Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 150.288 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 5. října 2010 ve 23:15 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

rgb23> Ale my neřešíme ptákoviny,my řešíme Otázku selského rozumu (jak je v zadání). :-D Ale máš pravdu,měli bysme asi ubrat,přecijenom to odskákali dva koně a to není sranda…Koní je škoda,to zase jo.

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 23:14 ® Sander reakce na …
Sander

rgb23 > dyť taky jo.
Letos mám v úlovkáči Trachemys scripta elegans (želva nádhetrná), 21cm, 0,96kg.
Byla vynikající.

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 23:07 ® rgb23
rgb23

hoši to už řešíte ptákoviny, koně se přese zapisovat nemusí… To už rovnou můžete zapisovat raky, škeble, kačeny a ostatní havěť, co si od vody odnášíte.

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 23:03 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

LuboO> Pony…

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 23:01 ® LuboO reakce na …
LuboO

kety.vydra> ale to museli byt pidikone, este som nevidel kona mensieho ako 7 kg. Inak porusil predpisy.

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:58 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

LuboO> Jestli ty koně zmasil,tak bych chtěl vidět ten zápis v úlovkáči…2 koně a domů,odchytáno :-D

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:53 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

rgb23> Vzal jsem to přeci jenom trochu s rezervou.A vy­vedlo mě to tak z míry,že jsem na tu kafilerku zapomněl…No,ale jsem z toho v (až po 22h) :-D

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:38 ® CeP reakce na …
CeP

rgb23> eletriku neresim. napich sem se na zbrojovackou trafacku. no ale je pravda dyz jsem nahodil jistic, tak ve fabrice poblikly svjetla. :-))

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:36 ® rgb23 reakce na …
rgb23

LuboO> jo, tak tahle souvislost mě nenapadla, máš bod.

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:33 ® LuboO reakce na …
LuboO

rgb23> kafilerku platil kvoli jezedakom, kone zmasil…

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:30 ® rgb23 reakce na …
rgb23

kety.vydra> když musel zaplatit kafilerku tak je to asi jen neomráčilo:-)

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:23 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kelt> Ti dík,vole,jsem si vzbudil dceru.Řvu tady smíchy,manželka mě má za idiota-že čemu se tak chlamu…Vzhledem k tomu,že jsi za příspěvek nedal smajlíka,tak to je jako fakt jo,že to omráčilo koně? :-D

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:16 ® rgb23 reakce na …
rgb23

CeP> taky pravda, tady to neventiluj, ještě se tam sjedou pouštěči, popíchaj to a nebude co do těch mražáků strkat. Vyplatí se vůbec tolik mražáků vzhledem k spotřebě a ceně energie? není to lepší udit nebo sušit?

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:13 ® kelt
kelt

Vzhledem k tomu, že jsem loni k vánocům dostal od Lubánka hlubinný agregát – má ho odkoušený na Orave a Pif mi na něm výrazně zvětšil dosah omráčení tak u mne žádná pokuta nehrozí.. Teda jedna.. Muslel jsem zplatit kafilérku – při jarních testech to obrátilo dva koně které plavili jézéďáci na přehradě..

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:09 ® džigit reakce na …

cercer1> u Širdů dovezli novou várku :-D

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 22:00 ® CeP reakce na …
CeP

rgb23> nepovim. sam mam malo. sem byl neska dokoupit dva mrazaky. ted resim kam je dam, pac ve sklepe uz sou styry. plny…

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 21:18 ® rgb23 reakce na …
rgb23

CeP> honem říkej kde, ať nějakej metráček zbude i na mě:-) Včera jsem byl sice na pstruhovce vláčet potočáky, ale bral jen potěr do 15cm, mno, alespoň karbanátky udělám.

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 12:12 ® cercer
cercer

tak nikdo neví??

reagovat
Úterý 5. října 2010 v 1:49 ® cercer reakce na …
cercer

CeP> už neskákej..vyřešeno

reagovat
Úterý 5. října 2010 v 1:19 ® cercer reakce na …
cercer

CeP> skoč na chvilku za zatáčku…mám dotaz :-1

reagovat
Úterý 5. října 2010 v 1:18 ® cercer reakce na …
cercer

he!! Máš pravdu…bude třeba zaparkovat někde šikovně poblíž!!

reagovat
Úterý 5. října 2010 v 0:42 ® CeP reakce na …
CeP

cercer1> o jednom dobrym reviru jsem se dneska dozveel. a slo tam 18 metraku ryb… 23 si sebou vezmi pruty. :-D

reagovat
Úterý 5. října 2010 v 0:31 ® cercer
cercer

zima na krku a bude dlouhá…mrazáček zívá už skoro prázdnotou..dejte někdo ňákej typ revíru,kde se nasazuje.

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 17:29 ® kerob
kerob

Robur> 10 dochazek za 100 a 20 za 200… muhaha, bobkari se budou muset naucit chytat ryby (nebo podvadet) jinak se nedoplatej. A dojde-li jednou i na me, tak si tam tu jednu ouklej za X vychazek klidne napisu… :-D

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 17:20 ® petrcech reakce na …
petrcech

Robur> No jo, to je pravda.

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 16:01 ® Robur
Robur

no nevím, je to podvod a navíc jdeš od vody, tak to musí být proškrnuté a nemůžu riskovat, že cestou k auto mne RS zastaví

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 15:46 ® petrcech reakce na …
petrcech

Robur> Tak když Tě jednou při rybolovu nezkontrolují tak místo proškrtnutí napiš rybu, nebo Tě kontrolují při každé vycházce?

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 15:34 ® Robur reakce na …
Robur

petrcech> jenomže my máme malej revír, porybní jsou tam dost často a úlovkáč musíš po lovu proškrtnout

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 15:27 ® petrcech
petrcech

Robur> Tak i když nic nevemeš, tak tam napiš žes vzal.

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 15:24 ® cercer
cercer

konečné první konkrétní pozitivní věc po volbách…

reagovat