Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 151.023 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 8. června 2006 v 8:15 ® Shrek reakce na …
Shrek

ale nápad dobrej,néééé?? :-D

reagovat
Středa 7. června 2006 ve 23:20 ® Sander
Sander

Alivio > nevěřím, to bys neudělal :-)) )

reagovat
Středa 7. června 2006 ve 22:54 ® Shrek
Shrek

pánové kolegové masajové,právě jsem se dopídil k nápadu.Furt jsem přemýšlel,že bych si mohl udělat rybí polévku i v červnu.Poté co jsem díky kolegovi ze Sokolovska zjistil,že na tajném retušovaném podkrušnohorském revíru jdou kapři,jel jsem na ono místo s kýblem,váhou­,prutem a houskou,chytal kapry jak o závod,vždy jsem uříznul hlavu,ryby nežeru,takže zbytek ryby bez hlavy vhodil zpět do vody,hlavu hodil do kýble a když jsem měl nachytáno 8,5 kg hlav,jel jsem domů.

Je to dle stanov masařského klubu vpořádku? :-)

reagovat
Středa 7. června 2006 v 19:21 ® kulin
kulin

Anebo sem přemejšlel,že tam dám granát a na závlačku dám bojlís na vlas a jak to nasaje,vytáhne závlačku a bůůůůům.Pak je slovim,co bude na sračku dám slepicám,zbytek zamrazim,no a když to nesežeru letos,tak to vyhodim na kompost a nachytám další.:-)

reagovat
Středa 7. června 2006 v 19:12 ® aspius reakce na …
aspius

Kulin: Myslím, že v trojháku chyba nieje.Namiesto olovenej záťaže by to však chcelo delobuch a potom Ti už k tejto tutovej zostave chýba iba dĺĺĺhy podberák. A zároveň Ti garantujem, že ostatní závistlivci budú čumieť ako puky.

reagovat
Středa 7. června 2006 v 19:05 ® regulus reakce na …
regulus

KULIN – zkus www.masaj.cz . Stránka ale bývá napadána hackery C&R, takže v případě její nedostupnosti to zkus znova jindy. Nevím, proč se tak namáháš, tady máš odkaz na dodavatele agregátů, má tam i lehký bateriový typ r-bednar.cz s tím už ti to nikdo nevychytá.

reagovat
Středa 7. června 2006 v 18:55 ® kubas
kubas

Kulin:Tak tam těch trojháčků navaž víc nebo je nějak k sobě přidělej dohromady :o))))

reagovat
Středa 7. června 2006 v 18:37 ® kulin
kulin

Chlapy,žádám o radu.Nasadily u nás slušný kapry (cca 45 čísel),berou,ale z trojháků padaj,sháním pěti nebo víceháky,abych měl jistotu,že když zaseknu,tak je to tutovka a zbytečně nemrhal silama při stahování prázdný udice.Nezbyly by mě síly na stahování ryb.Poraďte,nebo mě to tam vychytaj.:-))

reagovat
Středa 7. června 2006 v 17:49 ® dudu

Kdy se letos slaví, nebo slavil " Den masařské svobody" ? A bere se to na celý klub, nebo si to má každý člen sám spočítat?

reagovat
Středa 7. června 2006 v 8:13 ® ZN
ZN

pif: ještě že se tvým heslem o sežrání neřídí toulík, to by byla letos katastrofa. Načtěstí je Ivošek známý pouštěč a reformátor, páč kdyby nebyl, letos by už byla Loučná a Kocába bez pstruhů :-) PS: a ještě stačí krotit dalšího známého extrémistu z Kocáby.

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 23:48 ® pif
pif

ZN.můj bratře,vím,že mě chápeš-:))jenže moje sémě je podobné jistému chlapci,co bojoval s větrnými mlýny-.)))já taktéž pouštím ryby(při této věte se otřepávám husí kůží)ale jen ty,který se nedají sežrat!!!!-:))))

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 23:44 ® ZN
ZN

pife, jsi naprosto zvrácený jaderný fyzik ženoucí lidstvo do záhuby.

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 23:36 ® pif
pif

tak a dost.nepomlou­vejte naše bratry ve vraždění!!!!!na­opak,je to obdivuhodné,kolik dokázali vykostit,vyfi­letovat a upravit ke konzumaci ryb!!!toto fórum slouží k obhajobě rybovrahů,ne rybomilů,kapišto? PS:cepino,nenech se svést na špatnou stezku,Neptun Tě provázej-:)))

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 23:04 ® Padis
Padis

CeP to hlavně a děje se to nejen s kaprama,vím i o sumcích chytaných na kšeft a další no síla.

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 22:59 ® CeP reakce na …
CeP

nebo vymeni v hospe za styry piva a dva velky frtaky! :-( (

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 22:58 ® CeP
CeP

taky jeden zajimavej odkaz. vim o nem uz daaavno. notnou chvili jsem premyslel jestli ho semo mam dat.. aby nam nechteli infiltrovat a obsadit vyznamne funkce v sekci masaju. ale toulik si to uz ohlida.. www.volny.cz

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 22:58 ® Padis
Padis

CeP to zcela určitě jen nechápu co s tím dělaj.No možná to prodávaj do Hypernovy nebo někam jinam......

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 22:57 ® CeP reakce na …
CeP

hehe.. maji strach..

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 22:54 ® Padis
Padis

Já tam kde jsem to četl byla jména přijmení radši neuváděli

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 22:53 ® Shrek reakce na …
Shrek

CePíno: Vydry revíru www.rybarihk.cz

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 22:51 ® CeP reakce na …
CeP

jojo. tak s temi jmeny to bylo tady od vasika.. hehe.

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 22:50 ® CeP reakce na …
CeP

kde jsi ty vysledky nasel?? nekdy v zime se to probiralo tusim na mrku.. nebo tady?? meli tam napsne i jmena, ale po okamzite a bourlive reakci je radeji schovali.

reagovat
Úterý 6. června 2006 ve 22:42 ® vasik reakce na …

V Hradecké organizaci je jednička 470 kg ryb za rok 2005.Tabulka revíry-vydry revíru. Na www.rybarihk.cz

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 19:09 ® Petas reakce na …
Petas

tak to se vůbec nedivím!!!!!!!!!­!!!!

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 18:54 ® Padis
Padis

no když sem to četl docela jsem nechápal

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 18:46 ® Petas reakce na …
Petas

Tak to je masař, že i kdybych se snažil sebeš víc tak ho netroufnu za 10let. Toho by jste měli uznávat jako boha. Já se nepřipojím, ryby opravdu, ale opravdu nejím a jen sem tam killnu kapra pro tchýni.

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 18:38 ® Padis
Padis

No teď jsem tak brouzdal po netu a čtu v nejmenované ryb.organizaci pan XY chyceno 328 kg ryb z toho 267.kg kapra a další 280 kg kapra dobrý co

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 10:07 ® CeP
CeP

hotowo.. touliku ty ses fakt perla! ;-) )

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 9:23 ® breca reakce na …

Toulovec. jdu na to!!!

reagovat
Úterý 6. června 2006 v 8:15 ® Shrek
Shrek

Toulovec: odesláno revokemu. :-)

reagovat