Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.287 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. června 2006 v 7:23 ® toulovec reakce na …
-
Jinak pro mlsaly a vytříbené gurmety můžete recepty taky psát sem: www.chytej.cz
- mimochodem musíme ukecat Revokeho aby přez víkend zapracoval a do encyklopedie nám rubriku RECEPTY přidal. Jelikož prosba jednoho rybáře vyjde naplano, vyzývám všechny aby napsali osobku na nick REVOKE o následujícím znění: Milý Revoke, slyšel jsem od HaDa že jsi nejlepší a nejrásnější programátor na světě a prosím tě tímto poníženě, jestli bys nemohl zapřemýšlet a přidat nám časem do ecyklopedií rubriku RECEPTY.
člen Klubu Masajů
Takovému masovému tlaku přece nemůže odolat co myslíte?
reagovat - Pondělí 5. června 2006 ve 23:16 ® breca reakce na …
-
Tak něco pro nás: Recepty – ryba s banánem Energetická hodnota: cca 1566 kJ (375 kcal)
Ingredience pro přípravu 4 porcí: 4 pstruzi | 1 citrón | sůl | 4 lžíce hladké mouky | 1 lžička sladké papriky | 1 lžička drceného kmínu | petrželka | olej | 2 banány | 1 lžička másla | 1 lžíce citrónové šťávy | 1 lžíce solamylu | 1 lžička moučkového cukru
Příprava: Vykuchané a očištěné ryby pokapeme cirónem, osolíme a do břišní dutiny dáme trochu petrželky a kmínu. Po krátkém odležení je obalíme v mouce smíchané s paprikou. Vložíme je na horký olej a upečeme v troubě dozlatova. Mezitím oloupeme banány, podélně je rozkrojíme, potřeme rozehřátým máslem, poprášíme solamylem a opečeme buď pod grilem nebo v troubě. Na upečené ryby rozložíme grilované banány, pokapeme je citrónem a posypeme špetkou cukru.
reagovat - Pondělí 5. června 2006 ve 23:04 ® breca reakce na …
-
Luban – spíš vypadá na přežranýho masaře než na filozofujícího rybáře!! ):o))
reagovat - Pondělí 5. června 2006 ve 22:21 ®
-
a ešte foto tvorcu tohoto fóra:jadrový fyzik pri relaxe na rybách a rozmýšľaní prečo nejdú-:)))
reagovat - Pondělí 5. června 2006 ve 22:20 ® Shrek reakce na …
-
No co?On taky vraždí generační ryby (štika 90 cm).Je to masaj jako kráva a nám bude něco vyčítat!!!
reagovat - Pondělí 5. června 2006 ve 22:05 ® kelt reakce na …
-
Gagi samozřejmě že můžeš – to hnojivo je úžasný nápad…
reagovat) Popřípadě pokud by měl soused slepice nebo kačeny je to pro ně výborný doplněk stravy. Luban kua pošli mi tvoje fotky…
) Úplně jsem zapomněl že jsi mne zvěčnil při povyšování cejnů na regenty
)
- Pondělí 5. června 2006 ve 20:12 ® Prichy
-
Alivio: co mu udelame
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 19:52 ® Gagi
-
Je krásné číst o opravdových milovnících ryb a rybařiny!!! Když sem hodíte číslo bankovního spojení bude mi ctí stát se sponzorem na nelehký boj za tak ušlechtilou věc. A zároveň Vás žádám o podmínky vstupu a přihlášku. Ps: Když ryby nejím můžu je rozdávat, případně jen zabíjet a zahazovat v přírodě coby hnojivo?
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 17:54 ® ORIMP
-
Pif:tak toto je téma!To si trafil klinec po hlavičke!
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 17:37 ®
-
kelt pri svojej najobľúbenejšej činnosti na rybách…
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 17:07 ® breca reakce na …
-
CeP – doufám, že nemáš v akvárku piraňy,
reagovat - Pondělí 5. června 2006 ve 13:53 ® CeP
-
pf..pf.. aby mne tu zasejc nejakej stoura nenapadal ze sem nejakej poustec; to teda rozhodne ne-e, tak slibuju pred rozvinutou zastavou HDU ze az prindu dom z prace tak sezeru alespon rybky z akvaria.
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 11:58 ® breca reakce na …
-
Toulovec – já taky, všechny ryby, co jsem o víkendu chytil, jsem barbarsky pustil. Stydím se… (.o((
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 11:43 ® toulovec reakce na …
-
člověče já taky, když si oškrabu třicítku okouna, tak mi stačí jeden, filety bych sežral ze čtyř. A ona ta kůžička z toho ohýnku je tak krásně křupavoučká a ty kostičky ocucat – ježíš já mám hlad. :o))
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 10:23 ® Bobson
-
breca-Já ani filetovat neumím a myslím si že je to škoda masa.Raději si to udělám v klidku doma na grilku v celku a pěkně si to vychutnám.
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 10:14 ® breca reakce na …
-
Boboson – náruživbej masař, zfiletuje vše na místě!!! ):o))
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 10:02 ® Bobson
-
toulovec- díky snažím se..
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 7:41 ® toulovec reakce na …
-
ovšem pozoooor fotka od bobsona to je vysokééééj kalibr :o)))
reagovat - Pondělí 5. června 2006 v 0:41 ® regulus reakce na …
-
PIFE – nějak tam postrádám tu rybinu, skoro to vypadá, že seš po.ranej vegetarián. Kurňa, což takhle „Čarovala rybička …“, na Mušově si Keltovi přivábil hada a nějakýho toho cejna, zatímco CeP utřel hubu, hlavně tady nevykládé takový ptákoviny, že neumíš čarovat. A co dojem bouře, které zaznamenal i ČHMÚ a vydal výstražnó zprávu. Nebo jste si u toho ohňa s Keltem a Hydromačkó vykládali fóry.
reagovat - Neděle 4. června 2006 ve 22:07 ® tomy
-
fotka za bobsona
reagovat - Neděle 4. června 2006 ve 22:04 ® Bobson
-
AHOJTE – Mám taky jednu fotku co jsme vám sehnal.Pokud se vám líbí a myslím si že se do tohoto tématu hodně hodí,tak -CHCI BÝT V KLUBU !!!!!!!!!!!!
reagovat - Neděle 4. června 2006 ve 22:03 ® zedus reakce na …
-
To kouzlo znám taky, pak mám neuvěřitelný zrychlení z 0 na 100. Taky je to velice dobrý lék proti kašli, báč pak se bojíš zakašlat ještě 14 dnů aby si se nepo… .
reagovat - Neděle 4. června 2006 ve 21:58 ® pif reakce na …
-
čoveče,silnější?jedno z nejsilnějších kouzel ,co znám,je sežrat litr hrachové kaše,pul litru kysanýho zelí a zapít to mlíkem!!!!to je nej kouzlo,co znám-:)))
reagovat - Neděle 4. června 2006 ve 21:56 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
pif: Zkus raději nějaké silnější kouzlo…
reagovat - Neděle 4. června 2006 ve 21:37 ® pif reakce na …
-
fotky mě furt nejdou odesílat-:((((musím povolat kelta
reagovat - Neděle 4. června 2006 ve 21:29 ® zedus reakce na …
-
Jakou radost sis udělal náčelníku? Jestli si něco chytil a gurmánsky upravil a udělal jsi fotku a tu jsi sem vložil. Tak vidím, že tvůj styl vkládání fotek na chytej je pořád nalepování na monitor.
reagovat - Neděle 4. června 2006 ve 21:11 ® pif
-
udělal jsem si radost
reagovat - Sobota 3. června 2006 v 11:49 ® CeP reakce na …
-
tady muzes vybirat co hrdlo raci.. mlsoune :
recepty.atlas.cz
recepty.ekucharka.cz
reagovat - Sobota 3. června 2006 v 9:25 ® kkarlos
-
Vy mi ale delate chute… fuuuuuuj
reagovat - Sobota 3. června 2006 v 1:47 ® regulus
-
No vidíte kluci, tak se mě líbíte, jen ještě přidat ty recepty.
reagovat