Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.501 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 10. září 2008 v 1:34 ® mayor
-
PRUTOS: jo mam na mysli tlak krevni vcera jsem ho mel nizky a vubec mi nebrali ale jak jsem si dal pullitr kafe a 2energeticky napoje hned brali jako divi musel jsem dokonce jeden prut stahnout abych stihal tahat.(jinak jsem myslel tlak atmosfericky)
reagovat
a radsi at tam ty rybi jsou a tu vodu zas.raji ja si z te vody pak klidne caj uvarimjinak jak jsem psal nikomu tu rybu nezavidim a kazdy at si ji veme al pak nenadavejte ze tam nic neni(za ryby) pripadu mam mnoho(sice MRS ne ČRS ale mam)
- Úterý 9. září 2008 ve 22:31 ® inspo reakce na …
-
Sander> raději budu pít slabou kyselinu než něčí rozmnožovací buňky
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:29 ® Sander
-
inspo > to je slabá H2SO4, nedoporučuji.
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:23 ® inspo
-
tak od teď už budu chlastat jen dešťovou vodu
reagovat)
- Úterý 9. září 2008 ve 22:19 ® Sander
-
Kdyby jenom výkalů…ony v té vodě i sprostě prcaj! Pak se to zabalí, dá se tomu třeba název Matoni…!
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:18 ® inspo reakce na …
-
rgb23> tak od zítřka začnu všechny chycené ryby házet do křoví a do vody už nevrátím ani šupinu
reagovata budu sledovat za jak dlouho se můj oblíbený nápoj zlevní
- Úterý 9. září 2008 ve 22:15 ® rgb23 reakce na …
-
ale od výkalů a slizu těch ryb je ta voda primárně znečištěná stejně tak… kdyby se nemusela tak pracně čistit a filtrovat, bylo by i to pívo levnější
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:13 ® inspo reakce na …
-
rgb23> ale pochybuji, že si ho cercer1 vaří sám jako níže zmíněný čaj
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:11 ® rgb23 reakce na …
-
pivo je taky z vody
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:09 ® inspo reakce na …
-
cercer1> tak chlastej
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:07 ® cercer
-
mayor: víš ty vůbec,jak taková průměrná ryba za..re za život vodu??A to všechno my pak použijem na čaj..!!!
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:04 ® Prutos reakce na …
-
mayor: A máš na mysli tlak krevní či atmosferický???
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:03 ® regulus reakce na …
-
mayor – ty snad chceš říct, že pouštíš ryby, znečišťuješ naše vody vracením těchto parazitů zpět do řek a rybníků??? To snad nemyslíš vážně??? Naším cílem je vody ryb zbavit aby byly zase čisté, proto je chytáme a ztrácíme náš drahocený čas čuměním do vody, byť bychom mohli dělat něco úplně jinýho a užitečnějšího.
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:03 ® cercer
-
hm…pokud jde o mě…jsem vyškolen..a změnu tlaku poznám úplně jiným způsobem..
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 21:54 ® mayor
-
odpovidam na tema.
vy co berete rybi nadavte na nas co je poustime protoze se vymlouvate na to ze je vyskolime ale podle me je to blbost.vyskolime mozna vas masare(tim myslim ty co berou ve velkym ne tebe osobne) ze nakoupite stojany a hlasice a vesele lovite na boili pelety atd.pak az tu vodu zrujnujete tam sedite a nadavate ze tam nic neni a ze to zase nakrmili ti po.rani boilisaci a ze se zmenil tlak ale realita je ta ze v te vode opravdu nic neni protore jste je sezrali.aspon par lidi dostalo rozum a zacalo poustet.nikomu to neberu at si tu rybu veme ma to pravo a ma zaplacenou povolenku ale pak tam nesedte(vseci co ty rybi berete) a nenadavejte na nas boilisaky a na zmeny tlaku(osobne jsem nepocitil na zaberech zmenu tlaku)
reagovat - Pondělí 8. září 2008 ve 20:56 ® Prutos reakce na …
-
cercer: kdybys nekecal…já viděl jak jsi poctivě pytloval ty pánvičkový candátky!
reagovat - Pondělí 8. září 2008 ve 20:53 ® cercer
-
tak už je po srazu..konečně!!!Proboha…vono to tam bylo jen chyť a pus!!!poprvé jedu domu a nevezu nic v igelitce…Bleeéé!!
reagovat - Pátek 29. srpna 2008 v 19:27 ® cercer
-
Vydrain:já byl přihlášenej mezi prvníma…pak jsem jen malinko pozměnil počet účastníků zájezdu a tak jsem nechal tu první přihlášku zrušit,aby se to nepletlo…ale kdybys mrkla dál,určo mě tam najdeš!!
reagovatDoufám že jedeš!?
- Pátek 29. srpna 2008 v 18:07 ® kelt
-
Cecer HDU se bude muset věnovat rodinám jako kompenzaci za předešlých pět víkendů
reagovat)
- Pátek 29. srpna 2008 v 17:57 ® Vydrain reakce na …
-
Cercer – jen se neboj, nějaký HDU se tam určitě zatoulá a vůbec, před 3 dny si byl odhlášenej, ty nejedeš či co???
reagovat - Pátek 29. srpna 2008 v 15:31 ® cercer
-
co má HDU ten víkend v plánu??
reagovat - Pátek 29. srpna 2008 v 6:15 ® kelt
-
Ahaa.. Bohužel tak toho se HDU vzhledem k víkendově náročným uplynulým měsícům nezúčastní…
reagovat)
- Čtvrtek 28. srpna 2008 ve 22:49 ® Prutos reakce na …
-
Kelt: příštěvíkendovej v Ostrově nad Oslavou
reagovat - Čtvrtek 28. srpna 2008 ve 22:18 ® kelt reakce na …
-
Cecer jakej sraz máš na mysli?
reagovat - Čtvrtek 28. srpna 2008 ve 21:47 ® cercer
-
Když vidím,jak jste se nám od března pozměnili…to bude sraz docela zajímavej,co??
reagovatD
- Středa 27. srpna 2008 ve 21:12 ® kelt reakce na …
-
Uzzy to je neuvěřitelné že nám to radši neřekl – muselo mu být přece jasné, že na to velmi rychle přijdem
reagovat - Středa 27. srpna 2008 ve 20:30 ®
-
loskute,keby si tu dal radšej fotku tej šťuky 120cm,čo si ju zožral-:)
reagovat - Středa 27. srpna 2008 v 19:48 ® laskut reakce na …
-
Lubánku ty jsi byl na dovolené v Bangladéši…??? Jsi se mohl aspoň pochlubit… Mít tam úlet s 22 letou holkou to jsi teda kanec… pro ty co neví o co jde mrkněte na www.blesk.cz
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 v 19:23 ®
-
kto to je ten uzzy??? jak sa dívam,tak vidím len NIC!
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 v 18:16 ® laskut
-
pife pohltí tě nicota!!!… vlastně nic tu není
reagovat