Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 151.298 zobrazení | 2.007 odpovědíMěl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. listopadu 2007 v 17:37 ® Robur
-
takhle veřejně se hlásti k podsekáváním, měl by jsi se stydět.
reagovat - Středa 14. listopadu 2007 v 17:32 ® Shrek reakce na …
-
a co teprve teď když se ryby začínaj sjíždět na zimoviště,občas se mi na trojhák pověsí i dvě ryby najednou.Většinou jedna za hřbet a druhá za ocas
reagovat - Středa 14. listopadu 2007 v 17:32 ® dvorak reakce na …
-
To se di bodnout!Kdyz uz berou,tak odvezu maximum,behem vecera jsou rozprodany.Nebo Ty mas povolenku a benzin zadara?
reagovat - Středa 14. listopadu 2007 v 17:29 ® Robur
-
v létě to byl docela mazec, přijel nějaký karptým, pěkně to provnadili a když odešli, tak jsem se do toho obuli, udírna jela nonstop.
reagovat - Středa 14. listopadu 2007 v 17:25 ® Shrek reakce na …
-
tak to je potom samozřejmě lepší.Těch 30tek bych si musel vzít ranec,takhle si vezmu 6 kaprů kolem 50 cm a mám na týden pokoj.
reagovat - Středa 14. listopadu 2007 v 15:42 ® Robur
-
no já nevím Alivio, 30 cm, je dle mého na jídlo málo, spíš ty 40ky až 50ky, ale stejně jich musíš vzít tak 10 a vícaby se to vyplatilo a u nás je to špatný, takovejch dnů, kdy si člověk odnesl 5 – 10 kaprů za den bylo asi 8. Ale je pravda, že mezi nima byly i dvě 80ky.
reagovat - Středa 14. listopadu 2007 v 15:00 ® Shrek reakce na …
-
mas pravdu,žrát se dá všechno,kapři cca 30 cm jsou však nejlepší.
reagovat - Středa 14. listopadu 2007 ve 14:52 ® dvorak reakce na …
-
Joo,chodi.Kapru i velkejch je dost a dost,jen si najit cas a nahodit. A z reky se daj zrat i kapri kolem 90cm!!
reagovat - Středa 14. listopadu 2007 v 8:38 ® kaprnak
-
Když bych platil poplatek za darování života to by bylo směšné.A že je ryba vyškolená.To je možné a proto se mi rybařina líbí že je pořád co vymýšlet.Ty si myslýš že přídeš k vode a hned chytneš rybu.Tak takhle to nechodí.
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 v 19:51 ® Piranha reakce na …
-
Cajo22 to vypada na sumci stejčíky.Sumce ja rad tak do 110cm a jako sumci gulasek ale stejne okounek stazenej na maslicku uprazenej to je skvost
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 v 15:24 ® skwor
-
breca: Netuším…
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 ve 12:13 ® breca reakce na …
-
skwor – kam zmizela galerie pod tvým odkazem??? Že by masaři byli cenzurováni????
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 19:19 ® Shrek reakce na …
-
woe neruš!!!Na kecy bude času dost v lednu.Brousim trojháčky na parmy,berou krásně hřbetem
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:13 ® cercer
-
no bando…kde jste??!!!Je třeba oprášit staré téma…tak se pochlubte..masáci a masačky!!
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 ve 14:13 ® Cajo
-
a este jedna…
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 ve 14:12 ® Cajo reakce na …
-
Z minuloročnej oslavy…
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 ve 13:07 ® Shrek reakce na …
-
jo,pěknej humus
reagovat - Sobota 25. srpna 2007 v 10:45 ® skwor
-
Pánové, oproti tomuhle chytej.cz umíme ho.no
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 23:24 ® Kouba
-
Nebo na ne vyletel nejakej franta ze kroví:))
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 v 11:17 ® breca reakce na …
-
Kouba – sice na prut jsem to nevytáhl, ale na place, kam pravidelně chodím, se mi tuhle válelo jedno prostěradlo, rozervaný pánský slipy, roztržený dámský tanga a docela pocuchaná podprsenka… Asi koupající překvapil nečekaně aligátor..
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 23:46 ® Kouba
-
Breca: dost dobry a pak barel a v něm mrtvolka:)??ale jakoze podprsenky sem narybach jeste nechytal hned priste musim vyskouset jestli bude pritelkine souhlasit:d:D:D:D
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 23:14 ® Prutos reakce na …
-
breca: Nevadí…jeď na jinej rybník
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 20:47 ® breca reakce na …
-
Kelt – člověče, s tím opatrně, tuhle jsem byl na jednom stojáku, co chodím s agregátem pravidelně, vyplavaly už jen dvoje silonový plavky a jedna podprsenka a to ještě díky tomu, že byly elektrostaticky nabitý… Asi už jsem to vychytal…
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 20:47 ® kkarlos
-
Lukas 5: no to si děláš snad srandu ty ne..? Ty nežereš malý lipany..? ty si blázen a nadávat nám.. no teda.. jako evím co řešíš když si to ještě určitě ani nezkusil tak se nerozčiluj, vem čeřínek nebo elektriku jdi k vodě a uvidíš..
reagovatono je to celkem sranda, s malejma lipanama a potokama si docela dobře zachytáš.. – chytíš jich hafo
- Středa 8. srpna 2007 ve 20:33 ® kelt reakce na …
-
Jiris – co blbneš, ty si asi zapoměl že jsem loni k vánocům dostal agregát viď??
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 17:51 ® dudu
-
kelt- ha ! Vidím nový zdroj příjmů
reagovatNejlepší bude ty malý lipánky naházet kačenám hned u vody, a pochytat ty kačeny. Pak že ta diskuze zde na nic není
- Středa 8. srpna 2007 v 17:29 ® jiris
-
kelt / zase nekecej, vzdyt 20 lipanu si nechyt dohromady za celej zivot
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 17:27 ® Prutos
-
Lukas5: Co řešíš.....taky si sem tam zajdu načeřínkovat půl kýble candátího ročku na grundle. Nejlepší je jít hned jak nasaděj
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 15:34 ® kelt reakce na …
-
Dudu a kdybys viděl jak malí lipánci tak do 15 cm chutnají našim kačenám… Každej den jdu a tak 20 jich pochytám a hodím jim to do staré smaltové vany na dvoře.Takovej boj o žrádlo si ještě neviděl…
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 15:00 ® dudu
-
breca- nezoufej, mám rozjednaný kontakty v Číně, pokud to vyjde dám vědět. Ty jenom tak nezahltíme
Lukas 5– taky mě to sere ti malí lipani, nechápu proč to do tý vody dávají, taky by nemohli dávat rovnou čtyřicítky. Ona je to taky dřina, když spočítáš ceny povolenek, brigády, členství atd. Kolikrát se musím setsakramentsky ohánět, aby mě to při rybaření vyšlo aspoň 300kč na hodinu.
reagovat