Chytej.cz

Rybářská vesta necteno

10.7.2006 | Tumi | 13.703 zobrazení | 93 odpovědí

Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 11. července 2006 ve 13:29 ® Tumi reakce na …

Koupil jsem si vestu za 450 Kč. a má hodně kapes což je pro mě důležitý protože jsem ji chtěl na přívlač.Koupil jsem ji v rybářství protože si taky myslim že je lepší než od Větnamců ale to je věc názoru, taky je docela krátká protože je brodící , sice chytám ze břehu, ale vyhovuje mi.

reagovat
Úterý 11. července 2006 ve 12:38 ® pupak reakce na …

Tumi – Westa je velmi dulezita soucast vybavy a kdo nepoznal dobrou westu, mysli si ze staci od vetnamcu, neni tomu tak, westy od firem co vedi jak na to se ti stanou prijemnym doplnkem, ver mi ze shit od vetnamcu nebo jim podobne prodavane v obchodech stojej za HOVNO, ale tezko radit co si koupit, kdyz koukam na tvuj rocnik narozeni tak ti doporucovat westu za 4–5 litru asi nejde.

reagovat
Úterý 11. července 2006 v 11:53 ® Krvinka

Vesta je sqela vec nebot do ni strcis vsechny veci co potrebujes. Ja prevazne muskarim a nedovedu si predstavit ze bych mel veci dane nekde jinde nez ve veste kde mam vse po ruce. Mam sice vestu od tamanu za 250 ale uplne bohate staci. Sem tam jdu taky na privlac a trpytky mam v krabickach nebot vytahovat trojhak z vesty = dira ve veste. 1000× lepsi vesta nez batuzek na zadech

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1