Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.270 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 6. října 2010 ve 21:16 ® rgb23 reakce na …
-
LuboO> klobásy ne, ale karbanátky ano. Nenadchly mě, smrděly rybinou a chutnaly jako ryba
reagovatS karbanátky je to divné spojení
- Středa 6. října 2010 ve 20:42 ® LuboO
-
apropo, skusal niekto robit aj rybacie klobasy? Myslim miesat v pomere 1:1 s bravcovym (vepřovym) bocikom, pripadne inym masom? Mam nejake prebytky, a potrebujem ich zlikvidovat, bo mrazak je mensieho charakteru…
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 20:14 ® Robur
-
koně, píšu normálně jako mořského koníka, ne…
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 20:13 ® sus1 reakce na …
-
LuboO> To je fakt.
reagovat - Středa 6. října 2010 v 19:32 ® kelt
-
… Sander..ty takovej rybobijec… by si taky všechno hned sežral..:D Váňovo koleno se nejí – tím se uspávají ryby pro přechod do hybernace v mražáku
reagovat - Středa 6. října 2010 v 19:01 ® LuboO reakce na …
-
Sander> to Vanovo koleno je miesto tej rybacej kosti…
reagovat - Středa 6. října 2010 v 18:59 ® Sander reakce na …
-
kelt > koně žere každej jouda.
reagovat
Želva, to je něco! Je z ní málo a nechytá se každý rok. Je to něco jako vzácný kaviár.
Koňský salám prej…
A s tím žokejem je to taky sranda, to bych ty Váňovo kolena musel mít aspoň štyry, abych se k nim nestyděl vzít chleba. - Středa 6. října 2010 v 18:50 ® kelt
-
… Teď tak přemýšlím… Asi naložím HDU a pojedem ten agregát vyzkoušet na Taxisův příkop… Když se má běžet nejbližší Velká pardubická? Sander co by si řekl na výměnu trocha želví polévky za pečené koleno žokeje Váni?
reagovat - Středa 6. října 2010 v 18:46 ® kelt
-
Takže za prvé – na naší přehradě koně nepatří do ušlechtilých ryb (je to i logické patří totiž do ušlechtilých savců) a jejich lov je omezen na 6 tun.. Za druhé – zapisovali se blbě – jézéďáci mne s nima nechtěli pustit na váhu.. Za třetí – tu kafilérku berte s rezervou – tam šel jen ten jeden co byl blíž tomu agregátu – trošku ho to i připálilo. A na základě toho bych rád poblahořál Sanderovi a rád bych s ním vyměnil trochu želví polévky za koňský salám?
reagovat - Středa 6. října 2010 v 18:27 ® LuboO reakce na …
-
sus1> nenadavaj, bud trpezlivy, aj jeho caka trest bozi v podobe rybacej kosti v krku… bozie mlyny melu pomaly, ale isto…
reagovat - Středa 6. října 2010 v 7:12 ® sus1 reakce na …
-
rgb23> Hajzl.
reagovat - Středa 6. října 2010 v 0:32 ® rgb23 reakce na …
-
bych ten mrazák naplnil, ale je tady jistý kolega, který nechce prozradit, kam ty ryby nasadili…
reagovat - Středa 6. října 2010 v 0:25 ® sus1 reakce na …
-
rgb23> No jo,to je fakt.
reagovat
A aaa prázdný mrazáky. - Středa 6. října 2010 v 0:21 ® rgb23 reakce na …
-
sus1> to asi jo, ale radši bychom měli řešit zmasené potočáky a úhoře, ať tady zbytečně nespamujeme
reagovat - Středa 6. října 2010 v 0:17 ® sus1
-
rgb23> Možná že se k tomu někdy vrátíš,až ten ,,shon '' pomine.
reagovat - Středa 6. října 2010 v 0:14 ® rgb23 reakce na …
-
sus1> jj, krom školy, změny zájmů, života atd. jsem se posledních zbytků herpetofauny zbavil i kvůli manželce. Jak jsem to téměř oplakal, jsem rád že se to stalo, protože teď už bych to časově nezvládl ani rozdat
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:59 ® sus1
-
rgb23> Pěkný.
Sem čekal, že napíšeš – manželka.
reagovatJenže to bys vlastně napsal pokladna.
- Úterý 5. října 2010 ve 23:58 ® LuboO reakce na …
-
rgb23> ak myslime to iste, tak ja mam take poklady dva, a niekedy by som ich najradsej niekde zakopal, miesto oznacil na mape a mapu stratil…
Ale nie, su to mili zlati chalosi
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:56 ® rgb23
-
sus1> jj
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:50 ® sus1
-
rgb23> Poklad??
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:42 ® rgb23 reakce na …
-
sus1> hady už nemám, zbavil jsem se všeho na výšce a teď mám doma jinej poklad
ale ještě před pár lety jsem měl téhle a podobné havěti kvanta a dokonce jsem to úspěšně rozmnožoval,
LuboO> s CITESem to nemá nic společného, ba naopak, stává se díky „chovatelům“ tak běžnou součástí Evropské přírody, že vytlačuje původní želvu bahenní.
Tohle ale můžeme rozebírat někde jinde, do selského rozumu to nepatří.
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:40 ® LuboO reakce na …
-
Robur> hej, a zo zobaku detsky obuvak
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:38 ® Robur
-
náhodu ty kachny a tak, to je důležíté. Například já hledám někho, kdo z toho dokáže nadrat peří. ˇUlovky se msuí využít efektivně.
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:31 ® LuboO reakce na …
-
rgb23> elegaska sa v EU nesmie predavat? a dovod? CITES?
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:29 ® sus1 reakce na …
-
rgb23> Máš doma nějakého hada ? když se o to zajímáš ?
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:27 ® rgb23
-
Sander> toho úlovku si važ, od jisté doby se v EU nesmí prodávat, úlovky budou čím dál vzácnější… Krom polévky se dá využít ještě krunýř na popelník
reagovatDo úlovkováče bych jí ale nezapisoval.
- Úterý 5. října 2010 ve 23:24 ® LuboO
-
Sander> polivcicka?
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:21 ® kety.vydra reakce na …
-
LuboO> Áno…
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:18 ® kety.vydra
-
Sander> Eh…jako…
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:17 ® LuboO
-
rgb23> riesime koniny, nie ptakoviny, tie by sme riesili, keby sme zapisovali husy a kaceny…
reagovat