Vyhledávání
Elektrický vazač háčků
21.12.2006 | hajan | 25.341 zobrazení | 86 odpovědí
Nedávno jsem ho viděl za „pouhých“ 790Kč, tak by mě zajímalo, jestli tuhle kokotinu někdo má, anebo jestli se tím dokonce tahá k vodě. Já o to nestojím, už bych to nepobral.:-) Jestli ho někdo máte, tak mi prosím vyvraťte, že je to pikačovina na howno.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 3. února 2013 v 18:34 ® pepanek reakce na …
-
hraji> Už zase zmatený??Nesouvislý??Jsem ti psal,nestarej se a nereaguj na mne!
reagovat - Neděle 3. února 2013 v 17:19 ® hraji reakce na …
-
pepanek> a co jsi vlastně chtěl říct tím nesouvislým textem, který je vlastně zmatený?
reagovat - Neděle 3. února 2013 v 15:17 ® pepanek
-
Já si myslím,že vázání háčků patří k rybařině a neměl by to nahrazovat nějaký strojek.Taky není vhodné vytahovat jako protiargument postižené a staré lidi.Věřím tomu,že majitelé těchto strojků zde pod těmito řádky nejsou staří,jestli postiženi,to nevím.
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 8:24 ® kety.vydra reakce na …
-
Martin Mošna> Cos tady vypotil nemyslíš vážně,že? Myslím,že „hraji“ ti to snad už vysvětlil dostatečně…
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 1:25 ® kalois
-
Ale jako s tím vazačem navážete háček fakt dobře ručně se to někdy nepovede toto je jedna básen.Jsem závodník a tak to hodně využiji jelikož u vody není moc času vázat háčky lepší přes zimu když je relativní klid tak vázat a pk jen čubat
reagovatuž mě svrbí ruce
- Pátek 1. února 2013 v 1:23 ® kalois reakce na …
-
Ahoj tak tento sem si taky koupil ale jako taktak se mě v něm dalo navazat menší háček jak 10 tak sem do toho cvrku kam strkáš lopatku dal kousek páratka bylo to moc hluboke a je to v poho ale myslím si že ten žlutej co se prodáva viděl sem ho u kamaráda je kvalitnější než tento za těch 399kč.Ale jako práci udělá ale buh ví jak dlouho je na dvě baterky a sotva točí ale uvidíme snad pojede
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 20:46 ® vondras
-
jsem plavackar a el.vazac hacku pouzivam uz asi 10 let a je to skvela vec ve starsim veku ci v zime ale chci podotknout ze tim vazu opravdu mensi hacky jinak kaprove ci vetsi tam navazat snad ani nejdou jelikoz nezapadnou do pripravene mezery na uchyceni vyhoda take v tom ze na ty male hacky udelaji bez problemu 8 10 OVINU a ovladani je skutecne jednoduche a jedna tuzkovka tam vydrzi bez problemu rok jaji tedavzdycky menim po roce automaticky a to je vse
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 v 9:51 ® Bigpista
-
Člověk nemusí ani zestárnout. Mě je něco přes třicet a na blízké drobné předměty těžko zaostřuji. Zatím to řeším háčky s očkem – navazují se mi lépe. Ale jestli se mi zrak ještě zhorší, třeba budu muset taky nasadit techniku…
reagovat - Středa 30. ledna 2013 ve 22:03 ® Hony
-
Používám manuální vazač háčků v černém provedení na vázání velikosti 16 a 20. Tyto prťata se mi špatě drží v prstech. Když je nutnost, tak to uvážu v prstech, ale s vazačem je to pohodlnější.
reagovat - Středa 30. ledna 2013 ve 21:47 ® chj.rybar reakce na …
-
Martin Mošna> já si furt nějak nemůžu zvyknout na Tvoji „češtinu“
reagovat - Středa 30. ledna 2013 ve 20:10 ® hraji reakce na …
-
Martin Mošna> Martine, já ti vysvětlím, proč je i elektrický vazač dobrá věc. Až člověk zestárne, bude hůř vidět a zhorší se mu motorika prstů (to je téměř jistota, že to postihne každého z nás) tak je v elektrickém vazači řešení pro navazování malých háčků na jemné vlasce. Ty to z pozice své malé životní zkušenosti můžeš posoudit jen velmi těžko.
reagovat - Středa 30. ledna 2013 v 19:26 ® Martin Mošna
-
To rybáři sou už tak líný aby si něco takovýho pořizovaly? Já už sem se probudil…Teď by se měl probudit ten co tu krávovynu má…
reagovat - Středa 30. ledna 2013 v 19:14 ® Modernirybar
-
Zdravím já koupil za 399kč eloktornicjý vázač a jsme fakt spokojený! Viděl jsem i dražší ale myslim že na to vazaní stačí tento mají ho v tomto eshopu http://www.inrybareni.cz/
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 15:10 ® sus1
-
Jo,jo,už to funguje.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 15:06 ® HaD reakce na …
-
mě funguje. Stále problém?
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 14:31 ® mihy.san
-
Mi to tam už teď funguje, v pěkně velkém obrazu, asi se to zrovna „ladilo“, když jsi to zkoušel.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 13:31 ® sus1
-
Mam tam jen tohle.:Vazač smyček Easy Loop a vazač háčků Stonfo dnes v 11:09 | vložil(a) HaD Vázání smyček pomocí přípravku Easy Loop a v další části nahrávky použití vazače háčků od firmy Stonfo.
Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
Informace o videu délka: 3 kategorie: Návody a instruktaze autor snímku: Mihy.san datum natočení: neznámé počet shlédnutí: 14× zdroj: vimeo.com Hodnocení videa zatím nehodnoceno Hlasujte i vy! (kliknutím na příslušný palec)
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 13:28 ® sus1
-
HaD> Vše tam je kromě toho videa,to tam neni.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 13:20 ® HaD
-
Tady máte jednu pomůcku na vázání v akci : http://www.chytej.cz/…acku-stonfo/
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 13:17 ® sus1
-
regulus:Nafot to a dej to sem.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 11:17 ® Filip00
-
Myslím, že ho využijí třeba starší lidé (špatný zrak) nebo ti co už nemají takový cit v ruce. Nepsal bych, že je to hovadina a i když to píšete, může nastat čas kdy ho využijete a pak budete rádi, že ho máte.
reagovat - Středa 22. dubna 2009 ve 22:45 ® tomashr
-
Docela by mě zajímalo, kolik z lidí podobné věci odsuzujících ten vazač opravdu mělo v ruce… Já háčky v ruce vážu poměrně slušně, ale pak jsem koupil ruční vazač Stonfo (cena něco mezi 200 a 300, přesně už nevím) a už bych bez něj skoro nemohl existovat – občas vážu i „závodní“ ouklejové háčky kolem vel. 20 a to je v ruce děsný opruz. V ruce už vážu jen větší háčky (pod 10). Do elektrického jsem nešel a ani o něm neuvažuji, ale je to spíš kvůli spokojenosti s tím ručním přípravkem, rozhodně bych to ale nebral jako totální nesmysl. Jinak ale k vodě netahám ani ten ruční, návazce si připravuju doma a nosím si jen takový ten klasický rozkládací „futrál“.
Ještě pro info – ten ruční pomocník na vázání je tohle: http://www.stonfo.com/site/product/47?… (odkaz na výrobce, žádná česká komerce).
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 ve 13:36 ® Robur
-
?
reagovat - Úterý 2. ledna 2007 ve 13:28 @ technik
-
Kubajs:nechci a ani se tady s Tebou nebudu hádat…jen jsem zde pro info ostatním popsal svoji zkušenost…ale podle toho co píšeš usuzuji, že si vazač ani neviděl v praxi.No to je celkem jedno v každém případě končím diskuzi na dané téma.
reagovat - Úterý 2. ledna 2007 ve 12:46 ® Kubajs
-
než si připravíš háček atd.tak já už háček navázanej a myslím že když umíš navázat háček nemusíš se bát že ti ryba uprchne
reagovat - Úterý 2. ledna 2007 ve 12:38 @ technik
-
Kubajs:rychleji možná(i když o tom pochybuji)ale v každém případě mám u strojového vázání teměř 100% jistotu, že jsou háčky navázány perfektně a to všechny.Ročně vážu stovky návazců a rozhodně mě vazač zjednodušuje a zpohodlňuje práci.Kdyby automobilky vyráběly deset, nebo dvacet aut ročně, tak by taky třeba nepoužívaly stroje…
reagovat - Úterý 2. ledna 2007 v 11:56 ® Kubajs
-
technik:myslím že když ti projde rukama párset háčků tak to umíš taky pořádně a ještě k tomuý rychleji
reagovat - Úterý 2. ledna 2007 v 10:47 ® ESKY reakce na …
-
Dík, jsem rád, že jsme si to ujasnili. Rybářům zdar !
reagovat - Úterý 2. ledna 2007 v 9:05 @ technik
-
Vazač je moc prima věc.Proč něco šmodrchat v ruce, když to za mě udělá stroj a navíc vždycka perfektně.
reagovat - Úterý 2. ledna 2007 v 8:00 ® hajan
-
ESKY: Nemyslím si, že mám „hloupé názory“, ale i tak ti děkuju za tvoje chytré. Pravda je, že mě nenapadlo, že by to mohla nějaká firma vyrábět pro jakkoli postižené lidi. Myslel jsem, že to dělaj jen pro trdla, a za to se všem, kterých se mohlo dotknout omlouvám. Souhlasím, se zmrzlejma rukama není úplně snadný navázat háček, a nemusí bejt zrovna nejmenší, ale i tak do toho nejdu. Díky všem za reakce, podle kterejch soudím, odtud to nemá nikdo. O to mi vlastně šlo. Rybám zdar!!!
reagovat