Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 152.304 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 1. dubna 2011 v 10:16 ® Robur
-
nevíte jestli už někde v okolí Brna nesypali rybu? Ale max. do 15km, pak už se to nerentuje.
reagovat - Neděle 10. října 2010 ve 20:52 ® cercer
-
pif,kelt:
reagovathoši hoši,volíte zbytečně ostrá slova..každopádně musíte uznat,že vaše organizace se veskrze přestala zde projevovat..to že jsou CeP s Vydrou poznamenaní,to víme všichni,co je známe
a mimochodem,to o tom,že už dávno nejste to co jste bývali,jsem zaslechl z úst jednoho z vás a když k tomu přidáte vaší ,,neviditelnost" tak musíte pochopit i vy,že jsem tomu uvěřil…samozřejmě nikdo…ani já,nechce upadnout do moci nějakých čar a kouzel a proto,pokud má poplašná zpráva vyvolala ve vaší organizaci či ve vás zděšení,tak se omlouvám,nebylo to úmyslem.
Luban: děkuji za osvětlení - Neděle 10. října 2010 ve 13:03 ® reakce na …
-
cercer1:Organizácia stále žije,dokonca vyvinula niekoľko zaujímavých zbraní na kvalitnejšie odrybnenie revírov na južnej morave.(na slovenských revíroch nás trochu predbehol kormorán,ale situácia sa dostáva pod kontrolu). Musím podotknúť ,zo skromnosťou-mne vlastnou,že na vývoji niektorých našich odrybňovacích segmentoch som nemalou mierou prispel ja,(super space mega-galactic pellets)kde som využil poznatky niektorých úspešných lovcov a vylepšil niektorými tajnými receptúrami z dielne HDU. Týmto chcem poďakovať hlavne zadarovi,ktorého nápad použiť do nástrah sušený trus vtákov,nás inšpiroval k voľbe využitia vlastných zdrojov.Všetko je ale v štádiu vývoja a testovania,aj keď nejaké dielčie úspechy sú:D
reagovat - Neděle 10. října 2010 ve 12:19 ®
-
CeP:Ďakujem za uznanie môjho kuchárskeho umenia
reagovat
Ešte vysvetlím ten nemalý podiel bieleho vína v náleve musí byť kvalitné,neváham použiť tie lepšie kúsky z mojej vinotéky. 2.pomer je 1dcl k 13dcl,nie je to ale pomer víno-nálev,ale pomer vína nálev-kuchár.:D Momentálne testujem ďalší výrobok:nakladané nosáky v zeleninovo,tomatovej omáčke.Recept mám od kamaráta z polska,ale oni tak pripravujú tú morskú háveď. Nosák je svojou jemnou štruktúrou mäsa nenahraditelný,nehľadiac na to,že na Váhu ich pláva toľko,že sa s nimi dajú dláždiť chodníky… - Neděle 10. října 2010 ve 12:19 ® pif
-
cercere,co to tady blekotáš?HDU jen trošku obměnilo složení,nic víc,nic míň.zbytek velmi hezky napsal kelt
tak si své názory a bludy šeptej doma pod peřinou a neroztrubuj blbosti…
o tom život je,že projdeš určitou etapu a pak se vydáš jinou cestou,což je případ dvou níže zmiňovaných členů.nikdo nikomu nic nezazlívá,tak to je.a jen dodám,že zakládájící členi tohoto "prapodivného "spolku drží trtadici a dokonce rozšířili vesmírný boj o další dva galaktické predátory.
dál se prosím,myslím cercera,na toto téma nevyjadřuj,jelikož víš úplný hovno…děkuju
reagovat - Neděle 10. října 2010 ve 12:05 ® kelt
-
CHlapče, myslím že vůbec nevíš o čem mluvíš… HDU a ne „HDÚ“ se velmi pravidelně několikrát do roka potkává na několik dnů u vody. Proto nevím kde si přišel k nesmylsu o neexistenci a proč se dovoláváš CePa s Vydrou.. Ti narozdíl od Tebe část svého života tomuto mezigalaktickému spolku zasvětili a i když se možná už uvody nevídáme tak je to doživotně a nezvratitelně poznamenalo.. Tak buď tak laskav a neber jméno HDU nadarmo do huby..
reagovat - Sobota 9. října 2010 ve 21:05 ® sus1
-
cercer1> Prostě heslo je ,, mrazáky '' ??!! a hotovo.
reagovat - Sobota 9. října 2010 v 19:55 ® cercer
-
čovek tu tejden nejni a nestačím čumět,co sem píšete za koniny a ptákoviny!! Kašlete na koně,koninu nemusim,kašlete na ptáky,náhodou sežerete nějakýho kormouše a ochranáři se postaraj abyste dostali doživotí…prostě a jednoduše sem napište,kde se nasazuje a je to,ne?
reagovat
kelt: …a nenaložíš, žádné HDÚ už dávno neexistuje!!! Viď CePe a Vydruše?? - Čtvrtek 7. října 2010 ve 22:13 ® rgb23 reakce na …
-
Sander> ale jo, ryby já rád
reagovat, ale v těch karbanátcích mě to prostě nenadchlo.
- Čtvrtek 7. října 2010 v 11:22 ® džigit
-
Teď mi to došlo,vždyť my plniči jsme tak trochu druh „Shopaholic“ http://www.novinky.cz/…ztazich.html
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 v 10:38 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> já si je dělám na způsob pečenáčů a tam bůček taky není
reagovatRyba je ryba a bůček je bůček
- Čtvrtek 7. října 2010 v 10:31 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Taky si myslím.Otec si to bez vepřového neumí představit.Ale je fakt,že čistě rybí jsou trošku sušší než s vepřovým…
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 v 10:29 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> ano,s vepřovým to je hybrid
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 v 10:20 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Ty taky děláš jen čistě rybí karbenátky,bez přidání vepřového masa?
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 v 7:51 ® džigit reakce na …
-
CeP> ty si moja krevní skupina!
reagovatMyslim,že vlastně cela osadka vodacke budy z Brna
- Středa 6. října 2010 ve 23:28 ® CeP
-
rgb23> nahodou.. rybi karbanatky nepopsatelne chuti, v nalevu s nemalym podilem bileho vina dela lubanek. jsou naprosto excelentni a sezral bych je se sklenici, i s plechovym vikem..
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 23:16 ® sus1
-
Žádný he, je středa a to je???......tak.
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 23:15 ® Sander reakce na …
-
sus1 > he
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 23:14 ® sus1
-
A du už spát,bo až dorazí náčelník,tak to tady bude mušet s fleku zavřít.
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 23:13 ® sus1 reakce na …
-
Sander> Mají dobrou v Segafredu,když dojdeš?ochutnáš.
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 23:11 ® Sander reakce na …
-
sus1 > no supér, zítra nebude pizza!
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 23:10 ® sus1 reakce na …
-
Sander> Bígl,pěkně tlustej.
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 23:09 ® Sander reakce na …
-
sus1 > a rasa?
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 23:08 ® sus1
-
Nejlepší jsou karbanátky ze psa,rybí jsou prd.
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 23:05 ® Sander reakce na …
-
rgb23 > no hele jestli ti nechutnaj ryby, tak to jsi asi ve špatným fóru.
reagovat
:o))) - Středa 6. října 2010 ve 22:57 ® rgb23 reakce na …
-
Sander> neříkám že ty karbanátky nejsou dobrý, ale chutnají po rybách, překvapivě
reagovatMně prostě vazba karbanátek v kombinaci ryby nic neříká, asi je to o zvyku
- Středa 6. října 2010 ve 21:50 ® džigit
-
LuboO> klobásy jsem nedělal,ale zkus najít něco od Štěpničky.Když nespěcháš,vyhledám a zítra dodám
reagovat
Jinak inspirace http://www.chytej.cz/…pty/klobasy/ - Středa 6. října 2010 ve 21:46 ® LuboO reakce na …
-
džigit> islo o klobasy
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 21:35 ® džigit
-
Sander> jj,kvalitní rybí karbenátek v nálevu s cibulí… A na co nastavovat vepřovým?
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 21:30 ® Sander
-
rgb23 > karbanátky z ryb jsou přitom moc dobrý, už je to nějakej pátek, co jsem dostal od známého pár kousků na degustaci, a chutnaly mi moc.
reagovat
Určitě hodně záleží na tom, jak se udělaj.