou
reagovat - Středa 13. října 2004 ve 12:26 ® Holajz2
-
V dešti po tmě mi docela berou candáti. Chodím s mrtvou rybičkou vláčet a vždy se mi tam aspoň 1 pověsí. Je to super počasí. Nejsou nijak velcí (cca 50–55cm), ale spadl mi 1 kolem 65cm.
reagovat - Úterý 12. října 2004 v 10:52 ® Gudaska
-
Jelikož upřednostňuji lehkou přívlač, vadí mi „lepení“ vlasce. A také se mi už několikrát stalo, že jsem vybrodil až minutu po dvanácté (zvýšení hladiny). Takže viz JARIN.
reagovat - Čtvrtek 30. září 2004 v 1:00 ® jaryn
-
za děště osobně upřednostňuji pohled na řeku z hospody
reagovat - Úterý 28. září 2004 ve 20:54 ® Čajda
-
Pro ryby v tom žádný dramatický rozdíl není,jenom pro chudáka rybáře. Ten zmokne!
[ Upraveno Čajda dne 2004–09–28 v 19:55 ][ Upraveno Čajda dne 2004–09–28 v 19:55 ]
reagovat - Sobota 25. září 2004 v 11:43 ® morpheus
-
nepociťuji rozdíl ,ale jediný rozdíl je (jak už níže někdo psal) před bouřkou. Před bouřkou to je jak když se vaří voda. Jezdí snad všichni dravci co ve vodě jsou a žerou na co přijdou.
reagovat - Pátek 24. září 2004 ve 13:53 ® Prizrak
-
Na vláčce si myslím, že nejsou velký rozdíly, ale když jsem chytal kapry, tak jsem chytal několik hodin, a pak přišel slejvák a po pár minutách byl kapr venku. Stalo se mi to asi 4×
reagovat - Čtvrtek 23. září 2004 ve 22:18 ® Dědek
-
Osobně jsem za děště lapnul akorát kapříky na feeder. Co se týká vláčky, tak žádná sláva. Obecně to šlo lépe před deštěm, než při něm a po něm. Ale těch zkušeností moc nemám.
reagovat - Čtvrtek 23. září 2004 ve 22:06 ® BigMike
-
Osobně chodím za deště k vodě rád. Klid, je tam člověk sám. Ale s braním je to asi stejný jak když neprší. Někdy nachytám, někdy jako když je prázdná voda. Ale řekl bych, že jsem v dešti chytil víc náhodných bolenů na volné řece. Asi jak to bubnuje na hladinu a šustí, jsou jakoby slepí a chluchý. Kdysi dávno, když pršelo, chodili jsme na hnojáky pod jeden most lupat okouny. Jinak tam nebyli. Ale to je 30 let
reagovat - Čtvrtek 23. září 2004 ve 21:11 ® jiris
-
pupak – já osobně déšť nijak obzvlášť nemiluju, nejradši mám slunešné počasí po krátkém dešti, to teprv koušou. Dnes 4 hodiny v totálním slejváku = 1 okoun + podseklej a vypnutej asi kapr
reagovat - Čtvrtek 23. září 2004 ve 21:04 ® pupak
-
Pri desti nepozoruju nejakej rozdil, dokonce jsme chytali i ve snehovy vanici a chytli, spis je znat chvilkove vetsi aktivita ryb pred bourkou, to se nekdy uplne zblaznej a kousou i do prazdnyho hacku
reagovat)