Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.510 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 6. července 2008 ve 14:17 ® regulus reakce na …
-
Radim11 – chlapče na to časem taky dojdeš. Dřív hodl nebylo tolik rybářů, každej si svoji rybu chytil a sežral, nemusels hodiny a hodiny trávit u vody čekáním na neškolenou rybu. Dneska je to pr**li, přemnožili se křečrybízáci, ryby sou mazaný jak vopice, musí se tomu nutně udělat přítrž. Já bych šel ještě dál než kolega Pif, dával bych pokuty za puštění jedlé ryby. -:)))
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 14:02 ® cormoran reakce na …
-
Buď v klídku a přečti si pár příspěvků níž a snad ti to docvakne…
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 13:48 ® Radim11
-
ti asi stříklo ne??? fakt větší hovadinu sem neslyšel… s tímhle muze souhlasit stejny hovado jako ten co to napsal..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Pondělí 16. června 2008 v 0:21 ® rgb23
-
Noční můra přichází… od rána může každej nýmand (CaR)popíchat kdejakou kudlu, hodit jí zpět do vody a škodolibě nás odsuzovat, že bereme vyhublé ryby… Jak se s tím smiřujete? Do teď sice candáti ani loňské štiky neměli tu vysněnou délku, ale byly to vypasené rybky. Hubená kudla 15 cm už nebude ani do salátu
reagovat - Čtvrtek 15. května 2008 v 11:17 ® Alfons reakce na …
-
Sranda, kdo si tady dělá srandu?
reagovat - Čtvrtek 15. května 2008 v 11:04 ® monaster
-
Vydrain: no mě to trvalo taky pár vteřin než mi to došlo. na velmi rychlý první pohled mě napadlo pá sprostých slov v tom smyslu že si někdo dělá srandu. no nakonec jsem to pochopil. připomíná mi to humor nevidomých – kolikrát jsem se v nemocnici nestačil divit. ale sranda musí být. takže jen tak dál
reagovat - Čtvrtek 15. května 2008 v 10:40 ® Alfons
-
Tak je cca měsíc po zahájení na pstruhovce a musím se vás tedy zeptat jestli už se všem povolenka vyplatila a teď makáte na sebe? Každý rok je to horší, abych se vyplatila mě musel jsem z kraje brát až deset kousku za den.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 21:58 ® Kuba
-
na jidlo: kapriky, candaty , stiky, okouny, duháky
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 21:55 ® Kuba reakce na …
-
Salmo > hod toho bolena radsi tem psum
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:55 ® Sander
-
Salmo > možná ještě prasečkin, záleží na kulinářské úpravě.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:48 ® Salmo
-
Sander> jestli myslíš perlína tak to příště napiš česky
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:45 ® Sander
-
Salmo > červenoprcanice.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:01 ® Salmo reakce na …
-
Robur> kosti neřeším ale mě jde o chuť masa.Tak to k něčemu přirovnej
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 18:32 ® Robur
-
boleny beru kamarádovi, a ten mně za ně dává víno a pomlaskává si. Spíš je to kostnatější ryba, ale když se na to psychicky připravíš, tak tě to nezaskočí.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 17:58 ® Salmo
-
Prvně jsem to chtěl napsat do Diskuze o HOWNĚ ale myslím že tady se mi dostane „profesionálnější“ odpovědi.Takže otázka zní – Jak chutná bolen ?? Nikdy jsem žádného nezmasil tak se chci zeptat jestli ho má cenu jíst nebo je ho lepší vzít domů psům,kočkám nebo jiné domácí havěti když ho na P vodě nesmím pustit…
reagovat))))))
- Pondělí 28. dubna 2008 v 1:24 ® regulus reakce na …
-
rgb23 – si to nepochopil -:)))))))))))
reagovat - Pondělí 28. dubna 2008 v 0:55 ® rgb23 reakce na …
-
Robur: neboj, než ti Regul vyškrábe oči, mě by musel utrhnout hlavu. A na blacklistu jsem 100% před tebou
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 ve 22:51 ® regulus reakce na …
-
Robur – to si jen namlouváš, že jdeš s davem, ty z toho davu naopak vyčníváš. -:)))))))))
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 ve 20:01 ® Vydrain reakce na …
-
Perlíni ne, ty ostatní
reagovat)
- Neděle 27. dubna 2008 v 19:19 ® sus1
-
regulus:Třeba -ichtil – s měkým co?!ale to bylo asi ,,schválně''jak kolega píše: že jako agent musím jít s davem a zapadnout do průměru??!!
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 v 17:29 ® Robur
-
Regule, pochop už konečně, že jako agent musím jít s davem a zapadnout do průměru.
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 v 17:26 ® regulus reakce na …
-
sus1 – za prvý žádný nemá, páč to určitě myslel jinak než to všichni ostatní chápou (to víš diagnóza z minulýho povolání) a za druhý učitelskej už dávno ne, podívej se na ten češtin. -:))))
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 v 17:06 ® sus1
-
a Regulka mně vyškrábe oči. Do toho nejdu
reagovat) -učitelskej,podej vysvětlení.
- Neděle 27. dubna 2008 ve 14:32 ® cercer
-
reagovat)
- Neděle 27. dubna 2008 ve 12:12 ® regulus reakce na …
-
Robur, reakce na …
)
Tak tohle jsem fakt nepochopil, ikdyž opravdu jsi na černé listině.
- :))))))))))
- Neděle 27. dubna 2008 v 8:36 ® Robur
-
reagovat)
- Neděle 27. dubna 2008 v 0:51 ® cercer
-
vydrain: kdo..perlíni???!!??
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 v 0:47 ® cercer
-
Robur: a ty bys nemohl??
reagovat)
- Sobota 26. dubna 2008 ve 21:28 ® Vydrain
-
Hmmm, když mě příde, že pak skáčou zbytečně z vany. I když by se to dalo brát jako její nedočkavost se dostat na pekáč
reagovat)
- Pátek 25. dubna 2008 ve 22:14 ® rgb23
-
Perlín na jablkách s kmínem, ryba akorát na talíř
reagovatRadostný pohled pro všechny rybožrouty.