Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 150.478 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 14:02 ® chyt a pust reakce na …

nejsi studovanej. to vym taky.

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 13:57 ® chyt a pust reakce na …

Mary skus jen tak okouna vyvalet v mouce a uprazit.Mnaaaaam

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 13:55 ® kelt
kelt

Drahý Chyť a pusť…Pokud sereš a chčiješ do vody tak jsi trošku prase…:D Netuším odkud jsi ale je m líto Robura který tě bude muset hledat v místech bohem zapomenutých, neboť u nás v civilizaci svoje potřeby vykonáváme na toaletě a odtud odchází vše do čističek odpadních vod… A proto smrt šupinatým kaličům vod..!! :-D :-D

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 13:54 ® chyt a pust reakce na …

cercer1 haaaaaaaaaaaaa,ja jsem nerek ze ryby nezeru,jenom nejsem takovej dravec jak vy.Uz jsi nekdy zral rybu za sirova?jo a nech draku ty pstruhy na pokoji,jejich malo a jsou drahy.

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 13:37 ® chyt a pust reakce na …

robur..jdes po me.to se nahledas!!to neni jak cekani na cejna

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 13:31 ® chyt a pust reakce na …

kelt..Tomas pravdu, ale ty taky seres a chcijes a tve vykaly jdou take do vod a proto jsem tu ja

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 13:18 ® Mary reakce na …
Mary

jojo, takový pečenáčky, to je věc. Bouchali skoro všeci, tak nedělejte herce, či politiky.

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 12:18 ® kelt
kelt

Chyť a pust.. kdyby bylo víc takovéch lidí jako ty…Tak se do vody už nedá ani vlézt na koupání – dyť ty ryby v té vodě kopulujó a hlavně do ní chčíjó a seró…Proto je tu Pif s revolučním mottem: „Zabij rybu, zachráníš čistotu vody“… Asi už se opakuju ale nezapomenu na ten krásné první den, den osvěty, den kdy mně naučil Pif pouštět ryby.. Ze dvó metrů na vostré šutr.. :-D :-D :-D

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 v 11:55 ® Robur reakce na …
Robur

Chyt a pust, naopak, myslíme to smrtelně vážně a teď jdem po tobě:-)

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 v 11:46 ® chyt a pust reakce na …

Jebnom čistě ze zvědavosti.Dík

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 v 11:44 ® chyt a pust reakce na …

To si země na tomhle foru děláta prdel ne.

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 v 11:39 ® chyt a pust reakce na …

Pife ty srandisto,tak se nezlob a běž si kuchnout.Jo a pozdravuj právníka a at mě taky nesere.

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 v 9:33 ® sus1 reakce na …

…tytyty jeden nezbednej chlapče,že tě vytahám za ouška… Teeeeda, to už jsem neslyšel ani nepamatuju.:-)) )))))Ještě to v dnešní fuguje?:-))

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 v 9:24 ® Robur
Robur

sám lituji, že nick pif, už byl zabraný, protože zašifrovat do toho vzkaz: Pozabíjím Ichtyse Fšecky může jen velký zakladatel tohoto fóra…

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 v 9:01 ® pif
pif

chyt a pust:tytyty jeden nezbednej chlapče,že tě vytahám za ouška…nezasírej tady tohle bohulibé téma nějakou spátečnickou osvětou o pouštění ryb..i v televizi beží reklama na rybu domácí,potažmo na pánvičce…a my tady jsme tohoto tématu průkopníci…jen tak na okraj,já ryby nezabÝjím,ale zabíjím…a pokud se neomluvíš za ty hrubé výrazy,tak si půjdu stěžovat k právníkovi k nám do masokombinátu,nebo do rybárny(tam trávím dlouhé hodiny při pohledu na kuchání ryb)…

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 v 0:10 ® licus.10
licus.10

tak já musím říci, že všechno pouštím protože jsem línej to KUCHAT:)). Ne opravdu ryby nejím,i když jsou zdravé. Někdy si kapříka vezmu,jelikož rodina ryby může a tak jí ho párkrát dopřeji a myslím si, že na tom není nic špatného

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 23:56 ® cercer
cercer

chyt a pus:hele,jsi tu novej…to jediný tě zachránilo od horšího…jinak bych byl sprostější..takže táhni do ,,svýho" fóra a ne..r se mezi nás,co milujem ryby na všechny způsoby!!!
A jesli jsi ještě nevochutnal pstruha,čerstvě chycenýho na hnojáčka z pravého horského potoka,či nevíš,jak dobře přibíraj kachny potom,co jim nasekáš 5× do týdne do žrádla nějakýho kapřího chcípáka,co stejně nemá míru…pak jsi spís za kreténa ty. Ale jak říkám…máš možnost to vše ještě napravit..začni ryby taky žrát,hlaš přírůstky a přidej se do našeho klubu milovníků ryb!!!

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 23:49 ® cercer
cercer

Pif:jak to chlape děláš…tolik nenávisti!!:-D DD

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 23:38 ® albin
albin

chyt a pust:Já tu teda taky nejsem přihlášenej dlouho,ale takový výrazivo hned první den bych si teda nedovolil.A proč tě zajímá míra sumce na Berounce když všechno pouštíš?

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 23:31 ® chyt a pust

chtel jsem se zepta, jak je to naplanovano s mirou sumce na Berounce pristi rok vi nekdo.Bude bez miry nebo ne.Diky za odpoved

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 23:28 ® chyt a pust

dobry den jsem tu dnes novy apozdravuji vsechny co se ridi pravidlem chyt a pust.

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 23:26 ® chyt a pust

To se mas pife cim chlubit ,ze prvni rybu co chytnes tak hned zabyjes.Kdyby bylo takovejch kretenu vic tak si nechytnem zachvili ani cudlu.kdyz si pred tim nez sahnes na rybu tu tvoji ruku namocis,tak se takovych to plisni a nemoci u ryby vyvarujes.podle me si masochista askurvenec kterému bych povolenku do ruky nedal.

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 ve 22:27 ® kelt
kelt

Dneska jsem všechny dravce zmasil.. Všem jsem něco pošeptal a pak jsem je pustil asi ze dvou metrů na kámen.. A Pif byl spokujen… :-)) )

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 ve 21:59 ® albin
albin

Dneska jsem všechny dravce pustil a všem sem šeptal nad čárou aby už příště skákaly na háčky jen masařům.Spoko­jen pife?

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 0:25 ® cercer
cercer

…ani nemíchal…

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 22:09 ® Vydrain
Vydrain

breco, ty žijééééš :-) nazdárrrr :-)

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:50 ® Robur
Robur

ani netřepal

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:30 ® CeP
CeP

hmm.. necetl a nepochopil… :-(

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 19:12 ® sus1 reakce na …

Hned poslechnou??!!:-))

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 19:11 ® sus1

cercer1: . . a s těma dětma,co??:-))

reagovat