Vyhledávání
Rybářská vesta
10.7.2006 | Tumi | 13.263 zobrazení | 93 odpovědíChtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Sobota 27. srpna 2011 v 1:40 ® snook
-
tady tohle = http://www.fishpondusa.com/packs.cfm
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 21:35 ® A_Smitec
-
http://www.grundik.cz/…a-kajak.html
co si myslíte o tomto ?
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 v 19:18 ® A_Smitec reakce na …
-
Char> Ahoj, ty pouzivas samotnej rapala sinlge bag ? a staci to .. ?
reagovat - Sobota 26. února 2011 v 9:55 ® Zbyndas reakce na …
-
troutkiller> A za kolik bys byl ochotný ho prodat? Písni osobku, díky
reagovat - Sobota 26. února 2011 v 8:53 ® troutkiller reakce na …
-
hecht> Ta krabice od Rapaly je k prdu když máš vestu páč se to nedá otáčet a do vesty se toho vejde o hodně víc.Mám ho ve skříni přez dva roky a vyndavat ho nehodlám Se sluníčkem to nemá nic společnýho.
reagovat - Pátek 25. února 2011 v 1:03 ® hecht
-
troutkiller> Hele snobe problém Sling bagu s Tebou je jedinej, není to se znakem sluníčka ) Mám ho jako jeden z prvních, nic lepšího jsem nenašel, akorát po letech používání se jeden zip v rohu ku..í. Nech ho ve skříni a větrej, až můj dotrhám úplně, rád odkoupím. Provda je, že na pstruhovku a sumcovláčku se obejdu i bez něj.
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 17:25 ® Char reakce na …
-
troutkiller> no vidíš, to je věc názoru, já slin bag používám několik let a plně mi vyhovuje, btašnu mám na zádech a na popruhu ještě připlej podběrák krej je taktéž na zádech, nedám na něj dopustit
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 10:11 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> neni taska jako taska – ty od Rapaly bych taky nechtel, jsou bud male nebo prilis krabicoidni. Me vyhovuje taska placatejsi (min prekazi).
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 7:59 ® troutkiller reakce na …
-
kerob> Vidíš a já to mám uplně opačně Do nebe vychválenej Rapaláckej slin bag sem měl u vody jedinkrát a od té doby leží ve skříni,pokud má někdo zájem klidně ho vystřelim!
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 20:00 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> s taskou pres rameno ziju od zacatku co vlacim se stridavejma pokusama s vestama a batohama. Zatim jsem nic lepsiho nez tasku pres rameno nepoznal.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 19:47 ® troutkiller reakce na …
-
dam> Ty musíš mít všechno jako já
reagovat - Středa 23. února 2011 v 19:46 ® troutkiller reakce na …
-
kerob> Taška přez rameno je k prdu!Bolí rameno a furt to někam padá Zlatá vesta!
reagovat - Úterý 22. února 2011 v 15:06 ®
-
kerob> uplne presne vystizne – jsem na tom podobne. Akorat misto tasky pres rameno nosim batoh a na ramenni popruhy zepredu jsem si vykoumal na pripnuti takovou malou tasku, vypadajici jako ledvinka, do ktere se mi vleze vse potrebne co je treba mit okamzite pri ruce. Ty popruhy od batohu se daji velmi vyhodne pouzit na pripnuti ruznych nesmyslu podobne jako vesta – tak at to je pri ruce (i bez sundavani batohu)
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 13:28 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> ja mel vesty 3. Uplne ruzny a pak jsem zjistil, ze to je neco, co uz na sebe asi nikdy nevezmu. Cejtim se v tom jako vojak, naducany kapsy mi prekazej, v lete je v tom vedro (ono je vedro i jen v tricku) a v zime to zas pres bundu nenatahnu… nosim tasku pres rameno a nemam s tim problem ani pri muskareni
reagovat - Pondělí 21. února 2011 ve 21:39 ® dam reakce na …
-
troutkiller> ty taky musíš všechno stejné jako já snobe
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 18:16 ® troutkiller
-
Vesty sem měl tři a konečná byla Simms 3G nebo tak nějak U nás za příšernou ránu ve státech v době baku za 15 za polovic Je vzdušná,lehká,super odvětraná,dobře rozkládá váhu veteše co nosim po kapsách na ramena,má hodně kapes a celkově je super Přesně něco pro mně snoba )
reagovat - Neděle 20. února 2011 ve 23:35 @ nekara reakce na …
-
kara02> To snad není biologicky možný…
reagovat - Středa 26. srpna 2009 v 16:24 ® kara02
-
Hmm, vesty jsou super a taky musím přiznat, že na ryby bych nevyrazil v jiných slipech než od Calvina Kleina – ono nejde o eleganci, jde o to, že není žádný trestný čin ani snobství si pořídit fungující a třeba i slušivou věc, byť je za ni potřeba zaplatit. Přirození má svůj komfort a nemusím se stydět jít se v lese vychcat…
reagovat - Pondělí 24. srpna 2009 ve 14:14 ® Filip00 reakce na …
-
padák> ale ona neni špatná, ta vesta od rapaly, ale raději bych si ji vyzkoušel a nekupoval po netu, tu druhou neznám
reagovat - Pondělí 24. srpna 2009 ve 13:27 ® -zruseno reakce na …
-
Filip00> aha, no ještě jsem si říkal že by mohla být dobrá tahhle robinzonka:).
reagovat - Pondělí 24. srpna 2009 ve 13:20 ® Filip00 reakce na …
-
padák> tu má kámoš, ta vesta má hodně kapec, ale vypadá v tom jak vánoční stromeček
reagovat - Pondělí 24. srpna 2009 ve 13:10 ® -zruseno
-
Ještě to nevím jistě ale asi pujdu do rapaly:)
reagovat - Sobota 22. srpna 2009 ve 12:55 ® inspo
-
macino ambrossiny> Mobil případně foťák se dá ochranit před deštěm i jiným mnohem levnějším způsobem .
reagovat - Sobota 22. srpna 2009 v 9:50 ® macino ambrossiny
-
Ahoj kluci čtu si jak se tady popichujete. Nedávno jsem si koupil svou první vestu a šel jsem do Simmse moc se mi líbí a mají hafo vychytávek jsou sice trošku dražší ale myslím si že ty peníze jsou opodstatněné protože materiál nemá chybu vážně odpuzuje vodu parkrát jsem zmokl a ta voda se na ní chová jako rtuť nehledně na to že má dvě vodotěsné kapsy s YKK zipy a zachránila mi mobil za 7 tyček tak si myslím že stála za to. Cokoliv se do ní dá tak se ta váha rozloží přes ramena a na celodení vycházce to vážně oceníte. Myslím si ale že i ty za 500,– nejsou špatné a svou prácu odvedou ale beru to tak že kdybych měl tu za 500,– tak mám po mobilu.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:00 ® inspo reakce na …
-
mekvak> O to rapaláckém bagu jsem taky uvažoval, ale asi by mi to sklouzávalo z ramena, když se deru tím marasem co tu je kolem vody. A také mě odradila ta cena.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 17:46 ® mekvak reakce na …
-
inspo> já si jí v nejbližší době asi také pořídím, snad ji využiju, když jsem se naučil tahat k vodě téměř výhradně rapala sling bag
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 13:12 ® inspo reakce na …
-
mekvak> Přesně tuhle mám od letošního jara a jsem maximálně spokojen…je lehoučká, vzdušná a pro mě má kapes dost .
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 12:24 ® Robur
-
ono je to už i v tom stádiu, že na mušení by měla být vesta členitější, optimálně ještě s oddělávacím spodkem, což se ocení při brodění. Na vláčku zase preferuji větší kapsy, páč krabičky s přívalčovou bižu bývají rozměrnější. A pořád do větší kapsy mohu dát dvě menší krabičky, kdežto do malé kapsy větší krabku nedostanu .
Líbí se mně brašny s krabičkyami pro rybáře, které prodávají různé Lídly a Penny. Teď sjem viděl něco poctivého s 7 krabičkami, ale, vadou je, že ty krabičky leží na sobě, takže mě polévá pot, při představě, že budu něco chtít v té spodní.
Takže u mě vítězí batůžek, akční woblery atp. mám po kapsách a vesta zatím z tržnice a slouží už 5 let. Umřely jen ocelové zipy. Jinak vše OK.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 10:47 ® mekvak reakce na …
-
mně se líbí celkem tahle, akorát nevím, zda je tam dostatek kapes http://www.rsp-fishing.cz/…dragon-short
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 9:55 ® Libor
-
máte někdo nějaký nový Tip? poslední dobou tahám dost drobností a vestičku s více kapsama bych uvítal., nebo nějaký batoh s hodně kapsičkama…
reagovat