Vyhledávání
Zima už se blíží:-( Poraďte boty
30.8.2006 | okoun 1 | 37.277 zobrazení | 258 odpovědí
Zima už je,jak to tak vypadá za dveřmi.Jaké máte zkušenosti s rybářskou obuví?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 19. prosince 2010 v 19:26 ® džigit
-
tak jsem zakoupil tyhle http://www.rsp-fishing.cz/…ic-termo-875 a po dnešním ránu první dojmy.
reagovat
Hned ráno jsem objevil otevřenou ranku a jen na boso jsem vlezl do bot a šel se psy na průzkum a následně opravu zámku branky.Psi se mezitím vydali venčit sami,čehož jsem si všiml po nějaké době a tak jsem se je vydal hledat. Ve skratce-na boso asi hodina venku a těch –12 jsem ani necítil. - Neděle 6. prosince 2009 ve 13:47 ® pipa
-
Piranha> zkus bejt u vody celej den!!! A pak dej vědět
reagovat)
- Sobota 5. prosince 2009 v 19:56 ® LuboO
-
Inak ja v zime do terenu pouzivam tieto boty, ale to su boty na aktivny pohyb, nie na postavanie na brehu. To by som siel radsej do tych, co tu nahodil Proutnik. A HaD-ove Meindle, to je spickova bota, model Meindl Island vyhral niekolko titulov outdoorova topanka roka. V kazdom pripade velmi dobra volba na aktivnu rybacku.
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 v 19:50 ® LuboO
-
osem zim som stravil v tejto obuvi. Mna uz nic neprekvapi a nezaskoci…
Preto si na zimu kupujem papuce k televizoru…
reagovat - Sobota 5. prosince 2009 v 19:13 ® Piranha
-
Nez si kupovat goryny na ktery proste nemam, nebo se mi nechce davat takovej balik za boty, koupim si trekingovy HI-TEC kotnikovy o cislo vetsi za 1000,–- a do nich si vlezu s neoprenovejma ponozkama.Panove ty ponozky hrejou jako krava.Do neoprenek staci jit s obycejnou ponozkou a pokud si naberete tak jste porad v suchu.Ty ponozky jsou malinko nad kotnikovou botu.
reagovat - Pátek 4. prosince 2009 ve 21:26 ® timbab
-
ja mam boty od STEITZ SECURA.jsou to hasicsky botky a nemuzu si na nic stezovat.GORE-TEX,nepropichnutelna podrazka atd.
reagovat - Pátek 4. prosince 2009 v 10:06 ® džigit reakce na …
-
vondras> a důvod,proč gumovou podrážku nee? Dneska jsou jiné materiály,tak jestli to nějak nesouvisí…
reagovat - Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:47 ® vondras
-
řeknu to takhle chytám řadu let a na zimu ctím jednu radu kterou jsem dostal již v mládí u vody na zimu nikdy NE botu s gumovou podrážkou či okraji v dnešní době jsou na trhu skvělé botky do nepohody ca od 2500kč a výš jsou lehké i teplé a vodě odolné a nepodcenujte také ponožky velice důležitá věc asi tak 1/1 !!?
reagovat - Středa 2. prosince 2009 v 11:33 ® džigit
-
Ani nevím,zda a za kolik se vyrábějí a prodávají…
reagovatPak můžeme samozřejmě vzpomenout ještě ruské válenky…
- Úterý 1. prosince 2009 v 17:15 ® M@ck
-
Tyhle hřejí vždycky je to generacemi odzkoušená kvalita bez kompromisu!!!
reagovat - Pátek 27. listopadu 2009 ve 13:03 ® bowler
-
Nějak mi nejde dát foto tak dám odkaz:www.vadiumlov.cz
reagovat - Pátek 27. listopadu 2009 v 11:29 ® bowler
-
8hodin na dirkách a v pohodě,stojí necelých1300.-
reagovat - Pátek 27. listopadu 2009 v 11:20 ® proutnik reakce na …
-
džigit> jo jsou dobre za 1200kc dobra cena a ta vlozka je tam filcova pekne to hreje a jsou pohodlne
reagovat - Pátek 27. listopadu 2009 v 8:38 ® džigit reakce na …
-
Jak.novi> dík za názor,já ale myslel konkrétně tyhle.S různýma trekovýma botama mám už své zkušenosti,dost dlouho jsem chodil na čundry,jenže po úrazu už spíše pasivně.Navíc jsem byl služ.psovod,tak mám doma pár kousků HiTec a Prabos.Ty jsou skvělé,když se pohybuješ. Tyhle Cormorany,z prominutím lepší a pevnější gumáky,by mi snad pro mou potřebu mohli vyhovovat.
reagovat - Pátek 27. listopadu 2009 v 8:30 ® džigit reakce na …
-
proutnik> já Ti psal na osobku dotaz.Taď je tady na Chytej.cz odkaz,tak jsem koukal.Já mám levé koleno šrot,tak zase nebudu až tak „poskakovat“.Potřebuju něco jako „lepší gumák“,abych se dopravil k vodě,tam mohl v klidu v blátě či břečce popocházet a kdyby přece jen mráz-ja tam možnost té vložky.
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 21:51 ® Jak.novi
-
Jedině BAŤA
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 19:29 ® proutnik reakce na …
-
ja mam tyhle a jsem spokojenej
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 14:13 ® džigit
-
Trochu oživení staré diskuze. Zima asi nebude hned tak,ale je akce,ježatej za dveřma a o dobré rybářské boty nezavadíš/u mne doma/.Ne že bych byl bez bot,hromada starších fasovaných,jen všechny mají své ALE.Teď je akce na Astro thermo zimní boty de luxe Cormoran.Vypadají dobře,tak jen doplnění Vašich zkušeností-máte někdo???
reagovat - Úterý 13. října 2009 ve 22:00 ® HaDová
-
meindly jsou sice dost drahé, ale HaD je má už takových 5 let – určitě – nosí je dost, a vypadají pořád stejně a stále si je chválí
reagovat - Úterý 13. října 2009 ve 12:13 ® Zcuter
-
pánové s těma Hunterama nevím nevím..otec je má na noční čekané na lišky a říká, že je to na prd, protože se to po chvilce orosí a je tam sražená voda(něco jako když se orosí sklenice s pivem akorát že chladno je z venku a teple zevnitř)..tak nevím…názor od názoru je jiný…
reagovat - Úterý 13. října 2009 v 11:39 ® macino ambrossiny
-
Ty Meindly jsou sakra pekne botky ale neskutečně drahé…ty co se mi líbí stojí zrovna 6000,–
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 13:21 ® Libor
-
Dobrou zkušenost mám s českou značkou Prabos, mám je několik let a spokojenost, vodotěsné. Používám je opravdu často, v lese, klidně v nich stoupám do vody a noha je suchá, samo že se musí tak dvakrát za sezonu obstříknout impregnačním sprejem.
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:24 ® macino ambrossiny
-
nebo co tyto poraďte http://www.armytrade.cz/…membranou-1/
reagovat - Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:10 ® macino ambrossiny
-
Zdravím přemýšlím nad těmato co vy na ně??? adresa: http://www.maskac.cz/…40-boty.html
reagovat - Sobota 21. října 2006 ve 13:20 ® Rybman reakce na …
-
Garmische jsou good nosím je druhým rokem a nestěžuju si je v nich teplo,dobře se nosí a ,,drží pohromadě".
reagovat - Pátek 20. října 2006 ve 23:36 ® CeP
-
no tak zima uz je za dvermi tak to trohu ozivime. znate prosim nekdo botky Garmisch?? viz : www.garmisch.cz v katalogu vypadaji velmi pekne, ale osobni zkusenosti maji preci jen vyssi vypovidaci hodnotu.
reagovat - Čtvrtek 21. září 2006 v 8:45 ® okoun 1 reakce na …
-
Na lov na místě jen s občasným přecházením,ale taky na chození kolem revíru.Nic vyhraněného.Tak od všeho trochu.Kanady snesou dost!To je fakt,ale pohodlí a tepelná izolace není moc na jedničku
reagovat - Středa 20. září 2006 ve 20:52 ® mirmen
-
Osobně bych u goretexu vyzkoušel botu, zamluvil si ji na několik dní a mazal ke kompu a sháněl reference.
Je fakt, že dobré kanady vydržejí při správném ošetřování celodenní tvrdý nářez v těžkém terenu a voda do nich nepronikne.
Na co ty boty vlastně sháníš? Na lov na místě jen s občasným přecházením, na lov na sněhu nebo na šmajdačky kolem písáků a řek?
reagovat - Středa 20. září 2006 v 8:29 ® okoun 1 reakce na …
-
Mirmen>To je fakt s tou cenou.V některých otázkách je rada drahá nad zlato a stejně se s ním můžeš splést.Možná půjdu zlatou střední cestou.
reagovat - Úterý 19. září 2006 ve 23:33 ® mirmen
-
správně má být
reagovat