Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.511 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 20. srpna 2008 ve 14:23 ® Michal/
-
cercer1: a jak že se jmenuje ten kolega? Protože tady je to asi jen o masařině.
reagovat - Středa 20. srpna 2008 ve 14:22 ® Michal/
-
Takhle přesně to myšleno nebylo. Jednalo se jen o srovnání. Zkuste si někdy přečíst nějakou zprávu ČRS. Ročně se do revírů rve ryb a ryb, ale i přezevšechno jich je míň a míň. Takže pokud by to takhle dělal každý, tak za chvíli už ani nebudete mít co do huby jak se říká, anebo se rapidně zdraží ceny povolenek, aby se ryba kupovala z ciziny ve velkém množství. Ale jak by někdo řekl dělalo se to a bude se to tak dělat dál. Jenomže rybářů je čím dál víc… Tak si to každý překruťte jak chcete.
reagovat - Úterý 19. srpna 2008 ve 12:20 ® sus1 reakce na …
-
Vydrain:Je mladej a ambiciózní, tak ho někde možná uvidíme vyfoceného s transparentem o záchranu ryb na planetě??!!Kdo ví??!
reagovat)
- Úterý 19. srpna 2008 v 10:41 ® Zakin
-
Nebo 568 – 1472 průměrných dospělých lesních mravenců. Rozdíl je v tom, že když házíš ryby svým slepicím, tak si je vykrmuješ a až budou tlustý, tak je kilneš a sežereš. Když házíš ryby mravencům, tak z toho užitek nemáš. Jen srandu
reagovat - Úterý 19. srpna 2008 v 10:20 ® Robur
-
taky je vyzkoušené, že jedna ryba nakrmí 3 a někdy i více slepic, takže konáš dobro i z matematického hlediska.
reagovat - Úterý 19. srpna 2008 v 9:48 ® Vydrain
-
To jsou ti zblblí civilizací a sportovním rybařením. Je to jednoduchý – chytání vyškolených ryb od pouštěčů leze do peněz a když chytim rybu, zachovám se jako homo sapiens a sežeru ji, abych neumřela hlady. To je snad jasný
reagovat - Úterý 19. srpna 2008 v 0:24 ® cercer
-
Michal/:trošku mi tvé názory na zabíjení ryb připomínají jiného našeho přítele a kolegu..už má i své osobní fórum.. pokud tě naše filosofie uráží,musíš do jiného fóra..zde jsou všichni,kdo si uvědomili,kolik stojí roční povolenka a kolik nákladů na výbavu a pohonné hmoty musili vynaložit- prostě to jen CHCEME ZPĚT!!!!
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 ve 20:12 ® sus1 reakce na …
-
Michal:Ty ses asi díval vícekrát na film ,,Jak utopit dr.Mráčka??!,ne??!!a věříš v převtělení v kapříka??!!
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 v 18:47 ® pif
-
robure,však jsem psal,že jsme spolu byli na té výpravě..on mistr má mnoho jmen.....:))))
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 v 18:45 ® Robur
-
Pife, to kecáš, jeden ještě existuje, páč kousl Vágnere do prstu, je to vidět na fotce tajmena jak má z toho prst oteklý. Leda že byste ho sežrali během posledních třech týdnů…
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 v 18:42 ® pif
-
michale,protože nejsem ryba,proto jsem masař.člověk taky nejsem…dokonce pustím jednu příhodu,co jsme zažili na jedné výpravě spolu s Járou da Cimrmanem.pokud máš slabé nervy,nečti to.sdělím ti jen tolik,že jsme sežrali poslední žijící exemplář orgoje chorchoje..mlask,to byla laskomina a hlavně to potěšení,že už ho nikdy nikdo neochutná.)))
PS:přikládám foto našeho zbaštěného živočicha..
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 v 18:38 ® kelt reakce na …
-
Michal pokud by se stalo že bych byl ryba a vytáhl by mne masař kterej by mne zabil tak si nechám prasknout žlučovej váček aby si při mé konzumaci obzvláště pochutnal..
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 v 17:54 ® Michal/ reakce na …
-
Tak pukud jsi jen takového názoru, tak asi ani nejsi člověk. Co kdyby jsi byl ryba ty? A přišel nějakej masař a co vyndá to zabije. HM?
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 v 16:58 ® sus1 reakce na …
-
Přesně tak!Ryba sloužila, slouží a bude sloužit jako určitej zdroj potravy a nikdo to nezmění at chce nebo ne!!?
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 v 15:21 ® pif
-
na myšlení kašlu,to bolí…vím jedno,ryba nemá právo na život..jen má právo na pánvičku,troubu,či gril…
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 ve 12:16 ® cercer
-
Navíc Pife…zamysli se nad sebou!!Něco na tom je!
reagovatD
- Pondělí 18. srpna 2008 v 1:37 ® cormoran reakce na …
-
omg:D:D
reagovat - Pondělí 18. srpna 2008 v 1:34 ® Michal/
-
pif: Tohle je ta největší blbost kterou sem tady zatím četl
reagovat:D:D:D I když je ryby vyškolená jak ty říkáš od nás „pouštěčů“ tak i tak je možnost, že se chytí. Navíc je to pro rybáře výzva ji obalamutit a chytnout. Navíc pokud se to povede, tak si myslím, že má právo na život, aby se o ni pokoušle jiný rybář. Navíc mám na tebe dotaz: Jak by jsi dokázal cca 1000 rybářům, že ryby vrací zpátky do vody? Vždyť uznej sám, že to nemá hlavu, ani patu.
- Neděle 17. srpna 2008 ve 22:19 ® Robur
-
tak dneska to bylo super, řeka kalná a táhne, takže ryby jsou na jednom malém fleku. Takouv přívlač jsem ještě nezažil – kapři, cejni i nějaký tolstoj. Zajímavé je, že nkěteré ryby byly i za hubu, teda skoro.
reagovat - Pátek 25. července 2008 v 11:06 ® Petas
-
Jen ať to každý ví, aspoň bude brzy ČR bez té rybí havěti. www.praryb.cz
reagovat - Pátek 25. července 2008 v 10:46 ® Robur
-
kdyžtak tu firmu napiš do osobky, nemusí to vědět každý
reagovat - Pátek 25. července 2008 v 10:11 ® Petas
-
Na trojháky prdím, objevil jsem firmu co vyrábí kvalitní vrhací sítě, takže nově objevená mělká zátočina bude brzy bez šupin
reagovat - Pátek 25. července 2008 v 10:04 ® Robur
-
je to super, teď mají přijít pařáky, to zase budou ryby pěkně u hladiny, taky už brousíte trojháky?
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 v 11:01 ® Robur
-
no jo, ale elekřna i je výdej, kdež my potřebujem vrátit výdaje na povolenku bez dalších nákladů, už tak to stojí nějakých 1400. Letos to ale celkem ušlo, páč jsem to měl zpět už 18. ledna, akorát jsem z těch podseklých sumců neměl dobrý pocit.
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 v 10:49 ® cercer
-
Pif: pro tebe určitě pochvala!!
reagovatRegulus:žabaři…??Jeden pitomej čeřínek..pche!bys viděl,jak efektivní je eletrika! Robur: na zavináče je stejně nejlepší roček z podhorského potoka!
- Čtvrtek 17. července 2008 v 9:36 ® Robur
-
to jsme měli kdysi na Dyji, bylo to super na štiky a malé candáty, za den se udělalo třeba 10Kg filetů a zavináčů
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 ve 3:32 ® regulus
-
No stejně jsme všici žabaři, to u sousedů na to mají jiný mašinky. -:)))))
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 20:51 ® Radim11
-
aha tak to sorry… uz mi to doslo:D:D:D
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 19:44 ® farnas
-
regulus:souhlasim
reagovat - Neděle 6. července 2008 v 15:14 ® pif
-
Radim11:stříklo,stříklo…co si pod tím mám představit?mám se urazit,nebo je to myšlený jako pochvala?
reagovat