Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.539 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 9. února 2008 v 10:51 ® cercer
-
Vydrain: zmasakruj jim revíry!!!
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 10:50 ® cercer
-
Pikes: HVíííííííííííZD!!!!!!!!!!!!!!!!! Robur: CeP je slušňák-měl by ses od něj učit!!!
reagovat
))))))))
- Sobota 9. února 2008 v 10:49 ® cercer
-
Pikes: HVíííííííííííZD!!!!!!!!!!!!!!!!! Robur: CeP je slušňák-měl by ses od něj učit!!!
reagovat
))))))))
- Sobota 9. února 2008 v 8:54 ® Robur
-
Cercer, blahopřeji, jsi na úrovni Cepa, podjete si ruce a neotravujte
reagovat - Sobota 9. února 2008 ve 3:11 ® Pikes reakce na …
-
Vydrain> no ono mě to popravdě zas tak nevzrušuje abych to musel někde googlovat..
reagovatMě stačí, že slovní spojení češtinský kroužek je nespisovný určitě a dál mě je to fuk..
Ale i samostatný slovo češtinský mě přijde jako pěkná blbost a jestli mě chceš přesvědčit o opaku, tak sem dej přímo link kdes to našla, pač já to hledat určitě nebudu – (k tomu když ani nevěřím že to vůbec někde je..
) Mě šlo ale z počátku hlavně o to, že ses pustila do tucnaka11, kterej je cizinec..
A jinak klidně mě už odpověz v diskuzi o hovně, pač koukám že nás odsud pomalu vypískávají..
- Sobota 9. února 2008 ve 3:02 ® regulus reakce na …
-
also – ty ses normálně zbláznil, obě si veme, P i MP víš ty vůbec o kolik rybího masa by se vošidil??? Takovej pstroužek potočáček, to je lahůdka nebo lipánek.
reagovat - Sobota 9. února 2008 ve 2:04 ® also
-
Radím ti dobře, příští rok už si neber povolenku!!!! Bude u vody krááááásně.
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 0:44 ® Vydrain
-
Regule, ty nerépej, ty mě máš podpořit
Pikes – zagoogluj si
Stanley – nejsem hnidopich a nechci lítat ode zdi ke zdi, ale extrémů se děsím v obou případech
Cercer – pomodli se za mé zítřejší oulovky
reagovat)
- Sobota 9. února 2008 v 0:11 ® cercer
-
Tak a mám toho dost!!!Ještě jedno varování a požádám HaDa,aby to tu ,,pročistil" Jedinej CeP pochopil a dobře upozornil,že toto fórum je NAŠE!!!Masařů a Masařek!A s češtynou se přesunte do diskuze o H!Nevadí mi,jestli píše špatný i/y nebo plete podmět s přísudkem-stačí mi,že umí naplnit mražák sobě i přátelům!
Vydrain: Nedej se,mluvíš kultivovaně,já ti rozumím!
reagovat)
- Pátek 8. února 2008 ve 23:25 ® regulus reakce na …
-
stanley 4 – no jo, jenže vona začala s větným rozborem, chtěla dělat machra a česky pořádně neumí, jakejsi pardubickej dialekt ..... -:)))))))
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 22:53 ® stanley 4
-
Vydřičko samozřejmě uznávám že některý slova se fakt nedají přehlídnout bez toho aby člověk nenadskočil z křesla.Ale je to fuk buďme malinko tolerantní a nebudem tady plkat o blbostech že jo.Tady jde hlavně o našem společném koníčku,nebo lépe koni.
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 22:46 ® Pikes reakce na …
-
Vydrain> češtinský je jako spisovný, jo? :-o Tak to užij v nějakým slovním spojení.. Nevím kdes to vzala že je to spisovný, HugoLampa má pravdu..
A divím se že si nezkritizovala stanleyho za slovo „skuste“..
stanley 4> jj, taky znám a je to určitě zajímavý..
reagovatkdyž sem to četl poprvé, tak mě to došlo až v půlce textu že tam bude něco v nepořádku..
- Pátek 8. února 2008 ve 22:19 ® Vydrain reakce na …
-
Hele Hugo, zjistila jsem, že slovo -češtinský- je spisovné
reagovatStanley – jo, to znám, ale uznej, že byble, nebo rybáři chytaly se číst nedá
- Pátek 8. února 2008 ve 21:38 ® stanley 4
-
pánové nehádejte se.skuste tohle přečíst co nejrychleji a pak znova pomalu.fotka není má.ukrad sem to z mrku,ale je to zajímavý
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 20:52 ® Robur
-
netahej sem Masarykův kodex
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 20:07 ® CeP
-
dete do hajzlu s cestinskou, hyperbolou, bibli i koranem. tady v teto otazce je neomluvitelnym a nejhorsim prohreskem nepochopeni a nedodrzovani masarskyho kodexu.
reagovat) HOWGH
- Pátek 8. února 2008 v 19:16 ® Robur
-
řekl bych, že nepochopit hyperbolu, taky o něčem vypovídá
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 18:48 ® HugoLampa
-
Podle mě napsat „češtinský“ je větší hrubka,než neshoda podmětu s přísudkem..Je to skladba slova a co je víc?
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 14:51 ® Vydrain
-
A pojdte se přesunout do diskuze o h…
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 14:47 ® Vydrain reakce na …
-
To jste chlapci vůbec nepochopili. Mě néde o „abysem, přídu, češtinký, mě – mně“, nejde mi o překlepy, a takovýhle slova, jde mi o vyjmenovaný slova a shody, který fakt jsou podle mě základ a tam trpíme všichni. Tyhle menší drobnosti beru jako nářečový výýrazivo a tak mě nechytejte za slovíčka. Takže znova
reagovatA pokd mě budete ještě škádlit, tak si všichni dáme měsíc pravopisného psaní z gruntu. Kdo je pro?
- Pátek 8. února 2008 ve 12:42 ® Pikes reakce na …
-
regulus>
reagovatno ale ona původně napsala jen „češtinký“, tak sem si říkal že tři písmenka po sobě ji asi těžko vypadly, tak sem odvodil, že chtěla napsat jen češtinský – což by ji vypadlo jen jedno písmenko, což se může stát pravděpodobněji..
no to je stejnak jedno..
- Pátek 8. února 2008 ve 12:30 ® regulus reakce na …
-
Pikes – ty brďo, to by mě nenapadlo, že to češtinský mělo být češtinářský. No já si původně myslel, že šelma je taky odjinud, ta její čeština v různých příspěvcích taky zavání nějakým zahraničím, typoval bych tak Turecko. -:)))))
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 12:21 ® cercer
-
už ji nezlobte,nebo se vám všem rozmnoží do vašich revírů a ještě zapláčete!!!
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 12:20 ® cercer
-
Vydrain: a máš to!!
reagovat)
- Pátek 8. února 2008 ve 12:09 ® Pikes reakce na …
-
Vydrain> tak když tu chceš zakládat ten klub, tak zatím jediný dvě chyby který sem široko daleko našel byly jen u tebe, a to že se nepíše „čestinský kroužek“, ale „češtinářský kroužek“ a druhá je v tvé odpovědi pro Tucnaka11 a to že se nepíše „abysem“, ale „abych“..
reagovat– (což je pravopisná chyba) Tak až budeš chtít příště stírat někoho kdo je polák, tudíž česky se zatím jen učí, tak aby to bylo aspoň bez chyb, aby se to nenaučil špatně..
- Pátek 8. února 2008 v 11:24 ® cercer
-
děckááá..no ták…zase se škááárlíte?S…e na chibi a pravopys,sme tu hlafně pro maso,ne?
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 9:53 ® Robur
-
dobře Vydro, vím, že si mohu sypat popel na hlavu, překlepů hafo, a když člověk píše rychleji než myslí, tak i ta přísudka ujede.
výjimka se píše čárka nad ypsilon, viz. tvá odpověď Tučňákovi
Jinak jsem si to po sobě vzorně přečetl a opravil 4 překlepy, takže už jsem vyčerpán a z klubu vystupuji.
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 9:23 ® Vydrain
-
A vůbec, nésu žádná šprtka, já se pravopis nemusela učit, já to mám načtený, ta trojka z češtiny byla kvůli tomu, že jsem nebyla schopná se naučit literaturu, takže to ten pravopis vyvažoval
reagovat)
- Pátek 8. února 2008 v 9:21 ® Vydrain reakce na …
-
Vy hovada, pojdte založit češtinký kroužek a jak objevíte nějakou hrůzu, tak to tam opravíme, beru to jako takovou osvětu místo hudrání, třeba si to aspon někdo zapamatuje
reagovatUž si něco našel ty přísudku?
)
A ty to vráno budeš vyzobávat Breilovym písmem)
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 23:46 ® regulus
-
CeP – klídek, ona neví jakej je rozdíl mezi podmětem a přísudkem. -:)))))
reagovat