Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 150.451 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 23. června 2009 v 17:42 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kaprnak> zajímalo by mě,na koho ta reakce teď byla? :-)

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 13:45 ® kaprnak
kaprnak

za to ze zabijis ryby bys chtel jeste platit styd se hovado protoze nic jinyho nejses ja nemam nic proti tomu ze si nekdo obcas rybu vezme ale ne aby masaril jak to zrejme delas ty a tobe podobní. A jak píšes že ti co ryby pouštějí podporují plísně a nemoci to není vubec pravda protože ja kdyz se k rybe chovam tak jak mam tak ji nezpusobim zadnou ujmu na zdravi to akorat rybari kteri nevedi jak se k ulovene rybe kterou chci pustit chovat.A to ze jsou ryby vyškolene od tech co je pousti vzdyt to je prece jenom dobře aspon bude pořad co chytat a kdyz uz prelstis takovou starou a vychytralou rybu tak to je snad to nejkrasnejsi co rybar v zivote dokaze nebo snad ne protoze kdyz by ryby braly vzdycky a navsechno tak to uz by me ani nebavilo chytat.

A jestli tebe to trapi ze sou mazane tak si asi moc neveris jako rybar promin ale je to tak

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 13:30 ® regulus
regulus
reagovat
Úterý 24. března 2009 v 15:54 ® 1Mara
1Mara

Tak snad teď se nažeru :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img8302.jpg
Úterý 24. března 2009 v 15:09 ® cercer
cercer

správný přístup..

reagovat
Úterý 3. března 2009 v 16:46 ® Deleted reakce na …

cercer1 – nebo bychom mohli odrybnit nějakou náhodnou vodu a dát tam ceduli „to je pomsta za tonise“. Byla by to výstraha všem, co provozujou tu úchylnou metodu chyt a pust..

reagovat
Úterý 3. března 2009 v 10:50 ® Mary reakce na …
Mary

Opravuji: chyba unáhlení: chtěla jsme napsat, že bys neměl na tu dorostlou rybu, tak velká ústa.

reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 23:29 ® cercer
cercer

tonis:když nám řekneš odkud jsi a kde chytáš,tak tam s kamarády ze selského vyrazíme a už nikdy žádný ryby pouštět nebudeš,protože nebudeš mít CO pouštět!!My berem všechno-platíme drahý papíry,cesta taky něco stojí,tak se to musí rentovat-to sou jednoduché počty.

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 16:38 ® Mary reakce na …
Mary

Když budu vědět, kde je tvůj revír (to jest, odkud jsi)nedoplněná karta, tak ji i pustím, ale na to nemáš, tak velkou hubu.

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 16:33 ® tonis
tonis

A jak k tomu přijdu já co chytím a pouštím , když takovej jako jsi ty mi tu rybu chytíš a mě nedoroste. To by jsi také měl platit více ne? A to ne 5 kč za hodinu . Selský rozume!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!

reagovat
Neděle 1. března 2009 ve 23:19 ® 1Mara
1Mara

Nejsou plněný jsou koupený mražený a na nich je jen marináda, kterou dělal kamarádovo děda .

reagovat
Neděle 1. března 2009 ve 23:18 ® Michal/
Michal/

1Mara< Čím sou plněný ty makrely? Vypadá to jako zelí :-D

reagovat
Neděle 1. března 2009 v 15:57 ® 1Mara
1Mara
reagovat
foto/forum/2009/th-img7880.jpg
Neděle 1. března 2009 v 15:56 ® 1Mara
1Mara
reagovat
foto/forum/2009/th-img7879.jpg
Neděle 1. března 2009 v 15:53 ® 1Mara
1Mara

Jo jo už aby bylo léto taky chci už masit pod plným :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img7878.jpg
Neděle 1. března 2009 v 15:34 ® vagi
vagi

tak jsem si skočil zapytlačit na pstruhovku, na živé rybičky brali jako divý, zbytek jsem prodal do hospody :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img7877.jpg
Sobota 7. února 2009 ve 20:48 ® albin
albin

Zejtra du k nám na řeku na candoše.Ve 4 ráno na živý hrouzány.Kdo se přidá?

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 16:32 ® njesek

Robur:a kolik máš na tý montáži trojháků,neukradl kotvy z lodi???

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 14:09 ® Robur
Robur

unás pod splavem se teď shlukují kapři. Jeden by nevěřil, jak jim trojháček chutná.

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 13:07 ® 1Mara
1Mara

cercer1– buď normální vždyť už tady žádný ryby nejsou,všechny jsou sežraný :-D DD

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 12:25 ®  reakce na …

no letos první ryba pstruh 38 ale jak to bývá tak ppo změření a vyfocení se mrskl.. budiž mu voda lehká.. zajdu si pro něj zas:D

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 2:59 ® cercer
cercer

tak kdo má už letos premiérově nějakej zářez??Nebo jste snad tady všichni zpitoměli a začali ryby pouštět??

reagovat
Neděle 25. ledna 2009 ve 21:22 ® pif
pif

Pumpik..nic se neděje,tato osvěta je v plenkách,ale jsem rád,že jsi pochopil tuto myšlenku a podpoříš nás…mordování není nikdy dost..s pozdravem sláva filetům se loučím-.))

reagovat
Neděle 25. ledna 2009 v 16:23 ® Pumpik

Hele pif to si děláš srandu ne:-D ?Já bych navrhoval 1cm karpa 10 Kč :-D .1 cm štiky 20Kč:D,hele já ti děkuju že ryby vyškolené nevracíš vodě ale radči je zabiješ a sežereš,díky moc kdyžtak založ konto a já ti tam něco pošlu protože sem tuhle sezonu nějakýho toho kapra vyškolil a vratil vodě,to sem ale vůl co,no příště ho radči zabiju:D

reagovat
Středa 24. prosince 2008 v 10:35 ® sgt.mooody

Bez urážky,ale větší kravinu jsem ještě nikdy neslyšel:-)

reagovat
Středa 24. prosince 2008 v 10:35 ® pif
pif

tome,ty vole......o té vánočce mě vubec nemluv,nevyky­nula,právě dělám repete,pokud to nevyjde......tak za to mužeš ty-.)))))

reagovat
Středa 24. prosince 2008 v 10:12 ® laskut reakce na …

pife krev poteče možná ze mě až jim tady prozradím jak jsi doma pekl vánočku :-D a málem si u toho zasukoval ruce ;-)

reagovat
Středa 24. prosince 2008 v 0:05 ® regulus reakce na …
regulus

Pife – už tekla, došel jsem z hokny, křápl dvě rybniční prasata po kebuli, akorát ty svině měli šupin jako prase. -:)))

reagovat
Úterý 23. prosince 2008 ve 21:32 ® 1Mara
1Mara

Pif- toje orgáč cóóó???

reagovat
Úterý 23. prosince 2008 v 17:34 ® pif
pif

přátelé a příznivci masařiny…už se nám to blíží,zítra poteče krev v celé republice…jupí-.)))

reagovat