Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.539 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. března 2008 ve 20:37 ® reakce na …
-
takys to nepochopil co?zkus s přečíst nadpis a přesedni si…na že bych chtěl něco naznačit ale tohle je vedeno jako legrace(myslím) a jak už se psalo tak nám C a R se to nelíbí ale masařům to bohužel asi přijde normální…pokud se mýlím tak ať mě pif opraví
reagovat - Úterý 4. března 2008 ve 20:36 ® Vydrain reakce na …
-
Dezinfekci huby bych povolila, ale né kapří, ale lidské, dyk přece taková réža v případku nutnosti dodá odvahu nesmělcům a zkušeným bijcům, jako třeba hlavičky, dodá páru
reagovat)
- Úterý 4. března 2008 ve 20:34 ® suchy vit
-
pokud to vidiš takhle tak nechoď k vodě ale do rybarny je to každeho věc co s ulovkem uděla.....
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 19:14 ® reakce na …
-
gratuluji vážené veličenstvo!!!lépe bych to nevystihl snad jen 10korun za každou neušlechtilou nebo do 20cm..ty ostatní za 12–15 podle ohroženosti v revíru
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 19:06 ® pif
-
oznamuji novelizaci projektu s cílem postihovat a používat i tělesných trestů všem,kdo ryby pouští!!!navrhuji zvýšenou sazbu z pěti korun za puštěnou rybu na deset korun.dále navrhuji postihovat takzvané rybáře,kteří budou u vody přistiženi s peanem,podložkou a nedej bože s dezinfekčním bordelem na rybí tlamy.přece je lepší místo podběráku rybě hezky vzazit do hrbu gaf…je to smutný pohled,když našinec vidí,jak někdo rybu vrací vodě…proto provolávám stokrát fuj…s pozdravem Konzumací našich ryb tuží se náš všechen lid!
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 17:10 ® Krušnohorec
-
Kobr -až to někdy zkusíš s tím prasetem tak se možná vykašleš na ty šupináče,věř játo zkouším často a vím očem mluvím.PS.A to nesrovnávám to žraso nakonec.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 16:10 ® MiK
-
Kobr> nepochopilś správně.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 16:03 ® Kobr
-
Zdravim,
koukám že téma se od masaření přesunulo k češtině, ale stejnak zereaguju na téma zvolené při vytvoření fóra. Takže, 5,– na hodinu ??? jsi upad?
) pokud je to recesní komentář, tak se ti povedl. Pokud to PIFe myslíš vážně, upřímně řečeno připadáš mi trošku divnej. Sám ryby teda pouštím, ale občas taky něco kuchnu, zejména na vícedenním výletu, kdy mi dojdou konzervy
)
Pouštění ryb není podporování nemocí, to snad ani nepotřebuje další komentář
vyškolená ryba? samozřejmě je to trochu těžší, ale v tom to je, je to přeci LOV!!!! Bavilo by tě sedět na posedu, hodit do prostředka louky pytel brambor a čekat až přijde prase chrochtne ti pod posedem aby jsi se probudil a laskave mu dal kov na komoru? Me tedy ne
P.S. nikoho a nic neodsuzuju, kazdej je svuj. Jen jsem chtel placnout svuj nazor ¨ Petruv
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 16:01 ® Krušnohorec
-
Tak nevím jestli jsem na správnym foru,tady čtu jenom samí vraždy svlíkání kúže ,fuj že se nestydíte!!
reagovat - Úterý 4. března 2008 ve 12:40 ® Alfons
-
Tak co už u vás nasadili vyhládlé šupináče, u nás tedy ano, dnes jdu k vodě už potřetí, musím si pospíšit než se rozjedou!
reagovat - Pátek 15. února 2008 v 9:21 ® Vydrain reakce na …
-
Breca – já je teda svlíkám z kůže, bo ji nemáme rádi, je to taky natošup, ale to kuchání nemam ráda, u okouna je to v pohodě, ale u kapra, nebo hada, nebo sumce, to je teda vopruz včetně zbavování kůže
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 ve 23:27 ® rybarmasar
-
Tak v pondělí jdu pro ty papíry,nebo povolenka se to jmenuje.Ani nevím,protože tam u nás na useku ohře nepotřebujete.Nezavadíte o kontrolu dobrejch 15 let.Za to ryb je tam požehnaně a to je pro nás masaře ráj…a nějaké održování rybářského řádu.výsměch…máme svůj.dřív chytíš dřív žereš…prostě ráj na zemi…
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 v 16:33 ® breca reakce na …
-
Vydrain – mám odzkoušeno: okouna neškrábu, jen kuchám, na panvi se to pěkně usmaží a kůžička i s nenáviděnými šupinkami se krásně sloupne!!!! Bomba!!!
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 20:12 ® Vydrain
-
Mno, vidíte přátelé, to sou receptíky, a při tom v kuchařských receptech tyhle delikatesy nejsou, jen tak dál
reagovatdo třetice nějaký zajímavý recept na větší flákotu
mlask
- Úterý 12. února 2008 v 16:37 ® dwarf
-
Mik: lepší je dohodnout se s hospodářem na sazení úhořů a je napůl vyhráno.. Pak stačí velký kapsy a nasypat si monté do nich.. obalit v mouce, osmažit a rybí nudličky jsou na světě.. delikatesa..
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 13:45 ® MiK
-
Vydrain> UCHA !!! To je to pravé pro tebe. Soudruzi v SSSR ,(náš velký vzor a přátelé na věčné časy), to dotáhli k dokonalosti. Prostě vylovíš a hned hodíš do kotle s vařící vodou. Žádné škrabání a podobné zdržování, když už má člověk hlad a chuť. Použiješ, co ti přijde pod ruku. Nejlepší přísada jsou asi 10 – 15cm candátci, to je pak pošušňáníčko !
reagovat - Pondělí 11. února 2008 ve 14:55 ® Alfons
-
Tak hlásím, že už od února dělám také na sebe a né na svaz! Mám už pár pěkných štik a candošů, hold malý dodělávající lipánek funguje i v lednu. PS: ani nevím co s těma všema jikrama budu dělat, kdo má tu polívku pořád jíst, asi nakrmím sýkory
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 9:42 ® Vydrain reakce na …
-
Kurnik, tenhle recept se mi teď po víkendu móc hodí
reagovat) díky za něj, jako bys to věděl
))) hele, já sem příští pondělí napíšu, co jsem chytla a ty sem dáš příslušnou receptůru, co ty na to?
breca – nemel naprázdno, Pikese jsem už odpískala
ale je fakt, že mě to věčný čištění ryb nebaví, vymysli něco, ať s tim my žrouti nemáme v těch objemech tolik práce, zase když to přepočteš na čas strávený u vody a čas strávený čištěním, tak poměr nič moč
- Neděle 10. února 2008 v 19:38 ® reakce na …
-
jo okounů je dost … nebejt daleko tak taky jedu..alespoň si půjdu vychtat tu naši říčku,koukal jsem že jsou tam poslední dva zmetci tak připravím nářadí a hurá na ně
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 19:33 ® Piranha
-
nekde jsem cetl ze v australii je kapr tak premnozenej v rekach a rybnicich ze ho tam nenavidej jak my klistata tady.Prej se po tunach vylovujou, melou se a hnojej se s tim pole.Kaprari to tady poustej zpatrky a neuvedomujou si jakou hrozbu chystaj.melo by se s tim neco udelat.Ja uz sem jich ale prezranej mam zalusk na okouny na labi se jich da nasekat 60 za hodinu tak si dam dravinu.
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 10:10 ® kelt
-
Breca něcio s tím udělám – minimálně každý týden jeden recept opíšu sem
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 1:17 ® breca reakce na …
-
Kelt- nemohl bys ten kalendář distribuovat ve velkým, mně už se kyselý ryby zajídaj, dal bych nějakou obměnu!!!!
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 1:16 ® breca reakce na …
-
Sakra masaři, co tady řešíte jazykovej koutek, založte si vlastní fórum a najděte si nějakýho pouštěče, co vás bude doučovat. Ten totiž na to bude mít čas. My musíme škrábat, kuchat a zamrazovat!!!! Vydro – ty taková rybožroutka a necháš se strhnout do takový diskuze!!! Máš u mně jedno velký bezvýznamný mínus!!!! ):o))
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 0:59 ® cercer
-
BINGO!!!
reagovat - Sobota 9. února 2008 ve 21:58 ® HugoLampa
-
Skvělý forum..Ted ani nevím,z koho si děláte prdel..Jestli z CHaP,kteří to stejně berou s nadhledem,protože ví,že si děláte srandu a nebo z masařů,kterým přijde tohle forum normalní..
reagovat..Ale spíš to bude tím,že vás baví reakce těch,kteří to berou vážně…
- Sobota 9. února 2008 ve 21:08 ® Piranha reakce na …
-
presne ale slepice se po tom muzou utlouct.Minule sem nacerinkoval asi 40 malejch kapriku takovy jebky stejne bych to za rok sezral ja tak sem je vyklopil pres plot ke slepicim.Panove, to byl masakr za 10 minut byli v pr…
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 11:52 ® skwor
-
kelt: Tak to má vypadat. Proč jíst jenom velké ryby, když i ty malé mají maso.
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 11:49 ® cercer
-
no konečně rozumný slova!!!Hele..tak už vím,co s tím množstvím parem,co mám ze fčéra.Samí čudli kolem 40cm. ale je líto to hodit zpátky a zrovna přemejšlíme,co stěma 12 kilama chcípáků..budou škvarečky!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 11:34 ® kelt
-
Přátelé, kamarádi, masařia ostatní příznivci cechu Chyť a sežer…Dostal jsem nový stolní kalendář a mé srdce zaplesalo… Na každé stránce je recept a hned na té druhé je jeden naprosto úúúžasný… Jmenuje se Škvarečky toulavého rybáře: 1 kg čistých filetů z malých rybek (oukleje, menší okouni, plotičky, násada kapra, menší lipani a pstruzi potoční, drobní candátci, línci) 5 stroužků česneku, 2 lžíce speciální kořenící směsi na ryby, 4 lžíce hladké mouky, sůl olej na smažení
Očištěné filetky nakrájíme na špalíčky, promícháme s prolisovaným česnekem a necháme 3hodiny odležet. Kořenící směs na ryby promícháme s hladkou moukou. Kousky ryb v této směsi obalíme a smažíme v rozehřátém oleji dozlatova, až začnou „chrastit“. Hotové necháme na ubrouscích okapat a teprve potom osolíme. Podáváme s čerstvým pečivem.
Když vidím tu skladbu ryb ze kterých se to dělá tak mi srdce plesá..Konečně ani šupinka nazmar !!! Už nebudu házet rybičky slepicím kačenám a do křoví !!!
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 10:51 ® cercer
-
Vydrain: zmasakruj jim revíry!!!
reagovat