Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 151.292 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 8. srpna 2007 ve 14:45 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

To je psaný na dudu

reagovat
Středa 8. srpna 2007 ve 14:44 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

To si děláš Prdel ne že chytáš malý Lipany a bereš je já tě potkat tak tě ...... Je to hnus

reagovat
Středa 8. srpna 2007 ve 14:36 ® breca reakce na …

mně už vypověděli smlouvu i odběratelé na rybí moučku… (:o((

reagovat
Úterý 7. srpna 2007 v 19:08 ® dvorak reakce na …

Hele,tak je nasekej kacenam,ty se po tom muzou zblaznit!Ja jim davam potocaky,to je skoro stejnej plevel!

reagovat
Úterý 7. srpna 2007 v 15:58 ® kkarlos
kkarlos

jo tááák tak to je jiná.. :-) víš jak.. zajdi za sousedem, nebo to prodej.. ;-)

reagovat
Úterý 7. srpna 2007 v 15:42 ® dudu

kkarlos- no, asi si nerozumíme. Já mám spešl čeřeň s kladkou asi 4×4 m. Ti lipánci jsou 30+, z malých dělám hned grundle. Problém je, že se mě ti na pánvi už přežrali, a potřebuju místo v mrazáku.

reagovat
Úterý 7. srpna 2007 v 15:37 ® kkarlos
kkarlos

Na to kašli, jen je hoď na pánvičku, pokud možno živé a orestuj je.. :-) naprostá delikatesa.. ty zavináče, ty bych radši dělal z lipánku 30+…

reagovat
Úterý 7. srpna 2007 v 15:03 ® dudu

Chlapi poraďte Mám už načeřínkovanej plnej mražák lipánků, a tak bych z nich chtěl udělat zavináče. Ale nemůžu nikde sehnat recept. Všichni to dělají jenom ze slizských cejnů a plotic, copak jsou bez chuťových buněk?

reagovat
Úterý 7. srpna 2007 ve 14:41 ® kkarlos
kkarlos

hh, jo vykecám.. :-D no povídej.. :-) já teĎ nic moc, chytám samí divný ryby, není to vylký ani malý jen tak vosmahnout na pánvičku.. simtě, když dojde mrazák, soused ho má dycky prázdnej..:-P zejtra vyrážím na pstroužky, už se těším, někdo tu tuším kdysi psal že nej jsou velikost do 10 cm jen tak vosmahnout na pánvičce.. :-) omg já se tak těšíííím.. :-D

reagovat
Úterý 7. srpna 2007 v 11:50 ® breca reakce na …

kkarlos – my ti to řekneme a ty to někde vykecáš, co? ):o)) Ale neboj, mrazák je plnej, přemýšlím o koupi dalšího…

reagovat
Úterý 7. srpna 2007 v 10:35 ® kkarlos
kkarlos

Tak co klucí, co jste letos umasařili…? :-D

reagovat
Sobota 21. července 2007 v 0:44 ® breca reakce na …

kluci – to mi neříkejte, že jako skalní masaři chytáte jen na dva pruty… Dva pruty podle rybářské řádu mohou být přeci vidět, ty ostatní jsou přeci ve křoví, vysoké trávě, atd. To jen ňouma jako Kuba napíchá devět klacků vedle sebe na břeh… ):o))

reagovat
Pátek 20. července 2007 ve 23:17 ® regulus reakce na …
regulus

ALIVIO – cejna komentovat nebudu, a tu arapaimu nevím, jeho filmy sem neviděl, ale prej se s těma rybama i loubá, no hold proti gustu žádnej dišputát, někdo to dělá s babama a jinej s rybama.

reagovat
Pátek 20. července 2007 ve 20:36 ® Shrek reakce na …
Shrek

regulus: a Ty nevoblizuješ?To já vždycky sjedu cejna od hlavy až na konec (úmyslně nepíšu k ocasu) abych věděl,jak bude chutnat.Pak ho bacim a hurá domů na pánev.

jinak myslíš že voblizoval i arapaimu?

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 19:38 ® regulus reakce na …
regulus

Alivio – s tím Kubou jsi to kapinku nezvládl, pravda, rybářskej řád je mu cizí, ale jinak je to notorickej pouštěč, údajně se s některejma rybama i oblizuje.

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 18:58 ® Petas
Petas

:-§))))))))))))

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 18:21 ® Shrek reakce na …
Shrek

regulus:máš recht,to je hnus,ještě že Kuba drží basu a chytá na 9 prutů nonstop

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 18:01 ® regulus
regulus

Vážení přátelé masaři, podívejte se sem www.chytej.cz toto je klasický důsledek křeče a rybízu. Pouštěči vyškolili větší množství ryb a ty se přemnožily a hlavně přerostly tak, že je jejich kuchyňská úprava velice komplikovaná. Takovej sumec do 120 – 130 cm je opravdová delikatesa, ale co chcete dělat s dvoumetrovou obludou, leda tak škvarky, už to v žádným případě nebude ono a ještě si člověk udělá kýlu, když to povleče od vody.

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 16:51 ® Shrek reakce na …
Shrek

Příchy: lososovité jsou jediné,které Ti zasílat nebudu.Ale zkoušel jsi to třeba přes odšťavňovač?To má jistě větší efektivitu než lis.

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 16:50 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy, já su letos nějakej levej, asi už u nás nejsou skoro žádný ryby, to víš, sjíždí se to až od Boskovic, vadilo by ti kdybych ti to posílal jednou za měsíc, v nražáku už nemám místo, ale aspoň to bude ECHT DASIS GUT.

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 16:33 ® Prichy
Prichy

pro vsechny, kdo by se snad prejedli katbanatkama. Koupil jsem si lis na ryby, vylisuju krev a stavu z masa, nasledne pridavam do svych nastrah (a sakra, tohle nemelo nikdy vyjit na verejnost.....za chvili to bude delat i berkley relax apod. :-(( ). Nejlepsi vysledky mam s lososovitou „stavou“…nachytano hodne stik. No fakt nekecam :-O

Takze chlapci, vykupuju po predchozi dohode.....nejlepe zasilejte dobirkou…at to ma ten spravnej smak;-)

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 16:31 ® modrak reakce na …
modrak

Robur: Je vidět, že s vlčí problematikou nemáš praktické zkušenosti. Když vlka mázneš klackem po palici, dost tě z toho bolí prdel. Nebo můžeš aplikovat filozofii C&R a ta prdel tě bolí taky. Nejlepší je preventivně, v malých dávkách, zakrmovat pudrem.

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 15:47 ® Robur
Robur

se taky Modrákovi divím, přece vlka zmasíš líp než muchu

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 15:44 ® breca reakce na …

Jó hoši, někdo jde na ryby, někdo na vlka!!!!

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 15:39 ® Shrek reakce na …
Shrek

Modrák: ale vždyť jo.To bude asi tim horkem.Třeba dneska – beru mušák a jedu na kapry.Jindy bych si poklepal na hlavu,včera jsem vytáhnul během 3 minut dva – na bílou luru.Tak proč se nepobavit :-D A nemusim tam sedět tři dny s tim vlkem :-D

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 15:34 ® modrak reakce na …
modrak

Alivio: Na tři dny? Ty voe, to jsi upadnul, nebo je to tím vedrem? Nejdelší doba, co jsem s krajním sebezapřením vydržel sedět na jednom fleku byly tři hodiny. Pak už to není o rovu ryb, ale o lovu šelem (konkrétně Canis lupus). Proto u mě vítězí moucha, případně trošku vláčka.

reagovat
Úterý 17. července 2007 ve 14:57 ® Shrek reakce na …
Shrek

Franto,to musíš taky hned vytáhnout teleskopy a jít si na tři dny dřepnout. :-D

reagovat
Úterý 17. července 2007 ve 14:33 ® modrak reakce na …
modrak

breca: Nojo, já vím že to není nic moc ale je to 100%. Když oni mi to ostatní stáledřepící „kolegové“ tvého typu vždycky po nasazení všechno vyžerou a na mě tam po třech dnech zbude velký kulový.

reagovat
Úterý 17. července 2007 ve 14:11 ® hajan reakce na …

Tady ten maník se tím taky nesere: www.fishfever.com

reagovat
Úterý 17. července 2007 ve 14:06 ® breca

Modrá, – a s tímhle výsledkem se hrneš mezi sklaní masaře? Styď se hochu, ještě moc se musíš učit… ):o))

reagovat