Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.501 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:55 ® cercer
-
stejně to ten CeP umí podat,co?
reagovatDD
- Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:37 ® Jak.novi
-
pif: Moc se omlouvám malinko jsem to přehnal. ( asi je to tím že mám blbej den) ale stále nachápu proč ryby hned majznout po palici. A k tomu vyškolení ryb. Při rybaření jde o to být chytřejší než ryba. A ne moc často se to podaří. Když to nejde s touto nástrahou, tak zkusit jinou. Stále zkoušet a zkoušet. Věřím že se ti to podaří a nachytáš ryb kolik budeš chtít. Tak Petrův zdar
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:33 ® sus1 reakce na …
-
Robur :A neni tvůj???mohl by.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:14 ® Robur
-
ty vole, jestli je Pif jeho otec, tak bych to chápal
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:11 ® CeP reakce na …
-
Jak.novi> mily synu, jsi jeste veeelmi mlad, coz ale neomlouva tvou zbrklou nerozvaznost. snad proto na tebe nebudu hruby a naopak ti poradim. precti si ponejprv tenhle topic uplne cely (kdybys nevjedel – topic=toto tema). pekne od zacatku, stranku po strance a dam za to krk, ze pochopis, co a jak je vlastne mysleno. kdyby preci jen ne, zkus to precist jeste jednou, ale pred tim poradne zatrep hlavou. tuhle jsem totiz dostal od dochtorky nejaky kapicky a na ty lahvicce se pise pred upotrebenim protrepat. pre to protrepani ma blahodarny ucinek i na mozkovou cinnost.
reagovat
a az prohlednes, cekam tvou omluvu chlapovi, kterej by mohl byt v klidu tvym tatou. - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 13:16 ® Robur
-
cercere, nemá čas je chytat, schov mně bednu. ALe jinak oceňuje, že se chováš sportovně a dáš jim šanci a dáváš je před tím do revíru. Bohužel se k tobě nemohu připojit a vychytat je, takže bedničku tedy schovej.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:46 ® LojzaRybka reakce na …
-
cercer1>tady na ohři7 vysadili plno lipánků a potočáčků,běžná míra kolem 10cm,přijeď maj ještě měké kosti
reagovat))
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:31 ® sus1 reakce na …
-
Když jich bude hodně, tak to chce jít se sítí a ne s prutama.__!!!
reagovat)
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:28 ® cercer
-
když už jsme u toho…dneska jdeme vysazovat duháky…ještě dneska vyprázdnim mražák!!!Zejtra mi nikdo nevolejte,pro nikoho tu nejsem..maso zdražili,cejtim dobrej vývar!!!Držte palce,ať berou,hnojáčků mám plnou sklenici!
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:26 ® cercer
-
Pife…fákt…kde máš mozek??!!
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 11:04 ® breca reakce na …
-
…CHCE TO ČÍST POŘÁDNĚ!!!!!
-
Jak.novi: Tem mozek nech v klidu, jak jsem psal ve fóru: „POUŠTĚT NEBO NEPOUŠTĚT…“
-
Jak.novi: Tem mozek nech v klidu, jak jsem psal ve fóru: „POUŠTĚT NEBO NEPOUŠTĚT…“
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 10:59 ® Jak.novi
-
pif: ty si ale kus pořádnýho vola. Proč slušní rybáři by měli platit masařům. Prooooooč. Jestli si myslíš že rybu zachráníš tím že ji majzneš po palici a vykucháš tak mi prosím řekni kde si nechal mozek. Možná se ti zdám trochu hrubej 1)Takovej už sem 2) Je to pravda s tím mozkem
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 v 0:26 ® cercer
-
A já vím,kdo bude mít v pátek prokoplou prdel od Frka!!!
reagovat - Středa 15. října 2008 v 18:00 ® Robur
-
a já vím, kde budou v pátek brát na trojháky
reagovat - Středa 15. října 2008 v 17:58 ® CeP reakce na …
-
pf pf to je toho. to ja napriklad vim, jak chutnaj filety z ruzovyho lososa. od soboty…
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 22:55 ® Robur
-
vy jste amatéři a Cep nevzdělatelný chudák, já např. od pátku vím, jak se vypouští rybník…
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 21:44 ® LojzaRybka
-
kelt>
reagovat)))
- Neděle 12. října 2008 ve 21:37 ® CeP reakce na …
-
ale, ale.. bylo kretinsky kaprobrani??
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 21:36 ® kelt
-
Baron no my právě všichni jezdíme pro tři kapry k Vám na Jih Čech – takže díky za pozvání.. Blbý je že většinou musíme brát jen malý tak do 30cm – ti mají moc kostí takže to končí u slepic v krmení.. O pořádnýho kapra u Vás dole člověk nezavadí…
reagovat
A s tím masažem si Alivia urazil.. Masař je v jeho případě jen slabej odvar.. Kdyby si ho viděl jak tahá malý pstroužky na pstruhovce na hnojáka a jaký z toho umí udělat grundle tak by si to nikdy nemohl napsat… - Neděle 12. října 2008 ve 21:36 ® CeP reakce na …
-
co bysme mu delali. metal dostane. ja jdu rano na otavu 3 a beru si taky tri. odpoledne du na otavu 4 a to si vemu styry kapry. podle cisla reviru, ne? mam to dohoukly s predsedou CRS. pristi rok prej to daji normalne do radu. boooze jak ja zavidim lidem co bydlej kolem lipna. si to predstavte, vltava 30–32
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 21:31 ® LojzaRybka
-
Baron>tak já ti říkám,,,neber tři kapry,,,můžeš jen dva
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 21:31 ® kelt
-
Pife vypadá to tak a z toho důvodu na něj přišly strašné depresie..
reagovatA víš čím to dvouhlavej léčí?? Malováním.. Je to asi vážné…
- Neděle 12. října 2008 ve 21:27 @ ??? reakce na …
-
ať mi někdo zkusí říct že si nesmím brát tři kapry.Asi bych mu dal po tlamě.
tak po TLAMĚ SI DEJ SÁM PROTOŽE TY NEJSI RYBÁŘ, ALE MASAŘ!!! Přijeď k nám na Jih Čech a uvidíš co tady s Tebou uděláme !!!
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 21:18 ® pif
-
kelte,copak,mrazák mu zeje prázdnotou?:)))
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 21:01 ® kelt
-
Pife tak sem dneska mluvil s Lubánkama.. Příjemně mne překvapil se svým revolučním relaxačním programem, který připravil pro Křetínské kapry..Doslava cituji..„najprv hybernacia v mraze mojej ladničky a pak niekoľkohodinová prehliadka môjho zažívacieho traktu..“ Dělá mi radost…
reagovat - Neděle 14. září 2008 ve 21:42 ® Shrek
-
Jak vůbec můžete přemýšlet nad nějakým vracením zpět?Když si spočítám,na kolik mě vyšla povolenka,celkově celé rybářské nádobíčko,benzínu kolik propálim na cestách za rybama – ať mi někdo zkusí říct že si nesmím brát tři kapry.Asi bych mu dal po tlamě.
reagovat - Neděle 14. září 2008 ve 20:50 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Ode dneška přestávám pít cokoli. Se mi řádně zvedl žaludek
reagovat - Neděle 14. září 2008 v 16:26 ® pif
-
tomuto říkám se dopracovat k dokonalosti:))))
reagovat