Vyhledávání
Rybářská vesta
10.7.2006 | Tumi | 13.703 zobrazení | 93 odpovědí
Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 12. července 2006 ve 14:15 ® modrak reakce na …
-
To je tvoje věc jak si připadáš. Já nemám potřebu nikoho o ničem přesvědčovat pouze jsem sdělit svůj názor. Jak si ho kdo přebere je na každém ze zúčastněných. Vzhledem k tomu že k danému tématu již nemám nic konkrétního, a do osobních impertinencí se nehodlám pouštět, tak s tímto tématem končím.
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 14:12 ® toulovec reakce na …
-
já ????? v žádným případě!!!
já nepatřím mezi designově vydařené v žádném případě, ba dokonce myslím že bych to nedohnal ani hardy vestičkou na zádech, simsma na nohách ray-benama na xychtě, a thomasem v ruce. Mě už nepomůže nic
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 14:08 ® pupak reakce na …
-
toulovec – mas neco proti dejchacum nad kolena ????
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 14:06 ® toulovec
-
kde je pájka??? ten by Vám řekl jak má vypadat správně ustrojený muškař, myslím že 3 vcelku vydařené kousky potkal před 14 dny na Kocábě :o))))
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 14:03 ® ZN
-
regulus: ty jsi tomu zase dal úplně jiný rozměr. Je mi fakt srdečně jedno, v čem kdo na ryby chodí, ale neměl by tvrdit, že je to OK. Ono, krom toho, že člověk není za vandráka, tak to má ještě jednu podstatnou výhodu- je v tom fakt dobře. Ale maskáče, to fakt neeeeeeee, přece jen nejsme vojáci
PS: nemám absolutně nic proti riflím a tričku, naopak, je to mé oblíbené oblečení, ale blbě se v tom brodí. Ani krabky není kde dát.
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 13:55 ® regulus reakce na …
-
pupak – -:))))
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 13:52 ® pupak reakce na …
-
regulus – proboha maskace NEEEEEEE maskace NEEEEE . . .
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 13:48 ® regulus reakce na …
-
Když vás tak sleduju, tak mám pocit, že borec na rybách kterej není nahastrošenej v rybářskejch maskáčách s maskáčovou čepicou nebo kloboukem a samozřejmě nepostradatelnou vestou, na očích nemá značkový polarizační brýle je z vašeho pohledu vandrák. Je mě vás trochu líto. Osobně chodím na ryby ve starejch riflách a starým tričku (nikoliv roztrhaných), když je chladněji tak v maskáčové bundě z dob ČSLA a rybářský krámy nosím v prastarým žebradle z doby, kdy půlka navštěvníků tohoto serveru ještě nebyla na světě a rozhodně se jako vandrák necítím. Necítím potřebu mít vestu bez ohledu na to kolik stojí. Nevím co vás sere, Modráka do montérek „navlíkl“ Bobo, aniž by tušil o koho se jedná. Myslíte si, že když budete chytat v super hadrách, tak vám budou víc brat ryby??? Je mě zcela buřt v čem kdo chytá i kdyby to byly modráky, vaťák a válenky, je to čistě jeho věc.
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 13:48 ® pupak reakce na …
-
Dědku – staci zajet do Vidne, mas ji za barakem, . . . vytrhat si za carou zlaty zuby. . . zajit do kseftu a zasislat na prodavace ze ji chces . . . – integrovana joja, integrovany drzak na prut, vodotesna vnitrni kapsa, oboustranny zipy, odepinaci zada, matros polarTec na ramenou, dejchacova latka EWS., kapsy s podsivkou s vnitrnimi otvory pro snadny odtok vody, sice bez zubu, ale budes mit to o cem snis
reagovat) a to bratru jen za cca 180 euro . . .
- Středa 12. července 2006 ve 13:32 ® rarach
-
All: vůbec to nevidím jako emoce, spíš to vidím na dobré rady pana Neradila + jeho snahu posunout lidovou zábavu někam na vyšší level (zapůjčený termín), oproti hysterii té modré socky. (to zní hrozně modrá socka). Prostě takový comsol z jiného webu.
reagovat - Středa 12. července 2006 ve 13:25 ® Dědek
-
Tak to jsem netušil, že tak jednoduchá otázka vyvolá tolik emocí
reagovatAle jinak souhlasím, že není vesta jako vesta. Po mnoha koupelích preferuji perfektně voděvzdornou kapsu a pokud v těchto vedrech máte půl dne na sobě vestu z normální látky, tak máte záda asi jako já. Takže jednoznačně kvalitní dejchací matroš a min. jedna utěsněná kapsa. Bohužel nemám ani jedno ani druhé…
- Středa 12. července 2006 ve 13:05 ® ZN
-
modrák: máš recht, muškaři. Já bych si jak vandrák připadal. Ale to jiná otázka. Jen prostě vím, že ve vestě za pětikilo není pohodlné chytání, o pohodě nemůže být už vůbec řeč. Pro zajímavost, jen někderé důležité doplňky na vestě, usnadňující a zpříjemňující lov, jsou dražší jak pětikilo. Ty nás za chvíli budeš přesvědčovat, že upravené PCHOJ je lepší jak dejcháče a plní stejnou funkci
reagovat - Středa 12. července 2006 v 11:59 ® modrak reakce na …
-
A jak vypadá pravý muškař? Že má na sobě dvouřadé sako a chytá výhradně štípaným bambusem na sucho proti proudu? Dle mého názoru je na rybařině důležitá pohoda a ne styl nebo cena vybavení. Pokud někoho nošení vesty za 500,– obtěžuje, tak ji nemusí nosit, pokud se někdo cítí fajn v montérkách, nebudu ho za to zatracovat. Jinak myšlenka, že modrák = chodit na ryby výhradně v montérkách jsem nepřišel já a jako vandrák si ve svém pofiderním oblečení nepřipadám.
reagovat - Středa 12. července 2006 v 11:18 ® ZN
-
modrák: přesně tak, každý si může chodit v čem chce. Naprostý souhlas. Taky je ale každého věc, že pak vypadá u vody jak vandrák, ne jao muškař. Je pak keždého věc, že mu takové pofiderní oblečení místo aby pomáhalo, tak vadí a obtěžuje. A to je taky nepopíratelný fakt.
reagovat - Středa 12. července 2006 v 9:31 ® modrak reakce na …
-
K první reakci bod 1: Budu o tom uvažovat, protože pokud jsi po pás zabrozenej na MP a nasranej bobkař po tobě mrskne 150g olovo, tak se uhýba dost blbě.
reagovat
K první reakci bod 2: Napsal jsem že dělám mouchu od roku 88, ne že jsem byl naposledy u vody v roce 88.
K druhé reakci: To je fakt, nicméně jigové mouchy se používají řadu let, třebaže někdo tvrdí že to není muškařina, podobně tak i bobeš a další mouchy jsou plné olova nebo wolframu. Navíc sebou nosím náhradní cívky se šňůrami, případně celé druhé kolečko, takže hmotnostní rozdíl nebude tak veliký. Pupák: A jak tu již padlo, wo to go, že si každý může napsat, koupit, nosit, říkat a hlavně myslet co chce a ne co mu někdo povolí. Ovšem na vlastní riziko jak říkal pan Werich. A to je fajn. - Středa 12. července 2006 v 0:54 ® kostnak
-
urcite nejde len o ulozny priestor a trvanlivost. dobra vesta musi byt z nejakeho „dychavicneho“ materialu, ked sa v tom nema clovek v lete uvarit a na druhej strane ma vesta poskytovat ochranu dokladom, telefonu, ovladacu od auta a podobnym drobnostiam pred dazdom, pripadne pred vodou z rosy pri predierani sa cez vegetaciu.
reagovat - Úterý 11. července 2006 ve 22:04 ® BigMike reakce na …
-
Mám asi 7 let vestu od vietkongu, jinou jsem nepoznal a jsem s ní spokojen, čímž netvrdím, že je nejlepší
reagovat. Do kapes se vejde dost krabiček, do kapsiček twistrů a víc nepotřebuji. Možná kdyby byla o něco kratší.
- Úterý 11. července 2006 v 17:54 ® BoBo-Falknow
-
Monterka: A ještě něco, v otázce je zmíněna přívlač a ne moucha, ona přeci jen třpytka či jigová hlava váží víc než listokaz na 18-ce háčku…
reagovat - Úterý 11. července 2006 v 17:51 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Monterka:
- Nemám, klidně choď na ryby v motorkářský helmě.
- Od roku 88 se pár věcí změnilo, sundej) tepláky (sorry, monterky)
a vyraž mezi lid, nebudeš se stačit divit
- Úterý 11. července 2006 v 17:47 ® Tumi reakce na …
-
jinak všem děkuji za názor
reagovat - Úterý 11. července 2006 v 17:44 ® pupak reakce na …
-
Modrak – Jinak omluva se prijima
reagovat)) Na to jsem zapomnel, to napsat . . .
- Úterý 11. července 2006 v 17:43 ® Tumi reakce na …
-
no já jsem to sem dal včera a šel jsem si ji koupit dneska a myslel jsem že se přes večer napíšou nějaký komentáře.
reagovat - Úterý 11. července 2006 v 17:30 ® pupak reakce na …
-
Modrak – tou poznamkou k veku jsem myslel pouze jen a jen jeho vek ne svuj a predpokladal sem ze drazsi vesta bude nad jeho sily tak sem mu s tim nemotal hlavu a nenutil sem mu drahou westu tot vse nic vic, nic min a k tomu W je to moje vec jak si co pisu a pro me za me startuj si na co chces ja si budu psat take jak chci, a pokud se mi bude libit westa za 10 litru je to take ma vec a tvuj souhlas k jeji koupi nepotrebuju.
reagovat - Úterý 11. července 2006 v 17:13 ® modrak
-
BoBo-Falknow:
- Máš něco proti monterkám?
- Vzhledem k tomu že dělám mouchu od 1988 tak celkem i tušim Wo co go.
sethy: Nic, pokud nosím k vodě to co potřebuji při předpokládané strategii lovu. pupak: Omlouvám se za to rejpání ale naštvalo mne W a poznámka o věku.
reagovat - Úterý 11. července 2006 v 16:22 ® sethy
-
tak mam vestu za 500 a tu sem koupil jen proto ze stara byla uz totalne znicena a tu co sem chtel sem nesehnal tak sem koupil tutu jen na jednu sezonu. Jinak myslim ze vesta nad 2000 uz je kvalitni. lip se nosi je proste pohodlnejsi a dyl vydrzi. Modrak : zkus vestu od tamanu naplnit vecima a tahat to celej den na sobe a uvidime co na to budou rikat tvoje zada a ramena
reagovat - Úterý 11. července 2006 v 16:05 ® pupak reakce na …
-
Modrak – nemam predrazenou americkou westu, mam jen obycejnou Britskou westu a nestala 5000, ale pouze 89 liber a jeste pro tve info NEMUSEL SEM NA NI SETRIT . . .
reagovat - Úterý 11. července 2006 v 15:54 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Modrák: Milý vole, dle nicku soudím, že chodíš chytat v monterkách, kterým jsi ustřihnul rukávy. Až bude vědět Wo co go, tak pak zkus přihodit nějaké své moudro. Do té doby buď potichu a šoupej nožičkama (v modrácích).
P.S. Není Ti alespoň trošku blbé využívat informace o jiných a sám se skrývat? No i to svědčí o charakteru.
reagovat - Úterý 11. července 2006 v 15:10 ® modrak
-
Ve své vestě za 500,– se u vody cítím naprosto skvěle a tudíž nepotřebuji westu za 5000,–. Ovšem pokud si na to nějaký přemoudřelý stařec potrpí, nechť si zakoupí předraženou americkou westu za 5000,–. Vzhledem ke svému ročníku narození na ní již jistě našetřil.
PS: W se v českých zemích přestalo používat již před několika málo sty lety.
reagovat - Úterý 11. července 2006 ve 14:31 ® rarach
-
Jemom tak mimochodem, proč se ptáš, když ji máš, to jako, že by jsi ji nenosil, kdyby jsme Ti psali, že je to píčovina si ji kupovat. Kluku ,Ty máš dost!!
reagovat - Úterý 11. července 2006 ve 14:28 ® rarach
-
Solidní vesta se dá pořídit i do 2000 Kč, rozhodně bych pod litr nelezl, bo se Ti rozlezou švy. Koukej spíš na muškařské vesty, jsou přispůsobeny k brodění, což jistě využiješ a přivítáš. Takže vzhůru k vyhledávači a hledat.
reagovat