Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 150.501 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:55 ® cercer
cercer

stejně to ten CeP umí podat,co?:-D DD

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:37 ® Jak.novi
Jak.novi

pif: Moc se omlouvám malinko jsem to přehnal. ( asi je to tím že mám blbej den) ale stále nachápu proč ryby hned majznout po palici. A k tomu vyškolení ryb. Při rybaření jde o to být chytřejší než ryba. A ne moc často se to podaří. Když to nejde s touto nástrahou, tak zkusit jinou. Stále zkoušet a zkoušet. Věřím že se ti to podaří a nachytáš ryb kolik budeš chtít. Tak Petrův zdar

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:33 ® sus1 reakce na …

Robur :A neni tvůj???mohl by.:-)

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:14 ® Robur
Robur

ty vole, jestli je Pif jeho otec, tak bych to chápal:-)

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:11 ® CeP reakce na …
CeP

Jak.novi> mily synu, jsi jeste veeelmi mlad, coz ale neomlouva tvou zbrklou nerozvaznost. snad proto na tebe nebudu hruby a naopak ti poradim. precti si ponejprv tenhle topic uplne cely (kdybys nevjedel – topic=toto tema). pekne od zacatku, stranku po strance a dam za to krk, ze pochopis, co a jak je vlastne mysleno. kdyby preci jen ne, zkus to precist jeste jednou, ale pred tim poradne zatrep hlavou. tuhle jsem totiz dostal od dochtorky nejaky kapicky a na ty lahvicce se pise pred upotrebenim protrepat. pre to protrepani ma blahodarny ucinek i na mozkovou cinnost.
a az prohlednes, cekam tvou omluvu chlapovi, kterej by mohl byt v klidu tvym tatou.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 13:16 ® Robur
Robur

cercere, nemá čas je chytat, schov mně bednu. ALe jinak oceňuje, že se chováš sportovně a dáš jim šanci a dáváš je před tím do revíru. Bohužel se k tobě nemohu připojit a vychytat je, takže bedničku tedy schovej.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:46 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

cercer1>tady na ohři7 vysadili plno lipánků a potočáčků,běžná míra kolem 10cm,přijeď maj ještě měké kosti :-)) ))

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:31 ® sus1 reakce na …

Když jich bude hodně, tak to chce jít se sítí a ne s prutama.__!!!:-)) )

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:28 ® cercer
cercer

když už jsme u toho…dneska jdeme vysazovat duháky…ještě dneska vyprázdnim mražák!!!Zejtra mi nikdo nevolejte,pro nikoho tu nejsem..maso zdražili,cejtim dobrej vývar!!!Držte palce,ať berou,hnojáčků mám plnou sklenici!

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:26 ® cercer
cercer

Pife…fákt…kde máš mozek??!!:-))

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 11:04 ® breca reakce na …

…CHCE TO ČÍST POŘÁDNĚ!!!!!

reagovat

Jak.novi: Tem mozek nech v klidu, jak jsem psal ve fóru: „POUŠTĚT NEBO NEPOUŠTĚT…“

reagovat

Jak.novi: Tem mozek nech v klidu, jak jsem psal ve fóru: „POUŠTĚT NEBO NEPOUŠTĚT…“

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 10:59 ® Jak.novi
Jak.novi

pif: ty si ale kus pořádnýho vola. Proč slušní rybáři by měli platit masařům. Prooooooč. Jestli si myslíš že rybu zachráníš tím že ji majzneš po palici a vykucháš tak mi prosím řekni kde si nechal mozek. Možná se ti zdám trochu hrubej 1)Takovej už sem 2) Je to pravda s tím mozkem

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 v 0:26 ® cercer
cercer

A já vím,kdo bude mít v pátek prokoplou prdel od Frka!!!:-)

reagovat
Středa 15. října 2008 v 18:00 ® Robur
Robur

a já vím, kde budou v pátek brát na trojháky:-)

reagovat
Středa 15. října 2008 v 17:58 ® CeP reakce na …
CeP

pf pf to je toho. to ja napriklad vim, jak chutnaj filety z ruzovyho lososa. od soboty… :-))

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 22:55 ® Robur
Robur

vy jste amatéři a Cep nevzdělatelný chudák, já např. od pátku vím, jak se vypouští rybník…:-))

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 21:44 ® LojzaRybka
LojzaRybka

kelt> :-)) )))

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 21:37 ® CeP reakce na …
CeP

ale, ale.. bylo kretinsky kaprobrani??

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 21:36 ® kelt
kelt

Baron no my právě všichni jezdíme pro tři kapry k Vám na Jih Čech – takže díky za pozvání.. Blbý je že většinou musíme brát jen malý tak do 30cm – ti mají moc kostí takže to končí u slepic v krmení.. O pořádnýho kapra u Vás dole člověk nezavadí… :-D :-D
A s tím masažem si Alivia urazil.. Masař je v jeho případě jen slabej odvar.. Kdyby si ho viděl jak tahá malý pstroužky na pstruhovce na hnojáka a jaký z toho umí udělat grundle tak by si to nikdy nemohl napsat… :-D :-D :-D

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 21:36 ® CeP reakce na …
CeP

co bysme mu delali. metal dostane. ja jdu rano na otavu 3 a beru si taky tri. odpoledne du na otavu 4 a to si vemu styry kapry. podle cisla reviru, ne? mam to dohoukly s predsedou CRS. pristi rok prej to daji normalne do radu. boooze jak ja zavidim lidem co bydlej kolem lipna. si to predstavte, vltava 30–32

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 21:31 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Baron>tak já ti říkám,,,neber tři kapry,,,můžeš jen dva :-))

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 21:31 ® kelt
kelt

Pife vypadá to tak a z toho důvodu na něj přišly strašné depresie.. :-) A víš čím to dvouhlavej léčí?? Malováním.. Je to asi vážné…

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 21:27 @ ??? reakce na …

ať mi někdo zkusí říct že si nesmím brát tři kapry.Asi bych mu dal po tlamě.

tak po TLAMĚ SI DEJ SÁM PROTOŽE TY NEJSI RYBÁŘ, ALE MASAŘ!!! Přijeď k nám na Jih Čech a uvidíš co tady s Tebou uděláme !!!

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 21:18 ® pif
pif

kelte,copak,mrazák mu zeje prázdnotou?:)))

reagovat
Neděle 12. října 2008 ve 21:01 ® kelt
kelt

Pife tak sem dneska mluvil s Lubánkama.. Příjemně mne překvapil se svým revolučním relaxačním programem, který připravil pro Křetínské kapry..Doslava cituji..„najprv hybernacia v mraze mojej ladničky a pak niekoľkohodinová prehliadka môjho zažívacieho traktu..“ Dělá mi radost… :-D :-D

reagovat
Neděle 14. září 2008 ve 21:42 ® Shrek
Shrek

Jak vůbec můžete přemýšlet nad nějakým vracením zpět?Když si spočítám,na kolik mě vyšla povolenka,celkově celé rybářské nádobíčko,benzínu kolik propálim na cestách za rybama – ať mi někdo zkusí říct že si nesmím brát tři kapry.Asi bych mu dal po tlamě.

reagovat
Neděle 14. září 2008 ve 20:50 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Ode dneška přestávám pít cokoli. Se mi řádně zvedl žaludek :-D

reagovat
Neděle 14. září 2008 v 16:26 ® pif
pif

tomuto říkám se dopracovat k dokonalosti:))))

reagovat