Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 152.333 zobrazení | 2.007 odpovědíMěl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 1. června 2006 ve 22:45 ® vlavis
-
Chtěl bych se také přihlásit do klubu a přicházím s návrhem, aby platidlem byla šupina, to už bych byl hodně bohatý.
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 22:43 ® Robur
-
Hele Kosmik prý chytá zlaté ryby.Jak to chutná?
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 22:27 ® Neo
-
Posílám pěkné ilustrační foto.
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 21:55 ® pif
-
for all:mám výbornou zprávu.loboval jsem,loboval a vyloboval jsem kontrakt se Svitem Partizánské,že budou od nás odebírat kůže z ryb!!!!!!nájíždí na výrobu rybích pantoflí,kecek a vycházkové obuvy.kůže prosím zasílejte co nejmíň poškozené.za pět kilo kůže má každý mordýř grátis gaf a kšiltovku z rybí kůže.
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 21:54 ® reakce na …
-
Pif Napsal jsi to krásně, sice většinu ryb pouštim, ale často když se zamyslim nad počínáním chyť a pusť tak mi to připadá takové trochu proti přírodě, prostě trápit ryby tím, že je chytám jenom tak pro zábavu je určítě trochu úchylné. Naprosto se mi hnusí pohled na rybáře v některých filmech, kteří se s rybama i dokonce líbají. Takoví Kubíček Vágnerů se neštítí trápit živého lína na háčku a potom když pouští sumce tak ho ocucává jako milenku.
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 21:46 ® pif
-
kosmik.ad1)stará ryba je výborná,my fajnšmekři ju upravíme jako kdyby to byl potěr. ad2)máš být vděčné,že mordujeme ryby!!!jak si to představuješ,že by se pořád vysazovali?co by žraly?kde by plavaly?co by dýchaly?a na co by se těšily?není hnusnější ryba než když má od vás pouštěčů natrženou hubu až k prdely!!!! ad3)my se chováme s úctou,se základní úctou přírody a to je právo lovit,mordovat a pak se nabaštit.kapišto?
reagovat
s pozdravem ryba patří na pánev,do trouby a udírny!!!! - Čtvrtek 1. června 2006 ve 21:44 ® reakce na …
-
Nesmíš být takový citlivka, když si rybu chytím a mám na ní chuť, tak jí klidně bez výčitek svědomí sním, jenom je potřeba znát tu míru a nesežrat všechno co má ploutve.
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 21:43 ® regulus reakce na …
-
KOSMIK – no jo ty je s úctou pustíš, ale my je s chutí sežereme.
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 21:39 ® kelt reakce na …
-
Breca – a věříš, že když jsem vkládal tohle okouní zátiší chtěl jsem dopsat větu že ten kousek člověka opravdu nepatří Bassovi???
reagovat)) Ne zcela výjimečně tito okouni nemají s Bassíkem nic společného…I když jsou to vlastně všichni ti které on pustil aby mohli být druhým sežráni
))))
- Čtvrtek 1. června 2006 ve 21:37 ® Kosmik
-
Vyškolené ryby jsou většinou staré a nejsou dobré. Vy co ryby mordujete, byste měli platit. Aby svaz mohl nasadit nové ryby, které jste zamordovali. Kvůli masařům vznikají mrtvé řeky. Protože organizace nemají dostatek peněz. Ti co ryby pouštějí se k nim chovají s úctou narozdíl od Vás.
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 21:15 ® regulus reakce na …
-
PADIS – co je to za rybišku?????
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 20:30 ® Padis
-
sežrat či nesežrat
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 20:27 ® regulus reakce na …
-
TOMIK – když sežereš syrovou rybu, tak klidně
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 20:14 ® Tomik
-
Nechal jsem si od strýce poslat foto speciálně pro toto forum..:) Timto se vas ptam berete mě do klubu masajů?:)Poctivě budu dodržovat zde zmiňované desatero..:):):):)
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 20:07 ® Vydrain reakce na …
-
regulus – a ty se divíš? znáš to úsloví o kocourovi co nejni doma a myších?
reagovat) breca – jaks to poznal?
- Čtvrtek 1. června 2006 v 18:21 ® regulus reakce na …
-
BRECA – počkám, na víc návrhů na změnu, pak to doladím.
S tou popularitou máš pravdu, sám jsem takovej zájem nečekal, je vidět, že někteří zakřiknutí jedinci dostali konečně prostor pro realizaci, HaD bude mít radost, jak mu server vzkvétá, až se vrátí ze sumců .....
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 v 17:46 ® breca reakce na …
-
Celý den jsem tu nebyl a vidím, že klub nabývá na dimenzích, spousta podnětných návrhů, Toulovec se ukázal ve správném světle, podnětné fotografie ryb od sporáku… Popularita stoupá…
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 v 17:44 ® breca reakce na …
-
Vydrain – to je v sumčím prezervativu? ):o)) Barvu to podobnou má!!
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 v 17:42 ® breca
-
KELT – to jsou ti Bassovi okouni? ):o))
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 v 17:41 ® breca
-
toulovec – dle fotky je jasné, že jsme svůj osud svěřili do rukou opravdu povolaného a nejlepšího z nás!!!!
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 v 17:40 ® breca
-
regulus – nemohl by ten kormorán držet v zobáku rybu????
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 v 16:16 ® Shrek
-
Víte z čeho dělaj eskymáci plaňky do plotu?
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 v 15:26 ®
-
Takovej sumec oklo 1 m je ta nejlepší jateční velikost. Takové mám opravdu rád.
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 v 15:12 ® Shrek reakce na …
-
hezkýýýý,Vydruše nasazuje těžkej kalibr.......
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 v 15:05 ® Vydrain
-
tak já se teda přidám, konečně mi třeba taky někdo pochválí
reagovatupozornuji na luxusní obalový matroš
)
- Čtvrtek 1. června 2006 v 15:01 ® regulus reakce na …
-
No vida, už to začíná mít úspěchy, první vlaštovka.
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:39 ®
-
Toto jsem dal kdysi do z lovu a kupodivu jsem to moc neschytal
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:16 ® regulus reakce na …
-
Nebul a val zmasit nějakou fišlu, řeku máš před barákem.
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:11 ® Robur
-
tragédie, mražák prázdný, obědvám krup. kaši
reagovat - Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:01 ® Shrek
-
Toulovec :
reagovat