Chytej.cz

otázka selského rozumu

29.5.2006 | pif | 150.337 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 26. června 2009 ve 14:07 ® sus1 reakce na …

Vydrain> Já jedu autem:-)

reagovat
Pátek 26. června 2009 ve 12:06 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Robur – tebe se nikdo na nic neptal :-D Anebo jinak, někdo to tu psal: Mlč a nic se ti nestane :-D

crrrcrrr – se neflákám, já jenm čekám, až se někdo vybékne s fotkama hehe a čekám na návrhy jak k vagimu :-)

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 10:46 ® Robur
Robur

kde by se flákala, čekalal způsobně až domluvíme:-D

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 10:41 ® cercer reakce na …
cercer

Vydrain> čůs,kde se flákáš??!!

Alov> dobrej psychologickej rozbor :-D

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 10:01 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Kaprnáku, když se bavějí dospělí, malý děti šoupou nohama ..... Kapišto?

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 ve 12:57 ® Robur
Robur

tak ho nechte bejt, myslí to dobře, akorát to dává špatným způsobem najevo. Já mám hlavně radost, že napíše, že jsem nikdy nic nechyt a cosi kdesi a šup, už tam je…:-D

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 10:43 ® Alov
Alov

kaprnak> Úctu k rybám sice máš, ale to je tak asi všechno, co v kebuli máš. Nemáš tam např. smyls pro trošku sarkasmu, ironie nebo černého humoru. Udělal si tu ze sebe pitomce v plné své kráse. Většina lidí, jestli ne všichni, s kterýma si se tu hádal rozhodně rybožrouti nebo masaři nejsou a možná by si byl jejich úctou k rybám překvapen. Ale na to možna přijdeš, až nebudeš mít v hlavě kýbl šrotu a pytel boilí. Nazdar…

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 9:08 ® cormoran reakce na …
cormoran

kaprnak> Podívej do Z lovu, tak by to mělo vypadat, aby se trochu „pročistila krev“ v revíru…

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 9:03 ® Robur
Robur

Prichy, kamaráde, u tebe to chápu. Vzhledme k tomu, že znám tvé kutilské schopnosti, tak tě tajně podezřívám, že máš hmotu i formu na odlévání stejků. Ale nepodělíš se a srážíš tady u mlaďasů naši morální autoritu:-D . Navrhuji kompromis, prozraď návod a já pustím každou druhou rybu.

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 8:51 ® cormoran
cormoran

Alov> Klackem je to sice rychlejší, ale je to wo ničem. Vždycky raději podřezávám, to ve mě pak pěkně rozpoutá pud lovce…Určitě ten pocit znáš, když zaryješ ten nůž do masa, pak krev…no prostě labůžo:-)

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 8:29 ® kaprnak
kaprnak

tak tady panove koncim nema to smysl vy to nikdy nemuzete pochopit akorat se muzete hadat kdo je z vas vetsi masar delejte si co chcete ja to nezachranim ja uctu k rybam mam a jestli vy ne tak to me mrzi

s pozdravem CHYT A PUST

reagovat
foto/forum/2009/th-img9180.jpg
Čtvrtek 25. června 2009 v 8:13 ® Alov
Alov

Je lepší dát Candátovi za uši klackem nebo ho podříznout tupou kudlou???

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 0:46 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Prichy> já ti nevím co pořád řešíte, v obchodě si taky radši koupím maso z mladého býčka než starou krávu na polívku…Štika nad 30 cm je akorát pro slepice, a oni ti mlaďoši to jednou pochopí:-)

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 23:36 ® Prichy reakce na …
Prichy

kaprnak: vidis, proto sem na chytej chodim jen omezene, protoze proste by se to melo jmenovat spis sezer! mas naprostou pravdu, ryby by se meli poustet protoze clovek neni prece masozravec ne?

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 23:12 ® rgb23 reakce na …
rgb23

vagi> pouštět malé ryby nemá smysl, stejně jsou jich mraky a svaz je zase vysadí, přes neustálé záběry droboty se k velké rybě skoro ani nedostaneš. Krom toho takový dravec je konečný článek potravinové pyramidy, čím je starší, tím víc má v sobě toho hnusu a chemikálií… pak i ty kosti už jsou větší, staré maso… Kapraři taky mají tu horní míru a berou jen ty menší kousky:-)

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 21:47 ® Frk
Frk

doprčic, z vás by měli na čezu radost. Takhle někdo sedět na vedení, to by bylo poruch :-))

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 21:22 ® vagi reakce na …
vagi

rgb23> když se tak nad tím zamýšlím, máš pravdu. Já ty malý do teď dával jen kočkám. Napravím to, takovej salátek… :-)

kaprnak: až vyzkoušíš ty dobroty, budeš taky masař. Přece nechceš všechno pouštět, když je povolenka tak drahá. Se mi to přece musí rentovat, né?

reagovat
Středa 24. června 2009 v 19:55 ® kubas reakce na …
kubas

inspo> jo to je fakt, hlavně když je někdo mimo mísu :-)

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 14:49 ® inspo

Kua, tady je srandy…už toho nechte, bolí mě z vás břícho :-) .

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 14:27 ® kaprnak
kaprnak

cep hrozne se bojim fakt

vagi na candatech 90+ si nikdy pochutnavat nebudu za prvy ryby nejim a za druhy by me hanba fackovala si takovou rybu odnest je videt ze jsi jen dalsi masar na seznamu

rgb23 tobe ani nema cenu nic vysvetlovat

a este my reknite co to hdu je ze bych se toho mel bat nebo si davat bacha fakt nechapu to je asi jen naka tlupa mastnaku ktery nevijou jakou vodu driv vydrancovat

a to kam chodim na ryby to klidne muzou dozvedet tady na chytej a muzou tam klidne jet na ryby ale kdyz tam budu ja TAK JIM TO MASARENI TAK LEHCE NEPROJDE

jo a cercer1 dik za varovani ale co voni tak muzou udelat no strasne se bojim

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 23:50 ® cercer reakce na …
cercer

kaprnak> hlavně se jim tu neprokecni,kam jezdíš na ryby..znamenalo by to konec starých časů…jo a na HDU bacha..

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 23:41 ® cercer
cercer

ste se konečně rozkecali,masáci!!!

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 21:16 ® rgb23 reakce na …
rgb23

vagi> stará ryba, tvrdá ryba. Candát obvzláště, nad 35 cm samá kost… to ti prckové, z těch je salátek:-) velký ryby dávám sousedům.

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 20:09 ® vagi
vagi

kaprnak> právě, že když chytnu starší a vychytralou rybu, tak jí sežeru s dvakrát takovou radostí, protože kromě mých chuťových pohárků je uspokojen i můj lovecký pud! Až si začneš pochutnávat na candátech 90+, zjistíš jaká je to lábuž a dáš mi za pravdu.

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 19:11 ® CeP reakce na …
CeP

kaprnak> mlc a nic se ti nestane. nevis co te ceka esli budes tahat HDU za nohu. jak zacne regulus carovat.., ses v hajzlu.

a je pravda, ze mrtva ryba, dobra ryba. treba ja ryby co sou maly hazu do kopriv, ty co maj panvickouvou velikost beru domu a co nesezeru sam, hazu slepicim, nebo na hnuj. oboji ma sve vyhody. slepice maji vejce jako tenisaky a na hnoji mam zizaly jako petky pletaci jehlice.

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 18:50 ® kaprnak
kaprnak

hrozně se bojim celej se třesu fakt nevym jestli to mas v ty hlave tak vymatlany nebo to delas schvalně

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 18:46 ® regulus reakce na …
regulus

kaprnak> tos ovšem strašlivě posral, protože tě stihne strašná kledba HDU.

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 18:29 ® kaprnak
kaprnak

kety.vydra no ta reakce byla prece na toho kdo zalozil tohle forum a na jeho otazky

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 18:07 ® rgb23
rgb23
:-)
reagovat
foto/forum/2009/th-img9166.jpg
Úterý 23. června 2009 v 18:03 ® Robur
Robur

dle mého je tedy na jídlo lepší mladší ryba než přestárlá, navíc tu velkou už nemusím chytit, že? Takže si myslím, že platí: lepší kapr ve vezírku, než sumec v rybníku. Tedy pokud ten rybník není můj. Pak snad.

reagovat