Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 150.262 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:23 ® Robur
Robur

umím dobré zavináče z malých potočáků, až budu mít čas, pošlu recept, OK, čus.

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:21 ® toulovec reakce na …
toulovec

nesouhlasím s tebou alivio, já bych si jednou naopak přál takovou hromadu škrabat nejen stahovat. O takové hromadě okouních mrtvol se mi i zdá

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:12 ® regulus
regulus

No vážení přátelé, zamysleme se i nad svými příspěvky na tomto serveru. Některé rubriky by bylo potřeba trochu oživit, řekl bych až provonět. Například rubrika „Z lovu“ je plná krajinek a ryb, povětšinou trapně puštěných. oživme to peknou fotografií zmasené ryby a následně dvěma fotografiemi její kuchyňské úpravy. Pro admina – což takle založit novou rubriku – RECEPTY

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 12:41 ® CeP reakce na …
CeP

Kelte.. stary brachu.. ty mas stale jeste ty hnedy strevice?? ;-) )

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 12:39 ® Shrek reakce na …
Shrek

Kelte,ty jsi byl s Bassíkem na rybách,co?Nechtěl bych to stahovat..... :-)

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 12:33 ® hajan reakce na …

kelt: tak to je masakr…

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 12:32 ® perch
perch

no ja myslim ze ne…=)

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 12:25 ® kelt reakce na …
kelt

jeden z mých masajských vzorů…Z důvodu možného napadení některým psychicky labilním CaR není vidět obličej – radši ani zezadu…:-)) )

reagovat
foto/forum/2006/th-img555.jpg
Čtvrtek 1. června 2006 v 11:59 ® kelt
kelt

Moc hezká fotka Kulin…:-)) ) Taky jednu přidám – občas ji mám jako tapetu na PC – má název V pravý čas ve správných rukách…

reagovat
foto/forum/2006/th-img554.jpg
Čtvrtek 1. června 2006 v 11:49 ® kulin
kulin

A hlavně nesmíme zapomínat na mládež,a směrovat ji správným směrem již od útlého věku.

reagovat
foto/forum/2006/th-img553.jpg
Čtvrtek 1. června 2006 v 10:59 ® Shrek reakce na …
Shrek

díky této fotce,Toulíku,ani přísahu skládat nemusíš.Jsi dosazen bez pasování.Fotka dokazuje Tvé hrdinské činy bez jakýchkoliv pochybností..­...... :-D

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 v 10:55 ® toulovec
toulovec

všem Vám děkuji za projevenou důvěru, ti co s tím nesouhlasej, ať laskavě držej tlamu!!!!!!

nad rozpálenou pánví složím slavnostní přísahu.

reagovat
foto/forum/2006/th-img552.jpg
Čtvrtek 1. června 2006 ve 3:30 ® regulus
regulus

Vážení přátelé masajové a HDU. Na základě naší plodné debaty, vzniklo za velkých porodních bolestí masajské desatero, slušelo by se tedy mít i svoje nazaměnitelné označení. Já vás chápu, už slyším námitky, že se přece zcela jasně lišíme už jen tím, že ani rybka nazmar, ba co rybka, ani šupina … Rozhodl jsem se, zcela demokraticky, já a já, že hodím do fóra takovou dejme tomu skicu, našeho loga. Já vím, není to dokonalý, ale jak už jsem napsal, je to jen skica, prvotní návth, společnými silami ho dovedeme k dokonalosti. Dovolil jsem si do něj zapracovat i několik vašich návrhů, které v naší plodné diskuzi, zazněly.

reagovat
foto/forum/2006/th-img551.jpg
Čtvrtek 1. června 2006 v 0:44 ® kkarlos
kkarlos

naprosto souhlasim… a pokud mi prijmete, budu dodrzovati… :-)

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 23:59 ® kelt reakce na …
kelt

Naprosto s tebou souhlasím…Musím říct, že tohle bylo v mém případě dlouhou dobu největší úskalí, ale pak přišel den „D“, kdy jsem dostal od Pifa k vánocům hlubinný agregát. Krom toho, že se stal mou nejoblíbenější rybolovnou technikou (tím bych rád inspiroval HaDa aby chytej doplnil ještě o rubriku „Těžba agregátem“) již nikdy jsem neodcházel od vody s prázdnou a tím naplňuji šesté přikázání…!

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 23:49 ® breca reakce na …

kelt- dá se souhlasit se vším, pokud u bodu 6. lze akceptovat i odnášený či uklízený bordel po jiných. pokud myslíš jenom ryby, tak je to prů.er. Chodím bez nich dost často. Navrhuji sankci: pokud masař odjede bez ryby, dojede si do Tesca hned jednu koupit. Tím vzniknou masaři zvýšené náklady na rybolov. Aby se mu rentovala povolenka, bude se muset vzdělávat a zdokonalovat, čímž se jeho úlovky zvýší a stane se dokonalejším masařem!

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 23:42 ® kelt
kelt

HDU a ostaní kamarádi masaři. Zde je původní forma našeho destera, je však možné učiniti dodatečné úpravy..:-))

Já jsem Masař, tvůj vzor:

1.Nebudeš mít jiné vzory mimo mne.

2.Nevezmeš slova Chyť a pusť nikdy do huby

3.Pomni, abys zmasil vše co chytíš

4.Cti nože svého i pánev svou, abys dlouho živ byl a dobře rybu ochutil

5.Nepustíš

6.Neodejdeš od vody nikdy s prázdnou

7.Pobereš co můžeš

8.Nepromluvíš křivého slova na kamarády masaře.

9.Požádáš manželky bližního svého o ranžírák, koření na ryby a gril

10.Požádáš na statku u bližního svého aby vše co nesežereš hned ti bližní zamrazil

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 22:51 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

breca – to nejni tim co mám na talíří, perlín je totiž božstvo hdu, ale pssst :-) robur – na to se nemusim dávat vycpat :-)) ) veselý korálky sou ukrytý v réže :-)

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 22:33 ® Robur
Robur

Vydrain, dej se vycpat, a když se povedeš, např. místo očiček nějaké veselé korálky,tak můžeš být nějaká insignie.

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 22:28 ® breca reakce na …

Vydrain – každý na talíři vyznává jiný kult – prasař, volař, kaprař … – budeš tedy v sekci perlínářů!!!

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 22:08 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

já myslela, že posvátný zvíře je perlín, mno tak nic :-)

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 21:01 ® pif
pif

v egyptě byl posvátné ibis.my uděláme posvátnýho ptáka kormorána!!!!jako bonus budeme rozesílat video z aljašky,jak gryzzly morduje lososy v tahu-:))

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 21:00 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR – dé pokoj, jedna Hydromačka stačí …

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:58 ® breca reakce na …

a kormorán by jí dělal společnost!

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:56 ® Robur
Robur

ještě bychom mohly adoptovat v nějaké Zoo například vydru, jako symbol našeho snažení

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:45 ® breca reakce na …

Hej Toulovče, nejjasnější masaři, ujmi se vlády a dej tomu řád!!

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:43 ® breca reakce na …

regulus – to právě není demokracie, to je zvůle či z vůle vrchnosti.

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:34 ® regulus
regulus

BRECA – ty z toho děláš holubník, Velkovévoda Toulovec rozhodne. Ještě bys nám tady zaváděl nějakou za.ranou demokracii …

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:30 ® breca reakce na …

kooptovat – dosadit bez volby

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:27 ® Shrek
Shrek

tak mi ještě vysvětli co to je slovo kooptování?? :-D

reagovat