Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 152.329 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. července 2010 v 15:10 ® Robur
-
tak co, už u vás na schůzi zavedli ten poplatek? U nás to bude od 2011 povinné pro všechy, kteří odevzdají prázdný úlovkáč. 10 docházek bez ryby plus 100Kč k ceně povolenky, 20 docházek plus 200 atd. Má na to být speciální známka organizace.
reagovat - Středa 31. března 2010 v 8:55 ® spike reakce na …
-
cercer1> u nás je K70 zavedena
reagovat - Středa 31. března 2010 v 0:39 ® cercer
-
no pánové,voni se snad zbláznili-taky u vás padaj na schůzích ty nesmyslný hesla jako K70,úseky chyť a pust a podobně???!!! se ty bojlízáci fakt asi pos…i!! Si myslej,že si budu chodit pro ryby do teska,ne??!!!
reagovat
Apropó…už se někde vysazuje?? - Neděle 7. března 2010 ve 23:40 ® Magdalenka reakce na …
-
cercer1> No vím
reagovat, ale nepovím jezdí tam na bruslích a čekají až ten led roztaje
No a já si pak půjdu počkat na ně
Jó.. rybí maso, je rybí maso
- Pátek 5. března 2010 ve 14:27 ® džigit
-
cercer1> musíš počkat,až rozmrzne pole.Ve zmrzlé půdě osivo nevzejde
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:40 ® cercer reakce na …
-
LuboO> oukleje,cejnky,plotičky,tlouštíky,to vše je jen plevel-to de rovnou do kopřiv-když jdu na ryby,tak čekám pořádnou rybu a ne tyhle srajdy!! A to je v poslední době docela problém,bo je v řece i čím dál víc parmiček ,podouství a podobně
reagovat…má to málokdy víc jak 30cm,beru to jen nerad ale když to hodim zpátky,tak se brzy větších ryb snad fakt ani nedočkám…je to tu jima doslova zasr..é!!
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:36 ® cercer
-
chlapi…nevíte náhodou,zda už někam nasazovali kapry???
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:24 ® LuboO
-
inak, nechce sa mi citat celu tuto urcite plodnu, ale dost dlhu debatu, takze neviem, ci sa to uz preberalo, ale aku dosahujete vytaznost z ryb? Ja sa nejak neviem dostat cez 70%. Neratam oukleje, tie nasolim, vysusim a zeriem cele, k tomu butylku vodky, eto bolsaja medicina…
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:59 ® džigit reakce na …
-
LuboO> co furt máš s tlouštěm?Jak to spojíš,je to úhoř!
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:57 ® LuboO reakce na …
-
džigit> ale to by si ten tloust mohol povedat, tož a včul su v prdeli totalne
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:56 ® LuboO reakce na …
-
džigit> au:(
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:43 ® džigit reakce na …
-
LuboO> si pako,ocas do huby.Co kdybys mu tu prdelku natrh :-/
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:29 ® LuboO reakce na …
-
džigit> to ako hlavy zasunut do prdele?
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:29 ® džigit reakce na …
-
LuboO> spoj si je a udělej pečeného úhoře
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:25 ® LuboO reakce na …
-
cercer1> dnes tri tlouste cca 15 cm. Co z nich, zavinace alebo pecenace?
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 v 18:34 ® cercer
-
Sander> tak to je dobře,že se daří.. a zamražuješ či rozdáváš?
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 v 18:24 ® Sander reakce na …
-
cercer1 > docela dost, a ve slušném rozlišení
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 v 18:22 ® cercer
-
tak tu máme novou sezónu…kolik už jste toho přinesli dom?
reagovat - Pondělí 30. listopadu 2009 v 0:17 ® rgb23 reakce na …
-
Jeff> ale čerstvá ryba je čerstvá ryba… Raka taky hážeš do vroucí vody za živa… Že se při některých kulinárních úpravách zvířat mění charakteristiky masa je vědecky prokázáno (PSE, DFD maso, nebo vliv endorfinů, adrenalinu). Japka taky prvně opaří zaživa kočku, opici nebo psa než jí „dovaří“. Jiný kraj jiný mrav. Ráno jsem u přehrady louskal letošní candáťata s vařenou brokolicí, suši to sice není, ploutvičky už trošku škrábou v krku, ale čerstvá ryba je prostě čerstvá ryba
reagovat - Neděle 29. listopadu 2009 ve 20:00 ® Jeff reakce na …
-
rgb23> njn netahám, ale tak snad toho kapra co nejrychleji usmrtim, a nesmažím si ho do poloviny zaživa!
reagovat - Neděle 29. listopadu 2009 v 15:37 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
LuboO> Díky za radu, jenže ty moravské potvory vůbec nespolupracovaly!!!
reagovatTakže teďka místo kusu vyuzeného masa, tlačim do hlavy perníkovou rybu. A k tomu nebude kšeft.
Ach jo!
- Neděle 29. listopadu 2009 v 1:53 ® rgb23 reakce na …
-
Jeff> njn, ale čerstvá ryba je hold čerstvá ryba
reagovatVánočního kapra snad taky netaháš z mrazáku
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:45 ® Jeff
-
Tak tohle je humus, připoutat ty lidi a necht jim ožrat nohy od krys za živa!!
http://www.rozzlobenimuzi.com/?…
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 13:59 ® LuboO reakce na …
-
Robur> v tom poradi, ako su na stranke…:))
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 13:57 ® Robur
-
lubo, a není to malé?
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 13:52 ® LuboO reakce na …
-
zlomiljsemprut> a zainvestoval by som do tohto, ono sa to vrati…
http://www.rybarstvopema.sk/?…
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 12:34 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
hraji> Dost dobrý nápad! Díky! Zrovna včera jsme rubali stromy v Beskydech. Takže motorovka je zaběhnutá… Ještě jednou díky.
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 12:32 ® hraji reakce na …
-
zlomiljsemprut> nejlepší bude na místě rozdělat oheň a spálit některé stromy, které bobr ještě nedokázal pohryzat, ryby na místě tepelně upravit (vyudit) a dovézt do Slezska již zakonzervované
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 12:29 ® zlomiljsemprut
-
rgb23> Já se jednoznačně přimlouvám za uzení. A drobotinu taky nacpi do udírny, bude z toho velmi chutná jednohubka k televizi.
Jinak já taky potřebuji radu. Ve Slezsku chytat to teď stojí za prd. Všude hodně vody. Tak jedeme naplnit mrazáky rybami z Dyje. Jak je ale uchovat několik hodin, aby se mi nezkazily? Bereme dodávku, počítáme s několika stovkami ryb. Rybí maso je teďka v hospodách dobře zaplacené.
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 8:14 ® džigit
-
rgb23> osobně jsem pro uzení!Ale to už je i otázka velikosti udírny,já bych do své potřeboval tak … a nebo i více.Letos úhoř nebyl,spokojím se s domácí slaninou,sejrem a koupeným a vyuzeným lososem
reagovat