Vyhledávání
Baterka na ryby
17.11.2006 | Sander | 5.407 zobrazení | 29 odpovědí
Má baterka už dosloužila, musím si udělat předčasného Jéžiška. Poraďte nějakou baterku, která chvíli vydrží? Nejlépe malou, kovovou, na AA baterie, bez LED diod – klasické malé žárovičky :-) (ne čelovku) Rád bych se vešel do pětikila. Díky moc.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. září 2015 v 17:05 @ drum reakce na …
-
malamut> No nevím jak je to tady s „reklamama“ ale čelovku od Nitecore taky mám, už dlouho a nemám s ní nejmenší problém… Čelovka ať je od jakékoliv značky je podle mě základ hlavně když funguje jak má… Paní Karolína tím „zabíráním“ možná myslela že ji používá často, a nebo je to tak ja píše superweb:)
reagovat - Neděle 23. srpna 2015 v 7:07 ® malamut reakce na …
-
Karolína.H> mě by tuze zajímalo, jakým způsobem se čelovce „dává zabrat“. Já ji tedy mám buď na palici a v případě potřeby svítím, nebo je uložená v zavazadle, tak nevím, ale možná to maj čelovky Nitecore jinak a už jen prosté svícení je pro ně značná zátěž. Musím přiznat, že používám obyčejnou s 1W LED z Hadexu a jsem s ní velmi spokojen. http://www.hadex.cz/…anapaj3xaaa/
reagovat - Pondělí 20. července 2015 v 15:15 ® superweb reakce na …
-
Karolína.H> Registrace 8.7., prvni reklamni prispevek tentyz den. Byt adminem, tak mazu:)
K tematu:Muzte mi nekdo z odpurcu LED svitidel vysvetlit, proc preferuete zarovky? Nejak mi nedochazi zadna vlastnost, ktera by hrala ve prospech zarovky..snad jedine nejaka nostalgie
reagovat - Středa 8. července 2015 v 8:51 ® Karolína.H
-
Dobrý den, je to samozřejmě o osobní zkušenosti a o tom, jak moc jste zapáleni do své záliby a zda chcete pro sebe to nejlepší . Sice nerybařím,tedy ne já osobně,spíš můj přítel, ale pro mě je kvalitní výbava, do které patří i čelovka od Nitecore, nepostradatelná. Myslím, že v tomto případě je lepší si připlatit. Čelovky od Nitecore jsou pro mě špičkové a nedám na ně dopustit. Při rybaření určitě využijete voděodolnost a také slušnou odolnost proti nárazu. Tím ovšem nechci říct, že jsou vhodné pouze na rybaření, protože já je využívám téměř kdykoliv, když nemám dostatek světla. Zejména při jízdě na kole a při turistice. Čelovku mám již druhým rokem a zatím nejeví známky opotřebení a to musím podotknout, že ji docela dávám zabrat.
reagovat - Úterý 21. dubna 2009 ve 20:16 ® Sander
-
Libor > plaší je každé, ale při bílém světle jsou ty žížaly špatně vidět, splývají s okolím.
reagovat - Úterý 21. dubna 2009 ve 20:03 ® Libor
-
Sander > a bílé světlo žížaly plaší?, nemám zkušenost…
reagovat - Pondělí 20. dubna 2009 v 15:27 ® Sander
-
Jo, a před ní jsem měl téměř stejnou z místních loveckých potřeb – nejen že mě stála 750,–, ale vydržela asi půl roku.
reagovat - Pondělí 20. dubna 2009 v 15:26 ® Sander
-
Sehnal jsem ji v Budějkách za dvě kilča. Vzadu ve víčku má náhradní žárovičku. 2 roky slouží k mé plné spokojenosti.
reagovat - Pondělí 20. dubna 2009 v 8:58 ® Libor
-
Sander > jakou máš tedy Ty? nechám se rád inspirovat.
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 v 15:33 ® Sander
-
Libor > proč chceš něco tak nepraktického? Na hady je lepší světlo co nejvíce omezit, a vlastně na všechny ryby obecně. Co se hledání rousnic týče, tam je naprd cokoliv velkého, a už nikdy ne s LED diodami. Bílé světlo je na toto použití naprosto k ničemu. Při cestě z hospody bys velký akumulátor stejně roztřískal…
Doporučuji celokov na 2 nabíjecí AA.
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 ve 12:12 ® Robur
-
ne to není ono
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 ve 12:11 ® Robur
-
ha, mám to
, ale nevím
http://www.chytej.cz/…3635/svetlo/
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 v 11:53 ® Libor
-
Robur, ano jestli to co jsi hledal hledám i já, myslím že to je co potřebuji najít, jestli to najdeš, dej info a nenech hledat mě. díky
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 v 11:49 ® Robur
-
Libore, něco jsem zde na toto téma řešil, akorát nevím pdoel čeho to vyhledat, lae mýslím, že to bude to, co hledáš
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 v 11:38 ® Libor
-
Potřebuji baterku na ryby, úhoři, žížaly, cesta z hospody atd, Moje představa je něco většího, LED diody a dobíjecí na 220V, poraďte něco…
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 20:50 ® hraji
-
Doporučuji baterku Duracel, kovová, pogumovaná, bytelná a dobře svítící. Kupodivu ji mají v Tescu.
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 v 19:50 ® Sander
-
CeP > tam bych si možná vybral, ale do pětikila asi těžko
reagovatZejtra, až budu mít chvilku, objednám něco z té regulovi stránky. Díky
- Sobota 18. listopadu 2006 v 19:46 ® CeP reakce na …
-
Sander> dojdi se podivat k Boušovi do Military Shopu. tam si vyberes.
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 v 18:13 ® Sander
-
Milky > tohle neřeš, čelovku prostě nechci. Jako bejvalý pytlák navazuji háčky za úplné tmy bez světla, takže prakticky poslepu
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 v 1:09 ® Shadowhunter reakce na …
-
Pokud chces nejakou baterku tak doporucuji navstivit prodejnu kde se prodavaji kola a jejich prislusenstvi…tam si v poho vyberes jakou chces a halvni vyhody takove baterky co je na kolo, nizka spotreba baterek a sviti vice nez obyc. baterky…aspon mi se zda a odolnost je dostacujici
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 ve 22:33 ® Milky reakce na …
-
Jasně a kovovou baterku při vázání háčků budeš držet zubama? To není dobrý nápad! Do čelovek se dají také dát AA nabíjecí články. Když si koupíš LEDkovou, vydrží ti tam baterky půlku sezóny a jsi v poho! :o)
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 ve 22:32 ® Sander
-
regulus > hmm, tak už vím, kde si vyberu. Dík.
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 ve 22:06 ® regulus
-
Co takle něco takovýho www.eurolamp.cz
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 v 18:01 ® Sander
-
Čelovku jsem měl, nesedí mi. Natož ještě s LEDkami… Prostě potřebuji něco, jako mi poslal snek. Malou kovovou baterku. Bez žádných šňůr, gumiček atd. To je pro mne nejpraktičtější a co se baterek týče, mám jich spoustu nabíjecích do foťáku, takže můžu svítit nonstop
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 v 17:13 @
-
Sander)Taky nechápu proč nechceš čelovku,já mám tento starší model a nevím co je vyměňovat baterky přes celé léto.Dnes dělá Petzl novější typ Petzl Tikka plus ,ale určitě při nákupu neprohloupíš a léta Ti vydrží.
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 v 16:28 ® Prutos
-
A proč nechceš čeldus s LEDkami? Myslím že co do praktičnosti ji nic nenahradí.
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 ve 14:55 ® snek reakce na …
-
Sander>jo jo už staré Marfi říkal, co se pos… může, to se pos… .
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 ve 14:44 ® Sander
-
snek > safra, ta vypadá pěkně! Jenže zastávám názor, že čím je ta věc složitější (LED + xenon), tím snadněji se posere
reagovatUvidím, supr cena, vzhledově nemá chybu. Asi do ní půjdu. Dík.
- Pátek 17. listopadu 2006 ve 14:39 ® snek
-
Sice nechceš ledky, ale tato má i žárovku www.flajzar.cz
reagovat