Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.503 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 26. srpna 2008 v 16:31 ® Vydrain reakce na …
-
Pif – tak ted ti teda nevím, jestli se nenasere naše vrána. Taková konkurence a ke všemu Lubánci …
reagovatDD
- Úterý 26. srpna 2008 v 15:07 ® pif
-
a aktuální foto kelta…trošku druid…
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:58 ® pif
-
a aktuální foto lubánků…trošku se nám mění,ale nevím,jestli k lepšímu,či horšímu..:)))
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:52 ® pif
-
posílám portrét uzzyho…nicota
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:49 ® pif
-
nechcu bonzovat,ale keltovi ta jeho druhá hlavička přerostla tu první…lubánci jsou šíleně robotičtí a chaotičtí a uzzy?pan Nobody…:))))
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:46 ® kelt reakce na …
-
Uzzy to je nějaký divný – je tady příspěvek který začíná nickem uzzy a za tím NIC není !!
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:41 ® laskut reakce na …
-
cepe ty vráno
reagovathlavně keltovi se udělala také druhá hlavička na čelíčku… nebo že by to bylo třetí oko
ps:kelte já to neprozradil…
- Úterý 26. srpna 2008 ve 14:17 ® CeP reakce na …
-
uzzy> muchecht.. to si dovedu zive predstavit. zvlast jak se umi leva s pravou pohadat o posledniho frtana. to pak po sobe i flusou.
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 ve 13:48 ® laskut reakce na …
-
vydro a to jsi ještě neviděla jak se nakládá dvouhlavá saň do plachetnice
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 ve 13:41 ® Vydrain reakce na …
-
Ne, to je flambovací příprava, rybu napustíš alkoholem a pak už jenom škrtneš a flambuješ
reagovat) A jak je potom pěkně křupavá …
- Úterý 26. srpna 2008 v 9:16 ® Kubah reakce na …
-
Vydrain- To je marinace do alkoholu?
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 v 8:28 ® Robur
-
až se to dozví známý olíbávač ryb JV, tak rybu bude používat jako plácačku. Velikost je podobná, a když bude pít z láhve /ryby/ tak ju ještě může ocicmat.
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 v 7:48 ® Zakin
-
Myslíte, že ten chlast z tý ryby vyteče? Pokud ne, jakou „kapacitu“ asi může mít ryba této velikosti než praskne? Tahle má v sobě flašku a ještě by nějakou tu decku snesla.
reagovat - Úterý 26. srpna 2008 v 0:44 ® Vydrain
-
Takhle se flambujou ryby hehe
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 ve 23:51 ® rgb23 reakce na …
-
Michal/: Všechno jde, když se chce. Ale ono se nechce, taky proč? Tohle je konečně fórum, kde se rybář(lovec ryb) nemá za co stydět a najde spoustu nápadů a návrhů… Jak správně nachytat štičí potěr na zavináče, nebo pstroužky do jarního salátu… třeba. Jak odnést 8 kapříků za jediný den od vody a pod. Taky je tu spousta receptů a dalších vychytávek.. to jsou rady nad zlato, kde jinde, než tady by se měl chudák rybář, který racionálně zhodnotí cenu povolenky a souvisejících výdajů podělit o své postřehy a nápady s ostatními
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 ve 20:24 ® sus1 reakce na …
-
Michal:Nevím, jestli jsi to ještě pamatuješ, ale myslím ,že před časem Ti tady někdo navrhl abys sem nechodil,pokud se Ti tady nelíbí.Je to přece proti logice něco dělat,když s tím nesouhlasím?!!nebo myslíš ,že jo??!!=Nelíbí se mi – nepoužívám,nereaguji.= Bud zdráv.
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 19:23 ® Kubah reakce na …
-
Škoda že někdo neumí číst
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 19:08 ® kelt reakce na …
-
Škoda že se nedá dokoupit trocha důvtipu…
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 18:43 ® Michal/
-
Škoda že toto forum nejde smazat.
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 11:59 ® Vydrain
-
A to jste pánové neviděli, jak naše dvouhlavá přítelkyně učila malý bolínky pít slivovicu z flaše
reagovat)
- Pondělí 25. srpna 2008 v 11:09 ®
-
tak takhle by to mělo vypadat…spolupráce jak má být
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 7:40 ® Zakin
-
Pán byl ještě ohleduplnej – kapra položil pěkně do trávy. Petkou by to asi trvalo než by naposledy vydechl. Podle mě ten kapr už ví, jak se někdo cítí po flašce tvrdýho.
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 1:10 ® cercer
-
každej ftom vidí jen chlast!! Mě přijde,že to je petflaška od tonika!
reagovat - Neděle 24. srpna 2008 ve 22:07 ® Robur
-
kdybych bylsvině, tak bych napsal: Kapr bojuje s opičkou
reagovat - Neděle 24. srpna 2008 ve 22:04 ® CeP
-
vy dva bezverci!! ani nevite jaka je to pro toho kapra pocta! kraaasnej okamzik.
reagovat - Neděle 24. srpna 2008 ve 21:54 ® inspo reakce na …
-
a alkohol zvítězil…no ne nadarmo se říká, že je to metla lidstva
reagovat - Neděle 24. srpna 2008 ve 21:51 ® Robur
-
foto bych pojmenoval: Kapr bojuje s alkoholem
reagovat - Neděle 24. srpna 2008 ve 21:15 ® pif
-
nádherná fotka…srdíčko každého z nás musí jen zaplesat a s úctou se tomuto stylu meditace s přírodou uklonit:)))jen víc takových chvilek:)))
reagovat - Neděle 24. srpna 2008 ve 21:13 ® kelt
-
Přátelé, posílám jednu fotek kde jednen náš velmi dobrý přítel ze slovenska testuj olejnatost kapra…
reagovat - Neděle 24. srpna 2008 v 18:09 ® Vydrain
-
Michal – myslim, že nesplnilo :-/ pořád si se nezačetl a nic jsi nepochopil … MadMack – tak to jsem mimo, abych teda vrátila vysvědčení
reagovat