Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.268 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 31. května 2006 ve 20:26 ® breca reakce na …
-
Alivio – viz Bass – okouní táta, přečetl jsem si článek!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 20:25 ® breca reakce na …
-
Ten první Vaněk tam nemá být, sorry
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 20:25 ® Shrek reakce na …
-
tak teď nějak tvůj příspěvek nechápu.............
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 20:22 ® breca reakce na …
-
Možná Václava Vaňka bych ještě zvažoval možnost o kooptování na přední místa pana Václava Vaňka, zdá se, že je to náš člověk. Určitě bude zavistivý nepouštějící masař. ):o))
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 20:20 ® breca reakce na …
-
Já bych začal tím, že:
- Chytíš
- Nepustíš
- Sežereš
- Středa 31. května 2006 ve 20:16 ® Shrek reakce na …
-
- pravidlo : NEPOPLAVEŠ!!
- pravidlo : Ctíš otce svého,matku svou,zvláště jejich hladové žaludky.
Takhle nějak jsi to myslel,jo?
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 20:13 ® breca reakce na …
-
Jinak se mi dneska v práci divili, čumu se pořád směju jako debil. Bavil jsem se prostě v tomto tématu opravdu maximálně!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 20:12 ® breca reakce na …
-
Pif – chtělo by to zpracovat Destero přikázání masařovo:
Třeba: Nejlepší tekutinou pro život ryby jsou žaludeční šťávy.
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 20:05 ® regulus reakce na …
-
KAZAN – kurňa, správnýmu masajovi nějaká rtuť nebo pitomý těžký kovy, nemůžou vadit, prober se. Akorát si pak nebudeš moct jít zaplavat, páč by ses utopil, ale kdo by do toho otrávenýho Labe lezl.
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:59 ® breca reakce na …
-
Kazan – určitě se odpal najde…
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:58 ® pif
-
přátelé.chtěl bych tímto jmenovat,po zralé úvaze,Toulovce velkovévodou klubu požíračů ryb!!! Dále podotýkám,že by už při naši široké základně nebylo od věci dát našemu snažení řád.např.za vrácení ryby strávit jednu noc ve spacáku s týden starou zdechlinou ryby…samozřejmě tresty mohou být alternativní,záleží na domluvě.dále následují pochvali,odměny atd.vyhlašuju soutěž:kdo přihlásí a získá ze svých známých padesát členů(pochopitelně ochotných platit příspěvky ve výši 1000000 zlotých),tak mu domluvím týdenní pobyt na rybářské lodi v Norsku.pochopitelně s možností filetovat,masit a důkladně poznat anatomii ryb zevnitř.dále je potřeba zvolit reprezentanty našeho bohabojného snažení.S poděkováním a přáním co nejvíc rybích snídaní,obědů,večeří,svačin..pif PS:případné podměty a názory jsou vítány.
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:13 ® Kazan
-
breca> no jo, ale když si hospodskej otráví hosty tak mi dlouho ten kšeft nevydrží, možná by bylo dobrý sehnat odpal k nějakýmu výrobci teploměrů, rtuť tady v rybách jednoznačně vede.
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:06 ® breca reakce na …
-
Kazan – vždyť to můžeš dávat do hospody a vyměnit za jinou stravu – masařem pak zůstaneš stále!!! ):o))
reagovat - Středa 31. května 2006 v 18:28 ® regulus reakce na …
-
PERCH – a neslušelo by mu to takle líp????
reagovat - Středa 31. května 2006 v 18:08 ® kkarlos
-
hh, take se hlasim do klubu… hh, masicko mi chutna a tak ho budu zrat i nadale jen nepustim vubec nic…- prece se nebudu trapit hlady ne… ?
reagovat - Středa 31. května 2006 v 18:02 ® Kazan
-
Také bych měl zájem o členství, ale protože konzumace ryb z Labe u nás je životu nebezpečná, nosil bych je vzhledem k vysokému obsahu těžkých kovů do sběrny a za utržený peníz by se koupila nějaká dobrá tekutina do bříška.
reagovat - Středa 31. května 2006 v 17:44 ® perch
-
no myslim ze to je nesmysl, pousteni ryb je vec kazdeho, zalezi na charakteru cloveka, pokud ma nejake ritualy, nebo mu rybi maso nechutna tak at si je klidne pousti, ja vetsinu ryb poustim, ale obcas nejakou vemu, tady je foto potocaka ktery sel zpatky(40cm, na bilou luru(muskareni))
reagovat - Středa 31. května 2006 v 17:42 ® regulus reakce na …
-
DUDU – začni trénovat, su na tom stejně, hold se musím naučit žrát ryby ve velkým…
reagovat - Středa 31. května 2006 v 17:19 ® dudu
-
Rád bych vstoupil do klubu, ale ryby skoro nežeru. Dalo by se to nějak řešit? Zavázal bych se třeba, že všechny přestárlé exempláře které čirou náhodou chytím, utratím a zakopu.
reagovat - Středa 31. května 2006 v 15:48 ® hraji reakce na …
-
Jasně, Toulovec na hrad masajů, … já jsem pro
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:51 ® breca reakce na …
-
Dokonce už je i akční cen pro Masařské nášivky: www.veselyvesela.cz
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:48 ® breca reakce na …
-
Správný masař se nezastaví před ničím!!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:47 ® breca reakce na …
-
Robur – půjdem do extrému? Losos je celoročně hájenej!! ):o)) Ale je pravdou, že má i stanovenou nejmenší lovnou míru!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:39 ® Robur
-
hymnou by se mohlo stát Chytili jsem lososa----, vařili jsme ho v noci.
PS: Mladému začínajícímu rybáři bez vybavení levně přenechám 7hroté vidle, vhodné zvlášť na příbřežní rybolov v době tření, vzhledem k postavě rybáře je mohu opatřit teleskopickou rukojetí.
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:22 ® breca reakce na …
-
Toulovec – myslím, že bys byl důstojným reprezentantem Klubu masařů!! ):o))
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:21 ® breca reakce na …
-
Robur – vyvíjíme se…
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:19 ® breca reakce na …
-
Robur – ještě se rád přihlásíš, abys mohl na ten fotbálek chodit s námi!!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:19 ® Robur
-
Breca, ty kostry bych nechal bez hlav, z těch se přece dělá polívka.
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:18 ® toulovec
-
4all + HDU: děkuji Vám všem za podnětné názory a nápady, jako mladý začínající rybář bych se rád stal členem Vašeho klubu, leč mám jeden problém, neumím chytat ryby. Myslíte že bych mohl dostat vyjímku a alespoň pro začátek chytat ryby do čeřenu, vrší, lovit ryby agregátem, pomocí samoseků a podobných účinných metod??? Pokud ne, prosím o povolení masit i ryby podměrečné a hájené. Slibuju že je za to všechny sežeru popřípadě rozdám, v lepším případě prodám více potřebným. Kdysi jsem se sńažil stát se samozvaným předsedou chytejácké sekce východočechů, leč mé prosby a nářky nebyly zcela nepochopitelně vyslišeny. Myslíte že bych mohl získat nějakou z vrcholných funkcí v Klubu masajů???, Prosím prosím, pokud možno co nejvyšší. Hlásil se zde již někdo vůbec o funkce? Takže jestli budu první, zamlouvám si funkci nejvyšší. Jaká to vlastně bude??? Předseda? Prezident? Král masajů? Nebo dokonce císař či Car????? Zároveň bych si samozřejmě vyhradil právo první noci u nově přijímaných členek. Samozřejmě neopomíjím Pifovy zásluhy za založení Klubu, za rozkrytí základních otázek vstupu a činnosti, za vytvoření základních myšlenek a položení základního kamene. Jako poděkování toto bych mu jako nejvyšší nadřízený svěřil funkci nebo spíš titul ETM – „Emeritní Taťka Masaj“ – prosím vše psát velkými písmeny!!!! Jednalo by se o jediné nejvyšší čestné a doživotní členství.
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:17 ® Robur
-
nicméně můžete navázat spolupráci s Fotbal.svazem. Za zametání důkazů o korupci /kapříci/ by mohly být aspoň pro diamantovou kategorii volné vstupenky na ligová utkání.
reagovat